Holding on

God damn, Fredde har lagt ut ett foto på facebook på mig som de tog precis efter att FO hade skrämt mig^^ Hautan vad snygg man kan vara :P



Har vart inne och handlat upp med mamma och pappa, sen klippte jag min tredjedel av gräsmattan, nu klipper mamma, och pappa är nere i hamnen och tankar upp båten. Hoppas starkt på att vi åker ut ikväll! :) Jönssonligan och nåra till från gänget ligger på Karön, så hoppas att vi tar oss dit :)

Lite småtrött idag, men börjar komma på rätt köl igen, efter helgen^^

Igårkväll var jag och Daz ute och gick, i två och en halv timme! Duktigt av oss (: kom hem vid halv tolv, till henne alltså. Så var väl här hemma vid kvart i. Sen pratade vi på msn istället, HAHA^^

I remember you driving to my house
in the middle of the night
I'm the one who makes you laugh
when you know you're 'bout to cry
I know your favourite songs
and you tell me 'bout your dreams
think I know where you belong
think I know it's with me

Fotbollsläger, Öland

Hemma igen efter en fullspäckad helg^^ Haft för jäkla roligt :)

Vi samlades vid tio i fredags morse, sen bar det av till Kalmar där vi shoppade loss och åt på McDonald's. Sen körde vi över till Öland och Lundegårds camping. När vi sitter i bilarna utanför campingen kommer hela herrlaget i ett gäng bilar, de hade haft träning. Vink, vink, vink.



Jag delade stuga med Jojjo, FO och Sara, och även Tania första natten. Det hade blivit lite galet, vi fattades en stuga :P
På kvällen gjorde vi tacos, började festa lite och kollade på herrarnas inspark :) Nya:
Hampe Rådström, Micke Liljeberg, Filip Björkqvist, Pettsson och Hugo.


Killarna gjordes iordning :)

Lite fest på kvällen, dock inte för min del, skulle ju köra till Kalmar dagen efter!



Lördagen var jag som sagt i Kalmar, öppet hus på högskolan :) såg fint ut ;) Körde vid tjugo i nio på morgonen, kom hem vid halv fyra. Hej fetetrött.
De hade ordnat lite lektävlingar, men jag bangade och lekte paparazzi ist^^



Sen blev det fest, ordentligt^^ Uuuuh, plenty drunk... Haha :P jag och Jojjo drog med Greven in till Strand. Han vek inte en tum från oss, för han visste inte alls hur han skulle ta sig hem, så han bara förlitade sig på oss^^
Jag betalade bussresan in för oss tre, 47 kr sammanlagt, överkomligt, tkr jag.
Greven sa att då betalar han minsann hemresan! Yaay, 150 kr :P haha! Nattaxa, jag trodde inte att dom hade sånt på bussar :P



Haha, Greven hade mina pengar och mitt IDkort (jag hade inga fickor). Han visade upp IDkorten för alla (han hade ett fodral, och hans satt på ena sidan och mitt på andra):
"Det här är jag som jag! (pekade på sitt) Och det här är jag när jag är transvestit! (pekade på mitt)" HAHA^^



Det här vart läget när vi kom hem. Calle och Jon (och Rasmus, syns inte) letade efter Emil, så de hängde med till vår stuga. Jodå, Emil låg och sov i Jojjos säng! Han hade legat där i en och halv timme^^''

I övrigt? Maus fick bäras hem av Jim och Micke, Ante stoppades i taxi av Jojjo, han var så full att han inte visste vart han hade asen, somnade fullt påklädd och med fötterna på huvudkudden. Kenni kunde inte ens gå när han hoppade av bussen i stan. Emil däckade innan han ens kom till bussen. FO lyckades trycka loss stegen till våningssängen när hon skulle klättra upp. Annie som trodde att båtshake (båts-hake) skulle vara båt-shake (båt-"shejk").

HAHA^^ Plenty trevlig och underhållande helg ;D

Fotboll är livet
Fotboll är bäst

Here we go again

Ojojoj, första fotbollsträningen på... 3 veckor ikväll :P Pär höll i den, ja, den Pär som tränade Saxemara IF fram tills för några dagar sen. Träningen blev där efter... Puuuh!
Haha, som Pär sa:
"Ja, det är väl ingen av er som har missat att jag arbetslös från fotbollen nu!"
"Och det får ni lida för!" Sköt Net in^^ haha, klockrent.
Han började med uppvärmning, jogg med lite olika moment, ett par varv runt planen, funkade bra.
Sen skulle vi köra koordinationssaker. Ehe. Hej, jag skulle inte känna igen koordination ens om man kastade att på mig :P Sen i en av övningarna skulle man dessutom få in en "tretakt". Men jag har ju för bövelen ingen taktkänsla heller! Var ju bara dömt att misslyckas, men vi kämpade på och svettades.

