Bloggar, House och Harry Potter

Måste få tipsa er om lite trevlig läsning:
Bröderna Elm:
http://www.barometern.se/blogg/broderna_elm/
och Henrik Rydström
http://www.barometern.se/blogg/henrik_rydstrom/
Very entertaining :)
Att gilla fotboll är kanske en förutsättning, allrahelst på Bröderna Elms blogg. Henrik Rydströms är också mycket om fotboll, men han är förbannat underhållande, för det mesta :)
Självklart, han är ju från Listerby och en gammal Listerby IK-spelare!

Annars har det inte blivit mycket gjort idag. Jag har gjort mitt fotbollsskolepotpurri. Jag har kollat på 2 avsnitt av House, så nu är det snart slut med det, för jag har snart sett varenda avsnitt på de där två boxarna... Jag har suttit här i stort sett hela kvällen. Med "här" menar jag soffan. Jag gör allting i soffan. Datorn, TVn, läser. Praktiskt. Allt inom räckhåll.

Innan skulle jag plocka upp lite grejer på mitt rum som låg här nere. Jag tog upp mina böcker och block, gick uppför trappan och sjöng på Jason Mraz "I'm yours" och när jag kom upp så flåsade jag som dom dära gamla gubbarna som inte inser att dom är för gamla för gymmet. Tungt.

Imorgon ska jag och mamma till Blomsterlandet, wiiie. Noll intressant, men äh. Får väl hänga med. Det är ju inte direkt så att jag har massa saker som måste göras. Någon bra idé på födelsedagspresent till mamma? Inte presentkort på spa, det fick hon i morsdagspresent. Och inte gosetofflor. Annars är jag väl öppen för vad som helst :) Förslag people!

Here I am
signed, sealed, delivered
I'm yours

Fotbollsskolan!

Jag kom på att eftersom jag har fört dagbok över fotbollsskolan alla år utom ett (2007), så har jag en hel del dråpligheter samlade... Varsågoda :)

2004

Ledare:
Jag
Carro
Peter
Filip
Ruben
Emil
Micke
Jon
Kricke


Vi som hade yngre barn fick inte åka till brunnen, vi fick åka till F17 istället. Micke, som var big boss, åkte med dom andra till brunnen. Där satt jag, Peter och Filip och bara; "Jaha?"
Peter: "Jag tror Micke sa att han gav mig ansvaret, men jag kommer inte ihåg vad jag skulle göra..."

Väl inne i helikopterhallen så rymde nästan varenda unge. Dom skulle leka datten, alla mot Kricke.
Peter: "Det är fyra kvar. FYRA!"
Jag: "Ta ett djuuupt andetag" (jag flinade hysteriskt, ungarna som satt kvar var mina)

Micke delade ut kakor till fikat. Jon och David Ehrlow hade tjatat om kakorna hela dagen, tills Micke hade fått ett sammanbrott. När han nu gick och delade ut kakorna, satt Jon på gräsplanen med David på axlarna. Dom gungade upp och ner och skanderade:
"Kakor, kakor, kakor!" Fast väldigt, väldigt lågt.

Varenda unge undrade om det var nötter i kakorna.
"Nej, mandel", svarade Micke tålmodigt, ca 15 gånger. Sen frågade en unge till och då rann det över.
"DET ÄR INGA NÖTTER I KAKORNA! DET ÄR MANDEL! MANDEL! MANDEL!"

Micke var bålilsk för att ungarna inte lyssnade på honom, och han stormade in i omklädningsrummet. Ruben sa till David Ehrlow, som satt i hans knä:
"Gå in och fråga Majk om han är arg!" David tittade bara på honom, innan han svarade;
"Går jag in där så kommer jag ut så här!" Och spelade allvarligt skadad.
"Går du in där och frågar om Majk är arg så kommer du nog aldrig ut mer, ska du se." Sa Emil.

2005

Ledare:
Jag
Becca
Pettson
Peter
Emil
Jon
Henke
Micke

Pettson vandrade iväg med gruppen som han delade med Peter. Peter kom joggande efter, med en stålglimt i ögonen och en tröja i handen. Pettsons.
"Herregud, räcker det inte med ungarna, ska jag behöva ta hand om dig också?!"

Två Mjällbyspelare var och hälsade på (Philip Jonasson och en till). Ungarna fick ställa frågor till dom. Anthon Wallin satt mellan mina knän och roade sig med att försöka krossa mina tår med handen. Peter lutade sig fram och viskade till honom:
"Fråga var dom ligger i serien!" Peter visste mycket väl var dom låg i serien. Anthon räckte upp handen och fick ordet:
"Var ligger ni i serien?"
"Nästa fråga. Haha nej, vi ligger tvåa. Från slutet..." Sa Philip. Anthon begrundade detta, sen pekade han på Peter och sa:
"Aah, det var han som sa att jag skulle fråga det!"

Tollie var den kaxigaste lilla skitunge som tänkas kunde, och han var i mitt lag i lilla EM. Vårt lag samlades i ena änden på planen, och då var Tollie och sprang i andra änden.
"Tollie! Du måste också ha en väst!" Ropade jag och gestikulerade för att få honom att komma dit.
"Jaha, men kom hit med en då!" Ropade han tillbaks. Morrrr.


Sam var också i mitt lag och stod för veckans trögaste. Han är sån söt unge, så man kan ju inte gärna skälla på honom. Han hade redan sprungit upp vid mittlinjen och ställt sig, utan väst såklart.
"Sam!" Ropade jag. Han vände sig om och bligade på mig. Jag gjorde en knyck med nacken och vinkade att han skulle komma. Han vinkade tillbaka, vände sig mot bollen och sket i mig.

Jon hittade ett getingbo i ett av avbytarbåsen, och ropade ut:
"Gå inte in i det båset, där är ett getingbo!" Genast rusar ca 10 ungar dit för att titta.
"Men är dom dumma i huvet eller? Dumma jävla småbarn, jag är fan allergisk mot getingar! Antagligen mot barn också."

Emil höll fast och kittlade Albin, Jons lillebror.
"Jooon!" Flämtade Albin fram mellan skrattattackerna,
"JOOON!" Jon flinade;
"Jaa Albin, jag hör dig. Vad vill du?"
"Ta bort honom!" Jon bara skrattade.
"Nänä, Emil är mycket större och starkare än jag. Jag är smart, jag går bara på dom som är mindre!"
"Ja, som Albin", flinade Emil.

Emil snodde en vattenflaska och sprutade vatten på Becca, som fick ett vansinnesutbrott och jagade honom över halva planen, sen orkade hon inte längre och kastade hela flaskan på honom hela istället.

2006

Ledare:
Jag
Becca
Fredrik (Neuman)
Pettson
Coffe (Hultling)
Hampe/Greven (Greven 1 dag, Hampe de övriga 3 efter att Greven bröt nyckelbenet i en match mot Johannishus)

Jag och Becca delade lag i lilla EM, och våra ungar kunde inte komma överens om vilket lag vi skulle vara. Fredrik drog upp en näve grässtrån och sa att den som fick längst fick välja. Oliver tittade på sitt grässtrå och fnös, sen kastade han det över axeln och gick för att leta reda på ett annat. Han drog upp ett och visade fram.
"Oliver, det där är inget grässtrå, det är ett träd!" Sa Fredrik.


Grevens lag mot mitt och Beccas, vem skulle döma? Jag och Becca tyckte att han skulle döma, men han tyckte att nån av oss skulle döma.
"Ni får väl rösta", sa Fredrik. HAHA, världsklass. Greven fick döma. Våra kids ställde upp sig. Efter en lång väntan skrek nån av dom;
"Hallå domarn! Blås igång nån gång då!" Greven blängde;
"Men ursäkta mig! Det är inte så lätt att coacha och döma samtidigt!" När dom låg under med 7-2 ropade en liten kille i Grevens lag:
"Christoffer, får jag göra mål?" Greven tappade talföret 2 minuter innan han svarade:
"Ja, självklart, det är JÄTTEBRA om du gör mål!"

Vi skulle få prova orientering med en gubbe som hette Bo-Gunnar. Beccas grupp fick börja, och försvann iväg. Vi andra satt med våra grupper på parkeringen. Och väntade. Och väntade. Och väntade. I en timme, sen kom dom tillbaka. ORIENTERINGSgubben hade gått vilse med dom, så vi andra slapp orientera xD.


Jag försökte finta bort Joel i min grupp (försökte var ordet. Jag kan inte finta). Men efter 5 minuter stacks ett långt, svartklätt ben in mellan mina, norpade bollen och benägaren spände magmusklerna och knuffade kull mig. Fredrik. "HAHA! Vad du är dålig Jonna!" Skrattade barnen. Vi snackar respekt här.


Oliver ägnade i stort sett hela matchen åt att spela asbra, göra mål, men att klaga för oss på att han var dålig, till slut skrek han:
"BYT UT MIG!" Satt ute i 1-2 minuter, sen ville han in igen. Efter matchen (vi vann med 6-1) tog han en av vattenflaskorna, drack, pustade ut, sen bligade han på mig. Och log det bredaste leende jag nånsin sett, sprutade vatten på mig och sa: "Bra coachat!" med en blinkning.


Fredrik ville ha två frivilliga att hjälpa till med målen, så han sa åt mig och Becca att hjälpa till. Grejen var att två av de fyra hjulen var trasiga, så det gick inte så bra för oss. Fredrik tittade på och svor lite, sen sa han att det hade gått fortare om han hade gjort att själv.

2007

Ledare:
Jag
FO
Jim
Kenni
Emil
Hampe
Henke

2 Mjällbyspelare och hälsade på. Ungarna fick deras autografer på bollar och tröjor, sen gick dom till nästa grupp. FO och jag tittade på varandra.
FO: "Men jag ville också ha deras autograf"
Jag: "Jag med..." Det är hårt att leka vuxen.

2008

Ledare:
Jag
FO
Robert
Kenni
Sebbe
Emil
Hampe

Sebbes lag spelade mot FOs och jag var domare. I en lite tveksam situation tappar Sebbes målvakt bollen, och FOs spelare sparkar den i mål. Jag dömde mål.

"DET SKA VARA FRISPARK FÖR FAN! DOMARN! INTE MÅL, HAN HADE JU BOLLEN!" Sebbe vrålade som besatt. Efter matchen (som slutade 4-2 till FOs lag) bara tittade han på mig och skakade på huvudet, ur stånd att säga något.

"Ta det lugnt Sebbe, ni hade förlorat ändå". Himla tur att blickar inte kan döda.


Sofie Berg kom och frågade om hon fick byta till mitt lag. Jag skrattade och frågade vem hon hade som ledare.
"Åh, jag vet inte vad han heter. Men det är han där borta (pekade) som tror att han är så cool!" HAHA! Hampe^^


Vi kollade på moralteater (om fusk och att säga förlåt). Min grupp tillsammans med Sebbes och Kennis (dom delade på en). Den ene figuren fuskade, och då blev den andra ledsen. Den förste frågade vad hon skulle göra.

"Du måste se honom i ögonen och säga förlåt!" Skanderade mina tjejer. Vilket fick Sebbe och Kenni att bryta ihop i en tyst skrattattack så att dom fick gömma sig bakom sina barn. Det där har jag INTE lärt dom. Att man ska säga förlåt, ja, men inte resten av slisket.


Sebbes och mitt lag möttes i nästa match. Han var fortfarande lite kinkig över min domarinsats dagen innan, så dom skulle jäklar vinna. När det stod 2-0 till mitt lag sa jag till honom att det gick ju bra det här. Mördarblick. Vid 3-0-målet la sig Sebbe ner med jackan över ansiktet.
"Går det bra?" Frågade jag artigt och fick ett artigt långfinger till svar.

På grund av tjurighetsattackerna han fick så skickade jag iväg några av tjejerna för att terra honom lite, och dom tog mig verkligen på orden. Till slut vrålade Sebbe:
"JONNA! TA DOM HÄIRFRÅN! JAG SKA SKICKA MINA TOLV POJKAR PÅ DIG IMORGON!"


Jag letade efter Robert, men han syntes inte till nånstans. Så kom Kenni o nån till och bar på två småmål var. Jag utgick från att den andra var Sebbe eller Emil, för det är liksom så det brukar vara.
"Kenni, har du sett Robert?"

"Ja där!" Flinade Kenni och nickade mot den som bar de andra målen. Samtidigt ropade Robert:

"Här! Kollen Jonna!" Jaja, whatever.


Hmm.. Jag tror ungarna lider brist på respekt för mig. Carl Olsson och tre killar till stod ivägen för mig i trappan till klubbis, och jag försökte hota, böna, skälla och bryta mig förbi, men det funkade inte. Emil kom efter med resten av gruppen, och slängde en blick på oss.
"Emil, snälla säg till dom!" Bad jag.
"Killar! Släpp förbi henne! Ledare får alltid gå förbi!" Morrade han. Och kors i taket, dom ställde sig på led och släppte förbi mig. Varför funkar sånt aldrig när jag gör det?


Tjejerna i min grupp startade en kontaktförmedling på lunchen. Dom synade killarna (ledarna) väldigt noga. Och tyckte att jag skulle gifta mig med Robert. Det tyckte dom var en skitbra idé tills Sebbe och Kenni kom in. Dom bligade noga på killarna, och när dom hade gått ut igen så sa nån av dom:
"Jonna, du och han borde bli tillsammans!" Jag (suck):
"Vem?"

