Hetta, match och UUUURK!

Vilken värme, helt sanslöst... Den här dagen har jag kämpat mot att förvandlas till en mänsklig vattenpöl. Hiskeligt varmt.

Ikväll har jag, Sara och Monica varit och kollat på p14-15, Listerby IK/Johannishus SK - Kallinge. Det gick inte så himla bra. LIK/JSK låg under med 0-3 i halvtid. Sen hann matchen inte mer än blåsa igång, så gjorde Kallinge 0-4. Sen spelade grabbsen upp sig lite, och reducerade till 1-4 med fem minuter kvar, på straff. Jag är helt övertygad om att det var Jocke som vinkade straff, han har ju en förkärlek för sånt^^ Sebbe stod för kvällens dragning, en ren kroppsfint, Kallingespelaren hann halvvägs till Johannishusaffären innan han fattade vad som hände.
1-4: Viktor K

Imorgon blir det ut på havet med Jojjo och Sara, bio (Ice age 3, såklart!) med FO, Sara och Simon, och sen avslutar jag, FO och Sara dagen med att kolla på A-laget mot Märserum kl 19 ;)

Mamma hittade en fetespindel ute i hallen nyss, nästan en smula svimning på det. Vi snackar GIGANTISK.
Uuuurk.

I've got my sights set on you
and I'm ready to aim
I've got a heart that will
never be tamed

4-0

Vilken avslutning inför sommaren! Vi stack till Åsavallen, det hölls brandtal om att INTE underskatta Trion, som ju ligger sist. Sen bytte vi om, efter att ha ätit upp Cissis vattenmelon.
Sen gick vi ut på A-planen och körde över Trion.
Uppställning:
                Nettan
Carina-Net-Annika-Sandra
Jessica-FO-Ludde-Julia
              Cissi-Lina
Bänken: Jag, Tania, Teres, Jenny och Mattis.

Annika fick till ett kanonskott som målvakten inte nådde, och 1-0 efter knappa tio minuter. Det resultatet höll sig till halvtid. Andas och dricka var det enda som gällde i pausen, uttorkade, trötta varma.

Haha, när vi kom ut började Greven (han var linjedomare) gnälla. För andra gången^^ Vi fick en drickapaus mitt i första halvlek pga värmen, typ 2 minuter, då trodde han att han skulle få 10 minuters paus. Sen halvtidsvilan var väl 10 minuter, då trodde han att han skulle få en halvtimme.
"Va' e du för en jävla linjedomare?" Frågade Mats.

Sen gick vi ut igen. Märktes på tjejerna, såväl våra som Trions, att värmen var påfrestande. Lite stillastående, lite trögt. Sen gjorde Julia 2-0 :D Och vilket anfallsspel vi fick igång! Säkert 5 vassa chanser på ungefär lika många minuter! Jessica stod väl för 3-4 av dom, synd att hon inte fick sätta nån idag :(

Spel för min del? Ehe, mittback sista 10-15 nånting. Med Net :) Det är ju iofs där jag spelar helst, men det var första gången i 11manna i år...

Efteråt sjöng vi Zigge-zagge, sen slängde vi in Mats i duschen ;) Hans sista match med oss ju!
Japp, ni läste rätt. Coach slutar på torsdag, då har vi sista träningen. Sen flyttar dom till Sthlm, där han ska träna ett divison 5-lag, herrar. Då tar Net över ruljangsen. Hoppas det blir bra :)

Efteråt var det bara hem och sätta igång TVn och se Tyskland köra över England i U21-finalen. YEEES! 4-0 även där ;) Sandro Wagners mål var något i hästväg, särskilt det andra var djävulskt snyggt ;)
Men det bästa? I slutskedet av matchen, när tyskarna visste att de skulle vinna, och avbytarna tog upp vattenflaskorna och sprutade alltihop över förbundskaptenen ;D

Count to ten
take it in
this is life before you know how it's gonna be

Walz right in here looking like that

Idag har jag och mamma vart ute på sjön hela dagen :) ute på Grevinnans... Stig och Britt-Marie låg också där. Har fått lite färg på benen. Så nu är jag solbränd enligt följande:
Ansiktet: Rött med fräknar, och en knallrosa snok mitt i.
Axlar: Röda med fräknar. Dessutom är den ena lite vitspräcklig, för jag lyckades tydligen kleta solkräm på den.
Armarna: Rödrosa med fräknar.
Mage: Alvedon.
Ryggen: Ipren.
Ben: Låren är bleka, sen blir de rödare och rödare för att slutligen se ut som två stopplysen på knäna. Smalbenen är också kräftröda, medans vaderna är bleka.
Fötterna: Lite rödbrända mitt uppepå.
Jag är nog inte gjord för att vistas i solen^^ Ser ju ut som en hel färgtavla.

Ikväll är det 11mannamatch, vi spelar mot Trion hemma :)

Our song is the slamming screen doors
sneaking out late, tapping on your window
when we're on the phone and you talk real slow
cause it's late and your mama don't know
our song is the way you laugh
first date, "man I didn't kiss her and I should have"
and when I got home, 'fore I said Amen
asking God if he could play it again

Of all the girls tossing rocks at your window

Puuh, fullt upp idag ;) HAHA.

Hjälpte pappa med båten, kletade på nåt giftigt skit vid vattenlinjen (dvs en målad linje på skrovet), lite plastfolie över, sen var det meningen att det skulle skrapas bort. Det gick så himla bra att pappa tog över det 8-).

Sen var jag ute på sjön i ett par timmar, Jönsson, Stig o Britt-Marie, Sillen, Flamma, Thomas och Terttu och Bengt och Aina låg vid Grevinnans, så där hamnade jag också ;) Har badat två gånger :) Najs.

Sen vred jag ur håret över ryggen på Micke.

Det blev hem, duscha och åka bort till Åsavallen. Där fick vi se Listerby klå Kallinge med 2-1 ;D Calle och en Kallingebo skallade ihop i en nickduell, bägge sprack så de började blöda :/ Calle tejpades i hela huvudet och fortsatte spela (tills domaren sa åt honom att gå ut - det rann blod nerför ena kinden), men Kallingebon fick dom skjutsa in och sy, han sprack typ från ögonbrynet till örat.
Målen i Listerby:
1-0: Kenni
2-0: Rasmus. Tror jag, där var ett enda virrvarr av spelare, men tror som sagt att det var Rasmus.

Har bokat biljetter till Ice age 3-premiären på onsdag, jag och FO ska gå ;D

All this time I've been wasting hoping you would come around

Kinda depressed...

Ibland skulle jag ge vadsomhelst för att få slippa bry mig om fotboll. Då hade det här inte blivit en nervositetens, besvikelsens och smärtans kväll.
Sverige förlorar. 1 straff. Molins missade. Sverige åkte ur.
Efter att ha hämtat upp 0-3 till 3-3, hållt det resultatet genom förlängningen, och sedan förlorade de på... 6e? straffen. Inte rättvist nånstans.
Men bra kämp och ett underbart mästerskap, tack!

Direkt när matchen var slut satte jag igång Stolthet och fördom (den med Colin Firth). För att slippa tänka på matchen. Det funkade rätt bra. Men kan inte sluta förundras över att den nya versionen har så många repliker som mer eller mindre är desamma som i denna.

Imorgon ska jag hjälpa pappa att slipa på Vraket, sen blir det nog en sjötur med Sara på kvällen om det är bra väder. Söndag... Slipa på Vraket och kolla när A-laget tar sig an Kallinge på kvällen. Där har ni min helg ;)

Hmm, sen måste jag ju nämna något om Michael Jacksons död, känns det som. Jag blev djävulskt paff, det ska jag erkänna. Ledsen? Nej, varför skulle jag? Aldrig lyssnat på människan, gillar inte musiken, för att inte tala om alla rykten, sanna eller inte.

