Something has changed within me

... something is not the same

Too late to go back to sleep

Gode tid, har idag avslutat första säsongen av The Big Bang Theory. Fyyy hautan vad rolig xD Sitter här i rummet och gapskrattar, jösses. Dom är störtsköna, så har ni inte sett det så rekommenderas det STARKT! =D

Annars? Jag har inte vart i skolan idag, förkylningen tar ut sin rätt... Men imorgon ska jag gå igen =) Har egentligen inte råd att missa nåt nu, så kort kurs! Men men, vissa saker styr man inte över.

Jag håller nu på med fjärde Harry Potter-boken, läser om dom allihop nu ;) Gode tid, vad bra dom är! Har inte bestämt mig riktigt för ifall jag vill att Rowling ska skriva nr 8,9 och 10 också (hon hävdar att hon har material till det). För det kan bli katastrof. Eller briljant.

Over the hills and far away
he swears he will return someday

Berätta allt du vill på bussen som går hem

... lova allt du vill på bussen som går hem

¤ Jakob Hellman - Du är allt jag vill ha
¤ Totta Näslund, Jenny Silver - Grand hotel
¤ Kenny Rogers - Twenty years ago
¤ Taylor Swift - Picture to burn
¤ Mohombi - Coconut tree
¤ Vincent - The moment I met you
¤ Chris Medina - What are words
¤ Simon Norrsveden - High class tjej
¤ B.a.R - Synd att du är så söt
¤ Gyllene tider - Tylö sun

Musik... ♥

Slöheten behåller greppet, men jag är glad ändå =) Varför?
Tjaa... Sen när behöver man en anledning att vara glad?

Man behöver en anledning?
Okej, då är bryter väl jag mot samhällets normer =D

Nej, jag vet inte heller riktigt varför jag skriver det här. Jag tror det har något att göra med den heliga treenigheten: Alvedon, halstabletter och nässpray.
Det är snudd på knark för en Leråkratös! =)

Tjatja ;)

Btw, det verkar bekräftat att jag är korridorens barnasinne nu i alla fall xD Tydligen bemästras mitt rum av Hello Kitty, och Anja erbjöd sig att köpa en sån mopp till mig om jag tar alla städveckor.
Ser jag verkligen så jäkla dum ut? ;P

Jösses.

Du vet du kommer upp igen
såren läker nog igen
men det är bara en fråga om tid
innan du blir skjuten i hjärtat igen
jag vet du sa en gång
hatar att jag är en sån
som blir lurad gång på gång
men skyll dig själv
du tror på kärlek

Var har du varit i hela mitt liv

... eller under hela min kväll?

Skolan är igång, och detta med besked! Gick tre timmar igår och tre timmar idag, och på de här 6 timmarna har vi hunnit med hela högstadiets kemi, tror jag bestämt! Fast jag begriper mer nu... Evig tur, eftersom vi har tenta på skiten om en månad. Inte okej!

Igår blev det en sväng till Media Markt och City Gross med Anja, lite slappande, lite dammsugande, sen kollade vi på Alien och käkade jordgubbar med glass och vaniljkesella, mumma! Idag är energimätaren på minus, så jag flyttar mig ungefär mellan skrivbordsstolen och sängen... Fast ska nog lägga i en maskin tvätt sen, kanske!^^

Förkylningsfanskapet har inte gett med sig än :@ TRAAADIGT!

Två timmar kvar
jag har äntligen tagit mig
in i en annan värld
det är två timmar tills
dom tänder i taket
men då är jag inte här

Det är fest hos mig ikväll

... och hela världen är min

HostHostHostSnörvelSnörvel

Japp, förkyld så det smäller om att! Men men, har inte tid med det nu, riktigt :P Idag bar det av tillbaka till Kalmar och lilla korridoren! Mys =) Mamma o pappa hjälpte mig att plocka in, sen åkte jag o mamma o handlade medan pappa satte upp hyllor o en tavla. Sen var vi o åt middag på 4 kök, mkt gott!

