I lost my wallet and my car keyes too

... and to make matters worse I'm coming down with the flu

(♥)

Jaha, blev just en lång båttur idag xD Jag o Sara stack ut till Eneholmen, solade, badade (jag i alla fall) o hade det gott! Sen tar jag en vända upp på klipporna - och jäklar, vad det hade dragit upp moln! Mörka moln som tog sig utåt i flygande fläng. Dividerade lite med Sara, o vi var överens - vi drar hem innan åskan o ösregnet sätter in. Bara det att när vi körde så vände molnen o följde med in till land, så det blev fint väder igen. D'oh.

Ikväll blir det lite sommaravslutning borta på Åsavallen =) Vi ska grilla en korvasluring och köra lite lekar! Det blir nog nice, skulle jag tro ;) Efteråt blir det Slättanäs och fiska med Pluppovic! Om det inte ösregnar xD Rumour has it att det ska bli riktigt kasst väder ikväll. Men so far är det blå himmel och strålande sol ;)

Nähä, nu ska jag läsa Sagan om Konungens Återkomst!

And I'd trade all my tomorrows
for a single yesterday
holdin'  Bobby's body next to mine

Can music save your mortal soul

... can you teach me how to dance real slow

Ojojoj. Benen är röda. Ryggen är röd. Fejjan ska vi inte bara nämna. Fast ansiktet och nedre halvan av benen och underarmarna börjar faktiskt övergå till en brun nyans!! =)

Well, idag blev det upp med tuppen (inte riktigt), sätta sig i en stekande het bil och hämta Vevve! Sen igång med GPSen och ner till Kristianstad och Chula =) Som hade en himla fin lägenhet! För vilken hon ger obetydligt mer än jag ger för mitt studentrum... Nämnde jag att hennes lägenhet är 80 kvm, mitt studentrum är på 16.5?

Hon hade fixat pastasallad, så vi packade ner att och tog en drive till Yngsjö strand, så jäkla fint!! Stora vågor rullade in över sandbotten, långgrunt, doften av sololja, mjukaste, finaste sand... Hade inte vart bättre i självaste Thailand! Möjligen varmare i vattnet, för hela kroppen protesterade mot kylan. Men vi badade tre gånger ;)


Låg där och slappade hela dan, så vi körde inte hemåt förrän vid halv fem-snåret. Och hamnade i en sabla bilkö i höjd med Norje. Vet dock inte vad som hänt, men igenkorkat vart det. Blev en vända inom Maxi, pappa ringde och beställde grillad kyckling och potatissallad.

Droppade av Vevve efter Maxi, sen hem och så plockade vi bara ihop o stack ut på sjön ;) Blev bara till Grevinnans, men där vart så jäkla skönt. Var ute till halv tio ikväll, ungefär. Mys.


Imorgon blire ut med båten med Pluppovic om vädret tillåter =D På kvällen blir det lekar och grillning och sånt mys med fotbollstjejerna, det gillar vi skarpt!

Åh, jag vet att det är falskt och bedrägeri
men det struntar jag i
för vi dansar och du har så mjuka läppar

Travel the world

... and the seven seas

Everybody's looking for something.

Braoowr. Japp, jag har snöat in.

Hmm... Dagen som gått av stapeln då? Jodå! Jag steg upp tjugo över tio för att vara fit for fight framför TVn halv elva när Aladdin och rövarnas konung började ;) Såg den, sen blev det frukost.

När frukost o sånt vart avklarat stack jag o Sandrew ut med lilla båten =) Vi hamnade på Almö Norra, där solen gassade och vinden svepte. Sämre kan man helt klart ha att! =D Så vi låg där ute på holmen o dividerade i ett par timmar, innan det blev dags att sticka hem.


En sväng inom Listerbyaffären, hem och laga middag, sen iväg på fotbollsträning =) Blev inge vidare seriöst, vart väl seriöst första 20 eller nåt ;) Vi var bara 5 pers^^ Blev mkt skratt i alla fall. FO tunnlade alla o ingen tunnlade FO. Jävla kvinna ;P Julia sa att det var tur att jag inte var gräsallergiker, så mkt som jag hamnade där! Baah, mitt balanssinne är inte riktigt vad det borde vara, alltid :P

Nu ska jag nog ta och knyta mig, imorgon bär det av till Kristianstad med Vevve för att hälsa på Chula =D Duktigt längesen, så ska bli kul att träffa tjejerna =)

Jag tog upp ett munspel ur min tomma, slitna ficka
o jag blåste trött när Anna sjöng en blues
o en vindpust blåste visslande
o Anna klappa takt
vi kunde snart var låt som folk på båten sjöng

They'll call me freedom

... just like a wavin' flag

(♥)

Heeeelsicke! Har bränt baksidan av benen :'( :P Har en föga smickrande slags bonnabränna efter shortsen också, eleganta jag. Har bränt överarmarna också. Fast höger mer än vänster, så jag ser ganska fånig ut! Sånt är livet ;)