"Sebbe!" Jag höjde ett ögonbryn och tittade på dom.
"Men ni hade vart jättesöta ihop!" Sen kom dom fram till att Emil skulle vara präst (och det var ändå bara det näst mest roande) och sedan även att FO och Hampe skulle passa ihop^^ Är dom världens mest olika människor eller?^^


Så skulle ytterligare en match gå av stapeln. Marias lag mot Sebbes. Robert kom gående med pipan:

"Jonna, kan du döma?"
"I helsicke, det är FOs tur!"
"Men FO vågar inte blåsa" skrattade Robert, "kan inte du döma?" Sebbe hörde detta och fick nästan krupp:
"NEJ! Jonna ska inte döma!" Vissa är så långsinta, haha^^


Kennis lag spelade mot Hampes, och den matchen skulle avgöras på straffar. När Robin i Kennis lag skulle skjuta gick Hampe bakom honom:
"Du kommer missa!" Robin sköt över. Kenni krävde, fly förbannad, att straffen skulle gå om. Emil tyckte detsamma och la bollen till rätta (han var domare). Robin flyttade den lite för att få upp den från den lilla sänka som var vid straffpunkten. Emil la tillbaka den. Robin flyttade den. Emil rullade tillbaks den. Robin flyttade den igen och stampade till på den.
"MEN LÄGG AV! JAG HAR REDAN SKAPAT DEN ONDA CIRKELN HÄR!" Vrålade Emil och la tillbaka bollen. Sen vågade Robin inte flytta på den igen.


Vi hade vattenkrig på onsdagseftermiddagen (alla mot alla, skitkul :D) och Robert maskade järnet.

"Vad du maskar!" Klagade jag och FO när kriget var slut.
"Jag är ju dyblöt", flinade han.
"Näej, du är snustorr!" Muttrade FO (som inte var snustorr).
"Haha jag vet. Utom en fläck på ryggen, men det var någon som missade Jonna!"


När jag skulle gå och plocka in bortglömda kläder så brukar det vara barnens grejer.. Inte denna dan. FOs jacka, Emils tröja, Kennis tröja...

Sebbe hittade en vattenflaska som han inte kunde se vems den var. Han langade över till Robert, som inte heller kunde se. Det var så utsuddat.
"Få se!" Sa jag och fick flaskan. Jotack, jag visste precis vems den var.
"Det är Melvins", sa jag och gav tillbaka den till Robert.
"SEBBE! Det är Melvins, det kunde jag läsa!" Ropade Robert. Tack, snälla rara Jonna, för hjälpen, kanske?


Att det har sina fördelar att vara kort... Jag menar, mindre lång, ibland! På barnens lekland! Grejerna är ju avsedda för barn, så jag, FO, Maria och Sebbe klarade oss galant, medans Kenni, Emil, Hampe och Robert nästan fick bryta av sig på mitten.


Vi försökte lura barnen att vi skulle till brunnen. Lilla Oscar:
"Då ska jag hoppa från tian!" Thea:
"Du kan ju inte ens simma!"


Sista dan fick vi sitta kvar i typ 40 minuter och vänta på att en unge skulle komma hem. Jag och Robert lekte störtbombare mot en myra (vi kastade sten brevid den, men inte på den). Till slut tog Sebbe en sten och borrade ner myran i jorden. Så försvann det nöjet. Efter en stund trampade jag ihjäl en myra som klättrade på den lilla stenmuren.

"Men Jonna, du kan ju inte bara döda en myra sådär, den har ju också känslor!" Skällde Sebbe och kastade en sten på mig.
"Men du dödade ju en!" Försvarade jag mig.
"Men det var ju bara en myra!" Åååh, strypattack.


Marita berättade att Kenni hade klagat hela veckan, han tyckte att det var en pina att dela grupp med Sebbe, för det var som att ha ett extra barn.
"Haha, jag vet, vi har sagt det hela veckan! Det är inte jag och Kenni och 12 barn, det är Kenni och 13 barn!" Skrattade Sebbe. Främsta anledningen till att Kenni yttrat detta var att så fort det blev tjabb/vattenkrig/whatever så var Sebbe i mitten i högen.

Save me darling
I am down, but I am far from over


Läkarstationen och fotopyssel

Captain Hook: If I were you, I'd give up!
Peter Pan: If you were me, I'd be ugly!

Whatever happens - don't let go!

Uuuugh, mamma väckte mig 8 o'clock imorse. Skulle ringa till läkarstationen och höra vad det är för fel på mig xD. Jag har nämligen vart helt bombsäker på att det var järnvärdet som sjunkt igen. Jag fick en tid, halv elva. Hos samma doktor som sist. Han är väl okej.
Ropade på mamma och bad henne väcka mig halv tio. Fem i nio hade jag fortfarande inte somnat om, men sen tusan... Och hann drömma en hel del på den korta stunden. Underligt.
Gjorde mig iordning och stack in dit. Blodprov i fingret (aaj). Järnvärdet låg på 126! Så högt har jag nog aldrig haft förut! :) Så kommer en av sköterskorna och sticker hål på min eufori: "Jaa, men det är ändå lite lågt för en som tränar." Jaha, skit i att då. Det var inga problem iaf. I våras låg det ju på 91, för tusan.
Bort och prata med doktorn. Nu beror ju tydligen inte andningsproblemen bara på blodvärdena, utan det verkar som att jag faktiskt har astma också. Men yay mig, för helvete.
Han skrev ut kortisontabletter som jag ska äta en vecka, och håll tummarna för att jag inte mår bättre när veckan är slut, för gör jag det, då är det astma. Tre tabletter om dan. Jag består snart av tablettinnehåll, hela min mänsklighet utplånas. Jag ska aldrig mer gå till doktorn, det är bara deprimerande. Sen när det, som alltid, följer ett apoteksbesök, så blir det dyrt också.

När jag kom hem satte jag och mamma oss framför datorn för att skicka iväg bilder till extrafilm för framkallning... Hmm... 124 bilder. Tur att hemsidan inte hade världens segaste uppladdningsprogram xD. Tusans drygt. Sen fixa tackkort från studenten med, det var väl på tiden ;) Haha. Bättre sent än aldrig :)

I can hear the bells
well, don't you hear'em chime?
Can't you feel my heart-beat
keeping perfect time?
And all because he...
Touched me
he looked at me and stared
yes he
Bumped me
my heart was unprepared
when he
Tapped me
and knocked my off my feet
one little touch now my life's complete
cause when he
Nudged me
love put me in a fix
yes it
Hit me
just like a tonne of bricks
yes my heart burst and now I know what life's about
one little touch and love's knocked me out

Glädjefnatt, tankegång och ösregn

Kalmar FF - IF Elfsborg   2 - 1
Dunderbart!! Även Elfsborgs mål var lite billigt... Men vad fasen, sånt kan man bjuda på, just för stunden :)
Äkta glädje.

Fast måste erkänna att det tog ett tag innan jag kopplade framsidan på sportbladet (japp, jag är en Aftonbladare, ner med Expressen och Kvällsposten! Haha!) :P Lite klösmärken och sånt stuff, och mitt på sidan stod det någonting om att om inte Elfsborgsspelarna vaknar upp skrikande, så vaknar dom inte alls :P Och längst ner: "Beror på Elms strut". Nu tycker ni nog att det här var ovanligt trögtänkt till och med för att vara mig, men jag hade faktiskt nyssen stigit upp. Och jag kopplade några minuter senare: Terror på Elm street... Suck :P Haha :)
Elmar FF, det har ni väl aldrig hört förut? ;P

Imorgon ska jag ringa till läkarstationen, dom ska få lov att ta blodprov på mig nu. För järntabletterna hjälper inte, jag äter ju dom for nothing. Det snurrar ju fortfarande i bikupan när jag reser mig, och jag är konstant trött. Och det är jag heligt förbannad och, just det, trött på. Morrrrr. Idiotiska kropp. Kan man lämna in den för byte eller reparation nånstans?

Har fått mejl från Sälenbokningen, nu har dom flyttat oss till en annan stuga, fast i samma område. Jaha? Never mind... Så länge det billiga priset gäller, så överlever jag. I helgen ska jag och pappa bort till Jönssons och prata fjällen också. Dom (vi ;P jag ska med då också) ska också upp, så... Dags att boka, kanske.

Det har ösregnat ute! Just nu ser det ganska lugnt ut (från min plats i soffan), men det är mörkt, mörkt på himmelen. Och jag kommer på mig själv med att klura på en låt från någon Landet för länge sedan-film, fast dom sjöng inte mörkt, utan: "Det blåser kallt, kallt, kallt, kallt väder". Tror jag. Jag älskar dom filmerna!

Kollade någon artikel i Aftonbladet för ett par dagar sen, den handlade om stavning, och visade en radda ord som svenskar ofta stavar fel till. Jag gick igenom dom och gav mig själv MVG. Jag kunde dom minsann^^ haha. När vi gick i femte klass frågade min lärare mig hur jökel stavades. Med J eller G. "J", svarade jag. Man var ju blixtersäker på sånt redan som 11-åring ;) haha^^

Well, I thought that I should tell you, if it's not too late to say
I can put back all the pieces, they just might not fit the same

Listerby IK inleder sitt kval på lördag, borta mot Hasslö. Det får man nog åka och kolla på ;) FOooooo...? Haha ;) Vilka trakasserier jag utsätter stackarn för :) Men hallå, jag har ingenting att göra, och FO är alltid rolig, även att göra ingenting med^^ ;)

Det gick att beställa kort på hela gänget från fotbollsskolan! Lycka! :) Snart ska jag alltså bli ägare till ett foto på alla ledare och alla barn tillsammans :) Molto skoj :) Sen återstår det att se hur många namn man kommer ihåg... (Av barnen. Ledarna kan jag faktiskt berömma mig av att minnas, allihop. Vi var ju hela... 8 stycken ;) Maria, FO, jag, Sebbe, Kenni, Emil, Hampe och Robert). Jag slår vad hundra kronor om att jag kan fler namn än FO^^ haha!

You're the one that I want
you are the one I want
you-oh-oh, honey
The one that I want
you are the one I want
you-oh-oh are what I need
oh yes, indeed

Seriefinal, tacos, förfest, Natti, städning och måstematch på måstematch!

Let us die
our knowledges live forever

Puuuh, nu blir det mycket på en gång folks ;)

Lördag, 14:20.
Jag mötte FO och Lisette vid macken och hoppade in bredvid chaffisen FO. Så bar det av, nu skulle vi försöka hitta till Spjutsbygd. Döm om vår totala förvåning när vi hittar rätt utan att köra fel en gång! Vi är ju excellenta :) haha! Vi slog oss ner på läktaren och inväntade matchstart. Listerby kändes som det bättre laget, även om Trion knappast kan kallas dåliga... Det skiljde 1 poäng mellan lagen, Listerby låg etta, med ett plusmål, och Trion 2:a, i serien. Listerby behövde alltså bara oavgjort för att vinna serien... Spänning. Usch, vad nervös jag var ibland...
Listerby startade med följande lag:
                    Ivar
Sebbe-Martin-Pontus-Jim
Greven-Fredde-Rangdin-Dennis
             Fidde-Diego
Det var en väldigt jämn första halvlek. Mål följs av replikering från andra laget. I andra halvlek lossnar det dock, Listerby skickar in några mål och Trion orkar inte alls sista. Eller så ger de bara upp (ingen Listerbymentalitet där inte ;D). Listerby vinner matchen med 3-5 efter mål av Diego x2, Fidde, Rangdin (såklart^^) och Sebbe.
Så vi kunde åka därifrån med nöjda och glada sinnen ;)

Jag hoppade av vid macken och stack hem. Kollade ut vilka kläder jag skulle ha till kvällen, sen skar jag upp grönsakerna, medan jag väntade på FO och Elina. Dom kom kvart i sju, så då slog vi oss till ro och åt tacos :) Delikat, I'd say :).

Vid lite efter åtta kom tjejerna intrillandes. Ida kom först, sen efter en stund knackade det på köksfönstret, och då dog vi nästan, vi blev så rädda xD. Det var Sandrew, Liskis, Jossa, Johanna och Frida. Vi hälsade och hade oss en stund innan alla makat sig ner på plats runt soffbordet. Jag flängde runt som ett torrt skinn, jag var inte ens klar. Men sen till slut kunde jag också sätta mig och koppla av :) Vi spelade Ring of fire några omgångar, sen snackade vi mest. Lite schlagerallsång och så, trevligt :)
Vid kvart i tolv åkte jag, FO, Elina och Ida in till Natti, resten bangade ur :(. Men vi hade rätt kul i alla fall :) Tyckte det var lite dålig fart på tjejerna bara ;) jag var jättetaggad, men dom var väl inte så på... Haha :) Träffade Lina, Sanne, Sanna, Harry, Mattis, Rangdin och Feda från fotbollen... Haha :) Vi stack hem vid tre, fick skjuts med Håkan. Väl hemma så plockade jag undan alla (nästan alla) flaskor och burkar. Tusan vad det såg ut. Aja, struntade i det och gick och la mig. Och vred oroligt på mig i en bra stund, för det visade sig att jag hade glömt att stänga altandörren innan vi åkte till Natti, så det hade vart öppet hela tiden... Så jag var ganska övertygad om att jag hade låst in nån slags psykomänniska i källaren, när jag låste dörren ned dit, haha :P

Steg upp vid halv tolv idag, för att jag skulle hinna röja upp innan a-lagsmatchen. Mamma och pappa var ju på Öland, så ingen chans att dom skulle göra det xD haha. Uuuugh, det gick trögt. Jag var lite seg, kände jag. Men men, det röjdes undan :) och vid kvart över ett plingade det på dörren. Vad i helsicke? Det var FO, hon skulle ändå hämta bilen, så hon kom lite innan matchen så vi kunde ha sällskap dit.