Sen en skottövning och avslutade med spel. Helt okej, men vaddå död i benen?

Sen har jag packat väskan tills imorgon... Då bär det av till Öland med dam- och herrlaget :) blir nog trevlans, brukar bli det iaf ;) Vi är bara några få som ska vara kvar från lördag till söndag, så Net sa att vi kunde nog ställa oss in lite hos killarna och få mat av dom, för dom skulle grilla då :) mumma :) kommer ihåg förra året. Då gjorde vi maten tillsammans, vilket betydde mat till ca 40 pers. Killarna skulle grilla, men till slut stod Greven där ensam och skötte kött till 40 pers^^ Stackarn^^

I don't know how it get's better than this
you take my hand and drag me head first
fearless
and I don't know why but with you I'd dance
in a storm in my best dress
fearless

throbbin' toothache of the mind

På boendefrontet intet nytt.
:(

Sovit ute i båten (minimaxen) inatt :) såååå skönt att komma bort från all press... Jönssonligan var ute, det var Mattias, Alice och Louise också :) Johan var ute med några kompisar, och de badade på kvällen, och Johan visade "raketen". Det hade man kunnat vara utan^^ Mattias skrattade så han tjöt, jag har aldrig hört honom skratta så mkt ;D skitkul :D

Senare spelade vi kubb ;) Mattias höll på att kaxa in mig i ett av fotbollsmålen;
"Var tror du kubb uppfanns Jonna? Vavava?" Men suck för honom^^ Träffade han en kubb körde han sin patenterade segerdans ;) nästa omgång missade han, men jag slog ner en ;)
"MATTIAS!" Han tittade upp. Jag körde han segerdans;
"U-hu, yay mig, u-hu, yay mig!" haha, han bara skrattade och skakade på huvudet^^ Mig vara SÅ ägig ;)

Idag har jag badat 2 ggr :) typ 19 grader i vattnet, så det var helt okej ;) Alla har faktiskt badat :) riktigt soft dag :)

I don't know what day it is
I can't recall the season
I don't remember how we got this far
all I know is I'm loving you
for all the right reasons

ÅngestÅngestÅngestÅngest

Nähä, gubben mejlade Ida imorse och sa att han hade hyrt ut lägenheten till några andra :(
det är en månad till skolan börjar, jag har panik. Fullständig, komplett panik och ångest.
Ont i magen.
Fuckfuckfuck.
Igår kändes allt kanon, som om det bara skulle klaffa. Idag känns det raka motsatsen.

Ikväll kommer gubben Bosse och ska kolla på min båt, får väl se om det blir något...

I wanna ask you to dance right there
in the middle of the parking lot
////////////////////////////////////////////////////////////////////
You're just so cool
run your hands through your hair
absentmindedly making me want you

Used to make me smile

Idag ringde min mobil och väckte mig. En gubbe som ringde på min båtannons. Japp, ni läste rätt. Min lilla pärla ska säljas :'( pengar till pluggandet...
Han ska nog komma o kolla på den imorgon eftermiddag i alla fall.

I eftermiddags körde jag, mamma och pappa upp till Ikea i Kalmar och gick runt en stund :) köpte 2 glasskålar, en diskborste, en potatisskalare, en flasköppnare, såna där knäppgrejer till plastpåsar, stekspade o sånt, 2 vita fotoramar och en jätteram som man kan sätta 15 bilder i :)

När vi kom ut därifrån körde vi över till Färjestaden, jag och mamma köpte varsin kulglass :)

Halv sju fick vi och Ida med föräldrar komma in och kolla på lägenheten :) den var jättemysig, en vindsvåning. Lite småskavanker, men va tusan, vi ska väl inte bo där hela livet ;)
Så både jag och Ida gillade den. Vi snackade inflyttningsdatum, o frågade om han kunde tänka sig mitten av augusti. Annars får vi ju ta den den förste, inte mer med det.