Vaknade inte förrän halv tolv idag, soft... =) Trodde klockan var så mkt igår också när jag vaknade. Det vill säga, när Micke tog tag i mitt ben, riste mig som en tok o gol;
"Är du vaken Jonna?!" Jaa, självklart! Det är därför jag blundar, ligger stilla och är tyst. D'oh.
"Mhm". Stort flin.
"Du borde stiga upp nu, klockan är halv tolv!" Sen försvann han iväg, antagligen för att förstöra någon annans skönhetssömn. Muttrade lite, slängde en blick på Sara, som fortfarande såg medvetslös ut. Tog upp mobilen och bligade lite på den. 10:09. Fuck off^^

Jag trivs så väl ute bland båtfolket så jag tror aldrig jag kan förklara det i ord. Jag ska give it a try, nån gång när kreativiteten knackar på, just nu är jag mest sugen på att antingen sticka ut en sväng med båten eller lägga mig på altanen med en bok o lite spotify ;)

Jajjamen
kolla vad jag hitta på scenen
jajjamen
en trosa i en spetsmodell
jajjamen
från tjejen med dom skitsnygga benen
jajjamen
Rolandz har spelat ikväll

If I had the chance

... I'd ask the world to dance

Boom-chicka-baowaow. Eller nåt.

Jahaja, midsommar 2011 är officiellt över. Midsommarafton blev KASS, since planerna angående Sölvesborg inte kunde genomföras, skräp :@ Så det blev en kväll nedborrad i soffan med lite hjärtklappning och darrdarr.

Igår sov jag till... Tio? Duschade o åt frukost, sen sov jag lite till. Sen tog jag bussen (WVn) och körde ut till Tromtö, där hela fina båtfamiljen uppehöll sig =) T o m den båtlöse Gotlänningen och hans ena dotter, i alla fall. Skulle köra hem på kvällen, men blev som det blir 9 gånger av 10 :P Jag kunde såklart sova hos Jönssonfamiljen =) Så jag har legat och snarkat (enligt hörsägen) i deras mittkabin inatt... ;) Gutt att vakna till klarblå himmel och strålande sol! Vi har tillbringat hela dagen på en gräsplätt - fikat, spelat kort, dividerat om det ena med det tredje och haft en ljuvlig dag!

Ikväll har jag och pappa vart o hämtat biltransport-släp, var tvungna att ta in lilla Clion till doktorn nu, den startade inte ens :O Illa illa. Hoppas den blir frisk illa kvickt, jag saknar min pluttisbil. Inte kört den på en vecka nu!

I'd play Sally Goodin' all day if I could
but the lord and my wife wouldn't take it very good

There's a seat for you at the rodeo

... and I've got every slow dance saved

Baah, vårt internet la ner sent på eftermiddagen igår :O Vart ju lite halvtradigt, tyckte jag :P

Humdidum... Gårdagen bjöd inte på så mkt, ett besök hos farbror doktorn som väl inte var så uppmuntrande. Försämrad lungkapacitet :O När jag gjorde utandningstestet för 3,5 år sen låg jag ungefär på 6 L, nu hade jag bara strax över 4. Hmm. Sen fick jag hämta ut astmamedicin, och jag ska aldrig mer gnälla på att mina linser är dyra! Tre inhalatorer, de kostade faan över 600 kr stycket! Fick en chock när hon på apoteket sa;
"Jaa, då blir det här 1960 kr..." Hjärtat i halsgropen, "men det täcks av högkostnadsförmånen, så det blir 1365!" Är det nu jag ska jubla eller?

Aja, när jag kom hem vart jag lite uppe i varv och hade hjärtklappning efter dubbeldosen av bricanyl. När det lugnat sig kröp jag ner o sov ett par timmar xD Rolig dag! :P

Idag har jag... Inte gjort ett skit, frankt sagt :P Duschat, men mer har jag inte hunnit med so far =) Lovade mamma att gå över huset med dammsugaren. Detta kommer sluta i fullskaligt krig, för jag drar inte jämnt med de flesta hushållsaparater, men dammsugaren är by far värst! Den hatar mig :O

I sneak in and see your friends
and her snotty little family
all dressed in pastel
and she is yelling at her bridesmaides
somewhere inside a room
wearing a gown shaped like a pastry

Remember

... that we had fun together

Fjärde och sista dagen på fotbollsskolan! Herregud, jag måste säga det igen, helsicke vad fort det går :O Anyways, det blev en kul sista dag ;)

Vi drog igång med match mot Fredriks grupp =) Och eftersom det var sista matchen så var jag och Fredrik med o spelade! *HostdåligförlorareHost*. Killarna vann :O Jag drar slutsatsen att mina tjejer helt enkelt klarar sig bättre utan mig på plan ;) För att inte tala om att bli bortfintad av en invalid (Fredrik)! Inte okej!

Sen fick vi testa på lite massage, för vader, lår fram och bak med Ota =) Tjejerna vart dökittliga, så de skrattade nästan sönder passet, men gick rätt okej ändå^^

Efteråt var det dags för Champions League! Avgörande match, om vi vann - final. Oavgjort - final. Förlust - final/inte final, beroende på siffrorna. Vi knallade in på den plan där vi spelat våra övriga matcher. Fredrik kom rännans o skulle döma. Tusan. Men så vinkade Peter på oss att vi skulle byta plan! Långnäsa till Fredrik o hans planer att sabba vårt avancemang! Vi gick över till andra planen, fick Viktor som domare, och ställde upp. Så kommer Fredrik skuttandes o snackar med Viktor, som rycker på axlarna o går över till andra planen. Fuck. Vi fick stryk med 5-3, efter att Real Madrid bl a gjort mål på en frispark och en straff! T o m Fredrik erkände efteråt;
"Ni hade nog vunnit om någon annan hade dömt..!" BAAAH! Vi missade alltså final, och fick spela om 3-4plats.