Stranded at the drive-in
branded a fool
what will they say
Monday at school?

Hastigt och lustigt

Blir ett snabbt inlägg, strax börjar Sverige - England! :D

Varit hos Ida hela dagen idag, mkt trevligt :D Mkt prat och ännu mer skratt ;)
Kalmar kommer bli GUTT! :D Längtar som tuusan :D

Lånade två filmer också, En ung Jane Austen och Stolthet och Fördom (den versionen med Colin Firth).
Och så trakasserades vi av hennes bröder (11 år gamla) hela dagen^^

Nu! Sverige - England!

And I'm lord and master
of a fool's Taj Mahal
oh, who says you can't have it all?

I'm lord and master of a fool's Taj Mahal

Den här dagen har väl inte bjudit på särskilt mycket, kan jag inte påstå :P

Sovmorgon, något söndersliten (jag har börjat vakna nån gång vid fyra-snåret igen), vaknade ett par omgångar. Drömde ju för helvete TVÅ drömmar om dig, så jag har drömt om dig hela natten... Ljuvligt, men smärtsamt när man vaknar och inser att det var en dröm. Så det bar verkligen emot att stiga upp idag...

Ikväll var det fotbollsträning :) Hiskeligt rännande, tyckte jag :P Uppvärmning var att börja i mitten, ut och runda varenda hörnstolpe, in till mitten mellan varje. Sen skulle vi jogga - löpa fullt - jogga med boll. Sen doppboll xD fast det blev lika mycket en gruppbrottningsmatch^^ Sen spelade vi i cirkus 40 minuter, innan vi avslutade med en stillastående skottövning, och en med löpning. Man får ju värsta adrenalinkicken efter såna träningar xD.

Monica och Sara körde med hem hit efter träningen. Dom hade överraskningar till mig, sa dom. Snacka om att man blir lite nervös då, dom hittar på så mycket dumheter ;D
Men det var faktiskt mkt snälla överraskningar :D En kortlek (Sara blev alldeles förfärad när jag sa att jag inte hade någon i min båt^^) och en bok :D
The Carlyles - you just can't get enough // Cecily von Ziegesar :D
Jag skulle eg fått den i födelsedagspresent, men den hade inte kommit ut då :P haha!

So don't hold back now
just let go of all you've ever known
you can put your hand in mine

Kommentar överflödig


Pure beauty.

Såna där ögonblick...

Det finns ju stunder när folk (host-Jojjo-host) tar fram kameran utan att man noterar det...

men jag verkar ju intresserad av vad jag nu gör i alla fall :P

Thank you means merci

Gick och mötte mamma ikväll :) Skönt ute... Fast lite småfult, mötte Pelle ikväll igen (mötte honom i måndags också):
"Jaha Jonna, kommer du här ikväll igen?"
Gick och filosoferade lite för mig själv. Kan man bli panikslagen ibland eller? Bara tanken på att jag kanske flyttar om 2 månader.
Hjälp.
Jag har lite ångest över det ibland. Flytta från fotbollen, Listerby IK, mamma och pappa, FO och alla andra... Lilla Slättanäs, första glassen på torget till våren, försäsongsträningen på Fällö. Fan.
Sen ibland har jag ingen ångest alls, för jag längtar också, jag tycker att det ska bli så jävla kul. Nytt ställe, nya människor, läsa till lärare, egen (okej, delad, men vafan) lägenhet, allting sånt.

Sometimes I get lost in the nothingness inside of me.

Jag är Listerby-lolla ut i fingerspetsarna.

Haha, idag när jag, Sara och Jojjo skulle sticka ut med båten skojade jag och Sara om att vi skulle ta Lazy Day istället (Mattias båt, amerikanare, stor. Båten alltså). Skickade sms till honom och skrev att vi tänkte ta den en runda, Sara skulle köra. Fick omedelbart svar;
Det går bra, hon är fulltankad och både mat och alkoholhaltiga drycker finns ombord. Kör försiktigt!
Han är ju helt underbar^^

JJJJJJJJJJ.
Ryck.
Saknar dig.

Merci, my little way of saying thanks
merci, for being you


Sjötur


Ute på Torkö i sol och blåst :)

Färgar himlen röd

Idag har jag vart ute på sjön hela dan :) Med Jojjo och Sara (stackars mig va? xD)
Det fick bli Torkö, för det blåste något alldeles fruktansvärt, trodde knappt vi skulle ta oss ut ur hamnen. Lite småjobbigt så :P Ute på Torkö var det så satans kallt i vattnet, 12 grader, skulle jag tippa på.
Och jag brukar faktiskt ha rätt :P

Drog upp båten på stranden, fikade med lite frallor, sen skulle Jojjo bada. Jävla kvinna^^
Men hon sprang i och tappade sitt navelsmycke :P Så fick hon stanna i det iskalla vattnet och leta ;) Sen satt/låg vi i båten och slappade, var soft och härligt :)
Rätt vad det var kände vi att båten rörde sig lite annorlunda.
"VI FLYTER!" Skrek jag och kastade mig fram och hoppade i vattnet. Och fick tag i tampen och drog in båten till land^^ Sara skrattade halvt ihjäl sig.

Jag doppade mig faktiskt också sen, fast på insidan, där var ett par grader varmare (alltid samma sak).

Ikväll tänkte jag gå och möta mamma när hon slutar jobba, fram tills dess... Tja, jag får väl se vad jag hittar på :) känner lite för att titta på nån Disneyfilm, så det blir kanske det ;)

Jag vill träffa dig nu meddetsamma.  Jag vill röra dig nu meddetsamma. Jag vill prata med dig nu meddetsamma.
Jag vill ha dig här hos mig nu meddetsamma.

As the river flows gently to the sea
Darling, so we go, some things were meant to be
take my hand, take my whole heart too
Cause I can't help falling in love with you

J <3

The whole time

Gutt Sverige!
Vinst, 3-1 mot Serbien.
Nu laddar vi för semin mot England på fredag!


På hemväg från Tromtö i söndags.

Imorgon blir det till att åka ut på sjön med Jojjo och Sara :) Bada, om det är någorlunda behagligt i vattnet, sola och läsa :) Softish dag. Sen får det bli att gå och möta mamma på kvällen. Jag ÄLSKAR att gå vid den tiden på kvällen! Tio, elva sådär. Inte en människa ute, det är småmörkt och man är så ensam man kan bli med sina tankar :) Störtskönt :)

You had me at "Hello!"

FO svingar


FO visade golffjollarna hur det skulle gå till ;)

I felt this deep connection

Idag har jag spelat golf :D Eller, stått och slagit långbollar och puttat lite i alla fall.. ;) Med FO, här nere på Leråkra golfbana :) Fick inte till det sådär jättebra som det brukar bli på innebandyn... :P Men men :)
Har varit i stan och hämtat mina linser, och råkade sätta igång larmet på bilen bredvid 2 gånger^^ Hehe :P

Ikväll ska jag och Sara puttra ut till Kuggeboda city och trakassera Janne, Lisette och FO under Sverige - Serbien-matchen :D Ska kolla på den där :) Sist jag tittade på fotboll där ville Janne slänga ut mig i halvtid ;) tyckte att jag pratade för mycket (A).