Ikväll har det förflutit rätt lugnt här, hjälpt Anja (jag använder ordet hjälpt väldigt fritt här ;P) att sätta ihop en låda och jamat ikapp med hennes katt, som finally börjar acceptera mig! Minsann på tiden! =) Kollat lite på Big Bang Theory (så jävla kul), sen kom Jessica. Hon hade bakat blåbärspaj! Det tackar man ju aldrig nej till =D Så det blev paj med vaniljsås, samt några omgångar Uno med henne, David och Daniel =) Jag vann... 2 ggr, tror jag! Mkt skoj ;)

Nu ska jag lägga mig, kolla klart ett avsnitt till av Big Bang, kanske läsa lite, sen soova. Behöver det, absolut. Imorgon drar skolan igång, jag o Cissi ska ses innan, så vi kan gå vilse tillsammans! Bra plan, enligt mig =)

Who's gonna save the world tonight?

Into the wild Serengeti

... hills of Himalaya

Dååååså...!

Kreta

Torsdag 18/8
Sandrew kom o plockade mig vid elvasnåret, sen hämtade vi Sarah och Volvon rullade ner mot Sturup =) Vi checkade in, genom säkerhetskontrollen och så vart vi inne. Kollade taxfree och tänkte köpa med oss nåt alkoholhaltigt, men det fick man inte göra om man flög inom EU, dum regel! Så vi struntade i det och köpte oss lite mat, sen tog vi en god dricka ;) (Den white russian slank ner på få minuter!)


Tio över fem lyfte flyget, och tre halvdryga timmar senare landade vi i Chania! Så jääääkla varmt..! Vi landade vid tio på kvällen, och det var fortfarande runt 29 grader! De hade haft runt 40 på dagarna. Lite kul att en av reseledarna var en tjej som vi hade som fadder på konfirmationen! =)
Buss + minibuss till hotellet =) En väääldigt lång uppförsbacke. Vi fick känna på den direkt, fick knalla ner o köpa vatten och nåt att ha till frukost.


Fredag 19/8
Upp o hoppa! Solen lyste från en klarblå himmel, inte ett moln i sikte! Helt wonderful =) Poolen vart minsann inte att förakta! Helt suverän. Stranden vart också fin, fast stenig. För att inte tala om att solen gjorde sanden så varm att man brände sönder fotsulorna, haha!
Så vi badade och solade, på kvällen gick vi ut och åt. Vi tog en Greek mix plate, med olika traditionella rätter på, vart kalasgott! =)
Avslutade med att ta en sväng nere på stranden =)


Lördag 20/8
Låg vid poolen hela förmiddagen, sen gick vi inom ett supermarket och köpte Longpie with ham and cheese =) Så jäkla gott!! Knallade ner till stranden, röd flagg =/ Vi studsade lite i vågorna, iaf ;)
På kvällen köpte vi lite alkoholhaltig dryck, sen tog vi förfest nere på stranden! Inte alls fel =D Träffade två turk-bulgarer, som hette nåt i stil Kenan o Sali, tror jag :P Sarah och jag delade solstol, sen reste sig Sarah, och stolen flög över ända och jag hamnade i sanden! Dog en smula av skratt.
Senare gick vi till Eclipse, en bar som låg precis nedanför vår låååånga backe. Mkt trevligt ställe! Vart väl en 4 svenska bartenders där, Jonas, Simon och 2 som jag inte minns namnet på xD
Gillar helt klart det faktum att de delar ut gratis shotar! Sarah stod lätt för kvällens, gode tid...
Vad är väl en hasp?


Söndag 21/8
Min namnsdag =) Pool + strand ;) Vi kom in i väldigt behaglig rutin där, väldigt fort^^ Det var tusan för varmt för att göra nåt annat. I alla fall, Sarah vart rastlös på stranden, så hon o Sandra gick en runda. När dom kom tillbaka ville Sarah att jag också skulle se att, vart tydligen en hamn och en strand till, så jag hängde med. Vart jättefint!
På vägen hem åt vi glass, och det var tusan inte fel nånstans! Choklad och tiramisu =)
På kvällen var vi och åt på Sunset, den låg typ högst upp av restaurangerna på vår kulle, och den utsikten var inte att leka med! Helt suveränt =) Jag åt moussaka, Sandra och Sarah åt souvlaki.