Matchen då ja. Listerby var tvungna att vinna för att få kvala till division 4. Olofström stod för motståndet. Listerby kändes klart som det bättre laget (nej, inte bara för att jag är partisk), hela matchen igenom. Domaren agerade blixterlustigt i en hel radda situationer, och till slut fick Listerby en straff (det var kompensation för att han gjorde en grovmiss, då Listerby skulle haft frispark). David satte den säkert i ena hörnet, så kunde Listerby ta det lite lugnare i sitt spel. Tyvärr lyckades Olofström peta in 1-1, vilket stod sig till pausen. I andra halvlek hände inte särskilt mycket, till att börja med. Efter halva tiden bytte dock Hilding(sson) in Rangdin. Som inte har spelat i a-laget på ett bra tag, haft problem med sjukdomar och skador. Tio minuter senare stod det 3-1 till Listerby, och Rangdin hade skottat in ett mål och nickat in ett :) Det ska ju vara han till att^^. Märktes att han var saknad. När han gjorde mål sprang hela laget fram för att gratta, och de hoppade runt i ring med armarna om varann och skrek. Efterlängtad comeback :) 3-1 höll i sig och Listerby vann matchen :) Nu väntar kval mot Hasslö och Sillhövda, och mot nåt lag till som jag inte hörde xD. Mkt bra.

Nu sitter jag med webbradion igång, lyssnar på Kalmar FF - Elfsborg... 1-0, so far. So far, so good. Kalmar skulle verkligen behöva vinna denna matchen...

Love me, love me
say that you love me
fool me, fool me
go on and fool me
love me, love me
pretend that you love me
leave me, leave me
just say that you need me

Partyplaner och heartbreaking news

Mmmm, upp tjugo i elva idag och raka spåret in i duschen. Underbart sätt att vakna :) sen hann jag i stort sett säga god morgon till mamma och pappa, sen for dom. Dom är på väg till Öland, ska vara där över helgen... Kan inte påstå att jag är avundsjuk :P b-lagsmatch idag, fest ikväll, a-lagsmatch imorgon. Dessutom ska jag och FO äta tacos ikväll, det är svårslaget ;) Najs.

Igår berättade pappa nåt alldeles hemskt, usch vad kass jag har mått... Stackars människor!
Tänker på er<3

Nu har det väl inte blivit så himla mycket gjort hittills idag, ätit frukost (ostfrallor, m m mmm) och kollat på ett avsnitt av House. Ja, jag är beroende, nöjda nu? Jag har säsong 1 och 2 på dvdbox, och ja... Jag har väl snart lärt mig dom utantill ;) Men det är världens bästa TV-program, så har ni missat det, så rekommenderar jag er att placera asen i soffan den 14 oktober, (tisdag) kl 21.00-22.00. Det är fristående avsnitt. Jag hoppas tid och dag stämmer, det har alltid vart så innan iaf ;) Jag menar, kolla in kommentaren:
House might well be the best thing ever to have been on television anywhere in the world.//The mail on sunday

Ikväll blir det utgång med FO, Ida och Sandra. Sarah skulle vara med lite på förfesten iaf :) Kul att träffa lite folk :)

Om en timme och 20 minuter ska jag träffa FO och Lisette vid macken, så bär det av till Spjutsbygd för att kolla på b-lagets sista match för året... Sorgligt. Men ska bli kul iaf :) Imorgon kl 14 spelar a-laget sin sista(?) match hemma. Kan bli kval, isf är det några matcher till, hoppas.

Oh, your very name
will never leave this girl the same

Stan, rundan Skroten, dammsugarbråk, sjön, tvätt och fattig bonddräng

Puuuh, vaknade flera gånger under morgonen idag, men kom inte ur sängen förrän halv ett, shame on me ;) men det var ju skönt att sova :) reste mig ur sängen, och det snurrade i bikupan så jag trillade tillbaka igen. Suck. Tabletterna har inte gjort så mycket verkan än, vad det verkar. Vilken ordvits^^ Jag är på sånt dära dryg-humor-humör... ;)

Jag åt frukost, skar en paprika, och sen digestivekex med vitlöksost på. Till det fick det bli kallt, kallt vatten... Och de 2 tabletterna. Hmpf. Jag låter som värsta pillertrillaren, men riktigt så illa är det inte, oavsett hurdant det låter^^

Efter den närande frukosten stack jag in till den lilla staden. Först till Mårtenssons optik för att lämna in pappret till linsabonnemanget, sen till Roypro och hämta böckerna :) Alla Min skattkammare-böckerna som Noah ska få hade kommit, och min Jane Austen-bok :) (för stunden läses Washington D.C av Meg Cabot).

Var hemma igen precis när Emma skulle komma in och släpa ut mig på en runda, perfekt tajming ;) sen gick vi rundan skroten :) Haha, ingen snokmamma attackerade oss idag i alla fall (vi bligade på en snokbebis härom dan), däremot såg vi en lysande gul larv med hår(!) ;) Lite speciell :)

Efter promenaden pratade vi med Gullan, Emmas farmor, i ca en kvart. Sen hem, och dammsuga :) sen kom pappa hem. Vi stack ner till hamnen med mcn. Einar var där och han hade sin valp med sig :D Blixtersöt! (Med väldigt vassa tänder, fick jag erfara). Sen hem, lägga undan tvätt, sen gjorde pappa mat, och nu kom mamma nyss hem och nu ska vi äta, därför blev jag lite stressad och detta stycket lite hafsigt! Haha! So long people!

And all these things mean nothing to me
when I'm with you I've got everything

Rundan Bellas, Bullens, Romeo och Juliet och så lite House MD

Jaha, så sitter man här igen, vad ovanligt. Jag är lite förvånad att jag inte ens är med på "mest aktiv"-listan än, för jag tycker jag gör inget annat än sitter här. Fast det är ju också en bekräftelse på att jag kanske har en liten strimma liv utanför datavärlden också. Najs.
Vilken tankegång!

Daz brought me some good news today too ;) Vet ju inte hurvida jag får spread it out, så jag nöjer mig med att vara lite diskret, så länge ;)

Jag och Emma bytte runda idag, vi gick rundan Bellas istället för rundan skroten ;) Yay. Vi ska gå imorgon också, klockan 14.00. Tydligen hade vi bestämt samma sak igår, men jag tror Emma kom överens om det inuti sitt huvud. För jag hade noll minne av det, med följden att hon kom in här 14.05 idag och undrade vad tusan jag höll hus. Då låg jag på soffan, i pyjamasbyxor och gosetröja, och läste Skuggat byte för andra gången. Hmm. Upp och hysta på sig ett par andra byxor, sen travade vi iväg. Eller, Emma gick och jag travade. Hennes ben motsvarar typ hela min längd, vilket jag tycker är en smula orättvist. Jag vill också ha långa ben. En gång försökte jag med förnekelse (när vi kollade på Let's dance) och sa: "Jag har också långa ben!" Pappa gjorde ner den drömmen ganska brutalt med ett gapskratt och kommentaren: "Dom ser ut som falukorvar, ungefär." I sådana stunder förstår jag också såna som rymmer hemifrån ibland. Inte för att pappa hade märkt om jag hade rymt, men ni fattar andemeningen.

Det känns lite tragiskt att fotbollssäsongen är över nu... För idag har jag vart väldigt sugen på att träna fotboll. Hej ironi. Men ta hänsyn till att jag faktiskt inte har tränat på 2 veckor... Så det så. Men det har i alla fall alla förutsättningar att bli en kul helg!
Lördag: Kolla på A-laget kl 14 (tror det är kl 14)
               Vid 20 på kvällen anländer tösabitarna, vi ska ut på kvällen :)
Söndag: Kolla på B-laget. Har inte kollat tiden än, men vi håller tummarna för att det inte är alltför tidigt, eftersom jag ska köra...

Jag har mejlat Aldor för att förhöra mig om chanserna att få köpa ett foto där alla från fotbollsskolan är med. Men han ignorerar mig :( Inte alls särskilt snällt, jag blir nästan lite mulen i ögonen när någon ignorerar mig. Utom om det är Daz, för det är så vanligt, man kan inte röra upp både himmel och jord flera gånger i veckan xD
Daz: Stör mig inte, jag har annat att göra!
Jag: Jaså, vaddå?
Daz: Ladda ner låtar på MP3n
Jag: Vad uppskattad jag känner mig.. (snyftningen härefter är underförstådd, hoppas jag)
Daz: Ja, du vet, det gäller att prioritera!
Hmpf.

Idag inne på arbetsförmedlingen stod en kille och pratade med två av dom som jobbar där. Jag satt och lyssnade på samtalet, eftersom jag inte hade något bättre för mig (sneaky, jag vet). Men det berodde inte på att det var något särskilt intressant samtal (jag fattade inte särskilt mycket), utan på att jag kände så väl igen i rösten! Jag funderade. Nån i fotbollen? Nej. Skolan? Mjaaa... Men herregud, hur svårt kan det vara! Efter ett tag säger i alla fall killen hej och tack och går ut, och jag ser han ur profil i en sekund. Det räckte. Kenny Lindell som gick i min klass låg- och mellanstadiet och bor 500 m från mig... Till mitt försvar skall sägas att jag har sett honom ca 3 gånger de senaste... 3,5 åren. That's why.

Jag har haft lite jobbigt med bestämmelsegenerna ikväll. Först skulle jag välja en bok att läsa medans mamma prompt skulle se nyheterna. Romeo och Juliet kräver lite mer koncentration än vad jag kan uppbringa just då, för rätt vad det är så dyker något upp som man vill lyssna på. Jag lät blicken svepa över böckerna i hyllorna. Och hittade ingenting att läsa. Då visste jag att det skulle bli tidigt till sängs ikväll. Harry Potter? Näej, dom är underbara, men jag kan dom mer eller mindre utantill. Gossip girl/It girl? Näej, samma sak där. Samma sak med Bert, Sune, Nalle&Zeina, Emanuel och Tuva-Lisa. Och Dan Browns böcker. Och John Marsdens. Och nu inser jag att jag kan dom flesta av mina böcker alldeles för väl. Jag behöver nog lite nya... Although, jag har alla mina böcker inlagda i bokstavsordning (efter författaren) på datorn (kolla in organisationsförmågan, ni som brukar säga att jag är slarvig^^) och den är skriven i textstorlek 10,5 och är 12 A4-sidor... Jag har inte visat den för mamma. Faktum är att jag har köpt lite böcker i år som jag helt enkelt... Har glömt bort att berätta om. Kanske 3 stycken eller nåt. Men hon fattar inte varför jag ska köpa nya böcker, oavsett hur många gånger jag förklarar att den verkar bra, en pocket är inte särskilt dyr (jag köper ingen inbunden utan att berätta) och jag köper faktiskt nästan bara såna som jag har haft ögonen på en längre tid. Men nej, mitt bokbehov ligger över mammas förståelsetröskel. Pappas gener, helt enkelt. Och systerpåbrå.

Dessutom ska jag säga till mitt försvar att jag har, i hela mitt liv, lyckats köpa sammanlagt ca 5 böcker som jag inte gillat... Så jag har liksom extreeem fingertoppskänsla, vad gäller min egen smak. Dollis var lite klurigare^^ ;)

Sen efter mamma hade sett nyheterna så tänkte jag kolla på en film, men hittade ingenting som tilltalade mig just ikväll. Därför satte jag mig vid datorn och gick igenom min kvällsrutin. Den lyder såhär:
Hotmailen
Facebook
Sockerdricka
Listerby IK
Jonnas blogg (nej, inte min egen, jag inte SÅ rubbad)
Malins blogg
Hannahs blogg
Anjas blogg
Belles blogg
Hannas blogg
Olas blogg
Bröderna Elms blogg (David, Viktor och Rasmus, Kalmar-spelare)
Henrik Rydströms blogg (Kalmars lagkapten, från Listerby IK. Alltid roande)
Bilddagboken
Bloggen (skriva inlägg)
Det är väl ungefär vad jag gör på internet. Och för det mesta har jag youtube igång och lyssnar på musik därifrån. Så går det när man är så oteknisk att man inte begriper sig på det där med nedladdningsprogram. Aldrig gjort... Fast jag har väl aldrig direkt gjort några ansträngningar heller, eftersom jag är en hederlig själ som köper skivor ;) Det är väl jag och Olof i hela landet. Han gör att INTE (tro mig, jag har försökt övertala honom). Fast å andra sidan kan hela hans karriär ryka om han skulle bli påkommen, så han är förlåten^^.

Om det är någon enda människa som har orkat och tagit sig tid att läsa igenom detta virrvarr och denna soppa till inlägg, då truuuugar jag mig djupt och lyfter på hatten. Det är bara sådär att fingrarna har tagit över hjärnkontoret (nästan lite sådär kapning, ni vet) och nu skriver dom helt enkelt allt som faller dom in. Fast det funkar ju ibland när man skriver dikter, så det kanske funkar här också, vad vet jag.

Jag vet att det är dags för mig att gå och sova!
Good night sweetheart, good night!

This is the song that reminds me of my trucker hat
that I used to wear, not to block out the sun
with a John Deere logo and a stain on the back
from where you laid me out flat
One look, I was done
---
And all these things meen nothing to me
when I'm with you I've got everything

Arbetsförmedlingen, optikern och Bokia

Puuuh, idag steg jag upp klockan nio, status. Har ju stigit upp i normal tid två dagar i rad nu ;) Yay me. Fast det bär emot, nåt alldeles fruktansvärt ibland, haha. Men men.

Idag var jag också illa tvungen att kravla mig upp. Igår var det tandläkaren, idag hade jag en dejt med arbetsförmedlingen. Skoj. Haha, näääe, Inge är så snäll så :) Han har en väldigt skoj lapp på sin anslagstavla, som jag inte kommer ihåg exakt till punkt och pricka, men på ett ungefär: "I vissa folkstammar i Afrika står människorna och slår med pinnar i jorden, medan de skriker hemska förbannelse. Antropologerna tror att det rör sig om någon form av självhävdelse. Här hemma kallar vi det golf." Hehe :)
Men annars var det väl inte mycket att säga om läget. Jag söker alla jobb jag kan, sen ser vart det leder. Nu har jag i alla fall vart arbetslös så länge att jobbgarantin går in, så jag får lite pengar varje månad :) Det är inte helt fel :) Dessutom betyder det att jag kan söka praktik! Så hej, nu bär det snart av till Listerbyskolan :)

Efter arbetsförmedlingen fick jag stanna till hos optikern, eftersom dom hade sagt upp mitt abonnemang på linser! Dumheter... Hehe, jag som är välkänd, dom har tusan lärt sig vad jag heter, trots jag är där ungefär 4 ggr/år... I alla fall, det avr en av dom som hade undersökt mina ögon som bara hade skrivit ett 12-månaderskontrakt, istället för löpande, som jag brukar ha. Därav, så det var snabbt avhjälpt.

