Right now it says that we

... can't come to the phone

En hel vecka. Gode tid.

Jag och Anna pallrade oss hem till Blekinge i tisdags kväll, vinkade av Anja och drev sedan medpassagerarna till vanvett genom att spela Vetgirig och fnissa fram filmrepliker.

Onsdagen tänkte jag strunta i allt, göra ingenting och vara allmänt osocial. Det gick jättebra! Tills jag lämnade övervåningen... Mamma hade skrivit en lapp med grejer jag skulle köra iväg och inhandla. Sara följde med. Sen hamnade vi inom Fian och Tim en sväng, kolla in lägenhet och hund. Sen hem på en halvtimma och slängde in lite mat, innan jag stack bort till Sofie, där Sarah också huserade.

Torsdagen blev ingen sova-ut-dag, för då stack jag till Listerbyskolan och kollade kidsens julavslutning =) Mysigt! Fikade, tjafsade med Klas, kramades med barn, bråkade med Klas, åt lite godis...

Fredagen blev det fix och städ och mat i all oändlighet, förberedelser inför lördagen! Men till slut, framåt kvällningen, slog tre trötta figurer sig ner i soffan och kollade på Ice Age - a mammoth christmas och Rudolf med röda mulen =) Sen sov jag gott...

I lördags var det julbord och Mupparnas julsaga och Kalle Anka och klappar och Svensson Svensson och skratt och prat i all evighet. Mkt nöjd med tomtens insats också ;)
Det resulterade i 7 böcker, 5 DVDer, en plattång, ett par gosetofflor och en pumptvålflaska med Hello Kitty ;)

Gårdagen var tämligen lugn, men det rättade vi till framåt kvällen ;) In till Karlskrona och sen utgång alá Statt! Packat med folk, och rätt trevligt ;) Jag gick och la mig nån gång efter fyra, och idag var det seg uppstigning klockan 10:10.

MAXI CUP! Finalspel =) Listerby gjorde lätt sin bästa insats på flera år, mkt skoj! Särskilt som de slog Saxemaras förstalag, som vann alltihop :P För självklart gick finalen mellan RBK1 och Saxemara 1... Men, som ni vet,
RBK, RBK
ingen fara
vi har ju Saxemara!

Japp, jag hejade på Saxemara, i det fallet.

Så nu är jag lagom seg i kolan, ska nog kolla lite Musse Pigg (fick Mickey Mouse in Black & White - vol 1 och 2 i julklapp ;D), kanske läsa lite, sen sooova. Typ så =)

Gotta change that calendar I have
that's marked July 15
because since there's no more you
there's no more anniversery


Oh, there's an empty place in my bones

... that calls out for something unknown

Mmm, igår hade vi lilljul här på Hospitalet =) Jättemysigt! Vi dealade i köket hela dan (dvs alla utom Daniel - som placerade sig på en stol och förklarade sig vara arbetsledare). Anna fixade lite med allting, Jessica gjorde Janssons, jag kokte ägg och potatis och skar julvört och David gjorde köttbullar. Inte många lediga ytor där, inte! Isabelle, Vendela, Josefine och Erik anslöt, så vi åt och åt tills vi hamnade i matkoma. Såå, vi orkade inte med så mycket på en stund, men senare körde vi klappjakten! Mkt skoj =D Jag fick ett spel - plockepinn =D David fick mitt paket - en huvudmassagegrej, såndär spindelbensaktig - och tackade genom att köra ner den i håret på mig imorse i köket så jag blev halvt vettskrämd xD

Idag har vi gått heldag, 10.15-16. Imorgon går vi 9.30-17 xD Schysst avslutning på terminen... Och imorgonkväll åker jag o Anna hem! Bussen avgår 19.05. Och jag har läst ut Den kupande handen, så det blir INGET skolarbete över lovet =D HELT JÄVLA UNDERBART! Fast iofs kommer det bli desto jobbigare efter lovet, för imorgon får vi tillbaka fysiktentan, och jag dras med en skarp känsla av att det inte gick för jäkla bra...

MEN, 7 timmar skola till, sen har jag LOV.

Vi kör julkalendermaraton ikväll, ska se klart alla! Började kolla tidigare, men nu är Jessica och tränar =) Vi har sett klart Sune, så det är Kaspar och Greveholm kvar =)

Lite bilder, kanske?






Och dessa två tycker jag visar arbetsfördelningen här i korridoren... ;D



Myys! =)

Well, they thought I was fast a' sleepin',
They thought that I was tucked in bed.
They never thought I'd come a' peepin',
Or that I'd hear what was said.
Santa put his arm around momma,
And momma put her arm around him.
So if Santa Claus ain't daddy,
Then I'm a gonna tell on them

Det är en storm på väg inatt, rannsaka och bekänn

... Guds son ska komma nerstigen från himmelen igen

Nu ni, nu jäklar har Jonna Carlsson planerat sitt pluggande! Detta för att jag vill göra en uppgift klar INNAN jullovet, trots att den inte ska in förrän 10e januari ;) Inte likt mig va? Näe, likt mig hade vart att börja den 8e,
9e nångång...

Jag har också ingått ett vad om en tjugolapp xD Jag och Anja har slagit vad om att jag kommer läsa ut Ciderhusreglerna innan vi åker hem :P Den är på 588 sidor och med världens minsta skrivstil. Humdidum. Men det vore mig fjärran att backa från en sån utmaning B-) Anja ska nog fan bli 20 kr fattigare! (Hon tror inte att jag kommer att klara det).