The next time we hang out
I will redeem myself
my heart it can''t rest 'til then
oh, whoah whoah, I can't wait to see you again

Think twice

I need you
oh, darling
catch me when I fall for you

Livet ska vara prickigt och rutigt
- inte långrandigt...

Love is my drug

Why'd you come in here looking like that
when you could stop traffic in a gunney sack
why you're almost givin me a heartattack
when you walz right in here looking like that
<3

Idag har det inte hänt alltför mycket, kan jag inte påstå.. :P Läst en del, skrivit en lite matcher i almanackan... Strax ska jag åka bort till Sara och trakassera familjen Jönsson-Carlsson litegrann ;)
Sen blir det träning :)

Tänker mer på dig... Har en odefinierbar känsla i magen.

Now he's dancing on this heart of mine

Midsommar

Gudars, fick ett sms från Daz innan... Där har vi en som kan uttrycka sig^^:
Mmm vet :) Plentynice ffs, för en 80 åring möjligtvis xD jösses, hej spunk när ja såg dom for the first time lr:P
HAHA! Det var två t-shirts som diskuterades ;)

I torsdags åkte vi ju ut till Tromtö då ;) En hel del känningar och bekantingar ;) oj, vad oväntat, haha :P
Familjen Jönsson-Carlsson var på plats, såklart :) and so was andra Jönssonligan :P Vi tog det ganska lugnt den kvällen, jag och FO var dödens trötta efter fotbollsskolan, så vi gick och la oss rätt tidigt... Skönt :)

På fredagen kom pappa ut :) sen var jag, FO, Sara och Elin funktionärer vid 5-kampen, vi hade hand om fotbollsbowlingen ;) Gissa vem som skötte snacket..? :P Sillen sa till mig två gånger att jag skulle skärpa mig, Monica krävde extrapoäng, Benny försökte muta mig och Gud vet allt... Efteråt kickade vi lite fotboll, jag, FO, Sara och Otto. Elin tittade på ;) Otto träffar vi alltid på Tromtö midsommar, han är -95a precis som Sara. Och hittills har det alltid synts att han är sex år yngre än mig, men inte i år... Pojkajävlen har vuxit något enormt, blivit 1,83! Nästan 20 cm längre än mig! Sanslöst!
På eftermiddagen dansade vi runt midsommarstången ;) det var samma villkor som varje år:
Dansar man inte får man inte dricka grogg!
Jag dansade ;) jag och Elin tog en svängom.

På kvällen kom mamma ut, vi grillade och jag påbörjade en fyra timmar lång sms-konversation med Jocke från fotbollsskolan^^ Vi hann snacka om det mesta ;) Trevligt :)
Vi var också ute och gick, jag, FO, Sara, Elin och Louise. Bara det att efter halva vägen hade Elin och Louise cyklat i förväg (de delade en cykel, Sara hade en), sen gått tillbaka och gömt sig bakom ett träd. Och hoppade fram och skrek.
Jag skrek, skrattade och började gråta. I den ordningen :P
Vilken pärs.

Lördagen då :) FO åkte hem på morgonen, gick beväpnad med en lång pinne genom kohagen ;D skrattar ihjäl mig åt henne ibland ;D
Sen gick vi tipspromenad :) Mamma kom faktiskt 2a :D hon fick en t-shirt ;)
Middagen blev sill, nypotatis, lax, gräddfil och gräslök ;)
Kvällen gick åt till att grilla bananer med Tobbe och Sara, knyta in Lazy Day-båten när Mattias kom och spela spel med Sara och Elin.

Idag har det vart slapp på hög nivå ;) jättefint väder, så man har fått lite färg på armarna i alla fall^^ Haft lite vattenkrig hela dan. Vete katten hur många gånger jag har doppat Mickes keps och tryckt på honom den igen / doppat Randers skurborste och skickat iväg vattnet över Mattias ;D Fast sen fick Mattias tag i mig och skulle slänga i mig, men tji fick han ;) fast jag tycker nog att jag återgäldade honom när jag knallade bort till hans båt och hämtade snusdosan åt honom. Vad får man till tack?
"Tack Jonna, du är underbar! Dig ska jag gifta mig med!" Men ge upp det där xD.
Conny slängde en hink med vatten över mamma, det var VÄLDIGT roligt ;D

Men så vart det ju hemdags...
Jag körde lilla pärlan hem, själv. Fick lyckoryck :D Solen sken, det blåste bara lite, båten gick som ett spjut genom vattnet, mobilen på högsta volym och sjöng med i Don McLeans American Pie.
Det blir inte mycket bättre än så.
Fast du kunde ju stått bredvid <3

A long, long time ago
I can still remember
how that music used to make me smile
and I knew if I had my chance
that I could make those people dance
and maybe they'd be happy for a while

but february made me shiver
with every paper I'd deliver
bad news on the doorstep
I couldn't take one more step

I can't remember if I cried
when I read about his widowed bride
something touched me deep inside
the day the music day

So bye-bye, miss american pie.
Drove my chevy to the levee,
But the levee was dry.
And them good old boys were drinkin whiskey and rye
Singin, "this'll be the day that I die.
"this'll be the day that I die."

Did you write the book of love,
And do you have faith in God above,
If the Bible tells you so?
Do you believe in rock 'n roll,
Can music save your mortal soul,
And can you teach me how to dance real slow?

Well, I know that you're in love with him
`cause I saw you dancin in the gym.
You both kicked off your shoes.
Man, I dig those rhythm and blues.

I was a lonely teenage broncin buck
With a pink carnation and a pickup truck,
But I knew I was out of luck
The day the music died.

I started singin,
"bye-bye, miss american pie."
Drove my chevy to the levee,
But the levee was dry.
Them good old boys were drinkin whiskey and rye
And singin, "this'll be the day that I die.
"this'll be the day that I die."

Now for ten years we've been on our own
And moss grows fat on a rollin stone,
But that's not how it used to be.
When the jester sang for the king and queen,
In a coat he borrowed from james dean
And a voice that came from you and me,

Oh, and while the king was looking down,
The jester stole his thorny crown.
The courtroom was adjourned;
No verdict was returned.
And while lennon read a book of marx,
The quartet practiced in the park,
And we sang dirges in the dark
The day the music died.

We were singing,
"bye-bye, miss american pie."
Drove my chevy to the levee,
But the levee was dry.
Them good old boys were drinkin whiskey and rye
And singin, "this'll be the day that I die.
"this'll be the day that I die."

Tjejernas kludd


Tjejerna kluddade lite på whiteboardtavlan i omklädningsrummet ;D

Wie mein Gott

Sista dagen på fotbollsskolan :/
Känns lite halvtaskigt, det har vart jäkligt kul i år! Är nog faktiskt det år då det har vart bäst stämning, funkat bra med alla ledare och ungar :) Skrattat sig halvdöd ju...

Idag började dagen med finaler! Stora och Lilla korpen :) I lilla korpen var det mitt lag mot FOs. Jocke skulle döma. Han gjorde väl ett bra, ett tag :P
SEN DÖMDE HAN STRAFF till FOs lag! Grrr, jag skickade mina ungar i en massiv attack mot honom när matchen blåstes av :P Han kom fram till mig efter att ha skakat av sig ungarna, och sa att det VAR straff.
"Filmning!" Hävdade jag. Han tog tag i min axel och demonstrerade ett krokben (utan att försöka fälla mig i alla fall).
"Du hade inte heller stått pall för det!" Avslutade han med. Klart jag hade, jag är ju stabil.