Sen, eftersom jag ändå var i närheten (A), slank jag in på Bokia. Men den förbannade Gossip Girl-boken hade inte kommit ut där än! Det här är helt sjukt, jag blir galen. Får en lätt släng av rabies. Och papegojsjukan. Och lite böldpest också, när vi ändå håller på. Jag vill så gärna ha boken! Gaah! Hmpf.

Sen hem i alla fall. Hade fått svar från TRE jobb till och det var lika negativa svar allihop... Suck och sammanbrott. Hade också fått ett vykort från Kreta, där det inte stod vem det var ifrån. Men för tusan, tänkte jag 2 sekunder. De följande 2 sekunderna kom jag fram till att det var Jossa eller Chula, för dom har ganska lika handstil. Sen kom jag på att visst tusan var det Jusstuss :) Jag var bara lite vill om datumen, jag trodde hon skulle åka nästa vecka... Fast å andra sidan så skulle nog aldrig Chula börja ett vykort med orden "Fröken Carlsson", haha ;D Lilla Jossa :)

Det blir utgång på lördag :) Mkt trevligt :) Jag, FO, Ida, Sandra J och kanske Anja och Elina. Och kanske Sarah och Daz. Dom ska i alla fall med om jag har något att säga till om^^

Let's go, let's go, let's go, let's go
let's go L-I-K

Skit att Kalmar förlorade igår... :( Det svider lite i hjärtat, måste jag säga. 1-0 borta mot Helsingborg. Skit. Dom slog för tusan Helsingborg med 4-2 i våras! Fast å andra sidan har ju Kalmar haft tufft schema senaste veckan... Men det svider lite därinne mellan revbenen ändå...

I wanna be chained to you

Rundan Skroten och middag

Läser fortfarande Romeo och Juliet...

Jag och Emma har gått rundan skroten idag igen :) så vi har kommit fram till att vi ska gå en runda varje dag. Mkt bra. Haha, fast vi kom på att vi håller inte så högt tempo, hehe :) Men men, det är ju bättre än att sitta här i soffan i alla fall! Yay.

Jag lyssnar på Jason Mraz "I'm yours", det är den ultimata sommarlåten för mig i år. Herregud, jag har varit kär i den ända sen jag hörde den första gången. Den och Nickelbacks "Rockstar". Nu låter jag som en radionörd, men det vet jag väl inte om jag vill kalla mig... En till låt: Fula gubbar! Magnus Uggla! Underbar eller underbar?

Been there, done that

Nu har jag värmt lite mat och ätit, nu tänkte jag sitta här och lyssna på lite musik, sen upp och duscha. Måste ju lyssna på Helsingborg - Kalmar, den matchen börjar kl 19. Heeja Kalmar FF!

I'm gonna trade this life for fortune and fame
I'd even cut my hair and change my name

He'll never know that I'm the best that he'll never have

When he walks
all the winds blow
and the angels sing
but he doesn't notice me

Undringar och fundringar (och tandläkaren)

Usch, fick stiga upp klockan åtta idag, det var tungt... ;) Skulle vara hos tandläkarn klockan nio. Började jättebra med att jag inte hittade nån parkeringsplats. Sen sitta och vänta. Sen sysslade tandläkarn med vad hon nu skulle göra. Fotade tänderna. Jag vet inte om det är pga att jag är övermjäkig, eller vad, men jag tycker fortfarande att det gör skitont att klämma fast den dära fotobrickan mellan tänderna. Jag har inte SÅ stor trut vetni. Aja, i alla fall kom hon fram till att jag är en idiot när jag borstar tänderna (kanske inte med dom orden), för jag borstar så hårt att jag puttar upp mitt tandkött, så det nästan blottar tandrötterna. Okejdå, kanske inte så bra. Sen tjatas det alltid om att tandtråden ska INTE ner i tandköttet, bara på tänderna, men grejen är att mina tänder sitter väldigt tätt ihop, så man får helt enkelt ta till våld, och då hamnar den i tandköttet. Dessutom gjorde tandtanten likadant idag, fast hårdare, så det gjorde blixteront. Kärring. Sen kom hon fram till att jag har ett litet hål, som jag ska komma in och laga den tjugonde oktober.

Uuugh, jag har mått en smula illa både igår och idag, fast just nu känns det lite värre... :/ Hoppas inte att det är nåt gojs med magen igen, i så fall tänker jag lägga mig i sängen och aldrig mer flytta mig därifrån.

På tal om flytta. Jag har planerat att flytta Kalmar typ i augusti nästa år. Plugga. Tänk om jag gör det? FO har sagt till mig att jag får inte, så vi får väl se ;) Men om jag ska bruka lite allvar. Fotbollen. Listerby IK. Det har varit en ständig del i mitt liv i 12 år. Och sakta men säkert har det övergått från ett fritidsintresse till en livsstil. Att titta när Listerbys lag spelar. Att träna två/tre gånger i veckan. Sitta i sopstationen. Årsfesten. Laget. Allt det där kommer bara skäras bort ur mitt liv om jag flyttar. Fotbollen har alltid varit tryggheten, det där som alltid finns kvar, alltid ställer upp, oavsett vad som händer i resten av livet. Och nu skulle jag i så fall lämna det. Jag kommer inte att börja spela i nåt korplag i Kalmar, inte en chans. Förklaring? Jag är faktiskt inte alls bra på fotboll, trots att jag har spelat så länge. Jag har alltid hängt kvar för att jag tycker så mycket om det hela. Jag älskar fotboll, oavsett. Att spela, träna, vårt lag, kolla på de andra lagen, gemenskapen, vi-mot-dom. Människor som aldrig har ingått i ett lag förstår inte känslan. Och jag har egentligen inte heller ord för den, men som ni förmodligen vet vid det här laget så försöker jag sätta ord på allting, möjligt eller ej. Detta är i alla fall dilemmat just nu... Men jag hyser ändå en såndär Jonnalogisk dröm om att kunna träna på gym i Kalmar, ta mig i kragen och träna kondition på egen hand, sen vara med och spela i Listerby så ofta jag nånsin kan. Över somrarna och julen, t ex. Åka hem och träna ibland, bara för sakens skull. Tappar jag fotbollen så tappar jag en stor del av mig själv. En för stor del.

Och sååå över till jobbsökandet. Har sökt på Albrekts guld i Ronneby. Och på Järnia. Börjar bli lite drygt att gå hemma, I'd say. Varenda dag är samma sak. Sover länge, sitter framför datorn, läser, kollar på House, äter nånstans i mitten och sen sover jag. Booooring.
- But why would you do that?
- Cause I'm a mean son of a bitch!

You're crazy and I'm crazy about you

Började läsa Romeo och Juliet igårkväll. Mycket bättre än jag trodde, jag har hittat en bra version..!
Älskade jag förut? Aldrig så här!
I kväll först har jag sett vad skönhet är.

Vackrare än min älskling? Solen fann
sen världens gryning ingen likadan.

Rundan skroten, Black Jack och post

Åååh, så har man vart nyttig för idag ;) haha. Jag och Emma har gått rundan skroten, hade mkt trevligt, haha! :) Lustigt att man träffar en granne så sällan, allrahelst en som bor 30 meter ifrån en... Det är som Emma skrev; Det är så nära att jag hör om du släpper en skit.

Nu sitter jag och lyssnar på låtar från båtsommaren... Corrina (Black Jack), Sista dansen (Black Jack), Får jag låna din fru ikväll (Black Jack), Det är inte lätt att va' ödmjuk (Mats Rådberg), Jag vet att du vill ha mig (Kobojsarna), Du är för snygg för mig (Sommarpojkarna), Sång om ingenting (Kobojsarna), Dra skinnet bakåt (Eddie Meduza), Ooops we did it again (Sommarpojkarna) och Skomagare Anton (Hasse Andersson och kvinnaböske band). Haha, yay :)

Hade fått brev från Karlskronas skol- och utbildningsgrej, jag hade inte fått ett av dagisjobben jag sökte :( Men men. Bara att söka fler, I guess. Också en lapp om att resten av böckerna har kommit :) Iofs är där bara en som är min (Förnuft och känsla, Jane Austen), resten är Noahs doppresenter, Min Skattkammare-böckerna :). Mina Oriflame-grejer hade också kommit, mamma hade tagit hem dom :) Najs.

Here I am
signed
sealed
delivered
I'm yours


Läsning

Yay, so far this day har jag typ bara läst. Första gången på länge som jag steg upp innan elva av egen fri vilja... ;) Men, har inte hänt så mycket värt att berätta än, kan jag inte påstå. Har läst mer än halva Au Pair-boken. Ska strax äta frukost. Ikväll ska jag kolla på innebandy med FO :) Jojjos lag spelar mot Jessie och Jullans lag. Det får man ju inte missa :) På lördag är sista a-lagsmatchen (hemma), den ska definitivt kollas på. Samma sak med b-lagets sista match, på söndag, trots att den är i Spjutsbygd... Jag hittar nog inte dit, men FO tror att hon gör det, så vi får väl se :) Köra i god tid ;) Sen är det slut med Listerby IK-matcher för i år :( Suck, det är lika ledsamt varenda år... :'(

You know I do anything for you

Roypro, Maxi och läsning (och en smula irritation)

Mmmm, sov till kvart i ett idag... Väldigt skönt. Behövdes efter att ha bott ihop med en tremånadersbebis i en vecka ;) haha.

Åt frukost och gjorde mig iordning, sen stack jag och mamma in till stan. Lämnade tillbaka plankorna på Blekan, sen stack vi till Roypro för att hämta lite böcker. Det var ju ett minipaket, bara 4 av 11 böcker hade kommit :/ Fast det var mina böcker :)
Efter Roypro stack vi till Maxi och handlade lite... Mamma svor över en tant som tacklade sig in i vår vagn ;) Jag går fortfarande vilse på Maxi efter ombyggnaden.. Hmm... Vilket lokalsinne jag har, det är helt sanslöst. Sen åkte vi i alla fall hem.

Jag sprättade upp bokpaketet.. Vilken adrenalinkick... ;)
Janet Evanovich - 12 Skuggat byte (läst ut)
S. Olsson/ A. Jacobsson - Sunes tusen tjusarknep (läst ut)
Melissa de la Cruz - Au pair: Heta dagar, heta nätter (påbörjad)
William Shakespeare - Romeo & Juliet
Känns lite udda att jag har läst två redan... :S Snacka om att sabba nöjet för sig själv... Hmpf. Aja, Skuggat byte var i alla fall skitrolig :D Har ni inte läst dessa böcker om Stephanie Plum så rekommenderas dom starkt! Jag älskar dom, jag har alla 12 :)
Läs bara följande (det är från bok nr 11 - Explosivt byte):
Mamma korsade sig, och ett hysteriskt fnitter gurglade ur henne. Hon slog handen för munnen.
"Att du inte lägger av med strykandet och tar dig en hutt", sa mormor Mazur till henne.
"Jag behöver ingen hutt", sa mamma. "Vad jag behöver är lite sans och balans omkring mig."
"Du har väl massor av sans och balans", tyckte mormor. "Du har en väldigt stabil tillvaro. Du har huset och du har en man... kan man säga. Och så har du döttrar och dotterdöttrar. Och så kyrkan."
"Jag har en dotter som spränger saker i luften. Bilar, begravningsbyråer, folk."
"Bara vid enstaka tillfällen", sa jag. "Jag gör mycket annat också." Mamma och mormor såg på mig. Nu hade jag deras odelade uppmärksamhet. De undrade verkligen vad jag gjorde förutom att spränga bilar och begravningsbyråer och folk i luften. Jag tänkte så det knakade, men kom inte på någonting. Jag gick igenom gårdagen tyst för mig själv. Vad hade jag gjort då? Sprängt en bil och en gammal tant. Inte personligen, men jag hade funnits med någonstans i bilden. Mer då? Legat med Morelli. Länge och väl. Det ville nog inte mamma höra. Fått sparken. Skjutit en karl i foten. Det ville hon nog inte heller höra.
"Jag kan spela cello", sa jag. Jag vet inte var jag fick det ifrån, det bara for ur mig. 
Det är humor ;) Janet Evanovich är min hjältinna.

Irritationen berodde på ett mejl som jag fick från Skistar (Sälen-hemsidan). Där står det att för att få tillgång till boendet måste där finnas 2 personer över 20 år. Jag är 19. FO är 18. Grrrrr. Jag sa till mamma att då kunde vi ju för tusan avboka direkt, men mamma sa att pappa får ringa upp till dom, han har bokat så många gånger, så han får typ gå i god för oss, eller nåt sånt. Annars får vi väl hitta nåra som är över 20 och släpa med oss ;)

I'd swim across the sea to be with you for a while

5 timmar och 45 minuter, b-lagsmatch och Sälenbokning

Uuuugh, suttit i bilen i 5 timmar och 45 minuter idag. Från Skogås i Stockholm till idrottsplatsen i Listerby. Det var ganska drygt vill jag lova, men jag sov en del, och läste en del. Så det gick ganska bra. Sen hann jag precis in och slå mig ner bredvid FO på läktarn innan domaren blåste till pausvila.

Tjejerna spelade 2-2 mot Märserum idag :)

Andra halvlek hängde vi inte med riktigt vad som hände på plan, pratade lite för mycket ;) Men det blev typ 3/4-0 till Listerby, mkt bra :) Mot Saxemara.
Efter matchen fick jag skjuts med FO hem hit, så kollade vi Sälen och bokade stuga! Så vi ska upp dit vecka 2 :D Mkt, mkt, mkt glad :D:D Ska bli askul!! Längtar en hel del kan jag meddela ;)

Sen åkte jag och mamma in till Blekan och hämtade varsin planka. Det var ganska delicious, I'd say :) Fast jag råkade tappa min planka med den del av maten jag inte orkade, tappade den och den landade upp och ned. Härligt kletigt på hallgolvet. Hej jag bröt nästan ihop lite.