Sen gick vi ut och hade överläggning i Idas o deras bil (det ösregnade). Vi var överens, jatack :) så Ida ringde o sa det. Sen skickade han mejl till Ida att han hade minsann folk som ville ha den från den 1/8, så han kanske skulle välja nån av dom istället! Men, som Ida svarade, vi FRÅGADE ju bara! Vi sa ju att vi skulle ta den från den 1e annars!
Dumma jävla gubbe! Så nu får vi väl se hur det blir :/ Inga bra vibbar, I say...
Men hoppas, bigtime!

Sen då? Suttit o letat foton att framkalla :) måste ju ha till mina nya ramar ;) och givetvis blir man terrad av Daz när man sitter här i lugn och godan ro. Slut på friden^^ Jävla människa, jag menar:

"pet midget, fetch bed and leave matte alone:O:P"
För att inte tala om "Krympe".
Fuck you, Tall Person^^

Landade dom på månen eller inte, hmm...

Ricky was a young boy, he had a heart of stone
lived 9 to 5  and worked hos fingers to the bone
just barely got out of school, came from the edge of town
fought like a switchblade so no one could take him down
he had no money, ooh no good at home
he walked the streets a soldier and he fought the world alone


Pet Midget Sill

MÅSTE bara skriva ut Dazs lilla monolog i en film där jag försöker fånga småfisk med händerna (ja, pet midget=jag):
"Men ta han då! Vi kan ha han i vasken. Husdjur. Alla behöver husdjur. Pet... Midget... Sill. PetMidgetSill. Midget sill. Jag vill ha en pet midget sill... to accompany my pet midge... I'm gonna buy a pet midget sill for my pet midget. I'm feeling I'm having this conversation on me own!"

You think?^^

I've got a midget under my floor xD

"Är du SÄKER?"


Daz gjorde bort sig bigtime igår när vi skulle ut från Harry's^^ vi hittade inte utgången, så hon gick fram till killen som kollade folks leg, o han sa att vi skulle ut genom dörren, sen bort till vänster.
"Är du SÄKER?" Frågade Drunk Tall Person aka Daz.
"Jaa, jag jobbar här!" HAHA, någon tog typ lite illa upp^^

Keep your thoughts to yourself (^^)

Daz'n'Shafe went Östersjö^^

HAHA, god damn...^^

Jag och Daz stack ner till Östersjö igårkväll :) åkte med Jojjo och Sanna ner, så vi tankade med lite dricka hemma hos Jojjo innan vi begav oss :)


När vi kom till Karlshamn letade vi upp Sandra och Liskis som var där och spankulerade runt. Vi gick runt och kikade på grejer (jag kollade mest på folk - mkt roligare).
Jag och Daz hann nyktra till totalt, så vi lekte fjortisar och smög in i en tunnel och tömde varsin flaska där^^ Det vågar tusans inte gå runt med att på stan, alla blev ju tagna :P


Sen stack vi till öltältet nere på kajen. Som bara har en slags cider (inte särsk god). Daz förklarade att hon vägrade dricka päroncider. Sen hade dom ju bara vin eller öl (pest eller kolera), men okej, jag kunde sympatidricka lite vitt vin med henne. Fuck, vad äckligt^^ Höll ju på att storkna. Men men. Det steg Daz åt huvudet, hon blev BLIXTERfull på det glaset! Jag har aldrig sett människan så full! Hiskeligt underhållande...^^
Vid halv elva-snåret kom Emil och hans kompisar och vi joinade dom, Sandra och Liskis stack hem.
Efter öltältet stack vi till Harry's. HUNDRA KRONOR I INTRÄDE! Satans dumheter x(. Tjinkigt när vi gick in gratis i torsdags :P
Vi hoppade runt på "dansgolvet" ute, mostly Daz och hennes new crush David, Jonas och jag, hade lite kul en stund^^, eller, vissa hade mer kul än andra^^ HAHA!


Träffade Peter Rangdin inne på Harry's, var ett tag sen man såg han.
"Hur går det i Göteborg?" Frågade jag, artig som alltid.
"ÅT HELVETE!" Oookej, easy there!

Vi stack ut från Harry's vid lite efter ett (tror jag iaf).. Vi började fundera på hur vi skulle ta oss hem. Träffade lite folk vi kände, så vi försökte tigga skjuts, men det var antingen full bil eller taxi^^ Men Lasse, min farbror, vaktade och han sa att bussen gick vid fem över två, sen pekade han ut var busshållsplatsen låg. Vi gick dit, där var en helsickes massa folk! Tror nån att vi kom med bussen till Ronneby eller? :P Näe, of course not. Tusan. Men det ryktades om att det skulle gå en vid tre också, vi fick satsa på den.