Måndag 22/8
Vi bröt vår rutin litegrann, låg vid poolen hela dagen. Solbränna, hell yeah! Jag o Sandra läste där vi låg i solen, så till slut fick Sarah också ta sig en bok, hahaa! =)
På vi köpte oss en longpie o åt till middag, köpte hem lite bacardis och öl (o Sandrew köpte äckligt vin), sen korkade vi upp =) Och blev rätt glada i hatten, haha! Vi stack ner till Eclipse, men fick ta hem Sandrew nåra timmar senare ;) Jag o Sarah stack ner igen, och det blev shots (absint, tequila...), drinkar (några?), bacardi breezers o öl i en aldrig sinande ström, vi hittade trevligt sällskap också ;) Det blev natt/morgon-dopp vid fem-halv sex på morgonen, i kolmörkret nere på stranden. Jätteskönt!
Jag kom hemramlans framåt sjusnåret på morgonen, så en helkväll vågar jag nog kalla det! =)



Tisdag 23/8
Kroppen och huvudet bekräftade att så... påverkad som jag var kvällen innan, det har jag nog aldrig vart förut xD Som sagt, jag kröp ner o la mig vid sju. Klockan 8 väckte Sarah mig på en behagligt sätt. Närmare bestämt genom att rulla ihop sig lakan o slänga i ansiktet på mig, samt hojta:
"Jonna! VAKNA!" Uuuugh. Sen vart vi inte människor mer den dan. Vi låg halvdäckad o småsov i solstolarna ute vid poolen, sen gick vi ner till stranden och låg o halvsov där. Puuh.
På kvällen tog vi bussen in till Chania =) Det var nice! Knallade runt på stan, var ute o gick vid hamnen och åt på en restaurang på kajen. Sandrew tog bläckfiskar som jag smakade, gott!
Sen tog vi oss hem, köpte något vått med alkoholprocent i, lite förfest på stranden och sedan Eclipse =)



Onsdag 24/8
Sista dagen! Uuusch. Det blev en heldag på stranden, och - för första gången - grön flagg! Att vi badade ;) Jag såg praktiskt taget ut som ett vandrande russin xD Och visst brände vi oss fördärvade, haha :P Vi tog en sväng inom ett fish spa när vi gick hem från stranden, småfisk som äter död hud om man sticker ner fötterna i ett akvarium! Jätteläskigt och häftigt =)




Jag o Sandrew stack till en restaurang som hette Belvedere o åt, Sarah skippade, icke-hungrig som hon var :P (icke-hungrig = full av kolsyra). Sen blev det förfest och kvällen/natten spenderades på Eclipse ;) Nytt ord! Kolsyrekoma! Kvart i sex gick jag o la mig. 


Torsdag 25/8
Steg upp igen kl 7. Sandra o Sarah pallade inte det, så jag fick sparka upp dom vid 8-snåret, då gick jag ner o väckte ett par grannar också ;) Blev faktiskt ombedd att göra det^^ Dom skulle åka samma buss som oss till flyget.
Det blev frukost, sista minuten-packande, och så lämnade vi hotell Agrimia. Fick vänta en stund på bussen, och vi orkade varken med sol eller att stå upp. I bussen satt vi o halvsov nästan hela vägen. Köpte lite gott på flygplatsen, sen var det dags att kliva på flygplanet. Och vips, tre timmar senare tog vi mark i Malmö. Blev två trötta timmar i bilen, trots ett besök på Donken.


Så var man hemma igen.

Men vilken vecka vi har haft! Det var har vart blixterkul, och vi hade nog kunnat stanna en till utan större bekymmer =) Riktigt nice.

Here's the situation
been to every nation
nobody's ever made me feel the way that you do
you know my motivation
given my reputation
please excuse me, I don't mean to be rude

But tonight I'm fuckin' you

I wish we had another time

... I wish we had another place

Nope, blir inget uppsatsskrivande om veckan på Kreta just nu, jag är totalt slutkörd efter att ha sovit enbart 1-1.5 timmar under de senaste... 36 timmarna!

Men, hemma är jag iaf, vi har haft kalaskul o allt har gått bra! (Utom det som sprack och det som sket sig ;D) Mohahahaha =)

Shawty's like a melody in my head
that I can't keep out, got me singing like
na na na na everyday
it's like my iPod's stuck on replay, replay

Jag står här på gatan vi bodde på

... en gång var den hela vår värld

Oj voj oj. Imorgon åker vi! KRETA! Humöret är på topp =D
Minus domedagskänslan, men den dyker alltid upp så fort jag ska åka längre bort än Kallinge. Ni vet, känslan av att man har sett allt och alla för sista gången, att planet kommer störta/bilen hamna i olycka/tåget spåra ur, you name it.