Jag hoppas verkligen att mina böcker kommer imorgon.

Nu har jag kollat lite på Miss Secret Agent 2, Time out 3 och nu kollar jag på House :) Älskar House.

I never thought
I'd die alone
I laugh the loudest
who'd have known?

Sötnos :)

Dop och Stockholmsfolk

Idag vad det dagen D. Noahs stora framträdande :)

Jag väcktes av han skrik, men låg ändå kvar och knep ihop ögonen. Det är alldeles för tidigt för att vakna. Men uppsläpad blev jag till slut, dom mutade upp mig med Noah, pappa kom in i vardagsrummet (jag slaggar på soffan) med Noah i famnen; "Titta Noah, vem är det som ligger där? Ja, vem är det vraket?" Grrrr. Släpa sig upp, in och sätta i linserna, borsta tänder, mascara, klä sig. Sedan åkte vi, vid halv åtta. Jag åt en banan, ett päron och en kärleksmums i bilen. Det var min frukost. Vi hämtade upp Jonas inne i stan. Hej vi som är morgontrötta^^ han bara gick raka vägen fram till saaben, såg inte ens oss. Vi satt i en vit folkvagnsbuss en meter bakom saaben. Väldigt diskret och så 8-). Men, som sagt, han var lite pömsen.

En dryg timme senare rullade vi av från kostigen vi kört på och parkerade utanför församlingshemmet vid Länna kyrka. Plockade in maten och drickan, sen kom Jonas och hälsade ;) han hade fått lite dåligt samvete över att ha missat oss, så han hade vinkat nånstans utanför stan xD. Jenny gjorde sallad, mamma skar kyckling, Eija vispade grädde och vi möblerade om. Jag och Jonas hade några smärre dispyter, t ex om hur besticken skulle ligga (jag vann) och hurvida blekingska är rikssvenska eller inte (jag sa att det är det, men jag förlorade). Angående rikssvenskan så fick Jonas nästan ett bryt när jag hävdade att blekingska var det. "Bläjkinge", hånskrattade han och gick. Han har även sagt att Blekinge ligger så långt ner att det nästan är nordvästra Polen. Han har sina stunder.

Vid halv elva fick Jenny, Olof (föräldrarna), Jonas och jag (faddrarna) gå och prata med prästen om hur det skulle gå till och vad vi skulle göra. Jag skulle läsa upp denna texten:
Folk kom till Jesus med barn
för att han skulle röra vid dem
men lärjungarna visade bort dem.
När Jesus såg detta blev han förargad och sade:
"Låt barnen komma hit till mig
och hindra dem inte
Guds rike är för sådana som de
sannerligen, den som inte tar emot Guds rike som ett barn
finner aldrig vägen dit in"
och han tog dem i famnen
lade sina händer på dem
och välsignade dem
Typ nåt sånt :) Det var ju tidigt i programmet! Uuuugh, lite nervös... Men det gick bra. Jonas skulle hälla upp dopvattnet. Han sa att han säkert klanta sig och spilla. Jag höll med och hoppades lite på det sådär i hemlighet, det hade vart kul ;D haha! Näej, stackarn. Han klarade det galant i alla fall :) Jenny och Olof skulle läsa två böner. Innan prästen skulle klappa in vattnet på Noahs huvud skulle han "välsignas", och då skulle vi fyra + prästen lägga varsin hand på hans huvud. Stackars Noah, han har så litet huvud, så jag hade min hand ovanpå Olofs, med fingrarna intrasslade i Jonas'. Linnéa och Åsa (Olofs yngre systrar, Linnéa är 17 och Åsa är typ... 23? 24?) sjöng en låt som heter typ "Älskade barn", det var så himla fint! :) Noah skrek en hel del ;) haha. Han var ganska snäll när jag höll honom.
Det tog inte så lång tid, 30-40 minuter nånting. Sen var mitt första dop avklarat ;) Okej, jag var väl med på Tims iofs, men då var ju jag 1,5 år, så det har jag liksom inte direkt några minnen av... Jag och Jonas har nu officiellt blivit faddrar :) jag tycker fortfarande att gudmor är finare :) Så jag är stolt gudmor :)

Efter dopet var det lunch och efterrätt i församlingshemmet. Mycket god mat :) Jag satt bredvid Linnéa. Och Eija. På andra sidan Linnéa satt Åke, Olofs farbror. Det är lite kul, dom är trillingar (Olofs pappa och hans två bröder) Åke, Per (Olofs pappa) och Jan. Åke och Jan är varandras raka motsatser och Per är nånstans mittemellan :) blixterkul :) Följande var där:
Jenny, Olof & Noah
Jag, mamma & pappa
Per, Agneta, Linnéa, Jonas & Åsa
Eija
Åke & hans fru (uppfattade inte namnet)
Jan
Agnetas 2 fastrar (tror jag det var)
Gunnel & Gunnar
Hanna, Adam & Hampus (1 dag yngre än Noah, tror jag)
Johanna, Robban & Engla
Tobbe, Mia & Wilma
Eva, Daniel, Ida & Isabelle
Ann & Henrik
Det var nog alla, tror jag :) Mkt trevligt. Mios var också med, det är Per och Agnetas hund, en dvärgschnauser. Jättesöt :) Har träffat honom en gång innan. Då var han lite mindre :P

Vi var där ända till halv fyra, presenter skulle packas, det skulle diskas och fixas och trixas. Dom fick fina presenter, några är jag väldans avundsjuk på ;) Typ... En Nalle Puh-bok. Silvriga barnkammarboken (barnvisor) och lite sånt fint :)
Nu kan jag dessutom avslöja vad jag och Jonas köpte :) En lyckopenning. (www.lyckopenningen.se)
Ett smycke i silver, med Noah ingraverat fram och dopdatumet och en lyckoklöver på baksidan :) Den var faktiskt jättefin.

På vägen hem körde vi inom Per och Agnetas, vi skulle hämta Jenny och Olofs gummijolle. Sen var det hejdå till dom och vi som satt i bussen sa hejdå till Jonas också. Sen hem. Vi har fikat, lagt in bilderna på datorn och lite smått och gott :) Mkt trevlig dag, något trött bara :)

Noah Mattias Öhrström

I tried to be chilled but your so hot that I'm meltin'

Noah, stan och HF och pappas hårklippning

Imorgon är det dop. Jösses. Jag ska antingen läsa ett stycke eller hälla upp vattnet och tända ljuset... Jag kommer klanta mig vilket det än blir, får nästan lite rampfeber.

Idag vaknade jag av att Gullungen var vaken och skrek i högan sky. Fick sitta i hallen och roa honom medan Jenny städade badrummet. Jag var nog en dålig underhållare, jag var ju blixtertrött. Märks att jag inte ätit tabletter på ett par dar, helt sjukt vad trött jag är.

Vid tvåtiden åkte jag och Jenny in till centralen, och jag mötte HF vid Sergels torg :D dunderbart, var ju ett tag sen :) Vi gick runt i stan ett tag, kollade på sjukt höga skor som jag hade brutit fötterna om jag gått i. Helt sanslöst. Och typ ett par skor som var en platta med spindelnät på^^ Efter en liten rundvandring tog vi tbanan till Gullmarsplan och gick hem till Hanna och Robert (varav den ena halvan var osocial och syntes inte till - han var och spelade basket med skolan). Härlig lägenhet och jag fick en plötslig och intensiv längtan efter att flytta hemifrån ;)
Vi kollade på bilder (haha jösses...), på TV och pysslade med datorn :) Sen åt vi pommes och kollade på Dobbidoo, najsigt :D Vid kvart över nio gick vi bort till en ICA-affär vid globen, så plockade mamma, pappa och Eija upp mig.

Väl hemma hos Jenny och Olof igen så duschade jag, sen fikade vi. Sen plockade Eija fram sin klippgrejer och klippte pappa :) Mkt underhållande, för när hon skulle klippa pappa i fjällen för nåra år sen så hade hon druckit jägermeister innan, så hon typ snubblade uppför trappan och så där, så det var ganska skoj, pappa var blixternervös :)

Nu ska jag snart sova, för ska upp vid kvart i sju imorgon... Uuuuuugh.

Jag ska ge dig en himmel som rymmer oss två
för de guldbruna ögon som glittrar mot blå
de värmer mig så
igen igen
de värmer mig så
igen

Lyxfällan, Hell's kitchen och torkade bananer

Kollat på TV och ätit torkade bananer... Angenämt. Sett Lyxfällan för första gången, as well as Hell's kitchen. Lyxfällan - hur idiotiska kan två människor vara? Hej strutstendenser... Hell's kitchen var mkt bättre.

Jag börjar bli smått slö nu, ska sova snart. Och jag känner att inspirationen ligger på 0.0 just nu. Därför blir nog detta ett kort och ointressant inlägg, så stäng nu och slösa din tid på något vettigare ;)

Jag funderar på...
... Jobb
... Hur i helsicke jag ska ta mig till HF och Robert imorgon
... Vad jag ska läsa till
... Hur tusan jag ska klara mig på dopet på lördag, vad kommer jag klanta till först?
... Hur det blir att spela i division 5 nästa år
... Att jag inte alls gillar idéen att slås ihop med Hasslö
... Att jag kommer förmodligen aldrig komma iväg från Blekinge
... Varför jag skulle ge allt för att få dig (eller just nu: för att få se dig, snacka med dig, le mot dig)
... Dig
... Varför mina glasögon inte stannar där jag vill ha dom
... Varför jag inte kan ha månadslinser
... Hurdan jag skulle vara som mamma om jag nånsin får en unge
... När jag ska hämta min halva hos Tim
... Varför jag sitter och gör det här när jag borde sova
... Varför alla i min familj är extrema morgonmänniskor
... Och varför inte jag har fått några såna gener
... När GCs och BFSs nästa skivor tänker komma ut
... När svenska bokaffärer ska inse att Gossip Girl - Du och ingen annan redan finns att köpa på CDon
... Varför bokus-leveransen inte funkade felfritt nu när det fanns en akut present i paketet
... När Gossip Girl-serien börjar på TV
... Om Ice Age 3 är bra
... Om Shrek 4 är bra
... Om Bilbo gör sig som film

Jag borde nog bara släcka lampan och drömma sött om dig istället.
Even when I dream of you
the sweetest dream will never do
I still miss you babe
and I don't wanna miss a thing

My friends say that I'm crazy,
I'm just fine
(I'm in love)

Just like a river rushing straight into the sea
I'm the one thing meant for you
and you for me

Maxi, gullklumpeduns, socionom och Ronny Olovsson

Puuh, det är inte easy business att underhålla en knatte på tre månader som är... förmodligen både lite trött och lite hungrig. Till skillnad från mig, vi har nyssen ätit middag, smaskens. Mangokyckling. Sen har jag tömt diskmaskinen och börjat plocka i den, men sen kom jag fram till att jag varit nog huslig för stunden, så jag smög uppför trappan (Jenny är uppe och lägger Noah) och kilade in hit :) Najs att deras internet funkar på min dator nu :)

Idag har vi... Varit på Maxi och handlat. Massa saker, tyckte jag. Hittade ingen bra bok :( har ju läst ut de två jag köpte i tisdags... :/ boooring. Får väl återgå till Harry Potter and the philosopher's stone. Japp, läser den på engelska nu... Måste ju underhålla engelskan på nåt sätt.

Jag funderar på att läsa till socionom.

Efter maxi var vi och tvättade bilen, satt i bilen inne i biltvätten. Läskigt. Jag fick lite paniktankar, typ sensorn lägger av och den pressar sönder taket osv. Ibland är fantasi bra (för det mesta, rentav) men ibland är den lite oläglig.
Efter biltvätten åkte vi hem och Jenny matade Noah medans jag gjorde frukost. Sen kollade vi på Border security (går på kanal 9, om en flygplats i Australien) medans vi åt.

Nu är nog gullklumpedunsen vaknat till liv lite, kom ett tjut från Jenny och Olofs rum nyss.

Jenny och jag gjorde glasyr till tryffeltårtorna. Tror knappast receptet stämde, det blev mer glasyr över än vad vi faktiskt använde... Typ en halv, såndär stor, kastrull. Det var till 5 tårtor... Men då kunde vi ju provsmaka iaf :) delikat.

Jodå, gullungen är definitivt vaken.

Jag läser Ronny Olovssons bok "Värsta pappan", som Olof har fått av Jenny. Rätt kul, jag har ju läst hans krönikor i Aftonbladets söndagsbilaga, och han är ganska humoristisk, I'd say :D Detta är nog det gulligaste jag läst på länge: (från hans bok)
"Om dagens unga kvinnor kan vara komplett odugliga med ett syskrin kan väl jag få vara vettskrämd inför verktygslådan... rajt?"
Han menar att han är noll hemmahändig, och kan inte fixa, och är ingen "handyman, som de säger i England!"

Sail away, sail away with me
on the raft we'll make of memories
on an ocean we can call forever more

Kakor, pizza, barnvagn och Tippex

Ojojoj, Tippex är nog världens gosigaste vovve :) jag låg och läste i soffan, hon klättrade upp och klämde sig ner innanför mig, och sov med huvudet på min bröstkorg :) hon är så söt :)

Idag upptäckte jag att Jenny och Olof har G.I. Jane, så har kollat på den. Nu kollar jag på Flykten från Alcatraz.