Sen kom Sölvesborgsbussen, då fick vi syn på Emil i klungan, så vi gjorde en rusning dit och kramade honom hejdå. Sen missade han också bussen, fick Daz ett sms om^^

Vi gick runt lite nere vid vattnet, sen knallade vi upp till busshållsplatsen igen, och det hade börjat regna! Jag hade ingen jacka! Suck. Frågade en ordningsvakt om det gick nån mer buss till Ronneby;
"Näe, det var sista som gick vid tvåtiden." Vad i... Jaha, vad tusan gör vi nu då? Men så började han fråga vart vi skulle o sånt, sen sa han att han skulle till Karlskrona, så vi kunde åka med honom!
Blixtersnäll ju :)
Daz blev värsta översocial och pratade med honom hela vägen hem, har aldrig hört henne snacka så mycket. Han hette Michael och var 38 år, bodde i Lyckeby, hade ett heltidsjobb och 2 extraknäck. Jösses. Och en väldigt fin bil^^ Han lämpade av oss här utanför vid fyra på morgonen. Daz hängde med in, så satt vi och kollade på foton och skrattade och hade oss, sen körde hon hem vid fem. Fattar inte att hon vågade^^ Somnade gott vid sex... :P
Men hade satt mobilen på alarm vid 12, så jag inte skulle sova bort hela dan :P

Imorgon ska jag och Ida till Kalmar och kolla in en lägenhet, kanske två, kan bli tre ;D


Så vart Östersjö-helgen över för i år, nu blickar vi framåt^^

When I look into your eyes
I know that it's true
God must have spent a little more time on you

Bilder från Östersjö


Daz gjorde värsta coolingfrillan :D


Karlshamn cirkus kvart över fem på morgonen :)


Ida, Daz, jag och FO ;)


Daz lite sleten i bilen hem ;D

Internet igen! Östersjö

Internet är tillbaka :D

Jahaja, Östersjöhelgen :) Åkte ner till Karlshamn med båten i onsdags, med pappa, Olof, FO och Daz. Gick helt ok, vart ju nästan plattvatten ju^^
Vi fick ingen bra plats, fick ligga på vinkelbryggan, det gungade rätt bra, så FO var sjösjuk efter en timma ;) men det gick över sen. Fast det var duktigt avslaget på kvällen, inte alls mycket folk. Vi var uppe en vända i öltältet, men mycket mer blev det enda. Vi gick ner o la oss istället, fast jag och Daz pratade tills klockan halv tre, jag bara väntade på ett psykoryck från FO^^ Hiskeligt underhållande!
"I'm gonna fuck this midget boat!" Haha :P Faan vad dryga vi är, har gått runt hela tiden, så fort en av oss klantat sig (typ jag spillde ut Dazs jävla karlshamnspunsch)
Daz: "Fuck you!"
Jag: "Fuck me!" Sen bryter båda ihop. Jag vet, något är allvarligt galet.

På torsdagen blev det betydligt händelserikare...^^
Ida Bengan joinade oss på kvällen :D Kristian i Dazs klass dök upp med sin kompis Erik, fast dom blev inte kvar särskilt länge. Jag köpte vodkashots på systemet, dom var INTE goda, men dom gjorde tusan susen^^ Jag är inte redig i huvudet än :P Rätt vad det var, lite senare, sa det dunsileduns på vår badbrygga, det var 2 killar från båten andra sidan bryggan. Vi hade en trevlig stund, sjöng Markoolios "Jag orkar inte mer"^^ Vackert.. Or not. Blev hispig två sekunder, för kommer några finns risk att resten också trillar ner av bara farten, och dom var typ femton stycken i den båten. Minimaxen hade nog blivit lite ledsen i så fall.