Idag har det varit ännu en dag av jobb, och jag har (som vanligt) haft helkul =) Gapskrattat åt underbara kommentarer, såsom;
(Om man inte tycker att nåns tröja är fin): "Man kan säga att den är pyttelite fin!"
eller:
"Kände ni varann innan?"
"Jaa, och nu också!"

Jag terrade Klacken lite av den enkla anledningen att han är fruktansvärt oteknisk (vi donade med telefonerna), och han erbjöd mig möjligheten att försöka prata utan några tänder i munnen. Jag avböjde :P

Ikväll har jag packat, packat och packat lite till! Tror jag har allt. Min väska väger nånstans runt 16-17 kg, det ska jag väl få släpa med mig, tycker jag =) Handbagaget och är också typ klart (4 böcker, kamera, glasögon, pass, pengar, mobil). Skönt!

Detta blir nog sista inlägget innan vi åker, sååå här jag säger jag iaf Hejdå for now, o ha en bra vecka utan mina upplysande, oerhört givande inlägg! Sakna mig inte för mkt ;D

Puss&kram!

Jag minns att dom sa du var rastlös då
att stan var för liten för dig
jag förstod inte alls vad de mena' då
men jag önska' de sagt som om mig

Men när längtan blir till gråt, ber hon klockan skynda på

... snälla, ta mig tusen dagar härifrån

Jobbat idag också, 8-16 =) Mkt underhållande! Finns alltid något att skratta åt - knäppa ungar, Klacken, Sanna som rycker i mina gröna byxor och säger att dom är fula, eller Klacken! Vi hade som mest 15 ungar där borta idag, puuh, gick nästan in i väggen där, lite grann! ;D Eller å andra sidan kanske inte!^^

I övrigt har jag... Ätit middag och sparkat boll i Hallabridge =) Puuh, vilken träning... Vi vart väl 12 pers (alltså ovanligt många). Detta betydde... BADAAM... SpringaSpringaSpringa. Jag orkade väl ändå med att hyggligt, vart väl 2 ggr andningen började pipa o väsnas, men överlag lugnt! Skönt =D

Gjorde minsann en formidabel mottagning (om man kan kalla det det). Inte visste jag att mina ben var kapabla till såna karatesparkar! Och av reaktionen att döma (t ex Jessicas asgarv) så visste inte de andra heller det ;D Jessica och jag hade en liten fadäs på sluttampen också (sicken fegis hon är). Hon råkade skvätta lite vatten på mig. Jag råkade hälla lite vatten på hennes vad. Hon råkade (NOOOT) hälla vatten över både huvud och nacke på mig, så jag vart halvt förfrusen när jag äntrade duschen här hemma. Hugaligen. Hon för sin del försvann iväg som en oljad blixt när jag tog upp min vattenflaska för att hämnas. Och eftersom jag inser mina begränsningar försökte jag INTE springa ikapp!

Springa ikapp Jessica. Jag kan lika gärna försöka flyga ikapp Peter Pan, när jag ändå håller på! =)

Anyways, kvällen är slut och det är jag också. Imorgon börjar jag klockan nio (Gud vare tack och lov), så jag ska soooova ända till klockan 8! Märkte ni ironin? Inte? Gode tid.

Off to... Borta med vinden, och Scarlett O'Haras värld =)

This world
has lost its glory
let's start a brand new story
now, my love
you think
that I don't even mean
a single word I say
it's only words
and words are all I have
to take your heart away

And the dreams that you dare to dream

... really do come true

Tror äntligen att jag har lyckats synka in min musik i min iPod igen..! Hade över 800 låtar i den, sen lurade spotify mig lite... Alla låtar försvann och jag blev sad face =(

......

Okej, jag hade inte lyckats... Satans skitpryl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tycker inte att det är helt okej, alltså.