Sen fick tjejerna fika. Det ösregnade. Jag menar verkligen ÖSREGN. Herrejävlar vad blöt jag var... Mina kläder har inte torkat än :P
Tjejerna klagade på att Kenni blandade för svag saft, sen blandade Eric ny när den tagit slut, men han hade gjort den för stark. Vissa blir aldrig nöjda :P
Till slut sa Kenni att vi skulle låta de små killarna fika i omklädningsrummet. Han, Hampe och Jocke högg tag i saftkannor och kexpaket. Och vad fick jag bära? Jockes vattenflaska.. Tss.

Sen var det dusch och ombyte för ungarna. Jag gick ute i ösregnet och samlade ihop förrymda kläder, bollar och vattenflaskor. Brr. Hittade Petter Wollers målvaktshandskar. Bort till omklädningsrum 2 och knacka på. Dom släppte faktiskt in mig^^ Men det vart inte så mkt mer. När Petter fått sina handskar, skrek någon:
"JONNA FÅR INTE VARA HÄR!" Jocke nickade medhöll, högg tag i mig och "hjälpte" mig genom dörren.
Fast det blev några besök till där^^ Deras ungar vart ju sämst på att hålla reda på sina grejer! Maken till människor... Dom var tacksamma när dom fick nåt, sen tog det två sekunder, så kastade Jocke ut mig :P

Så var det dags för lunch. Hann inte mer än ta mat, så ropade Jocke från dörren. Gick bort till honom.
"Det är nån på toaletten som ville ha hjälp!" Meeeh, gå dit då.
"På toaletten?" Sa jag skeptiskt.
"Ja, men allvarligt. Det var någon i din grupp." Jaha... Gick dit, visade sig att nämnda person i min grupp hade kissat ned sig. Och golvet. Fuck. Jag tröstade henne lite, så stack hon bort till omklädningsrummen för att att byta. Jag hasade mig in till bordet för att lämna kameran. Jocke högg tag i mig på vägen;
"Vad var det?" Ja, för det vill man ju berätta för alla. På tå (han är ju något lång) och viska i hans öra;
"Hon hade ju kissat ner sig!" Vilken min!

Sen fick ju jag skura och göra iordning. Hampe kom och ställde sig i dörröppningen;
"Vad har hänt Jonna?" Suck. Förklarade.
"Herregud, ni är ju mer som personliga assistenter!" Haha, så kan man ju se på saken^^

Efter lunchen hade vi lite tävlingar och lekar. Lite komiskt att jag typ var den enda som de äldre killarna från J-hus lyssnade på^^ Dom vågar inte annat, jag hade dom när dom var små ;)

Sen var det gemensam avslutning, alla fick sina diplom, sen kramade dom sönder en. Haha, Jag stod precis nedanför läktaren och fick alla kramar, och Hampe och Sebbe satt bakom mig, och försökte sneaka till sig kramar, men ingen ville krama dom^^
"Johanna! Kram!" Hojtade Hampe och bredde ut armarna. Aldor skrattade, och Johanna bara tittade på honom och pep iväg. Jag och FO plockade ihop våra grejer, och skulle lämna dom i bilen. Men vi hann inte så långt, för när vi gick förbi klubbstugan knackade Eric på rutan (han satt där inne) och vinkade att vi skulle komma in. Där var allihop :P
Vi gick in och slog oss ner. Snackade lite. Vilket betyder att jag bråkade med Jocke igen xD. Fast det var han som gjorde mig halvilsk genom att säga;
"Men Jonna, du fattar väl att ni hade förlorat i vilket fall?" Grrr. Vi tjabbade som småungar i ett par minuter, sen sa Aldor;
"Nej, nu får ni vara tysta! Jocke, du får bråka med Jonna sen!" Haha^^ Vi blängde på varann, sen övergick vi till att lyssna på Aldor. Vi ska få åka på resa i höst :D Vi som vart ledare :D Blir nog najs... ;D
Sen fick vi våra pengar, sen var det hejdå och åka. Lite sad :/

Ikväll blir det Tromtö :D Och där är jag kvar hela midsommar ;)

Sha-la-la-la-la my oh my,
looks like boy's too shy
ain't gonna kiss the girl

Dagens Sötaste Bild!


Kenni tillsammans med mina flickor ;)

Waaay :D


Jag och Lennart Johanssons Pokal :D

Så kan det gå (när inte haspen är på)

Yaay, idag har jag rört vid, hållt i och fotats med LENNART JOHANSSONS POKAL :D
Fotbollsälskare avundas mig - hoppas jag!
Det är nämligen jättebucklan som laget som vinner SM-guld i fotboll får...
Henrik Rydström och Tobias Carlsson var och hälsade på på fotbollsskolan idag ;)
Plenty najs, som nån jag känner skulle sagt.

Arvid (en av ungarna) pricksköt på mig på lunchen, prickade mitt saftglas (plast) som sprack, och jag fick saft över hela mig. Jagade efter honom. Sen övergick jag till att skälla på Jocke, som nästan dog av skratt.
"TITTA HÄR!" Hela framsidan av mig var plaskvåt. Jocke tittade lydigt.
"Jaa?"
"DET ÄR SAFT!" Då kom gapskrattet. Sicket skit.

På eftermiddagen vart det fotografering och teater. Ojojoj... Jag och FO stod i mitten av ledarna^^  Vi stod ju längst bak. Jag stod mellan FO och Jocke. Den sistnämnde passade på att håna mig lite, frågade om jag ville ha en låda att stå på, så jag syntes. Tss. Räckte med hans ena axel och stå på tåspetsarna^^

Sen försökte tjejerna knäcka Kenni. Gick inte så bra :P Antar att det har att göra med att han har två småbröder...^^ Men fick dagens gulligaste bild! Kenni mitt i högen, och alla mina tjejer kramar honom, och allihopa ler :D Blixtersött :D

Det regnade timman innan vi slutade.. När det hätte upp körde vi alla i mål. (Även kallat Guld och Silver). Gick jättebra. Tills Hampe, Eric, Albin och Sebbe kom på att det var roligare att trakassera min grupp än de egna. Deras pojkar skickade in i duschen, sen började kriget... Jisses, vilket liv...
Jävla pojkar^^

Ikväll vart det 11mannamatch mot Karlshamn... Vi vann med 2-1 :D:D

I can't help but falling
everytime you're close

Skrattattack på skrattattack^^

Andra dagen på fotbollsskolan ;) jag vet, det blir långa inlägg nu... Men ni får ha överseende med det. Alternativt skita i att läsa skräpet ;)

Dagen hann knappt dra igång förrän min mobil ringde. Det var Monica;
"Aaah, Klacken bad mig ringa dig och fråga vad Kenni har för mobilnummer!" Hur tuuusan skulle jag kunna veta det? Och varför ringde inte Klacken till Sebbe, hans son, som också var där OCH är kompis med Kenni? Hallå ickelogiken... Fick tag i Albin, han hade Kennis nr, så rabblade upp det för Monica och lade på.
Sen hann jag bara börja förklara övningen för mina tjejer, så ringde Klacken.
"Jag har försökt ringa Kenni, men det tutar upptaget! Sitter han i telefon eller?" Men hallå, Kenni hade tusen andra saker att sköta, och jag hade min grupp. Jag visste inte ens var han var för någonstans!
"Nähä, men vet du vem som är ledare för gruppen där Mignot och dom är?" Ja jo,  Patte och Jesper.
"Kan jag få prata med Patrik?" Fick jag ränna bort och räcka över mobilen till Patte, som såg, milt sagt, förvånad ut. Pratade med Klacken ett par minuter, sen fick jag tillbaka den. Men ingen info. Tack för den.
Sen kunde jag åtminstone börja köra hårt med tjejerna =)