Det blev lunch, vi satt faktiskt inne och åt =) Rätt lugnt och skönt. Efteråt gick vi tipspromenad. Var rätt avkopplande^^ Mina kids klarade sig själva, så min tipspromenad bestod av att knalla på i makligt tempo och snacka skräp med Julia och Fredrik =)


Sen drog det ihop sig... Champions Leaguefinalen gick av stapeln på ena planen, bronsmatchen på andra planen. I finalen: Manchester Utd (Fredrik) - Real Madrid (Anton). Bronsmatch: Inter (jag) - Barcelona (Viktor).

Jag hade min trogne hejaklacksledare Carl i högform! Han och Anton gick på linjen, assisterade Julia xD Anton var väldigt seriös, medans Carl fördelade tiden mellan dans, lite hejarop och trakasserier av Viktor (som flög på och brottade ner honom ett antal gånger - jag fick leka räddaren i nöden^^). Hugo och Anton hejade också på mitt lag, och nog katten vann vi! KROSSADE Barcelona med 12-1 =D Manchester Utd vann finalen med 7-3, och "Glory, glory Man United" ekar fortfarande i mitt huvud. Hmpf.

Inter

Haha, tet tet tet!

Nästa år är pokalen min igen.

Sen blev det prisutdelning (vi fick kex). Carl bjöds också på ett kex pga hejaklacksinsatsen^^ Sen stack alla vi ledare och fyllde våra vattenflaskor, stoppade ner dom baktill i byxorna (vilket såg precis så fånigt ut som det låter) och gick ut och ställde oss framför ungarna. Vi framförde följande sång (jag skrev texten igårkväll - bara en plojgrej!):

Om vi bara spelar fotboll
tvingar er att träna fys
om vi skrattar när ni trillar
eller snubblar på en boll
Om vi spelar några matcher
äter lunch varenda dag
Leker Inter, Man united
Barcelona och the Spurs
Ajax, Milan, kanske Mjällby
lite grann Real Madrid
Om vi sjunger när vi vinner
eller tjurar lite…

Blir det vattenkrig ändå
om sanningen ska fram
blir det vattenkrig ändå
blir det vattenkrig ändå
blir det vattenkrig ändå
om sanningen ska fram

Visst är vi väl kanske knäppa
men vi leker ju med er
Vem kan kallas för Lill-Toggan?
Anton håller kepsen på
Julia är ganska gammal
Pops kan höras över allt
Vad har Fredrik gjort med knäet
och är Jonna alltid blöt?
Kevin har nånting runt huvet
Cissi jagar runt de små
Viktors ungar lyssnar sällan
men vi gillar er ändå
Vi ska springa benen av oss
när låten slutar…

Blir det vattenkrig ändå
om sanningen ska fram
blir det vattenkrig ändå
blir det vattenkrig ändå
blir det vattenkrig ändå
om sanningen ska fram

Nej, nu får vi ta semester
kanske syns vi nästa år
men ifall vi inte gör det
får ni ha det bra ändå
tack för dessa fyra dagar
blott en fråga hänger kvar
trots vi sjungit denna låten
och vart jättesnälla…

Blir det vattenkrig ändå
om sanningen ska fram
blir det vattenkrig ändå
blir det vattenkrig ändå
blir det vattenkrig ändå
om sanningen ska fram
blir det vattenkrig ändå


Sen slet vi fram vattenflaskorna, barnen var genast med på noterna, och Årets Avslutande Stora Vattenkrig var igång! Enda traditionen som de aldrig kommer kunna rucka på^^;)

Lite senare när vi var rejält blöta, kom glassbilen! Vi fick glass, sen duschade kidsen, vi bytte kläder och delade ut diplom och hux flux vart barnen på väg hem och vi satt och väntade på Peter som letade igenom hela klubbis efter våra intyg (han hittade dom inte). Vi fick lön, sa hejdå och stack iväg hemåt.

Så nu är 2011 års fotbollsskola över. Sad, but true.

Det är över nu
men jag kommer ihåg alla dagar med dig
dom är över nu
hör ett boom-boom-boom som kallar på mig
det är över nu


I don't wanna live that life

... so I stick to what I prefer

¤ Veronica Maggio - Jag kommer
¤ Sublime - Date rape
¤ Sunrise avenue - Hollywood hills
¤ Plain white Ts - 1, 2, 3, 4
¤ Oscar Linnros - 25
¤ Michael Schulte - Mine
¤ Kapten Röd - Kallakallacka
¤ Jumper - Tapetklister
¤ Johnny Cash - Ballad of a teenage queen
¤ Jason Mraz - I'm yours
¤ Håkan Hellström - Kom igen Lena!
¤ Hoffmaestro - Young dad
¤ Eric Amarillo - Om sanningen ska fram (vill du ligga med mig då?)
¤ Bruno Mars - The lazy song
¤ The Ark - Breaking up with God
¤ Taylor Swift - Never grow up
¤ Taylor Swift - Speak now
¤ Taylor Swift - Mary's song (oh my my my)
¤ Kris Kristofferson - Me and Bobby McGee

Ovanligt mkt radiolåtar nu...
Hmm.