Vart ute och gått också, jag fick äran att dra barnvagnen ;)

Got a little crush, uuuh
I just can't get enough

Huvudstan

Hoppla, det är ju riktigt längesen jag skrev sist... ;)
Igår morse flög jag till Stockholm för att hälsa på Jenny, Olof och gullungen Noah :)
Min vanliga tur började på flygplatsen, jag kollade in potentiella flygstolsgrannar,
och noterade att där var nog ingen psykotisk mördare eller dylikt. Men väl inne i planet
ser jag en gubbe som ser megaskum ut. Tänk er... Hmm... Äh, skitsamma, han har
typ grått hår som står åt alla håll, och till det ett leende som ser, gubevars, smått psykotiskt
ut. Jag slänger en blick på min biljett. 20 B. Hmm... Mitt hjärta sjunker ner i skorna, för ju
närmre jag kommer, desto klarare blir jag över att jag faktiskt ska ha gubben som
flygstolsgranne. Är det bara jag som råkar ut för sånt här?
Han satt och knappade på sin laptop hela vägen, vilket ledde till att jag fick mig en vass
armbåge i revbenen var femte sekund. Bit ihop, det är trots allt bara 45 minuters resa...
När planet väl hade landat och jag skulle plocka ut min jacka från bagageluckan ovanför,
då nådde jag inte jackan! Jag fick vackert kliva ur skorna, klättra upp och ställa mig på
sätet och sträcka in armen för att nå den. Smått pinsamt, och röd i ansiktet klättrade
jag ner igen, till många lätt roade blickar. Ibland hatar jag andra människor.

Sen, efter att ha väntat på bagaget i en halv evighet, tog jag arlanda express in till centralen,
där Jenny och Noah mötte mig :) Sen hem till stackars lilla Tippex som vart ensam i typ 4 timmar.
Tippex är en blandras. Hmm... typ 3 olika kamphundar. Den "lilla stackaren" är ungefär i storlek
med mig. Både vad gäller vikt och längd. Applicera mig på en hund - ingen rolig vovve.
Manipulativ är hon också, hon har så ledsna ögon... Men det är världens mest keliga och
sociala hund (näst efter Swinto och Jessies dogge ;D).

Sen sysselsatte vi oss :) Dopet är på lördag, så det är blixtermkt att fixa.
Ikväll har t o m jag hjälpt till med mat och pajer och gudvetallt.
Vart o shoppat loss också ;) I Farsta centrum. Detta köpte jag:
Tre par Hello Kitty-sockar. Blå, gula och rosa med glitter och Kitty-ansikte
En Hello Kitty-pyjamas
Ett par jeans
En tröja
2 böcker: Washington D.C. / Meg Cabot
                  Nu eller aldrig / Meg Cabot
Yaaay :D

På fredag ska jag förmodligen in och hälsa på Hanna och Robert :D Mkt skoj, ett tag sen man såg dom :)

Wherever you go, I will follow
I just wanna be where you are

Paketeringsvaktande, fotboll och Kinamat

Puuuh, upp tio i åtta dag.. Det var inte piggt och glatt. Jojjo och FO hämtade mig nere vid vägen vid tjugo i nio, ut till Edestad. Vi och Jim hjälpte Jörgen att sätta upp koner och spänna upp band. Sen beslöts det att Jim skulle stå där borta där alltihopa började och vifta vidare bilarna, jag och FO hade hand om handikappsparkeringen och Jojjo om en uppfart där dom inte fick ställa sig. Gick skitbra :) En jeep stannade, med tre killar i, och FO blev nervös. Det var de tre som hade vart i Kuggeboda, snackat engelska och försökt sälja stenläggning till FO ;D FO klappade mig på armen när deras bil rullade fram; "Det är dom Jonnie, det är dom!" Haha! Mamma förklarade sen i efterhand vilka dom är och att dom stjäl som korpar^^. Sen stod vi där i lugn och godan ro. Klacken och Sebbe vandrade förbi, Klacken vart pigg och Sebbe såg dötrött ut^^. Han skulle byta av Jim. Sen kom Klacken åkande i vagn efter en åsna! Gjorde V-tecknet med bägge händerna och vi skrattade ihjäl oss lite. En timme senare kom han och skulle hämta Sebbe, och vi undrade vad det var för jäkla bil som körde så nära så vi nästan fick hoppa ner i diket. Där satt han och flinade. Samma sak när han kom tillbaka 5 minuter senare med Sebbe. Boahagahumor^^ Kennie bytte av Sebbe, han kom och promenerade förbi.
Aja, det var tre timmar och en kvart och det gick ganska fort, vi hade rätt skoj :)

Sen hem, äta ugnspannkaka... Sen sov jag nog en timme. Somnade med halva kroppen i sängen, halva utanför. Vilket betydde att kanten var rätt över lårmusklerna, och fy tusan vad dom kändes lustiga när jag vaknade! Packade väskan och stack bort till idrottsplatsen.. Vi hade EN avbytare... Gosh. Fast det var torr och kall luft, så fick inga vidare andningsbesvär. Mats fnissade lite när han skulle läsa upp startelvan, men allt var ju typ som vanligt, sen kom smällen; "Och så forwards: Jessica och Jonna". Jag var tusan inte den enda som sa "va?". Jösses. Har väl inte spelat forward på typ tre år... Men spelade faktiskt hela första halvlek :) Och spelade fram Jessie till 1-0 målet :D Men hade sprängvärk i bröstkorgen, det gjorde så ont... Men 45 minuter! Så länge har jag inte spelat i en match på hela denna säsongen! Mkt kul :D Fick dock inte spela alls i andra, så jag var nog inte så lysande som forward xD Vi förlorade med 3-4... Sånt skit.
Vet ej än hur det gick för b-laget, dom spelade samtidigt som oss, borta mot Hasslö.

Ikväll har jag, mamma och pappa vart och ätit på Kina, gottit :) Imorgon åker jag till Sthlm... ;)

Fotboll och eh... nej, bara fotboll, hittills

Japp, det är väl vad som har hänt i mitt liv idag... Fotboll :P Haha.

Steg upp kvart i tolv (Jojjo har rätt, jag sover bort mitt liv^^). Duschade, åt
frukost och läste Sagan om konungens återkomst. Satt där till kvart över ett,
sen in i hallen (där pappa fick ett ryck och började riva en av väggarna, för att
göra iordning) och hoppa sicksack mellan gipsbitarna. Gjorde mig
iordning och stack bort till idrottsplatsen. Väntade in FO, sen gick vi bort och slog
oss ner och kände oss nedslagna. Listerby IK - Backaryd SK stod på programmet :)
Nästan lite derby ;) haha. Katastrof, "derby" mot Backaryd... Så lågt.
Jämn match, med vissa blixtrande stunder. Typ i Listerbys spel och i Backaryd
var det väl Salomonsson som stod för blixtrandet, mkt skoj att se han spela :)
Träffade Fidde i pausen, trevligt, honom har man inte sett sen studenten :)
0-0 stod sig till minut... 75, typ. Så gjorde Johan Palmqvist 1-0 till Listerby :)
Deprimerade Backarydsspelare... ;) Men vi var nöjda :) Lite nervöst dock, sista
kvarten. Micke O som vanligt bäst... tror jag. Han är suverän! Typ bäst i Listerby...
I think. Kallt som fan var det att sitta där! FO hade... Underställ, t-shirt, långärmad,
jacka och en till långärmad där över, och hon frös ändå! Blixtrande kyligt.

Men nu är jag hemma igen, och ingen aning vad jag ska göra resten av kvällen...
Läsa och TV, I guess ;) haha. Suck!

So what do you say when words are not enough?
... all that it meen is I'll always be dreaming of you 

Laserdome och doppresenter

Har varit i stan och hämtat Noahs doppresenter, dom hade kommit nu :)
Men mina fuckens böcker har inte kommit! Vilket betyder att jag inte får dom förräns om en vecka, när mamma och pappa kommer till Sthlm... Jag blir deprimerad.

Snart läst ut Sagan om konungens återkomst... Har endast 158 sidor kvar...
Ur natten steg jag till ljusets värld
med sång under solen, med draget svärd
Jag red tills hoppet och hjärtat brast
mot solnedgången och dödens gast

Ikväll ska jag spela laserdome med FO, Fredde och några av hans kompisar. Jag har spelat med dom förut. Tuuuusan vad jag är dålig på laserdome :) jag sprang mest runt och fick hjärtattacker... Micke dök ju upp överallt, bakom varenda vägg. Läskigt.
Bäst var tusan när jag var på lag med Fredde! Vi fick 23000/24000 poäng. Fredde hade fått 25/24000 poäng och jag hade fått 1000 minuspoäng xD Det var ganska skoj faktiskt ;D

Hittade en rolig episod i en dagbok från förra året, sista träningen innan match:
Mats: "Okej, nu ropar jag upp alla som ska vara med, och ni säger ja, så jag begriper att ni har begripit, okej?"
Samstämmigt mummel.
Mats: "Lina?"
Lina: "Ja"
M: "Sanne?"
Sanne: "Ja"
M: "Jonna?"
Jag: "Ja"
M: "Frida?" Tystnad.
M: "FRIDA?" Tystnad.
M: "Varfan är hon då? Hmm" Knallade ut ur omklädningsrummet, kom in fem sekunder senare med FO.
M: "Okej, då börjar vi från början. Lina?"
Lina: "(Suckande) Ja..."
HAHA^^

Kalops och Konungens återkomst

Framsteg, sov "bara" till tio i tolv idag. Jag håller på att bli totalt försoffad. Jösses.

Don't say: «We have come now to the end»
White shores are calling
You and I will meet again

Uuuh, jag har kollat på Sagan om konungens återkomst.. Drygt fyra timmar :)
Och jag gråter fortfarande när jag ser den filmen..!
Insane.

Min scrollgrej på laptopen verkar ha gått sönder :/ mer än lovligt irriterande, I'd say...!

Ägg, fotboll, fotboll och House

Uuuugh, sov till kvart i ett i dag... Okej, skönt att sova länge, men det suger att inte ha nånting att göra. Så om det är nån som har tråkigt - hör av dig, vi kan ha tråkigt tillsammans^^

Var och hämtade potatis och ägg uppe hos Franssons. Sen värmde jag kotletter med sås och kokte potatis. Och för en gångs skull blev potatisarna bra, jag har aldrig lyckats med det förut. Man lär sig något nytt varje dag, haha. Sen ringde pappa och sa att han skulle komma senare, för han skulle till Karlshamn och hämta jobbarbilen, så jag fick äta själv i alla fall, suck. Tog triologin om härskarringen till sällskap :) är nu inne på Sagan om konunges återkomst.

Vid fem över sex stack jag till Yxnarum och hämtade Sara, och sedan bort till idrottsplatsen. Vi var sju stycken på träningen... Jag, FO, Sara, Scott, Jessie, Jullan och Sandra. Men vi hade en mkt trevlig träning :) Fast vi tränade bara lugnt, och endast en timme. Så att vi skulle hinna hem till fotbollen :) Skrattskrattskratt åt FO som hade en vimsedag. Höll bland annat på att gå in i en stolpe, mkt underhållande^^
Sen droppa av Sara, hem, in i duschen, ner och på med TVn :) Och fick se ett Sverige som gjorde en usel första halvlek. Katastrof ta mig tusan, spelar dom så mot Portugal så blir dom uppätna.
Andra halvlek bättre. Men jag fattar inte att inte Samuel Holmén var med på matchens bästa-kandidaterna, han höll tusan jag för favorit i alla fall. Men men. Jag saknar Chippen! Snyggt mål av Källström och välbehövligt mål av Holmén :)
Och jäääävla onödigt reduceringsmål i typ 92:a minuten... Men men, det är 3 poäng, jag tänker inte gnälla (inte mer än jag har gjort i alla fall^^).

Nu har jag kollat på två avsnitt av House, och fått ett mejl från Aldor, som sa att jag, FO och Jojjo får åka med i den mån det finns plats, för tydligen ska UNGDOMSspelarna prioriteras. Vad fan är vi då? Tantspelare? Hmpf, dumheter. Jag vill tusan också titta på Kalmar. Grrrr.

Imorgon MÅSTE jag åka in till Bokia och se om Gossip girl-boken har kommit ut. Kanske ta en vända till bibblan... Sen har jag lovat mamma att dammsuga, och blir det dåligt väder så ska jag nog kolla på Sagan om ringen (extended version). Har på känn att jag har glömt nåt... :S

På lördag blir det att kolla när A-laget möter Backaryd :) blir nog kul, i alla fall om Listerby vinner^^
Söndan ska jag vara parkeringsvakt i 4 timmar (suuuck) från... 9-13 tror jag. Jag, Jojjo och FO och kanske nån mer, vet inte... Efter det spelar vi match. Hemma, mot Jämshög.
Måndag kl 09:30 flyger jag till Sthlm och är där till söndan. På lördan är Noahs dop :) Då ska jag stå längst fram i kyrkan och se dum ut. Skriker pojken så får Jonas hålla honom. Jag är skarpt inne på den linjen.

Himmelen, vad folk är nyfikna ;) Ni är för underbara, lajdies <3

Here I am, signed, sealed, delivered, I'm yours

DU

När jag tänker kärlek så blir det nästan tyst i huvudet. Alla tankar stannar av. För att sedan sätta full fart igen. Jag tänker på kärlekssånger. Jag tänker på Ne-Yo och deras låt som heter "so sick of love songs", jag tänker Ronan Keating och Stolthet och fördom.
Mest av allt tänker jag på dig. På mina foton på dig. Jag tänker på den enda gång jag har hört dig sjunga. Jag tänker på ditt leende. På dina blickar. På dina enormt vackra ögon. Men hur förklarar man för en kille att jo, du är vacker och snygg och söt och sexig som fan, men det är inte så viktigt i mitt sammanhang? Hur förklarar man det? Hur förklarar jag att jag älskar när du skrattar, att jag inte kan hålla mig för skratt? Hur förklarar jag att jag älskar ditt leende för att det får ditt ansikte att lysa upp? Hur förklarar jag att jag älskar ditt sätt att berätta, din mimik, dina ljudeffekter och det faktum att du utan att tveka ser mig i ögonen medans du pratar?
Jag kommer aldrig att glömma när jag hörde dig sjunga. Det är en episod som klamrar sig fast i huvudet. Du gjorde det inte ens medvetet, det var bara en liten parodi, för att ge uttryck åt scenen som utspelade sig just då. Du märkte nog inte ens att jag satt och log för mig själv.
Jag tycker så outsinligt mycket om dig, oavsett om du är full och tjatig eller nykter och tyst. Jag har svårt att förstå att jag ens har lyckats prata med dig, att jag kan andas när du är i närheten.
Hur ofta försöker jag inte hitta en anledning att prata om något, vadsomhelst, som ger mig en chans att nämna dig? Hur ofta gör jag inte allt för att få se dig?
Jag skulle resa världen runt, jag skulle bränna mina böcker, jag skulle göra allt för dig som jag aldrig skulle göra för någon annan. Bara av den enkla anledningen att du är du.
För att du är en underbar person, för att ditt leende smälter isberg och för att din röst och ditt skratt har etsat sig fast i mitt hjärta, fastkilat mellan mina revben. För att du är skönhet, glädje och allt som är bra med världen personifierat.
För att jag tycker så helvetes mycket om dig.