Idag har jag jobbat! 9-16.30 =) På fritids borta i Listerby, med Klacken. Som mest hade vi 13 ungar (och den största barnrumpan av de alla - Klacken), så det har vart en lugn dag! Imorgon räknade jag till 24 ungar, får väl se om alla dyker upp =)

Ikväll har jag vart med mamma i stan, tagit ut euro till resan =) Bara tre dar kvar!! Jag inte har inte resfeber :O Har väl inte riktigt tagit in att än xD När vi kom hem började jag belamra TVrummet uppe med grejer jag ska ha med. Mesta av kläderna är klart, skor har jag bestämt, böcker och skrivblock är kirrat, så det mesta är fixat! =)

Nu sitter jag och försöker synka skräPoden igen, hoppashoppashoppas att det funkar nu!!!!

Ta en av mig, jag har mycket kvar
jag har eld om du vill ha
vad var det du sa att du tycker?
Det tycker inte jag
natten är vacker och månen är full
och du är som natten och jag är som månen
och du är som jag
du är allt jag vill ha
håll dig intill mig
jag vill inte hellre
va i nån annans hand
säg vad du vill, det är många kvar
att tappa bort dig bland
alla går långsamt
gift dig med mig
eller pröva och säg det själv
känn hur det låter
man kan inte se klart
längre än ikväll

Även om ett sekel går

... så ska jag alltid vänta på vår tur

Vaknade riktigt tidigt idag, redan tio i tio!

Fast okej, från början kanske. Kom på att det är ju ett tag sen xD Två dar eller nåt...

Fredagen blev det iaf förfest hos Sandrew, sen in till Sailet och kolla läget! Inledde med knalla ut bland båtarna och hälsa på Mattias och Malin. De andra tjejerna gav sig inte ens på att försöka klättra upp på Mattias båt, så de stod kvar på bryggan och fnissade.
"Är tjejerna lite runda under fötterna eller?" Flinade Mattias.
"Lite?"
"Kör du, Jonna?" Undrade Malin.
"Neej", började jag, samtidigt som Mattias sa;
"Nej, det gör hon INTE!" Tss, vaddå?

Mötte upp Anja, Marcus och en tredje som jag inte för mitt liv kan minnas namnet på :O Väldigt ovanligt för att vara mig, jag är en jävel på namn annars. Sen var vi på Nivå iaf =) Träffade Alexander från FOs jobb också, som tog upp tråden från Tosia och trackade ner på mina R... D'oh^^

Lördagen fick jag upp redan kl 9, iväg till Lyckeby med småtjejerna. Matchdags! Gick väl inte lysande, men de har absolut gjort sämre matcher..!

Hem, duscha och packa. Sen tog vi båten in till Sailet =) Tog en sväng upp på stan och åt lite mat, sen när vi knallat ner i båten kom lilla Alice;
"Jooonna, pappa sa att du ska komma!" Haha, okej bossen =) Så vi satt borta hos Mattias och Malin en god stund, blev både cider och kortspel och rövarhistorier (ungefär det vanliga, alltså ;D), plus ett tvångsmakprov av Mattias whiskey. Rävgift. Sen skulle de äta, och FO kom, så vi gick bort till Vraket igen. Vi vände runt den, så vi låg med aktern inåt istället^^

Sen satt vi där i soffan och hade det mysigt, drack lite gott och snackade skit. Sen sa det DUNK! på badbryggan, och Mattias och Alice knölade ner sig hos oss =) Efter nån timma gick de upp på kajen, och Anja och Marcus kom neddundrans, efter många om och men xD De hittar fantastiskt dåligt för att vara karlskroniter ;D Neej, det var inget fel på min vägbeskrivning!

Efter en stund begav sig mamma och pappa, och Sarah och Sandra kom in, glada i hatten =D Satt en stund i båten, sen drog vi oss uppåt, men vart inget vidare drag nere på kajen iaf. Jag och FO skippade stan, dels var jag alldeles fruktansvärt otaggad och dels hade vi match idag^^

Så idag har det blivit hemresa, lite mat och sen ner till Hörviken. Har väl spelat, vaddå? Tio minuter? Kanske en kvart. Lite trist, för det kändes ändå rätt okej idag. Men men.
Matchen slutade 1-1, kunde lika gärna blivit 10-1 till oss om vi satt alla chanser. Tror Hörviken hade sisådär tre anfall på hela andra halvlek. Mål:
1-1: Julia
Det blev dusch och en sväng inom Donken (där vi, föga oväntat, stötte på nästan hela laget xD) innan vi kom hem.