Idag är det Lucia! Om nåt stackars pucko har råkat missa det xD Vi pallrade oss jäklar upp kl 7 imorse. Daniel kom med idéen igårkväll, att vi skulle ha lussemys ute i korridoren och dricka glögg och kolla Luciatåget.
Gissa vem som var sist på plats xD Självklart Daniel. Men, vi plockade ner oss allihop i fåtöljer och soffan, SVT igång och Luciatåg, Daniels glögg och Jessicas och Davids lussekatter. M mm mmm =)

Sen gick jag o la mig igen och sov en timme, innan det var dags för skola.

Igår var det intro till teknikkursen =) Verkar helt okej! Så det kan nog bli en bra avslutning på höstterminen. T o m boken är rätt intressant, tro det eller ej :P

Men på fredag är det fysiktenta - inte så exalterad över det, dock...

Imorgon blir det hem på blixtvisit! Ska in och kolla på Maxi Cup på kvällen =D Jag missade ju första gruppspelet, grämer mig nåt sanslöst. När jag väljer att tänka på det. Därför låter jag bli :P

Jag har nästan tvättat upp all tvätt! Hade två maskiner kvar, då vart det nån jävel som klämt sig emellan med EN maskin. Fuck. Men, kanske blir klar ikväll till och med! Det hade inte vart fel, minsann ;)

Nähä, mina vänner, det här duger ingenting till, nu ska jag ägna resten av kvällen åt att LÄSA och ev spela lite Sims ;)

Godkväll, mina kära =)

Linda, 17, har hittat hatet
och nu så jävlar ska det hatas
för
varför ska nån annan ha det bra
när inte hon kan ha det?

I turn my face away

... and dream about you

Okeaa =) Det är onsdag, det är kväll, det är december, mörkt och kallt. Herregud, vad jag gillar vintern..!

Idag vart det skola mellan 13 och 15, om elektricitet... Snälla, var slut snart, för elektricitet är verkligen INTE intressant. Men men. Efteråt stack jag, Anna och Anja ner till stan! =) Så nu är jag klar, utom en...

Sen har jag ätit middag (och hickat satan sen dess), druckit julmust, slagit in julklappar med Anna och sen har vi, Jessica, David och Anja kollat på julkalendrarna =)

Jag har köpt en liten Yoda idag! =D Sötast ever =D

They've got cars big as bars
they got rivers of gold
where the wind goes right through you
it's no place for the old
when you first took my hand
on a cold Christmas Eve
you promised me Broadway was waiting for me

Lately I don't even know

... what page you're on

Lite bilder från senaste tiden =)


Anja leker Darth Vader ;)


Anna, Jessica & Josefine - Kalmar Slotts julmarknad =)


Thaimat med Anna ute i Hansa City =)


Hospitalets julgran!


Hell yeah!


Anja gör pepparkakshus =)


Jessica, David och Anna gör lussekatter =)


Sen kan det ju inte gå bra jämt ;D


Yummie!

You just see right through me
but if you only knew me
we could be a beautiful
miracle
unbelievable
instead of just invisible

You brushed my teeth and combed my hair

... had to drive me everywhere

Daisy Fay och mirakelmannen - underhållning!

Igårkväll såg jag och Anja sista Star Wars-filmen! Omg... Jag hade velat ha en nyinspelning på allihop, så att de blir gjorda med samma teknik och samma skådisar och sånt..! Om tio år, eller så ;)

Och Yoda dog :'( David ljög! Usch, så ledsen jag blev i ögonen. Lilla Yoda. Hittade en liten gosedjursYoda på Åhléns idag, ska nog köpa en sån, minsann =)

Skolan? Pust. FysikFysikFysik. Mycket bättre lärare och allt sånt, men faktum kvarstår... Det är fysik :P Herregud, vad jag saknar högstadiet och gymnasiet ibland..! Då läste man alla ämnen samtidigt, och det räckte med att gå på lektionerna och skriva G på proven, så vart man godkänd... Och dessutom hade man ett helt år på sig innan man fick betyg!

Japp, jag är nog bättre skapt för vanlig skolgång B-) Men detta är roligare, för det mesta =)

I helgen ska vi till Sthlm och hälsa på syster yster och hennes familj. Fira lite lilljul, och fira syrran som fyller 32 om en vecka. Trettiotvå. Herregud, vad gammal hon börjar bli ;)

Näe vet ni, jag är noll inspirerad till allting just nu. Ge mig minusgrader, snö, jul och Kläppen. Jag längtar nåt alldeles vansinnigt.

För varför göra något lagom, när man kan göra det vansinnigt?

Jag har iaf diskat.

There's magic in the air
this evening
magic in the air
the world is at her best
you know,
when people love and care

Oh, what fun it is to ride

... in a one-horse open sleigh

Första december och julmånad påbörjad! =)

Själv inledde jag den med att stiga upp tjugo över sju... Labb mellan 8 och 11, lunch till tolv, sen föreläsning till tre. FysikFysikFysik. Sofie och jag planerade alternativa sätt att spendera dagen, och det vi kom fram till vart fan så mkt bättre..!

Nu längtar jag efter jullov och Kläppen (som förhoppningsvis inkluderar skidåkning, om snön behagar uppenbara sig)!

Ikväll blev det såklart till att kolla på julkalendern, och den kan nog bli okej ;) Jag, Anna, Jessica och David har kollat på Mysteriet på Greveholm, Kaspar i Nudådalen och, med sällskap av Anja, Sunes jul =D Mysigt!

Imorgon kör min lilla far förbi Kalmar, och då ska jag lifta och åka hem till Leråkra över helgen och träffa lite kärt folk! Me like =) Och på tal om det, om man skulle ta och packa, kanske... Hmm.

Och hämta tvätten?

Jaja. Lite att deala med innan sängdags!
Godnatt, mina kära!

Frosty the snowman
was a fairytale, they say

RSS 2.0