Dom fick träna lite på nedtagningar, på foten, sen på bröstet. Tuusan, givetvis kommer Kenni dit och sätter sig bredvid och tittar på. Hm.
"Vad du skärpte dig nu när Kenni kom!" Utbrast tjejerna.
"Det gjorde jag väl inte!" Försvarade jag mig.
"Joho, nu fattar jag till och med!" Sa nån av dom. Kanske inte berodde på att JAG skärpte mig :P Men vad hjälpte såna argument? Visan drog igång...
"JONNA ÄR KÄR I KENNI!" Självklart, sa jag. Då tystnade dom i alla fall i några sekunder. Sen tog de min kamera och försökte fota honom, gick ju sådär^^

Till slut var det lunch i alla fall. Vi kom sist, så alla tjejer i gruppen utom Erika och Emelie fick plats vid ett bord. Jag gick, med de två i släptåg, och satte mig hos Albin, Sebbe och Elis (en av ungarna). Fyyytusan trött jag var efteråt. Skrattat^^ Tjejerna terrade mig för min vidbrända näsa, och Sebbe tittade i taket och sjöng;
"Rudolf med röda mulen..." Ibland skulle jag ledigt kunna strypa honom. Albin satt bara och flinade. Sen satte sig Sissa i Sebbes knä (Sissa är 8 år).
"AJ! Jag satte mig på något hårt!" HAHA, exakt samma tanke slog mig, Albin och Sebbe, för jag och Albin flinade ihjäl oss, och samtidigt som Sissa sa;
"Det var nog din mobil", så sa Sebbe:
"Det var nog Sebbe den Grövre." Ååh, tacka tusan för att Sissa inte hörde, jag ville inte ta diskussionen.
"Eller näe... Det var nog mobilen. HAN ligger på andra sidan." Albin kvävdes nästan av skratt, so did I^^ Dumma jävel.
Han terrade såklart min biltuta också. Tyckte att den var blixtermesig. Det visade sig att det var den han hade skrattat åt igårkväll, inte min rivstart^^ Så skulle han förklara det hela för Albin;
"Jamen så tutar FO, helt vanlig tuta, du vet, låter normal. Sen kommer Jonnas jävla tuta, typ MJÄÄ MJÄÄ!" Tsss, sa till han att jag kör åtminstone bil och inte moped. Inte för att det fick tyst på honom.

Eftermiddagen blev det matcher. De äldre barnen var i Stora Korpen och de yngre i Lilla Korpen. Jag och FO hade varsit lag i lilla, och Eric och Albin delade på ett. Vi var typ halvdöda alla fyra efter den eftermiddagen...
Mitt lag började med att spela 1-1 mot Eric och Albins lag. FO dömde, med bravur. Utom när jag skällde på henne och hon kom ut till linjen och sa åt mig att hålla käften^^
Sen mitt lag mot FOs. Albin dömde. Och skrattade halva matchen. Vi var helt döda efter den matchen...
Eric och jag stod bredvid varann, och han råkar ju vara en smula längre än mig... Så där 30 cm eller nåt :P haha, näe inte riktigt, men han är jävligt lång. Han hoppade upp på en låda, och tittade ner på mig;
"OJ vad liten du blev!"
"Hoppa ner från lådan, du är tillräckligt lång i alla fall!" Han bara hånskrattade lite, så jag puttade ner honom och hoppade upp själv.
"HAHA, jag är fortfarande längre än dig!" Flinade han.
"Är du säkert inte!" Jag blev några cm längre ;)

Hobbe i FOs lag, Tom i FOs lag och en unge till, de stod alla tre nere i eget mål.
"Vad sysslar dom med?" Sa FO förtvivlat.
"Jag gav dom tillåtelse att vara målvakter alla tre!" Flinade Albin.
"DU försöker bara sabba för mig!" Så hon flyttade upp dom som forwards istället. Hobbe ställde sig vid ena stolpen på målet, och...
SPARKADE IVÄG BOLLEN NÄR DEN KOM! Satan, jag och Albin avled nästan av skratt, jag satt på marken och Albin stod dubbelveken på planen. FO var så förtvivlad så hon tappade talförmågan.
Eric hade fullt upp, mina tjejer terrade honom (inte på min order).

Sista matchen gick mellan FOs lag och Eric&Albin-laget. Jag dömde^^ Överlät kamera och program till Albin. Dumt gjort^^
Mitt i matchen hörde jag Eric gnälla, och han höll på i säkert fem minuter. Sen försökte jag få situationen klar för mig. Vad jag fattade så hade han trillat framlänges över en boll och, så att säga, mosat kronjuvelerna^^ Dog av skratt. Han tyckte lite synd om sig själv. Jag skrev ner alla slutresultat och gav dom till Kenni, tillsammans med visselpipan. Albin blåste världens jävla truddelutt när han dömde! Vi bara, okej det är slut! Nähe, frispark. Jävla Albin, till FOs lag också :P

Sen samlades vi allihop på planen. Simon sköt en boll på Eric och råkade träffa honom mitt i det allra känsligaste - igen. Eric dog nästan, han bara satt med knäna uppdragna till bröstet och armarna för ansiktet i tio minuter och gav inte ett ljud ifrån sig. Då tyckte jag faktiskt lite synd om honom^^
Inte lätt att vara liten, haha!

Ikväll har jag hjälp Granne Rylander att packa flyttsläpet, sen har jag och pappa vart ute och kört en sväng med båten ;) Najs. Sen, såklart, Sverige-Vitryssland :D 5 - 1!!! :D:D Missade sista, Jon ringde och blurrade i tjugo minuter.
Jag säger bara det, Jon i en liten gummibåt med åror, som råkar ut för något mitt ute på havet på midsommar. Jag dör av skratt^^
Igen.

What a wonderful world

I don't care if monday's black

Första dagen på fotbollsskolan, årgång -09 ;D Fiiifan, vad jag har skrattat^^
Ungar är underbara...

Efter tre minuter satt alla i min grupp på mig. Inte någon annanstans på den stora A-planen, nej, alla skulle sitta på mig. Jobbigt läge. Många ungar man känner där nu... Fan, vad jag kommer sakna fotbollsskolan den dag jag slutar med det!
Vi körde igång och tränade, det gick väl hyfsat ;) alla i min grupp spelar fotboll, klart en fördel ;)
Vi fick mellanmål, sen blev det ett konditionspass som innehöll ca 20 ungar och 1 Sebbe. Ungarna hade snott hans badtofflor... Sen råkade mina tjejer trampa sönder hans strumpor^^ Han hade det tungt idag, haha.
Sen spelade min grupp mot Sebbe och Albins gäng. Vi vann med 1-0 :D Yaaaay mig, jag är sån mästercoach!
Efter lunchen var det hemslöjd. Förjävla tråkigt! Tova och tälja och skit.
Jag fick Carl Olsson i min grupp, han har jag terrats med i många år^^
"Hallå lilla gubben!" Sa jag och klappade honom på huvudet. Han la en arm om mig och klappade mig ryggen;
"Hallå Jonna!" Bör tilläggas att han är 10... 11? år. Han kompis, Zlatan (eg. Hugo) fnissade hysteriskt;
"Lilla gubben..!"
Ungarna skolkade och spelade fotboll istället ;) Duktiga barn! Sen sköt Hampe en unge i ansiktet och Eric Laurin puttade helt sonika kull en unge i en närkamp.
Vissa skulle inte vistas bland barn alltså.