Men musik blir ännu lite bättre såhär på sommaren.

The only thing I should be drinking
is an ice cold beer

Spelar Sweet home Alabama

... på en lägereldsgitarr

Dag 3. Herregud, bara en dag kvar :O Går så sjukt snabbt..! Och hur kul är det på en skala =D Dessa barn, dessa barn... Och ledarna såklart, icke att förglömma!

Vi drog igång med lite träningspass, och tjejerna tjatade om att vi skulle möta Fredrik&Pops grupp. Vi sa nej, för de skulle ju spela CL lite senare =) Däremot tänkte vi ta en match på eftermiddagen, men den regnade bort. Vi körde lite straffturnering, nickar och Alla i mål. Sen CL! Oliver försökte sneaka undan, men jag sa till honom att han SKA spela, om jag så ska behöva släpa ut honom på planen^^ Han vill spela egentligen, men tetas ska han..! Lille Carl vek inte från vår sida på hela matchen, hejade på oss och ville gärna gärna gärna spela med oss. När vi ledde med 6-0 (tihitihi) ville Pops (domare) sätta in honom i andra laget. Carl vägrade. Pops tvingade honom. Carl sprang in på plan, larvade fram med bollen och slog iväg världens sneskott (han kan MYCKET bättre).
"Carl! Gå ut igen!" Vrålade Pops. Carl flinade belåtet och gick ut o satte sig jämte mig igen.
"Vad var det där Carl? Är det bara för att du tycker om Jonna så mycket?" Frågade Marita förebrående. Han bara ryckte på axlarna och övergick till att studera matchen. Hahaha, min lilla pojk, det! Sju somrar har vi kamperat ihop på fotbollsskolan =) Men nu har han slutat 6an, så ingen mer fotbollsskola för honom.


När sista CL-matchen spelades tog jag med mig ett gäng ungar och gick och åt. Satt och dividerade med dom i en halv evighet! Carl, Melvin, Noah och några filurer till. Retades lite med Carl och fick mig en spark på smalbenet. Har ett snygg glidmärke efter en dobb där nu xD Sen blev jag degraderad till mattant :O Tjugo ungar kom rusans samtidigt o skulle ha mat^^

Efter lunchen fick barnen duscha och klä om, för det var ett regnväder utan ljusning i sikte. Sen plockade vi bort ungarna till Rydsgården och kollade på Skruva den som Beckham. Jag och Julia satt på ett bord längst bak och fnissade hysteriskt emellanåt. Julia tyckte att filmen var pinsam emellanåt, och vid varje tillfälle blev det fniss xD Dewey, Fredrik, Malou och Lisa satt på stolar framför oss. Lyckat. Malou och Fredrik tjafsade halva filmen igenom, för Fredrik började kalla henne Baloo^^


"NEJ! Se NORMALA ut!" D'oh xD

Vi avslutade dagen, sen bar det av hem igen. Imorgon är det alltså sista dagen! Sanslöst... Ett ombyte kläder ska definitivt tas med, för oavsett om vi har planerat vattenkrig eller ej, så kommer barnen att föra krig mot oss. That's a fact xD Vad gäller mig så har ju jag fått vatten över mig hela veckan, och idag var inget undantag..!

Nån kommer ta din ungdoms år ifrån dig
det kommer hända om det inte hänt
(fyfan vad skönt)
du kommer brinna upp
åh, du kanske förlåtit
kanske förlåter men
du kommer aldrig brinna så igen
min vän

The smell of you

... in every single dream I dream

Måste ju bjuda på lite bilder från fotbollsskolan!







Det kommer att komma mer, don't you worry ;)

I can't believe I missed your birthday again
and I wanna come back
but I just don't know when

Håll i mig och släpp aldrig taget

... tänk om jag faktiskt gick av

Ojojoj, så var även dag 2 gjord! Det går så läskigt fort :O Denna fotbollsskola, denna fotbollsskola... 8 år, och det är fortfarande lika förbannat roligt. Jag älskar det, hela grejen! Nya människor, suveräna ungar och fotboll på lek. Kan det bli bättre? Näe, det kan det inte.

Jaja! Idag drog vi igång med Champions League-turneringen! Jag fick lag Inter (d'oh), och vi fick äran att möta Julias Tottenham i första matchen! Övertygande som vi var klippte vi till och vann med 3-2 ;) Julia vart väl måttligt impad, men jag var desto stoltare ;) Hej, Inter ska till final! Och vi ska vinna den!