Förlåt att jag flippar iväg såhär, men det här är enda sättet jag någonsin kommer att kunna tala om vad jag känner, för jag kommer aldrig att berätta för dig (jag önskar att jag vågade) och när morgondagen gryr så kommer jag att radera detta inlägget för att ingen ska få reda på min idioti. Men du är fin, bara så du vet.

Den finaste i hela jävla världen.


Klippa gräsmattan och Rundan Bellas

Puuh... Har klippt gräsmattan, diskat och gått rundan Bellas med mamma...

Vad i hela fridens namn ska jag utbilda mig till? Vad passar jag att arbeta som?

Nu tänker jag läsa Sagan om ringen tills mamma och pappa har sett nyheterna,
sen ska jag nog titta på någon film... Vilken?

Herregud, vilken dag full av tvivel...

Save me darling,
I am down, but I am far from over

Jobb och utbildning och huvudet snurrar

Suck... Jag sitter och kollar lite på utbildningar... För några månader sen så var jag fast övertygad om att jag skulle läsa till lärare, men det känns inte alls så bra längre... Fan.
Funderar lite... Men jag vill ju helst läsa i Kalmar, och jag tror jag ska söka in till sjökaptensprogrammet och socionomprogrammet... Men vete tusan vilket jag skulle välja sen... Fast jag skulle nog kunna tänka mig att...
Nej, jag vet inte :S Men i alla fall, om man kan läsa kurser vid sidan om så ska jag läsa litteraturvetenskap och kreativt skrivande också, för det vill jag så gärna läsa... Allrahelst skrivarkursen...

Can you feel the love tonight?

Har äntligen fått tag i Hjalmar också :) men jag ska inte börja där än, så jag kunde lugnt åka upp till Stockholm nästa vecka :D Lycka, upp och hälsa på storasyster ;) Åker på måndag (15:e) förmiddag och kommer hem söndag (21:e) eftermiddag... :) Blir najs det, skulle jag tro :)

Tuuusan, jag gråter fortfarande när jag läser Gossip Girl 11 - Älskar, älskar inte... Jag har så svårt för avsked :S Jag menar, jag har följt dessa människor genom 11 böcker... Är inte det snyftvarning så vet jag inte.
När den var utläst så återupptog jag Sagan om de två tornen. Denna triologi är helt sanslös, har ni inte läst den så är det satan shame on you, säger jag. Den har blivit utsedd till världens bästa bok flera gånger, och Tolkien utsågs till 1900-talets författare! Ni vet inte vad ni missar, och ni vet inte ens hälften tack vare filmerna... Filmerna och böckerna är helt enkelt inte jämförbara. Böckerna är så oändligt mycket mer... Och filmerna är iofs de bästa som finns, men böckerna vinner ändå med hästlängder. Så gör er själva en tjänst och läs triologin om härskarringen. Ni kommer inte att ångra er.

Sen är det ju lite lycka att tredje Eragon-boken kommer ut vecka 48 :D Brisingr... Den har jag väntat på sen jag köpte Den äldste, i februari 2005...

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Godmorgon!

Jag har varit uppe en dryg halvtimme... Och beställt 11 böcker på bokus :)
Nej, alla var inte till mig, vad fan tror ni om mig egentligen?
Men jag beställde följande:
Melissa de la Cruz - Heta dagar, heta nätter (del 4 i en serie)
S. Olsson/A. Jacobsson - Sunes tusen tjusarknep
Janet Evanovich - Skuggat byte (del 12 i en serie)
Jane Austen - Förnuft och känsla
William Shakespeare - Romeo och Juliet
Och jag funderar starkt på att åka in till stan idag och se om nya Gossip girl
har kommit ut på Bokia... Den är utkommen på CDon, men inte på Bokus, vilket
gjorde mig lite tjurig, för jag hade räknat med att beställa den idag... :(
Så får nog ta en vända sen... ;)

Dessvärre hittade jag ett sånt dära erbjudande på CDon igår, tre filmer 
för 99 kr, och jag hittade 2 (!) filmer som jag ville ha... 
G.I. Jane
Mansfield Park
om du hittar en du vill ha, så kan vi kanske köpa tillsammans? :)

Måste komma ihåg att ringa Hjalmar också, sen efter lunch nån gång...
Öhj, ironi! Vi ska inte med på fotbollsfesten på lördag!
Jösses, mitt huvudbry och så blir det inget...
Men det passar ändå bättre att åka upp till Sthlm under nästa vecka.
Dels får jag vara där en hel vecka, jag missar inte vår eller herrlagets
match... Mmm, får nog bli bra så :)

I think about you baby, and I dream about you all the time 

Dreams are meant for sleeping

Jahaja... Rätt skoj träning idag :) Ganska slapp pga matchen igår. Coach var nöjd med matchen iaf :) eller, han var nöjd med 75% av den...^^

Herrarna fick stryk av Trion med 3-0... :(

Jag är så förbannelses seg, i kropp och huvudet, utan anledning. Drygt.
Har pratat med Hjalmar, hoppas att jag inte ska jobba nästa vecka, för jag
vill verkligen åka upp till Jenny..

And I'd give up forever to touch you
cause I know that you feel me somehow

You're the closest to heaven that'll ever be
and I don't wanna go home right now

and all I can taste is this moment
and all I can breathe is your life
cause sooner or later it's over
I just don't wanna miss you tonight

And I don't want the world to see me
cause I don't think they'd understand
when everything's meant to be broken
I just want you to know who I am

Yay me, yay me^^

Pratar med Vevve på MSN, tösabiten har skaffat katt! Blixtersöt :)
Gosh, saknar henne och Chula, det är helt sjukt... :/

Har  varit i k-krona och lämnat in en jobbansökan, och sen fick jag
nästan krupp på vägen hem. Satans människor att köra långsamt...
90 där det är 110, 70 där det är 90 och 50 (!) där det är 70....
Morrrrrr.

Imorgon ska jag beställa 6 böcker på bokus :D yay me :)
Mamma och pappa ska också beställa några, så jag hoppas mina
försvinner i mängden, så att säga ;)
Jag har fortfarande inte glömt bokrean i år, det var ju pinsamt... Tror det var
Jossa och jag som gick ner till Bokia, jag hade förbeställt böcker. Jag hittade en
bok i affären, sen när jag skulle betala så sa jag till om min beställning.
Gubben i kassan försvann ut på lagret och kom tillbaka med en stor papperskasse,
och ett "DUNK" när han satte ner den på disken... Hehe. Jossa fick megaögon.
Ooops. Sju böcker, blev det på Bokia... Sen ner till Maxi. Där hittade jag tre böcker till.
Det var en lyckad, men något pinsam, bokrea :)

Such a fool...

Puuh. Jag har inte vart i Karlskrona än... Måste ju skriva hela min ansökan för hand först, eftersom skrivaren i vanlig ordning inte fungerar. Allt är precis som vanligt, med andra ord. Måste också ringa Hjalmar och höra när det är tänkt att/om jag ska börja jobba där. Är det inte tänkt alls, eller tänkt senare så åker jag till Sthlm om en vecka och är där i 6 dar. Hoppas.

Jonas (syrrans sambos lillebror) ringde och väckte mig imorse. Vi är nu överens om doppresent, i alla fall :) Vi två ska ju vara faddrar... Stackars Noah^^
Men det blir nog blixterbra, tror jag :)

Ikväll blir det träning. Gudars vad skönt det var att kolla tabellen idag (okej, vi ligger fortfarande sist, det är inte den delen jag pratar om), Listerby IK - Lörby IF 2   3 - 2, yay us :)
Ikväll spelar A-laget mot Trion. Tydligen var det bortamatch, men jag hade präntat in i mitt huvud att det var hemmamatch, så något av en besvikelse... Men men. Vi tränar ju ändå samtidigt, så man hade väl inte hunnit se så mycket.

I still feel your touch in my dreams

Fotboll och andning. Och lite barnvaktande.

I spend each day here waiting for a miracle

Igårkväll satt jag barnvakt :) Soft kväll I'd say ;) Jag kom bort till familjen Lundgren kring fem i sex. Mattias och Victoria stack vid 20 över. Sedan gjorde jag, Louise och Alice tacos :) Mkt gott, och det gick faktiskt bra! (med tanke på de personer som brukar håna min matlagningsförmåga... Eller oförmåga, döm själva^^)
Efter vi hade ätit kollade jag på Sverige - Albanien! Kidsen höll mig sällskap, trots jag sa att dom inte behövde, dom är totalt ointresserade av fotboll.
"Men det är KUL!" Protesterade Alice, 6 år. Okejokej! Lugn och fin nu. Tio minuter senare, lite efter åtta, så sov bägge två i soffan. Så kul var det ja. Dom sov resten av kvällen :P Till och med hundjäkeln (Wilma sötnos :D) sket i mig och sov i Louisans säng. Hmm. Fast sen kom hon ut och la sig nedanför mig på golvet. När fotbollen var slut packade jag ihop Alice i famnen och stoppade henne i säng. Har ni försökt byta kläder till pyjamas på en sovande 6-åring? Jösses, som att försöka klä en säck potatis. Tuuungt. Wilma var ju inte heller till så mycket hjälp, hon satt bara på golvet och inspekterade så jag inte var elak mot den ena av hennes skyddslingar. Hon är sjukt överbeskyddande, den hunden!
Louise fick faktiskt sova vidare i soffan, hon är ju tio år och liiite tyngre än Alice, så jag pallade inte riktigt :P
Bestämde mig för att försöka få med Wilma ut på hennes kvällsrunda. Gjorde mig inga större illusioner, att hon och JAG skulle ut och gå, ingen Alice, ingen Louise. Trodde faktiskt inte att hon skulle lämna huset, men jodå, hon blev så glad när jag trädde på henne kopplet :) Gick en liten sväng, sen tillbaks.
Sen stoppade jag Louisan i säng, även om hon fick gå själv, haha. Sen kollade jag på Ciao Bella (den var precis lika kass som förra gången), G.I. Jane (mkt, mkt bra film! Rekommenderas! Om jag tål att titta på en hel film med norsk text, då är den bra ;D) och Polly came along. Fast hann bara halva sista. Mattias ringde vid tio och kollade läget.
"Är det lugnt det där hemma?"
"Jo, kan man väl säga... Dom har sovit sen klockan åtta!"
"Inte sen åtta!"
"Joho! Och vi har ätit och Wilma har varit ute, så det är lugna gatan här," skrattade jag. Mattias småskrattade;
"Jonna, du är underbar! Men jag hör av mig senare. Hej!" Haha, yay me^^
Dom kom hem vid två, så jag var hemma här vid tjugo över två inatt...

Idag då... Vid kvart i två stack jag bort till idrottsplatsen och kollade på B-laget med FO och, sista kvarten, Jojjo.
Jag och FO hade blixterkul, Hallabros tränare (Björn Bohlin) var skitrolig :)
Exempelvis:
Peter Rangdin gick förbi dom när en ny spelare skulle in, och Björn sa:
"Upp med dig, pojkfan, och in och spring i fem minuter! Sen kommer du hit och sträcker ut, så du inte blir som han som gick förbi och går skadad i fyra år!" Haha^^
"Ta i allt vad du kan pojk och lite till!"
"Men där ska Chrille... Men var är Chrille? (spanar över planen) Chrille? CHRILLE? Aaah, därborta är han!"
"Slå en cross över hela planjävlen, det vet jag att du kan! Sikta på Robin så kan han springa, det är inte en dag för tidigt!"
Bollen slogs och Robin missade den.
"Vad i helvete? Robin bedömer den bollen som om han hade vart ute och söpit i 14 dar!"
Fattar ni? Blixterkul :D 

När matchen, som slutade 3-2 till Listerby (mål av: Diego x2 och... Herregud, jag minns inte! Dennis?), slutade tjugo i fyra. Då gick vi till vårt omklädningsrum och slappade tjugo minuter, så började resten av laget troppa in.
Vi bad Coach att han skulle fråga Kalle om vi inte kunde få spela på B-planen (känns mkt bättre av nån anledning. Vi har inte spelat en match där på två år, minst). Vi fick!
Tacken? Vi slog Lörby med 3-2 :D Mkt skoj :D Jag spelade ytterst lite, tio-femton sista i första halvlek som vänsterback, sen typ tio minuter mitt i andra halvlek, som innermitt och sedan forward. Sen fick jag en såndär andningsattack... Det är som ett astmaanfall, men det är inte astma, om ni fattar. Det beror på att jag har så sjukt dåliga blodvärden, så andningen liksom inte funkar som den ska.
Sen var det slutspelat för mig :(. Men härligt med vinst :D Mål av: Jullan, och Swinto, vet jag säkert, men minns inte om Swinto gjorde 2, eller om Jessie gjorde ett också. Anyway, huvudsaken är att dom blev gjorda :D
Härligt tjejer!