När dagen var slut låg typ alla ledare och tog igen sig 5 minuter ute på planen. Albin mumlade lite för sig själv;
"Var vi också så jobbiga när vi var med här?" Jag flinade;
"Ja, det var ni!" Haha, en annan har ju haft halva ledarstaben^^ Albin, Eric, Jesper, Kenni och Sebbe. Jag och Sebbe kom på typ första året jag var ledare, när han och de andra lurade Ruben^^ Kenni spelade skadad, Ruben rusade ut till honom och böjde sig ner. Svoooosch, så fick han fyra flaskor vatten över sig. Sebbe, Emil och 2 till. Då darrade han nästan lite på underläppen.

Ikväll vart det match... Vår första genomklappning med 7manna :( självklart mot KFF. Jag nämner bara att Cissi gjorde mål, sen säger vi inte mer om det. B-laget (herrarna) spelade samtidigt. Mot Hoby. Där gick det bättre :D De vann med 4-1 :D Målgörare:
Dennis
Sebbe
Thorman
Greven

Jag och FO slank in på Mackedonkan och käkade efter matchen, sen fick jag äran att köra FOs Ådibil hem :D Sebbe låg och latade sig och väntade på skjuts hem (de hade också kommit hem nyss). Lite diskussioner. Oundvikligt med den pojken^^ Han ville ha revanschmatch imorgon. Kan han väl få :P
Sen undrade han varför i helvete jag körde FOs bil. Jag sa att det är för att jag är en sån stjärnchaufför.
"Mmm, visst. Med en sån bil", sa han och nickade mot min Clio. Jävla människa.
Sen skulle jag ju köra min bil. Grejen är att det är ganska stor skillnad på min och FOs bil. I FOs måste man trycka plattan i mattan när man ska iväg, det behöver man ju inte i min...
Jag gjorde världens rivstart ut från parkeringen, det bara vrålade från motorn, typ spekade och allting. Satan, tänkte jag. Vände bilen och brummade iväg. Slängde en blick på Sebbe där han låg i gräset och vred sig av skratt.
Hämnden kommer...

I don't care if monday's black
tuesday, wednesday heartattack
thursday never looking back
it's friday, I'm in love

You can try to stop the seasons, girl

Jonna!
Definitivt ;D

Jag har verkligen fastnat för låten "Ayo technology"... Haha, den är ju skitbra^^
Jag vet, jag är lite efter.

Idag då? Hmm... Trött, huvudvärk för 2a eller 3e dagen i rad, värk i nacken, snurrig när jag reser mig... HAHAAAHAHA, förlåt, jag var bara tvungen^^
Har läst en hel del, diskat, ätit och varit i Kyrkhult. Spelat match. 11mannamatch. Jag satt på bänken hela matchen, blev insatt sista 18 typ, spelade INNERMITTFÄLT. Jösses, varken ork eller koordinationsförmåga till det. Jag ska vara back, och inget annat. Så, jag och Luddan på mitten, Luddan som också är back i grunden^^ Trampade snett eller nån sån skit, fick djävulskt ont i vänsterfoten i alla fall.
Vi fick stryk :( föll igenom totalt i halva första och nästan hela andra. Men 6-2 var lite väl illa :( Mål av:
Julia och
Lina.
På vägen hem pratade jag och Sara hela tiden^^ Nettan hade skavsår i öronen vid toppen (tvingkrysset).

Sen blev det lite Singstar hos Sara, bort till Munken och hämta en rökt ål.


Cause you can't stop
the motion of the ocean
of the rain from above
you can try to stop the paradise
we're dreamin' of
but you cannot stop the rhythm
of two hearts in love to stay
cause you can't stop the beat!


Something stupid

Jonna!
Det är mkt najs om jag får säga det själv ;D Klart vi ska :D Kollar lägenheter för fullt vettu ;)

Jahaja... Fyyy tusan vad trött jag har vart ikväll. Ska ringa på måndag (ehe, om det nu blir av) så jag får åka nånstans så dom kollar blodvärde och blodtryck. Tror att blodvärdet är nere på nivå Kass igen. För de lyckliga få som inte visste om det, så har jag haft dåligt blodvärde sen jag var typ 11 år, men förra året sjönk det så andningen blev lidande :P Dom kollade värdet, sa till mig att det ska ligga på 126 ungefär. Yeeah... Mitt låg på 91. Då snurrade det en del i huvudet när jag reste mig upp.
Nu har det snurrat rejält i huvudet nästan varenda gång jag rest mig ett tag, vilket ju alltså varken är konstigt eller ovanligt. Men det har liksom utökat sig lite. Jag förlorar styrseln i kroppen, förlorar synen.
Och igår slog jag kull inne i vardagsrummet :(
Så det är nog dags att gå och kolla läget nu...

Ikväll har jag och pappa vart nere i hamnen. Hamnade i Ronnys båt, där han och Stickan satt och groggade. Vi satt där och snackade nån timma, sen åkte vi en sväng. Premiärtur för min och pappas del (i Ronnys båt, då). Väl tillbaka i hamnan kom Mattias med Alice och Louise. Dom hade springtävling, fast Mattias hävdade att han hade sprungit för att han skulle hinna ta emot och på så vis få en tilläggare^^

Vi kom hem kvart i elva, då blev det febril aktivitet. Diska, skära ananas, göra allt som vi ignorerat under kvällen... Anledning? Mamma slutade jobba kl elva :P

I know I'll wait in line
until you think you have the time
to spend an evening with me
and if we go some place to dance
I know that there's a chance
you won't be leaving with me

Why'd you come in here lookin' like that

Jahaja, idag har jag fått lite gjort i alla fall ;) Eller, ja...

Fotbollsskolemöte i Johannishus klubbstuga. Vi fick våra grupper ;) Jag känner alla i mina grupp, kanon! :D
Cim
Erika
Emelie
Sissa
Emma
Lisa
Emma
Malou
Haha, 7 av de 8 går på Listerbyskolan, och den 8e hade jag förra året :P
Där ska vara 54 ungar sammanlagt, 31 av dom är från Listerbyskolan... Jag hoppas inte att det blir vattenkrig! Då blir det illa för mig, känner jag...^^
Jag har en grupp, FO en, Fidde och Jocke en, Hampe och Eric (stackars Erik) en, Patte och Jesper en och Sebbe och Albin delar en grupp. Kenni skulle tydligen vara huvudledare.
Haha, Sebbe skolkade, men blev lite förtvivlad när jag talade om att han och Albin skulle ha de yngsta^^ (Sebbe o Kenni hade dom förra året :P)

Efteråt parkerade jag och FO vid Listerbyskolan, sen gick vi en runda, genom samhället, de nybyggda husen, ner till hamnen och tillbaka. Småregnade några minuter och blåste upp, blev lite orolig att vi skulle få världens skitväder över oss, men det höll igen :P

And I don't want the world to see me
cause I don't think that they'd understand
when everythings meant to be broken
I just want you to know who I am

Baby just say yes

Haha, jag, mamma och pappa har suttit framför spotify i säkert en timme, de är helt fascinerad av det ;)

Innan gick vi runt och snackade lite i trädgården, och jag sparkade på ena vattentunnan för att se om det kom några vattenbaggar. Tji fick jag, trots att bägge tunnorna är överfulla. När jag hade sparkat på den andra, böjde jag mig ner och kollade, med ansiktet nån decimeter från vattenytan. Pappa tog sats och sparkade till tunnan så jag fick vatten över halva mig^^ Tuuuusan... Haha :P

Imorgon: Fotbollsskolemöte. Promenad med FO. MCtur med pappa.