Imorgon ska jag jobba! =D Borta på fritids, med Klacken. Gud hjälpe mig! :P

Under the coconut tree
you be chilling with me
making love to you in a bedford room
made of sand and sea

No place else I'd rather be
no one else I wanna please
no one but you
boo I got you
got the best of me

heey-ey-ey
usually I'll be gone before the morning lights

Oh-oh-oh
but your eyes keep telling me it's not the case tonight

This is the end of the rainbow

... where no one can be to sad

Okeeej, plans for tonight are all settled^^ Ingen båt, så vi kör på lite förfest alá Ronneby, sen in till Sailet! =) Tror minsann att det blir nice, tror jag ;)

Imorgon har småtjejerna match kl 11 (ufff) i Lyckeby, så jag ska infinna mig vid macken kl 09:50. Varför är barntränare sadistiska människor?

På eftermiddagen blir det kanske att kolla på A-laget, som spelar hemma mot Drottningskär... Det blir nog en vända till Sailet med båten också! =)

I've been between myself for days
I'm the hero of the tear
days go by
feelings, they go on
unfortunately, without you
it will never snow in Florida

They cut off my hair

... but it looks alright

Puuh, har lite beslutsångest... Ta in båten till Sailet idag eller inte?
För:
Kul att ha båten där inne
Sovplats + förfest
Kan gå med Mattias o dom från Slättanäs o in

Emot:
Över 200 kr i hamnavgift
Bensinpengar
Trist väder
Tråkigt att sova där själv
Ska vara i Lyckeby kl 10 imorgon

Jaja, jag får väl se hur det blir...

And he left his home and kissed his mommy goodbye
singing "soon I'm gonna be a jedi
soon I'm gonna be a jedi"

Then she lit up a candle and she showed me the way

... there were voices down the corridor, I thought I heard them say

Welcome to the Hotel California

Idag har det minsann vart full fläkt här =) Efter att jag sovit till tjugo i tolv, såklart! Pluppovic och jag stack ner till hamnen, där vi skurade och putsade och fejade alá Askungen! Nu är lilla pärlan ren och fri från oinbjudna invånare (även kända som spindlar), och planen imorgon är Sailet, får väl se =)



Sen skjutsade jag hem den grymt elaka människan som sprutat ner mig med vattenslangen (aka Pluppovic), åt lite middag till ett avsnitt av Lie to me (så jäkla bra!). Sen bar det av in till Sandra, vi skulle kolla och förhoppningsvis boka nån sista minuten-resa. Hittade inget vidare på nätet, så vi stack ner till resebyrån...
och fick jackpott!

Så vi åker om en vecka, från Malmö, vid fem på eftermiddagen. Sen blir det en vecka på Kreta, Platanias =) Ett hotell som heter Agrimia, ser fint ut på fotona iaf^^=) Sen hemfärd den 25e, mitt på dan. Passar utmärkt, eftersom slaget om E22an, lilla El Clásico, står den 26e ;) Listerby mot Johannishus, på Åsavallen.

Från resebyrån blev det high speed upp till Hallabridge och lite bollsparkande med flickorna! Mkt skoj, spelade hela träningen =D Sånt gillas!

Lite vaniljglass med blåbär och hallonsås serverades när jag kom hem, så den träningen vart snabbt omintetgjord xD Men gott var det! Nu ska jag... Sitta och dega här en stund till, sen ska jag nog krypa till kojs och läsa! Oväntat...

So
here we are
all alone
as the wine makes you mine for the night
soft
is the way that we feel
and hard
is the way that we breathe

Vi sticker från stan och drar västerut

... där dagen är kort men natten aldrig tar slut

Blanda och ge-dag =) Sol-ösregn-sol-ösregn. Jag har varit social och umgåtts med Pluppovic, bland annat kollat på Pocahontas ;) Älskar den filmen!!