Sen kom Kristian och Erik tillbaka, och vi spelade Med andra ord och poker en stund, sen skulle dom hem, för Erik skulle jobba på natten.
Istället kom Emil, som också går i Dazs klass. Han skulle INTE supa, men det höll inte så länge^^ Vi stack upp en vända på stan, jag och Ida köpte varsin langos, smaskens.
Sen stack FO och Ida ner till båten, och vi tre gick till Harry's, blev typ inslängda^^ Drack 2 cider, tjattrade och tog lite kort :P Plenty gulligt^^

Sen vete tusan... Vi gick nog ner i båten sen, tror jag. Nåt annat kommer jag inte ihåg i alla fall. Emil missade sista bussen (02:15). Vi satt ute i sittbrunnen och pratade i cirkus 4-5 timmar^^ tills typ fem på morgonen, sen gick vi till tågstationen, för Emil skulle åka tåget hem. När vi svängde in till stationen gick tåget :P Fick sitta ute och vänta 50 minuter på nästa, haha. Men det var ganska mysigt. Sådär kvart i sex på morgonen. Med min tantjacka (enligt Daz, och okej, den har typ 8 år på nacken), en frisyr från helvetet, solsken, blå himmel och tjattertjatter skratt. Trevlans :)
Sen stack Emil med halv sju-tåget, och vi skulle hitta tillbaka till hamnen. Ojdå. Fast vi hittade värsta snabba vägen, så det gick mycket fortare hem! Vi gick på toa, sen satt vi på bryggan i solen en stund, sen kröp jag ner och la mig (hade typ haft linserna inne i 20 timmar :P), då var klockan fem över sju.
Jag vaknade till vid halv nio.
Steg upp halv tio.
Fuck, jag är trött fortfarande.

Pappa hämtade oss sen (ingen av oss vågade sätta sig bakom ratten :P), åkte hem. Mamma och pappa har stuckit till Karlshamn, stuckit med båten, så jag måste ner och hämta bilen...

Åh min älskling
Stoppa pipan, hämta mina tofflor
Tack för kaffet, blev det kvar till dig?
Peta in en pinne i brasan,
älskling,
förklara varför du vill lämna mig

JAAAAAAAAAAAAAAA!!! :D

WAAAY!! Blev antagen till lärarutbildningen i svenska (grundskolans tidigare år) i Kalmar till hösten :D:D:D:D
Heja mig :D HAHA! Lyckoryck här :D

Fortfarande inget internet, dock :/

Spotlights don't do justice baby

Still alive

Jodå, jag lever, men åskan har tagit internet för oss IGEN, så vi får väl tillbaka det nästa vecka nån gång, katastrof, jag vet...

Down for the count
over and out

Don't you want it all?

Låten I want it all från High school musical 3 har verkligen satt sig på min hjärna... Jag menar:
You and I, all the fame
Sharpay and what's-his-name
Sound exciting?
Inviting
Let's do it then!
Personal stylist
agent and a publicist
But where do I fit in to this?

Har varit nere i hamnen och hjälpt pappa litegrann, han slog på en tjugedunk bensin, sen plockade vi ner grillen och lite kol och ett förtöjningsband. Mitt jävla brännsår började vara sig och rinna.. Uugh. Glömde sätta kompress över innan jag gick ut... :/
Det vara bara Mattias och Stickan som var ute, Ronny, Håkan, Conny, Randers och Micke låg inne... Undra vad allt folk gör? Micke o dom skulle i och för sig ha nån fest för Fians klass. Jenny (Randers) skulle på Diggiloo. Men resten vete katten!

Haha! Jag och Mattias har numera delad vårdnad om Lazy Day ;D Fick sms igårmorse där han frågade om han fick låna den i helgen ;D
Haha^^ Tjaaa, tjatar du så ;P

I eftermiddag blire jobb på Diggiloo, om Luddan kommer ihåg att hämta mig, haha! Ses där!

We haven't met
and that's okay
cause you will be asking for me one day

Pretty woman

Sitter och kolllar på Pretty woman, blev så sugen på att titta på den ikväll... Ätit smaskig middag med mamma och pappa, sen gick vi en vända ner och slog en kik på huset som dom håller på att bygga nere i gamla hästhagen.

Imorgon blir det ut på sjön, om det är bra väder, sen hem igen och in och jobba på Diggiloo med Luddan. Sen ska jag tillbaka ut på sjön. Om vädret tillåter, som sagt :P

Save me darling
I am down but I am far from over

På Gnistan + fotbollsjobb


Allsång

Blir lite fotbollsjobb nu framöver :)
4 Juli: Släppa in backstage på Diggiloo (med Ludde)
9 Juli: Allsång på Gnistan, ta inträde + dela ut programblad (med FO)
18 Juli: Loppis-uppackning (med Gud och alla människor)
Men, icke att förglömma ;)
24-26 Juli: Trivselläger, Öland (herr- och damlaget)