You're on the phone
with your girlfriend, she's upset
she going off about something that you said
cause she doesn't get your humour like I do

God must have spent a little more time on you

Lisa!
Jag flyttar till Kalmar ;) Börjar (vad det verkar) plugga där i höst ;)

Jaha, nyklippt idag då... Har inte klippt mig på över ett år, så det var väl dags. Men jävlar vad slitet det visade sig vara. Jag har inte haft såhär kort hår sen 8an. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker än.

Annars har jag tusan bara drygat idag. Småtrist. Jag har ont i nacken! Hur tusan får man ont i nacken??? Och varför? Sovit blixterilla på grund av det. Menmen.
Coach ringde innan, jag ska vara med på söndag, typ första 11mannamatchen för mig i år... Lär väl bli bänken hela matchen, men det är ju inte precis så att jag har nåt bättre för mig ändå :P

Imorgon är det möte med alla ledarna för fotbollsskolan Listerby/Johannishus... :)

Beställt på CDon idag! :) Mamma beställde Lasse Anrells bok om pelargonier(?) och Nya Annas mat. Jag beställde:
En shopaholic i väntans tider / Sophie Kinsella
Locke Lamoras lögner / Scott Lynch
Snabbt byte / Janet Evanovich
Längtar ;)

Every long lost dream led me to where you are
others who broke my heart, they were like Northern stars
pointing me on my way into your loving arms
this much I know is true
that God bless the broken road
that led me straight to you

Tankar/Tanklöshet?

Det är så djävulskt illa. När jag inte ens kan sätta ord på mina tankar. Hjärtat klappar, och jag börjar misstänka att det klappar för två. Eller, egentligen gör det nog inte det, men det känns så just nu. Och jag är så jävla förvirrad. Varför kan det inte bara vara lätt, varför gav inte Gud mig en manual när jag föddes; "Kolla, här gör du så och så, fatta det beslutet, säg det här, så löser allting sig." Jag vill att mitt liv ska vara som en IKEA-ritning, någonting där lösningen alltid finns i kanten.

Ibland får jag ryck på hur meningslösa många saker är. Ofta är det saker som jag inte bryr mig om, men det finns ju andra som gör det. Ibland retar jag mig på saker som jag bryr mig om också. Det som fick mig att börja tänka på det här, var att jag såg en hel artikel, som handlade om att man ska bära huvudbonad i sommar... VI SNACKAR EN JÄVLA HATT. Eller keps, eller vad fan ni nu vill ha på huvudet. Jag menar... Herregud.
Fast man kan självklart applicera det på fotboll också (Jag berömmer mig av att vara ganska vidsynt för att vara trångsynt). 22 tjejer eller killar, som jagar, praktiskt taget slåss om en liten läderkula fylld med luft, allt för att sparka in den i ett nät. Ännu värre blir det då när man tänker på att det finns folk som får betalt för det.
Som Zlatan, som tjänar... 430 000 om dagen, är det väl?
Det är så snevridet så det finns inte.

I want nobody but you in my life

The tale of Michael Flynn

... Är en låt som rekommenderas. Mkt bra ;)
I'm a stranger to your city
my name is Michael Flynn
Artist? The Highwaymen.

Jahaja, idag tog dom studenten ;) FO grät tusentals glädjetårar, detsamma gjorde hennes mamma. Och hennes pappa skrattade.
Och i tankarna for man tillbaka ett år... Jag grät också när jag tog studenten.
Men det var av glädje.
Jag och Ida delade en Dooleysflaska som vi hängde kring halsen på FO ;)

Jag har ingen ordning på mitt liv, jag vet varken ut eller in.
Har du ordning? Vet du både ut och in?
Jag flyter bara med.

I can hear the bells
well, don't you hear'em chime?
Can't you feel my heartbeat
keeping perfect time?
And all because he...
Touched me
he looked at me and stared
yes he...
bumped me
my heart was unprepared
when he...
tapped me
and knocked me off my feet
one little touch now my life's complete

And then I go and spoil it all...

The day's young, men jag har hunnit med en del ändå :)
Vaknade till doften av nybakade bullar, yummie! Mamma hade bakat :)

Sen for jag in till stora staden Ronneby, jag körde bussen! (Vår folkvagnsbuss, alltså). Herregud, det är som att manövrera ett slagskepp. Klumpigare än Dazs jeep^^
Jag hämtade Ida vid Hallabro elektriska, sen åkte vi bort till Brunnsvallen, vi skulle kolla på studenternas lådbilsrace. Inte så mysigt väder, det var jacka och långkläder för hela slanten. För ett år sedan när det var vi var det värmebölja... Jag blev nästan lite nostalgisk när jag satt där på läktaren. Herregud.

Efteråt fick jag ställa mig på parkeringen vid Sifo(!), för det fanns inte en enda parkeringsplats i stan! Fattar inte vad folk gjorde i Ronneby, det är ju i Karlskrona dom tar studenten! :P Men, ner till stan och köpa en present till Ola i alla fall ;)

Sen har jag bara läst och suttit vid datorn... Och lovat bort mig som taxi ikväll xD. Korkskruven (aka Jon) ville ha skjuts fram och tillbaks till Karlskrona, och eftersom jag är en sån snäll människa... ;)

Sverige - Malta ikväll!
HEEJA SVERIGE!
Kom igen nu!

I need you, ooh darling,
catch me when I fall for you

Walking in the rain

Puuh, har vart ute och gått en timma i ösregnet nu ;) härligt :D gick hemifrån vid kvart-tjugo över tio, sen hann jag nästan ända bort till macken innan mamma kom och plockade upp mig^^
Ikväll mötte jag inte mannen med hundarna, han hade väl vett att hålla sig inomhus. För det var lite smått fuktigt...
Herregud, jag och mina tankegångar. Jag är mitt absolut trevligaste sällskap^^
Eller inte.

Jag blir alldeles svag i knän och fotleder och rygg när jag ser att du har varit inne på min bilddagbok. Att se din lilla bild där, som visar att du har varit inne och kollat på mina bilder, tagit del av mitt liv. Frivilligt.
Jag vet, jag en totaldåre, en knäppkänga.

Haha, har förresten glömt att berätta om pappas "engelska" för ett par dar sen;
Pappa: "Du, vad är en sån där ifån?" Eeeeh?
Jag: "Va?"
Pappa: "Ja, eller ipåne eller vad det heter!"
Jag: "Iphone?"
Pappa: "Ja... Det då. Vad är det för något?" SUCK! Vilket bryt jag fick. Ifån eller ipåne...

Love is my drug, is my medicine
stay with me honey, stay with me honey, stay with me
love is my drug, he's my heroin
stay with me honey, stay with me honey, stay with me

Studentbal


FO på balen :) så fin var hon, kvinnan :D

Why aren't you here tonight?

Come on and come out
and pull me near
and shine, shine, shine

Har varit inne och kollat på studentbalen :) herregud, över ett år sen man gick där själv... Jag kommer verkligen ihåg det som om det var igår... Känns faktiskt lite hemskt att det redan har gått så lång tid... :/
FO och Jojjo (och alla andra såklart) var jättefina! :)
Småflickorna växer upp *snyft*
HAHA^^

Jag hade hoppats på att se dig där, men tji fick jag...

Herregud, jag är kär och jag börjar gråta snart.
Kvällen är vacker och månen är full och du är som kvällen och jag är som månen.
Tror det var nånting sånt Kalle skrev på sockerdricka...

Inte för att jag är full atm (Daz-förkortning, At The Moment), men ni fattar.