Ikväll blev det en vända till Åsavallen och kolla på slaget om E22an, B-versionen =) Listerby IK - Johannishus SK. Listerby vann tämligen övertygande, med 5-1 =D
1-0: Micke
2-0: Fredde
3-0: Robin
4-0: Ante
4-1: Jesper A
5-1: Hultling

Very nice! =) Jag gjorde misstaget att fråga Fredrik om han vart tjinkig sen, så han sprutade vatten på mig. Klok kvinna som man är hade man regnjacka ;)

År sextonhundrasju ja
så stolta segla vi
för ära, Gud och guld och för
Virginia Company

There's only 1 thing 2 do

... 3 words 4 you (I love you)

Build me up, buttercup

Både aktiv och ickeaktiv dag, kan man väl kalla att^^ Ickeaktiviteten pågick fram till halv sex, ungefär xD Då satt jag bara o läste, plinkade lite på datorn och dylikt. Jag gillar Borta med vinden! Mkt bättre bok än vad jag trodde =) Men, jag har bara kommit 276 sidor, så det är ju några kvar :P

Kvällen drog igång med småtjejernas fotbollsträning =) Första efter sommaruppehållet, så när uppvärmningen var avklarade hade alla ont nånstans, haha xD

Jag stack direkt därifrån och in till Brunnsparken, där jag och FO sprang elljusspåret. Orkade mer än vad jag trodde, så jag är äckligt belåten, haha! =) Herregud, vad bra det känns efteråt. Den känslan gillar vi! Ännu skönare var det att ställa sig i duschen sen...

Resten av kvällen då? Tjaa, klockan är ju bara barnet! Endast... 21:59. Jag skådar i min kristallkula och ser en sleten grå soffa, där en Jonna ligger nedgosad under en blå filt med mönster av haribonallar på, med en skål Otto vaniljglass + kolasås, samt Lie to me surrande i DVDn.

Nånting säger mig att den förutsägelsen är tämligen trolig.

Give me more lovin' from the very start
piece me back together when I fall apart
tell me things you never even tell your closest friends

We made out under the dock

... we stayed out 'til ten o'clock

JAAAAAAAAAAAAA!!!! Fick idag reda på att jag blev antagen till kursen i kreativt skrivande!! =D Distanskurs, från Luleå =) Jag har stooora förhoppningar på denna ;) Ska jag läsa matte hela hösten behöver jag nåt skoj vid sidan om...

Det blir alltså 200% plugg den här hösten! Mattekursen är på 100%, och det är skrivkursen också..! Puuh.

Idag har jag iaf vart i Kalmar och spenderat lite quality time med rummet =) Mamma o hennes kusin skulle hälsa på en gammal moster som bor där, o då passade jag på att få lift. Så nu har jag tagit dit de böcker jag läst ut, och plockat hem nåra nya ;)

Ikväll har jag inte gjort så mkt, det har spöregnat, blåst utav bara helsicke, och åskat och regnat. Mys. Te och kakor framför TVn, det är inte fy skam! =)

Nu ska jag kolla på Lie to me... ;)

Om jag ger dig mina tårar
men är stark när du är svag
spelar Sweet home Alabama
på en lägereldsgitarr

What will they say

... Monday at school?

Har precis kollat på Grease, you just gotta love it =)

Fasligt länge sen jag skrev nu, men har faktiskt en fullgod ursäkt (som om jag behövde en!) =) I måndags eftermiddag stack jag och pappa iväg med båten, och vi var ute till fredag eftermiddag. Sen tryter ursäkten... Därefter har jag vart lat, helt enkelt ;)

Måndag-tisdag landade vi till och sov på Karön. Pappa är så glad över att kapellet inte släpper igenom regn, men jag kan tala om vad det släpper igenom istället: Fåglar. Klockan sju på måndagsmorgonen vaknade jag av att det flaxade utav helsicke runt omkring mig. Jag gallskrek och drog täcket över huvudet. Pappa låg, obekymrad, kvar ute i soffan, och ropade;
"Meh, öppna luckan o släpp ut den!"
"Är du DUM ELLER? Jag sticker INTE ut huvudet!" Herregud, det har jag väl sett tillräckligt med filmer för att veta. Tung suck från pappa, sen fick han öpnna upp kapellet, knalla ut och öppna luckan utifrån. Fågelkräket försvann ut på två röda. Vilket uppvaknande.
"VAD VAR DET?" Morrade jag (morgonen är INTE min bästa tid på dygnet)
"En sädesärla", svarade pappa med ett flin. Suuuuuck.