Sen var det dags för lite armbrytning xD Riktiga utövare var där o berättade, visade och hade med sig ett armbrytarbord! Coolt =) Tills barnen krävde en match mellan mig och Fredrik och jag fick stryk så det sjöng om att^^ 2 ggr i rad, för det blev ju re-match. Sen ytterligare en gång med vänsterhanden. Och en gång ute på gräsmattan. Kort sagt; Jag har väl förlorat sådär fem matcher mot Fredrik i armbrytning idag, med både höger och vänster xD Jag som tycker att jag är så stark^^ Fick klå några av ungarna istället och bygga upp självförtroendet igen ;)

Fram till lunch spelade min grupp match mot Fredrik&Pops pojkar (igen). Ungefär samma resultat ;) Vi vann med massa mål =D Den här gången skulle Pop slänga sig in och vara matchhjälte. Han bröt mot alla regler, vilket mina tjejer tröttnade på, så till slut sparkade Bex helt sonika ner honom och tog bollen xD Störtsköna ungar. Sen undrade Fredrik o Pops vad jag egentligen lär dom. Vilket då? 8-) Fredrik gav sig till slut, så han spelade med tjejerna istället, de har typ adopterat honom, vår lilla hjälpledare emellanåt =)

Efter lunchen blev det mera CL, dock inte för mitt lag. Vi drev runt och tittade på (och bröt arm xD) och kom med spydiga anmärkningar. Pops rusade in på plan och skällde på Sebbe när han dömde xD Så jäkla kul^^ Sen skällde Carl (unge) också på Sebbe, iskall, rätt upp i nyllet;
"Frispark? Är du helt jävla pantad eller?!" HAHAHAHA^^

Vi avslutade dagen med skattjakt! Barnen samlade poäng, fick ledtrådar och hittade sina skatter. Dvs, de fick varsin kexchoklad ;) Men de var så glada så! Niels vart så söt, jag stannade jämte honom och hämtade andan (Linus hade snott min kexchoklad, jag jagade honom för att få tillbaks den), han bara bligade lite, sen sa han;
"Du är rätt omtyckt här, Jonna." Aaaw =)

Sen körde vi in kidsen i duschen, skickade hem dom och så stack jag o Julia till Åsavallen =) Sista matchen innan sommaruppehållet. FTT stod för motståndet. Vi vann med 2-0 =D Mål av Julia och Anna.

När allt är miserabelt
flyger en ensam drake
högt över koppartaken
mellanmjölk och handeldvapen

And I'm just a teenage dirtbag, baby

... like you

Swoosh. Första dagen på fotbollsskolan, årgång 2011, är avklarad! Skrattat? Check. Vatten? Check. Brottats med barn? Check.

Ledare i år är, förutom jag; Anton, Kevin, Julia, Jeppe, Victor, Fredrik, Pops och så Cissi då, som inte var där idag. Och det kan nog bli en bra vecka! =) Trevliga o roliga människor! Min grupp då? Elva tjejer, och samtliga utom en spelar i laget som jag hjälper till att träna xD Herregud, jag känner barnen alldeles för väl by now^^ Alla äldreungarna, usch vad jag kommer sakna dom när dom försvinner.

Inte för att det är så många som försvinner härikring.

Dagen bjöd på lite fotbollsövningar, lite musik, match mot Jeppes grupp och mot Fredrik&Pops grupp. Mina duktiga flickor tog såklart hem segrarna i bägge ;) Roligast vart dock mot Fredrik&Pops, när killarna låg under med sisådär 4-0, och Fredrik övergav dömandet för att gå in och göra mål xD Emelie gav honom en spark på hans skadade knä, Fredrik stöp som en säck potatis och vi gjorde mål igen =D Mkt skoj!

När dagen var slut var den inte riktigt slut, utan då skulle vi ner till Listerlandet med strax över 40 st av barnen, kolla på Mjällby-IFK Gbg =) Vi fick gå från Ryd bort till Stationen, och jag rekryterade Fredrik. Han och Pops delade på 3-4 barn, jag hade 10 st själv. Hmm. Bussresan ner vart tyst och lugn, NOOOT. Vi var helt färdiga. Kommer in till matchen, en timme innan start. Ståplats. Vi stod alltså upp i 3 timmar. Det gick rundgång i huvudet på mig, på ena sidan stod Julia och kommenterade allting, på andra sidan stod Fredrik och gapade med i Göteborgsupportrarnas sånger xD

Bäst vart IFK-fansen efteråt;
"Ingen heter Glenn i Sölvesborg!"
"Alla är släkt i Sölvesborg"
Mwaha xD

Sen blev det en sönderskrattad bussresa hem, ungarna trodde att jag och Julia hade mist förståndet, så skrattade vi. Men, övertrötta, halvhungriga och allmänt dålig humor är tusan ingen bra kombination^^ Pops trodde att jag var 25 år :O Tackade ödmjukast för den, och vet vem jag ska beordra flickorna på på vattenkriget (som oundvikligen kommer att inträffa).

Nu är klockan tjugo i elva, och jag måste sova! Kom hem vid strax efter halv tio, och halv nio imorgon bitti ska vi vara på plats igen xD

Tack för mig!

Sluta dröm om det ljuva livet
du kommer aldrig va' med om det
och be aldrig mer om ursäkt
för sakerna du aldrig gjorde
för det äter upp dig när du ligger i din säng
åh Gud, det gör så ont
att nåt så nära kan va' så långt bort

Så mästare nånstans ifrån

... var snäll och svara i telefon

(♥)

Tänkte lägga mig tidigt (vi snackar tiotiden!) ikväll, men det sket sig. Syrran, som inte har facebook, har suttit vid min och spionerat på arbetskamrater, gamla klasskompisar, you name it. Vi har sett klart The Notebook också, Jenny gillade också den =) Och jag? Tjaa, tårarna rann i vanlig ordning.