So take my hand
and have no fear
we'll be alright
love lead us here

Fotbollsavslut och avtack

Ikväll har vi haft avslutning med fotbollen... Även avtack, Mats, vår tränare, flyttar ju till Sthlm i slutet av månaden...
Han fick en massa uppdrag (alla slutade med att han fick snapsa en hel del).
Någon var bra dragen ikväll ;)


Han fick en scarves som det stod Stureplan på ;)

Sen drog vi ut honom till Allsången på Gnistan (Ann-Louise Hansson var där!) Och så gick vi upp på scenen allihop, ställde Mats vid mikrofonen,
sen sjöng vi "LBH det ska det va!" Kul, där var ju ändå några hundra pers :P Ett par ungar från fotbollsskolan xD.
Var riktigt jävla kul :D Lite kul när Mats började gråta också ;) han gjorde faktiskt det, innan scenuppträdandet. Han grät i säkert 10 minuter! ;D Sentimental... ;)
Sen skulle vi tillbaka till Listerby och klubbstugan. Vi packade in oss, 7 stycken i min lilla Clio! Jag, FO, Jenny, Tania, Sara, Sofi och Luddan ;) Fråga inte hur i helsicke det gick, men det gick ;)
Kom iaf överens med Luddan att hon ska hämta mig här 10 över tre på lördag :) Vi ska släppa in backstage på Diggiloo ;D

I klubbis blev det pizza och sen fick Mats presenter :) Lasse Åberg-glas, han samlar på såna ;) och, såklart, en fotboll med våra namn på ;) Sån
given present :D
Himla kul kväll, i alla fall :D

När vi nätar mål så skriker publiken
skapar värsta kalabaliken
vi ger våran tränare vad han vill ha
långa inkast ska det va
LBH det ska det va!

Trying hard to figure out

En vända till Karlskrona började eftermiddagen med :) Med FO, Sara och Simon. In i en affär och köpte en leksak som ska skickas på posten till Jenny. Sen gick vi till Glassiären och åt varsin jätteglass :) jag tog After Eight-smak, delicious, I can tell.
Sen hämtade vi våra biobiljetter, och så fick vi ju gå in på Matöppet (?) på Åhléns, för Sara och Simon skulle ha godis. Jag köpte en fanta, för till bio ska man ha popcorn ;)
Sen var det dags för Ice Age 3 :D Riktigt rolig var den :D Gutt, var rädd att den skulle sänkas pga de föregående, men jag gillade den starkt ;)

En vända hem och äta middag (nån slags paj som var himla god) sen bort till Åsavallen för att titta på herrarna :) Det åskade lite, men det försvann tills matchen började. Anpe var hemma och hälsade på :) Honom har jag inte sett sen... Tja, kanske på Maxi cup eller årsfesten, minns inte, men förra året i alla fall :P
Listerby gav definitivt Märserum en lektion i hur fotboll ska spelas, och vann med 5-0! :D Kenni gjorde värsta språngnicken alá Henke Larsson, men dömdes för offside! Det hade lätt vart kvällen (rentav årets) mål annars.
1-0: Calle
2-0: Fidde
3-0: Fidde
4-0: Rasmus
5-0: Calle

Funderar på att se nån film nu, men jag vet inte...

I don't know what day it is
I can't recall the seasons
and I don't remember how we got this far
all I know is I'm loving you for all the right reasons
in my sky you'll always be my morning star


Bilder

Har beställt gruppbilderna nu :D


Bak: Jocke
Mitten: ?, Gustav, Simon, Petter, Felix, Joel, Carl
Fram: FO

It's a rather nice day

And that's why everything
every last, little thing
every single, tiny, microscopic, little thing
must go
according to plan

Kan inte påstå att det har hänt särskilt mycket hittills idag. Har drömt om fotbollsskolan inatt, och jag vet vems fel det är. Inga mardrömmar om spindlar, dock ;)

Igårkväll kollade jag klart på Mupparna på skattkammarön, älskar den filmen :D Älskar mupparna. Bäst är Gonzo och Rizzo, och alltid i introduktionen:
Gonzo the Great and Rizzo the Rat
as
Themselves.
När jag hade sett klart den kollade jag på En ung Jane Austen. Jag blev riktigt snyftig av det slutet. Jag menar, hallå... Unexspected.

Idag har jag beställt fotona från fotbollsskolan :D

Every day we started fighting
every night we fell in love

RSS 2.0