Tisdagen stack vi ner till Hanö, plattvatten hela vägen! Händer väl en gång var tionde år, eller nåt i den stilen... Helt suveränt! Väl där träffade vi på Jonas o Annika, Ove m familj och Hoa =) Jäklar, vad båtar där var... Vi låg över till onsdagen, och det låg tre båtar i bredd längs hela piren, vi var helt inklämda! Mellan 3 segelbåtar i storleken 40-42 fot... Vår är 22 :P

Det blev sjävklart en sväng till fyren och en till bönsäcken, och jag tycker det är lika häftigt varenda gång!

Onsdagen brummade vi in till Karlshamn, handlade lite och tog ut lite pengar. Hamnavgifter svider i plånkan, ska jag tala om! Inte för att jag betalar, men ändå. När vi ätit lunch och ansåg oss klara drog vi till Tärnö, där Jonas o Annika, Ove m familj och Hoa låg xD Men bra tajming, min mobil vart död (vårt cigarettändaruttag funkade inte), men jag fick låna Hoas uttag =)

Torsdagen gick vi runt på Tärnö, sen begav vi oss. Tänkte oss till Tjärö, men blåste satan. Rätt in i hålet på Tjärö också, så vi skippade det och stack direkt till Karön. Mamma kom ut på kvällen, så gick vi och åt på restaurangen. Jag fick blodig anka. Uuugh. Skickade ut att. Fick tillbaka den. Lika blodig. Jag åt allt annat istället. Kevin (Oves) knallade med oss ner o lämnade av mamma vid Karöline (hon skulle jobba dan efter), och när hon kramat om och gett mig och pappa varsin puss på kinden, knallade hon mot färjan.
"Men JAG då?" Ropade Kevin. Mamma vände på klacken, så fick han också en kram och en puss. Världens knasigaste tioåring är det, utan tvivel. Vi spelade femtioelva omgångar krocket på kvällen, vilket jag inte har gjort sen jag var liten. Fick till ett riktigt dåligt slag, men Kevin sa att jag kunde få ett extra, för jag var så söt. Att jag inte skrattade ihjäl mig!

Fredagen blåste det bra, och vi skulle ta oss rundan Gö. Sabla blåshål. Inget plattvatten nu, kan jag tala om. Det gick rätt bra sjö! Så man var lagom stum i benen när vi puttrade in runt udden på Eneholmen o la oss jämte Mattias o Malin. Blev en nice stund där, sen kom regnet o allihopa packade vi ihop och gav oss av hem.

Igår gjorde jag inte särskilt mkt, har för mig att jag gjorde något, men kan inte komma ihåg att :O Ahlzeimers light. Jag började läsa Borta med vinden (Margaret Mitchell), och jag har väl att göra ett tag ;) 1048 sidor. Det blev kräftor på kvällen, också! =)

Idag har vi vart i Rävemåla, även känt som världens ände, och sparkat boll. Vilket kaos... Jag, Gabbe och Johanna joinar FO i Ådin, sen konstaterar vi att ingen av oss hittar dit. Aja, vi hänger på Carina. Bara det att alla Ronnebys bilburna invånare hinner emellan oss, så vi tappar bort Carina.  Vid Hallabro stannade vi därför och väntade in Cicci (som hade Elmina, Julia och Annika med sig), och då hittade vi Carina också! Sen for vi iväg. Carina svängde in vid Hallabro idrottsplats av, för oss, okända anledningar, så vi körde på efter Cicci. Sen fick Cicci vända, hämta matchkläder, eftersom inte alla hade träningskläder (det skulle ju vara träningsmatch). Så vi fick vackert stanna i en lucka nånstans halvvägs till Konga och vänta på Carina. Sen kom en silverfärgad bil, vi hakade på! När vi kört sisådär en mil, förbi Konga och allt, började vi undra om det var Carina. Vi hade faktiskt inget annat är bilfärgen att gå på. Försökte ringa, men det fanns ingen teckning på det där gudsförgätna stället. Så vi hängde på, och lyckligtvis var det Carina, så vi kom fram. Efter många om och men.

Efter en del skrattande, också.

Nu har jag kollat på Grease, och klockan är mkt mer än vad jag trodde!! Ska plocka ihop lite grejer, det blir en vända till Kalmar imorgon =)

Tapetklister under mina skor
du är så mycket vackrare än vad du tror

RSS 2.0