Jag undrar när jag ska sluta vara överdriven känslomänniska? Sentimental nog att gråta åt det mesta, glad nog att skratta åt allt. Typ. Det är väl därför jag så sällan blir ilsk, jag överanvänder andra känslor, finns ingen energi till vrede. Så är det nog.

Spekulationer är klart en framstående förmåga hos mig!

Dagen i övrigt har bjudit på... Noah väckte mig två gånger. Andra gången knep jag ihop ögonen och sov räv, så när Jenny sa till Noah att väcka mig sa han att han inte kunde. Jag är en hemsk människa. Dock en hemsk människa som inte är van vid att få världen uppochnervänd av en treåring. Inte såhär många dagar i sträck. Men det är mys för det mesta ;) Utom när han väcker mig.

Fast det kan ju inte jag hantera, oavsett vem som begår brottet.

Lite frukost (till slut), sen gick jag, Jenny, Noah och Elias upp och hälsade på mamma i Äggaboden =) Rätt tomt på folk för en gångs skull, så vi tog varsin glass och hälsade på grisen och hade det mysigt. Jag bar Elias i bärsele hela vägen hem =) Lite tungt i början, men bara man kom in i att så ;) När vi kom hem kilade jag (fortfarande med Elias på magen) och Noah runt och spelade fotboll här ute, och Elias gillade nog att flänga runt, för rätt vad det var så sov ungakraken! =)

Sen stack de tre in till Alec. Jag tog igen mig litegrann (HAHA), vilket betyder att jag slängde mig på soffan och läste Stephen King... i tio minuter. Sen kröp jag ner i pappas säng (under duntäcket!) och somnade. Sov väl en timme eller så. Sen stack jag in och handlade, tacosprylar =)

Det blev tacos till middag, och det satt inte alls fel^^ Sen var jag trött i huvudet, eftersom Elias pipit och skrikit och varit ledsen, Noah vart glad större delen av tiden, men han hörs rätt mycket oavsett ;) Då stack jag ut och gick en runda.

Säger bara det, nedgående sol, rundan Skroten, shorts, fotbollsskolejacka och lite musik i öronen. Ljuvligt. Mitt i rundan fick jag sms från Sofie;
"Skulle vi gau? :P" Visstja. Så pinnade på hem, lämnade hörlurarna och stack bort till henne. Gick en något kortare runda än igår^^

Ååååh, har fått mina nya böcker idag också =D Tajming bara :P Åker till Sthlm imorgon^^ Blir kvar där till fredag eftermiddag, då flyger jag hem. För på lördag börjar... Trumvirvel... FOTBOLLSSKOLAN! 2011 års upplaga =) Får se om det blir lika kul i år, åttonde året i rad ;)

Jag har varit inblandad i fotbollsskolan som aktiv och som ledare i... cirkus 14 år i rad! Det ni :P Gick i fotbollsskolan från jag var... 8-9 år till 12, sen teknikskola 2 år, och så varit ledare sen jag var femton =) Bragdmedalj? Ja tack!
Men kul är det!

Nähä, om man skulle ta och knyta sig.

En tanke slår mig långt ifrån
jag slår mig ner vid min telefon
Michelangelo
kan du svara på
hur du gjorde dom
alla tavlor som
blev historia sen

Jag har sett hur du kan le

... jag har hört dig gråta

(♥)

Soft dag =) Så soft det nu blir med en treåring och en tremånaders i huset...^^ Börjar nästan komma in i lektempot nu! Nästan...

Vi har vart ute på sjön, lade oss vid Arpöbryggan. Det var myyys. Fick gå runt med Noah, "fiska" med honom och lite sånt. Kom underfund med att han säger "fiskpinne" när han menar metspö xD Hur mkt tror ni jag skrattade när jag kom på det? :P Sötgöt.



Det blev hemfärd, vart väl hemma kring halv sex. Åt lite middag (delicious kycklingsallad) och slappade lite. Bar Elias ett varv runt trädgården xD Sen hade jag kramp i armen, vilken liten klump han är ;)

Kring... Gosh, nu vet jag inte om det var halv åtta eller halv nio, men vart nog halv nio... I alla fall, stack bort till Sofie =) Hade lite snicksnack att klara av, vilket vi gjorde under en runda kring Listerby^^ Och en stund (en timme?) ute på deras gräsmattan. Sen höll jag på att frysa häcken av mig, så Clion fick väckas igen.

Det är tur att jag är trött, för jag är farligt nära att falla i funderingsfällan igen. Jag är så slutkörd på kvällarna nu, främst pga 2 härliga kids, men även annat, så jag har inte hamnat i det där stadiet när jag deppar ihop och kommer på allt som är fel med mig, mitt liv och världen i allmänhet. Jag räknar med att återkomma... Kanske så snart som till helgen, men förmodligen nästa tisdag eller onsdag.

Men det är bara mina spekulationer.