Jag ska gå och möta mamma ikväll också, men ska gå tidigare, typ tio i tio, så jag hinner gå längre. Hade inte mamma mött mig igårkväll så hade jag nog kunnat gå hela natten. Det var riktigt jävla härligt. Så borde livet vara jämt. Äh, vem försöker jag lura? Jag har ett jävla bra liv, jag är den siste som ska gnälla över en sån sak xD.
Det är bara du som saknas i det...

I can't help it if you look like angel
can't help it if I wanna kiss you in the rain so
come feel this magic I've been feeling since I met you
can't help it if there's no one else
mm, I can't help myself

You get to know me

Tillbaka i soffan... Jag hann en rätt bra bit på väg i alla fall, innan mamma kom farandes med bussen (vår folkvagnsbuss). Hann förbi Luddans föräldrars hus och en bit till ;)
Så djävulskt skönt att gå. Jag tänker så infernaliskt bra då :) Men vilka tankar sen... xD
Jag menar, hur normalt är det att låtsas gå och ha en halvtimmeslång konversation med en viss person? Aja, det är kanske bara jag som gör sånt.

Fått ett himla fint, 1,5 dm långt märke på höger vad. En Hobyspelare köttade in sina dobbar i vaden och lät dom glida på benet på mig. Skrapade väck huden så det blev sådär fuktigt, jag trodde det blödde. Myyyys.

Längtar till lördag. Och till måndag.
<3

You bet I felt it
I tried to be chilled
but you're so hot that I melted

Så var det igång ;)

Det blev en sportblogg ;)
http://sporttankar.blogg.se
Sen återstår det att se vad det blir av det hela.

Match mot Hoby ikväll, vi spelade 1-1. Vi skulle vunnit. Men det gick troll i målgörandet, bolljäkeln skulle bara inte in. Det var alltid någons smalben ivägen. Skitmatch, så sett. Men vi var ganska överlägsna spelmässigt.
1-1: Jenny

Det har regnat hela dan idag. Nu är det faktiskt uppehåll, så jag funderar på att gå och möta när hon kör från jobbet. Men hon slutar om 50 minuter, så jag får speeda upp lite.

Imorgon kväll är det studentbal i Ronneby! Glöm inte och missa inte!

I've been lonely for so long
trapped in the past, I just can't seem to move on

You can't stop the beat

Jaha, så var man hemma igen...

Jag jagar den ultimata kärlekslåten, det är fritt fram att tipsa!

Idag blev det 6 timmar i bil, sen kasta sig in och byta kläder, ut i bilen igen och brumma bort till idrottsplatsen. B-laget hade lite derby, mot Kallinge.
Och vilket derby :P
Listerby vann med 5-0 :D
1-0: Emil (straff)
2-0: Dennis
3-0: Dennis
4-0: Hampe
5-0: Hampe
Fortsätter Dennis göra mål så är det snart tronskifte i skytteligatoppen i b-laget... Sebbe är 1a just nu, 5 gjorda mål. Dennis har gjort 4 ;)

Funderar på att starta en till blogg... Skulle eg vilja ha en vanlig (denna alltså), en om sport och en om böcker. Låter det bra? Tänker skarpt här.

My days are as dark as my nights
and I see no sunshine in sight
your memory keeps blocking my view
and I'm living on memories of you

Det är så synd att du är så söt

Uuuuusch, fan.
Sverige - Danmark   0 - 1
Jag har just gått in i en djup depression.

Vi har haft kalas för Noah i eftermiddags/kväll. Jag, mamma, pappa, Jenny, Olof, Noah, Per, Agneta, Linnea, Jonas, Lina, Åsa, Kim och Jan. Trevligt :)
God mat och smaskig tårta.

Jag vill verkligen åka hem i tid imorgon...
Jag längtar så mycket efter att se dig, det värker inombords.

He stands there, then walk away
my God, if I could only say;
"I'm holding every breath for you"

Vad har hänt i mitt liv?

Jaa ni, inte alltför mycket.
Fotboll, såklart.
A-laget: 2 förluster, 1 vinst
B-laget: 1 vinst, 1 oavgjord
Dam7: 2 vinster
Dam11: 1 vinst, 1 förlust.

I tisdags var det utbildning till fotbollsskolan. Vi var... några stycken som åkte från Listerby. Alla ledarna (minus Kenni) och Aldor. Ledare 2009:
Jag, FO, Hampe, Fidde, Patte, Kenni och Sebbe. Lärlingar: Eric, Jesper, Joakim och Albin.
Hampe och Sebbe åkte med mig, och innan vi ens kommit till macken hade de hunnit förolämpa min bil gud vet hur många gånger. Bara för att den inte startade på första försöket. Och inte har så många hästkrafter. Eller, som Sebbe sa:
"Jonna, kolla audin som står vid macken! Där är nog LITE mer under motorhuven på den du!"
"Näe, det tror jag inte."
"Jag tror att utrymmet under motorhuven på den bilen är större än vad hela denna bilen är!"
Tackar ödmjukast. Sen fick jag mig ett matchreferat till livs (missade ju, för första gången i år, en b-lagsmatch i måndags). Sebbe hade gjort ett nickmål, och han var mäkta stolt (han nickar aldrig). Därför tror jag mer på Hampes version:
"Emil sköt han i huvet å bollen studsade in i mål!"
Minuten efter fick jag höra (av Sebbe, som var på ett lite förolämpningshumör) att jag var "lika jävla dum som farsan!" (dvs Klacken, som också är utbildad lärare)

Sen var det utbildningsdags, och Hampe gav Eric en känga.
"Eric ser typ ut att vara 22 år!" (Han är 14, om eller har han kanske fyllt 15... Född -94 iaf) Eric sträckte på sig med ett belåtet leende. Fast den bubblan stack Hampe hål på tvärt:
"Jaa, inte för att du ser utvecklad ut eller så, men du är så jävla lång!" Haha.

Föreläsaren "Money" (vi hade honom på utvärderingen i höstas också) är inte direkt den skarpaste kniven i lådan alltså...^^

Lika jävla mycket kackel i bilen hem, då åkte Albin, fast han var ju tyst o snäll... Döm om allas förvåning när min lilla bil startade på första försöket! Hampe slängde upp dörren och vrålade ut nyheten till Gud och alla människor. Suck för honom. Sen pratade vi Volvo-bilar, och enligt Sebbe var Volvo 740 en väldigt bra bil. Jag meddelade att vi faktiskt äger en Volvo.
"En 740?" Frågade han. Ehe.
"Jag vet inte!"
"Den som din morsa brukade köra?"
"Ja"
"Det är en 740." Okej stenkollen :P Bara för att jag inte är intresserad av bilar, men där kände jag mig lite överkörd (haha, vilken vits^^). Jag menar, det är ju ändå över 2 år sen mamma brukade köra den, så jag borde väl veta bättre än Sebbe?

Förra helgen sjösatte vi MiniMaxen :) Och Stickans och Randers båtar.
Mattias och Johan och sjösatt.
Micke är på G, men nåt skit rasade ihop samme dag som han skulle sjösätta.

B och V har förlovat! Herregud, jag tycker rentav synd om dom...

Nu är vi i Sthlm, och jag ska sova, ska bara påminna om:
SVERIGE - DANMARK
LÖRDAG - KL 19 - TV6!

Jag finns i varje steg du tar
så du behöver aldrig mer vara rädd

Nej, jag är inte död

Men vi har varit utan internet i 15 (!) dagar. Nu är jag back in business ;)

Detta blir liksom bara ett litet kort tillkännagivande, för vi ska åka till Sthlm idag (snart hoppas jag, om pappa kommer hem ;D)

I don't think that passenger seat
has ever looked this good to me

RSS 2.0