Imorgon blir det nog Karlskrona och lämna in en jobbansökan, sen träning på kvällen... Mer vet jag inte än^^

These words ain't pulling me through
'cause I'm still in love with you


Auf wiedersehen!

You're breaking through my atmosphere

Herregud vad dryg man kan vara!

Mhm.
Antalet böcker jag vill ha nu uppgår till 73...
God damn.

Idag har jag inte alls varit särskilt aktiv och effektiv, jag har inte gjort
någonting. Jag samlar energi^^
Ska sitta barnvakt ikväll, ska köra om en kvart ungefär...
Sen ska barnen övertalas att kolla på Sverige - Albanien,
för den har jag inga som helst tankar på att missa.
Fast jag har ställt in boxen på inspelning, om ifall att.

Jättetack till Räkan Anja som lovat att fixa till min blogg
och få den att se presentabel ut :D

and I still don't have the right look
and I still have the same three friends
I'm pretty much the same as I was back then
High school never ends

Låna ett öra till Bowling for soups "Major denial",
mkt skoj sång :) (ovan: High school never ends)

I wanna stand with you on a mountain
I wanna bathe with you in the sea
I wanna lay like this forever
until the sky falls down over me

Jag

HAR DU:
Ett förhållande: Nope
En bästa vän: Japp
Haft ett seriöst förhållande: Hehe, njae...^^
Blivit kär vid första ögonkastet: Japp
Fått ditt hjärta krossat: Japp
Skrikit åt en lärare: Ehe nej, jag har aldrig skrikit åt någon i hela mitt liv... (utom Mattias, men han skrämde mig faktiskt. Big time!)
Kysst någon och sedan ångrat dig: Japp
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Inte vad jag kan komma på, men det har jag kanske...
Några smycken som kostat över 1000 kr: Gud nej, skulle jag aldrig våga ha
Snusat: Nope
Rökt: Nope

11 DAGENS:
Klädsel: Slapparstil^^
Frisyr: Nytvättat + oborstat = RUFS!
Låt: Rockstar - Nickelback
Vill ha: Den dära pojken som jag är så hopplöst förälskad i. Och en massa, massa böcker.
Sjuka: Hmm... Järnvärdet. Och förmodligen alla andra värden, för något var lite galet imorse.
Drog: Gurkvatten
Saknad: Ola
Köp: Jag har inte vart längre bort än hamnen idag...
Godis: Har inte ätit nåt godis idag... Torkade körsbär
Attityd: Suck
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången: Jahaja.

10 FÖRSTA:

Bästa kompis: Emma Johnsson
Bil: Volvo 740
Kärlek: Robert
Husdjur: Isa (blandrasvovve)
Semester: Båten, annars Idre (skidåkning)
Jobb: Matöppet i Listerby (prao)
Köpta skiva: Minns inte
Piercing: Ingen
Konsert: Magnus Uggla, tror jag
Fylla: Haha, minns jag inte!

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig: Jenny (storasyster yster)
Personen som du kramade: Pappa
Peronen som ringde dig: Victoria
Personen som du ringde: FO
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Har aldrig sagt det till någon.
Alkoholdrycken: White russian
Bilfärd: Ner till hamnen med pappa
Filmen du såg: Superhero movie
Gången du grät: Måndags
Måltiden: Fläskytterfilé, rösti, ratatouille, grillad paprika

9 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: Tveksamt
Våga hoppa bungyjump: Hellre det
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Ja
Kalla dig själv lycklig: Inget större fel på mitt liv^^ bara du som saknas
Hellre ta bilden än vara med på den: Äh, det är väl kvitt samma
Kunna gråta över en kille: Ehe jo.
Kunna gråta över en tjej: Mjae... Om jag tyckte synd om tösen ifråga, kanske.
Ljuga för någon: Ja
Kunna springa 50mil: HAHA^^ Med många, långa pauser, så ja^^

8 VAD:
Gör du just nu: Skriver detta och kollar på Sverige - Polen (U21-fotbollslandslaget)
Ska du göra imorgon: Sitta barnvakt åt Alice och Louise
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Skärp dig, det finns dom som har det mkt värre.
Har du med dig in på bion: Nåt att dricka. Oftast cola.
Är det för färg på dina byxor: Olika nyanser av grönt.
Är det för väder hos dig just nu: Ingen aning, kolmörkt ute ju!
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Leendet.
Skulle du göra om du vann på lotto: Skita i att försöka hitta jobb, åka utomlands med några kompisar, dra till fjällen några veckor i vinter och försöka skriva en bok. Och köpa alla böcker jag vill ha.

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:

1. Trekvartsbyxor
2. Tosia-T-shirt
3. Underkläder
4.
5.
6.
7.

6 BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: Hmm... Ibland
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Haha ja, ofrivilligt^^ (jag äger på att gissa)
Använder du huvtröjor: Japp
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Tattoo ja.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Har välan ganska lätt för att komma överens med bägge, I think.

5 VAL: ?

Solnedgång eller soluppgång: Ned. 
Sommar eller vinter: Båda :) Sommar - båten, Vinter - skidor
Vilken ålder har varit bäst hittills: Jösses... 11-12årsåldern kanske :)
Sova på sida, mage eller rygg: sidan eller ryggen

Böcker

Hmmm...

Jag längtar efter att följande böcker ska komma ut (/vissa på svenska):
Brisingr / Christopher Paolini
Shopaholic and baby / Sophie Kinsella
Mitt nya jag / Sophie Kinsella
The Carlyles / Cecily von Ziegesar
The Carlyles - You just can't get enough / Cecily von Ziegesar
It girl - Tempted / Cecily von Ziegesar
It girl - Bara på lek / Cecily von Ziegesar
It girl - Unforgettable / Cecily von Ziegesar
It girl - Lucky / Cecily von Ziegesar
It girl - Infamous / Cecily von Ziegesar
Gossip girl - Du och ingen annan / Cecily von Ziegesar
This charming man / Marian Keyes
No dress rehearsal / Marian Keyes
The beach house / Jane Green
39-årskrisen / Jane Green
Jemima J / Jane Green
Straight talking / Jane Green
Mr Maybe / Jane Green
Bookends / Jane Green

hmmm... I guess that's it for today!
Tusan...
Utöver dessa har jag suttit och kollat runt på nätet idag, och hittat 30 böcker jag vill ha...
Donationer mottages tacksamt^^ ;D

5 minuter senare...:
och detta inlägget läggs inte upp därför att...?

Sova länge, sova gott

Mmm, sov till halv tolv idag... Fattar inte hur jag kan sova så jäkla mycket.. typ 11 timmar/dygn nu...
Eller, det känns så iaf.

Mamma och pappa är i Kalskrona, så jag har inte kunnat prata med dom om bion ännu,
men Mamma Mia är ju  ändå en sån film som alla måste se, right? ;)

Ola, du vet precis hur man gör mig avundsjuk ;) t o m på att gå i skolan!^^

I'll be your dream, I'll be your wish
I'll be your fantasy
I'll be your hope, I'll be your love
be everything that you need
I love you more with every breathe
truly, madly, deeply do

Mansfield Park

Oh Good Lord, look what they've done...

Jag har precis kollat klart på Mansfield Park (Jane Austen), den gick på
TV1000 family... Herregud, den var verkligen bra. Den tog andan ur en,
precis som Stolthet och Fördom. Dom filmerna har en väldigt speciell känsla...

Kanske har lyckats övertala mamma och pappa att följa med och kolla på
Mamma Mia någon kväll :) Jag hoppas på imorgon, för då är båda lediga ;)

Come on, come on
move a little closer
come on, come on
I wanna hear you whisper
come on, come on
settle down inside my love...
I'm accidentally in love

Country roads

Okej... Nu har saker och ting ändrats igen :P pratade med Jenny innan, och hon
föreslog att vi skulle boka om min biljett, så jag åker upp till Sthlm på måndagmorgonen
och är där till söndagen när dopet är... Hade vart kanon, då hinner jag kolla på
Listerby - Backaryd, kan gå på fotbollsfesten, kan vara med hela matchen mot Jämshög
och dessutom behöver jag bara flygbiljett upp eftersom jag åker med mamma, pappa
och Eija i bilen hem sen... Så det hade ju vart lysande, I'd say :)

Det är bara det lilla kruxet att pappa tycker inte om tanken att Jenny ska
vara ensam hemma med lille Noah och Tippex. Tippex är förvisso den snällaste
hunden i hela världen, men hon är en blandras.. Hmm... Amstaff och typ 2 kampras-
hundar till... Och hon har inte "bott" hemma hos Jenny och Olof sedan dom fick Noah...
Så det kan ju vara lite sådär :S Iofs har hon träffat Noah, hon stack ner nosen i barnvagnen
och luktade på honom, sen gav hon honom en jätteslick över hela ansiktet :)
Så söt :)

Så nu får vi välan se hur det blir... Beror ju lite på jobb också...
Men men :)

What's the problem, I don't know
well, maybe I'm in love (love)
think about it
everytime I think about it
can't stop thinking 'bout it
How much longer will it take to cure this?
Just to cure it cause I can't ignore it if it's love (love)
makes me wanna turn around and face me but I don't know nothing 'bout love

Harry Potter och sovmorgon

Mmmm sov till halv tolv idag, sen ringde telefonen... Orkade dock inte svara, men sen jag ner för att se vem som hade ringt, då var det ju systra min :) Åt frukost och ringde upp :)
Noah hade varit och fått sina första vaccinationer, vilket han inte alls tyckte var kul...
Sen hade de mätt och vägt honom, han var 60,5 cm lång och vägde... 6,7 kg, nånting.

Sedan dess har jag... Plockat iordning filmerna som låg framme, och sen har jag bara suttit
och läst, Harry Potter och fången från Azkaban... :)
Jag kommer nog aldrig tröttna på de stackars HPböckerna, trots att dom är alldeles
sönderlästa... HP och hemlighetens kammare har jag fått köpa nytt exemplar av, sidorna
började trilla ut... :S

Det händer att jag ser dig då och då

Ganska avslappnad träning igår, men vi var ändå trötta när den var över...
Match i lördags, joggning i måndags, match i tisdags och träning igår^^
Men det är livat :)

His smell stayed on my shirt
I can't say a word
can't swallow this lump inside my neck
you are the sweetest guy I've ever known

So sick of love songs

Det är på något vis en så härlig känsla...
Jag sitter i soffan i vardagsrummet, laptopen på soffbordet.
Regnet slår mot rutan och samtidigt som jag lyssnar på
Ne-Yos "So sick of love songs" hör jag låga snarkningar från
mina föräldrar på övervåningen...

Det är en så vanlig situation, men hur vanlig är den om 1 år?
Om 5 år?
Om 10?
Om 20?
Förutsatt att man lever dithän.

Bara en undring fundring.

Jag har suttit och läst bloggar nu... Jag älskar att göra det, folk avslöjar så
sjukt mycket mer än de tror, de är så lättlästa... (De flesta, ska sägas)
Givna bloggar är så klart Henrik Rydström och Bröderna Elm,
på barometern.se
Framför allt Henriks, som jag har följt ett par år...

Anyway the thing is
what I really meen
yours are the sweetest eyes
I've ever seen

Nåja

Jag åker upp till Sthlm nästa helg, det får bli så. Det blir väl fler fester och matcher... :/
Men måste i alla fall vara hemma till halv fyra på söndan, eftersom vi spelar hemma mot
Jämshög kl 5.

En välkommen överraskning idag :)

Vi stod och kollade lite på P17 innan träningen började, och jag tror det gick bra
för dom... Första halvlek blev det iaf... 3-2 till Listerby, sa Jessie.
Andra halvlek, no idea.

I'm so sick of love songs
so sad and slow
so why can't I turn off the radio?

I can hear the bells

Uuuugh, finally klar med rummet!
Sssså sssskönt, för att härma en viss varelse i världens bästa böcker...

Nu tänkte jag fixa min boklista på datorn, eller boklista och boklista...
Jag har skrivit in alla mina böcker i datorn.
Delat upp dom efter genre och nu håller jag på att lägga in dom
i bokstavsordning...
Jag älskar böcker :)

(och jag har btw räknat. 35 st av böckerna vet jag med säkerhet att jag har köpt
i år. Sen är där en del som jag är mindre säker på...)

I really need to get a life

Skit också...

Förlust... Vidrigt dåligt av oss stundtals. Den här matchen glömmer vi.

Gosh...

Men vi hade iaf trevligt i bussen på vägen hem...
Jessie, den fula tanten^^

I can't help falling in love with you

That's that

Jaha ja :) Har funderat lite nu... Mamma är ju faktiskt ledig nästa helg... Hon kanske kan åka upp till
Jenny istället för mig? BTW, hur mycket hjälp har hon av mig när det gäller lillkillen...? Men men, får väl se
nu, hoppas det löser sig :)

Om en halvtimme bär det iväg till idrottsplatsen, för bussresa ner till Sölvesborg, match.
Vi ska vinna!

When you're close I can't breathe

Hmmm... Ingen lösning i sikte än.. :/

Har varit ute och joggat elljusspåret med laget :) Eller, halva laget iaf, haha.
Hade najs tajm där ladies :)

Jag har hållt på å rensa i mitt rum hela dagen, hittat en allsvenskanspecial från
2004, OS-tidning från 2004, VM-tidning (friidrott) från 2003, Sportåretspecial från
både 2004 och 2003... Och massa, massa annat :) Alltid trevlig läsning :)

I want you and your beautiful soul

GAAAAH!

Jag får ett sammanbrott...
Fortfarande inte hittat nån lösningen på mitt Sthlms-fotbollsfest-problem...
AAAAAAARRGHHHHHHHHHHHH!!

Träning ikväll, springa i Brunnsskogen... Drygt.

Match imorgon, mot Sölvesborg...

Jag rensar mitt rum! Helsicke vad grejer jag har hittat, haha!

RSS 2.0