Du fråga mig nån gång hur jag tycker du ser ut
jag sa bra och du undra om jag verkligen mena det jag sa
och jag sa ja
det är när du tystnar ett tag
det är när du tittar på mig
jag måste tänka mig för
ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör

Feeling good was good enough for me

... good enough for me and Bobby McGee

(♥)

Har kollat på The Notebook med systra mi, hon har inte sett den innan! Hann inte se klart den dock, för hon vart sömnig xD Men blir nog imorgonkväll^^

Igår vart det full rulle, det ska gudarna veta!! Listerbyskolans skolavslutning på morgonen (bibibi), hämta lilla Pluppovic i Kallinge (hon höll på att gråta ögonen ur sig) och sen in och kolla studenterna =) Alltid kul =D

När det bidde kväll stack jag och Sofie ner till Sweden Rock, gick sådär en mil innan vi fick tag i André och hittade till deras husvagn^^ Var kvar där till... Kvart i ett? Dvs, en grogg och sisådär 4 öl (heja) senare åkte vi hem xD Hämtade David i Stegeryd (6 km ut i skogen) och hade allsång i bilen^^ Btw, puckomänniska (räligt otäck var han också!) på SRF brände mig på benet med en cigg, brände hål i mina leggings :O Sen spillde han väl drygt en halv öl över samma ben :@ Dumbass!!

Idag vart det match på schemat! Borta mot Ramdala =) Vi kom, vi sågs, vi spelade oavgjort. Borde väl egentligen ha tagit 3 poäng den här matchen, men lite oflyt med bänken. Linn vred knäet i sådär 3e minuten - borta resten av matchen. Rebecka var bara med för yttersta nödfall - problem med rygg och lår. Och kvar var jag. Som kunde spela ungefär 5 minuter åt gången. 4e inhoppet slutade med ett djävla astmaanfall och jag var helt övertygad om att jag skulle slockna. Vart hiskeligt rädd ett tag. Men Annika stod och skrek i ansiktet på mig, så koncentrerade mig på det, och till slut kunde jag lyssna på henne och andas som hon sa. Är så helvetes trött på skräpet nu, måndag morgon är det doktorn och dom ska faan skaffa fram nånting som funkar!!

När jag skulle köra hem från Åsavallen fick jag pressa kopplingen halvvägs genom golvet, för annars darrade benet så mycket att foten gled av pedalen :O Darrade nåt sanslöst i hela kroppen när jag kom hem, så pappa fick stödja mig innanför dörren. Sen sa han att över hans döda kropp att jag ska spela nästa match! Men det är klart jag ska, vi har bara en kvar innan sommaruppehållet, och förhoppningsvis får jag snabbt tid hos doktorn.

Uuusch, vilken uppsats xD Och förlåt mig, men var tvungen att gnälla av mig. Jag har varit helt knäckt över skiten med andning, tårarna rann lika mycket som duschvattnet idag, det vart liksom droppen som fick bägaren att rinna över. Men, nya tag. Imorgon är jag Happyface igen!

Our souls were one if you must know
and never shall they be apart
with splendid dawn, your face aglow
I reach for you and find my heart

Nobody knows that daddy's little angel

... is kissing dynamite

(♥)

Fick minsann upp tidigt och ränna idag! Redan halv nio ringde mobilen ;) Kravlade mig upp, och svor över att man ska behöva vara så engagerad och sentimental av sig. Det var ju Listerbyskolans årliga fotbollsturnering idag. Klart man var tvungen att åka dit och heja på och träffa och tracka ungarna! Hann inte mer än dit förrän Louise sprutade vatten på mig. En stund senare hade även Josefine, Bex, Emma, Anton, Felix och förmodligen några fler hunnit stänka lite. Odrägliga =)

Sen blev det rallykörning upp till Kallinge flygplats (förlåt, flygstation) och hämta Jenny, Noah och Elias! =) Lekte järnet hela eftermiddagen, plaskade vatten, tittade på kossor och sniglar och beskyddade Noah från flugor (knäppunge) och hundra andra saker.

När mamma kom hem, strax efter sex, åt vi middag, sen tog jag WVbussen bort till familjen Jönsson och spenderade två timmar där =) Fixade ett antal saker på Monicas nya mobil, för hon kunde inte själv xD Gaaanska underhållande^^

Nu är jag allmänt trött och slö. Ska ju för bövelen upp tidigt imorgon, klockan halv åtta! Vad är detta för sommarlov?! Sen att det är heeelt självvalt och definitivt inget måste, det är en annan femma ;)

If love's a crime
I'll be doing time
from here to eternity

This pretend season that we fill

... with cartoons and forever plans

(♥)

Helmysig dag, måste jag nog säga =)

Vaknade kring tolvsnåret, härligt väder. Skulle precis smsa Pluppovic och fråga om hon skulle med o kolla på Blaget - Kallinge/SIF. Då hade jag fått sms där hon undrade om jag skulle kolla på fotbollen på eftermiddagen xD Självklart! Men först stack vi ut med båten några timmar =) Mkt varmt och skönt! Dessutom hade Pluppovic med sig fika så det hade räckt till ett helt regemente.

Vid kvart i fyra puttrade vi hemåt, stack hem och hämtade lite pengar. Stack bort till Åsavallen, var väl på plats 25 minuter innan matchen började. Fast vi kom fram till att vi lika gärna kunde sitta där och slappa. Men vi fick vackert flytta från solsidan till läktaren, för där var outhärdligt varmt. Så, för att undvika gnäll, flyttade vi till läktaren.

Ooooch... Heja Listerby! De gav KSK/SIF en lektion i hur man spelar fotboll, och vann med 6-1. Och vi utsåg Jim till certifierad förste Duracellkanin. Jag blir trött av att se honom spela, hur orkar man springa så mycket?!

Sen blev det middag hemma hos familjen Jönsson. Vildsvinsgryta! Inte kaningryta, inte hamstergryta eller nåt annat räligt. Jag tror aldrig att de kommer tröttna på det. Wie mein Gott. Den andra familjen Jönsson (bestående av Ronny, Kate, Elin och Tobbe) åt också där =)

Vi hann med kubb (jag vann), klockan (jag vann) och hoppa studsmatta (ingen vann)!


Imorgon ska jag jobba =D Fast bara mellan 13 och 16^^ På fritids i Listerby, yaay =) Sen är det studentbal på kvällen!

I'm not scared of dying
I just don't want to

If I stop lying
I will just disappoint you

Nu står du här idag

... med allt jag nånsin velat ha

(♥)

Man är oförbätterlig. Herregud, så trött jag blir på mig själv ibland. Men, så är det.

Igår blev det överraskning för Sarah, som tagit examen nu =) Lite tårta, ballonger och alkohol! Spenderade kvällen hos Sandrew, innan vi drog vidare in till Karlskrona. Vart inte så mkt folk, men vi hade trevligt =) Var hemma kring fyrasnåret imorse, men vaknade redan innan elva, så gissa vem som kommer sussa sött inatt...

Drabbades just av en insikt. Coolt.
(Insikter är som bussar - ibland väntar man förgäves på en, sen kommer det flera stycken på en gång)

Vad jag flinade åt pappa för en stund sen. Jag satt ute på altanen och läste (En prinsessas dagbok - Kär?), och jag hade satt mig i pappas stol (japp, de är strikt uppdelade). Pappa kom ut med sin bok (nån Camilla Läckberg - Predikanten, tror jag), bligade på mig, i hans stol. Han lade handen på ryggstödet på mammas stol, tog några tveksamma steg, och såg sen helt vilsen ut, bara stod där. Jag reste mig och satte mig i min stol istället. Vilsenheten lättade och pappa slog sig ner i sin stol. Hahaha, vilka fån vi är, emellanåt xD

Nu ska jag nog ta och fortsätta läsa Gargoylen.

I heard the call
but I won't follow
cause now I'm breaking up with God
I've had it with shame
I've had it with sorrow
now I'm breaking up with God
and the devil too
now I wanna dance the night away
aooo
reach my heaven alive

A wanderer from Eirins isle

... I landed in New York

(♥)

Japp, jag lever! Och jag har sommarlov! =D Tre härliga månader..! =D

I onsdags vart sista skolgrejen (redovisa litteraturstudien), sen bar det av hem till Leråkra! På kvällen stack vi ut med båten, jag, Sofie och David. Några kompisar till David skulle ut och grilla, så vi skjutsade dit honom, o vi hamnade där på en bergsknalle, mitt i solen. Inte alls fel! Där vart några människor man kände igen, andra som man inte hade en susning om^^ Blev några timmars dividerande, till solen gick ner och vi började frysa och tvingade David att inse att det var dags att åka :P



Igår spelade vi match mot Sölvesborg, vilket inte gick särsk bra. Varken för mig eller för laget xD Vi åkte på stortorsk, 5-0. Sen stack jag och Pluppovic o kollade på herrarnas match mot Eken. En betydligt roligare historia! Herrarna vann nämligen med 11-1 xD Helt sanslöst! Kommer inte ihåg alla målskyttarna, men...
Coffe x2
Dennis W x2
Jim x3
Butcher
Markus
... Tjaa :P

Idag har jag vart på Maxi, bl a köpt o postat kort till Noahplutten som fyller 3 (!) år på tisdag =) Sen har jag plockat iordning alla femhundra grejer som jag släpade hem från Kalmar (80% är böcker, 10% är filmer)! Så har vart riktigt effektiv xD Eller nåt. Jag har även hunnit njuta av Gargoylen (boken) på altanen. Jag varierar den med En prinsessas dagbok - Tiara & Doc Martens. En seriös bok och en oseriös. Precis som det ska vara =)

Kvällen har jag spenderat hos bästa FO =D Vi kollade på Så ska det låta fram tills Sverige - Moldavien började =) Och tjaa, vad säger? 4-1... Gott mos, Sverige! =D Sen blev jag kvar en stund till, kollade youtube o diskuterade vad vi retar oss på hos andra människor, haha! Så jag är nyss hemkommen. Imorgon ska vi sjösätta Vraket (är tanken!) =) Sen har småtjejerna match, och sen får vi se ;)

Ååh, jag beställde böcker igårkväll också! Fick det som skolavslutningspresent ;) Det blev följande:
Frances Hodgson Burnett - Den hemliga trädgården
Lewis Carroll - Alice i underlandet
Bram Stoker - Dracula
Very, very nice =)

Nu, mina kära, säger jag godnatt!

Jag skulle byta varje morgondag
mot en enda av de dar
då jag och Anna sjöng och skrattade som barn

RSS 2.0