This could be the start

... of something new

























Det kanske finns nånting
som inte fanns förut


Jag tog en kula för dig

... och fick en smula tillbaks

Woho, vart i Växjö o hälsat på farbror Leif idag. O fick träffa farbror Nanne också, av bara farten^^ Är väl... nästan ett o ett halvt år sen man såg dom :P Anyways, Leif jobbar med datorer, och jag har beställt en ny!! =D Är mkt lycklig för detta! Denna datorn har vart en utmärkt följeslagare i ett bra tag, men den har blivit lite gammal o åldrig... 4 år är gammalt för en laptop^^
Det blir en ny HP, 14 tum (jag vill inte ha större, trots att jag vet att de större är bättre). Hårddisk på 320 gb, jämfört med vad jag har nu, typ 80 xD Ser jag fram emot! ;)

Resten av dagen? Ett töcken. Nääe då, bara skojar^^ Först läste jag ett par timmar, sen har jag spelat Sims 3 (lyckades tjuva pappas dator) ett par timmar ;) Sen skulle jag ju kolla på Footloose nu, men det sket sig, för jag hamnade här istället :P Och dividerar med Sara aka Pluppe^^ Hon hänger nog med till Kääälma på söndag o stannar där tills onsdag, om saker o ting går enligt planerna! =)

Imorgon är det nyår, hela 2010 har också gått :O Vart tar mitt liv vägen? Tror det passar på att rusa medan jag begraver näsan i kurslitteratur och hemtentor...
Det blir iaf en högklassig myskväll, då man umgås med folk som jobbar ;) Filmer, kanske spel, skitsnack o MASSA godis, chips, popcorn, dip och dylikt ;) Med Sarah, Sandra, Sofie o Ida =)

Where have all the good men gone
and where are all the Gods?
Where's the streetwise Hercules
to fight the rising odds?

I try to stay awake

... and remember my name

Längesen jag skrev nu!

Hmm... Julafton var mys i alla fall, ute i Johannishus. Jag, mamma, pappa, Lasse, Eija, Tim och Tina. Tittade på Kalle, åt julbord, julklappar, Mupparnas julsaga, gröt, Svensson Svensson, allt det där som hör till..!

I lördags vart det julldan och, som sig bör, Eringsboda Brunn =) Förfest hemma hos Ida och vi hade mkt skoj =D Sen stack vi till brunnen, kom lite för tidigt, vart lite dåligt med folk i början, men det tog sig! Sen sov vi hos Ida.

Söndag häntade pappa oss och det bar raka spåret till sporthallen och kolla på Maxi cup i ca fem timmar. Saxemaras tredjelag vann, o Backaryd (!) kom 2a.
Mycket ska man uppleva.

Måndagen vart hyggligt slapp, damernas finalspel i Maxi cup på kvällen. Tjejerna gjorde en kanonkväll!! 0-0 mot Rödeby, 1-1 mot Karlskrona FF och, BÄST, slog RBK med 5-2!!!! =D=D Helt jävla suveränt!!! De tog sig vidare till semi, men där tog det stopp mot Lörbys förstalag.
Rödeby FC plockade hem hela alltet. Lörby 1 kom 2a.

Igår... Var vi nere på Ekohallen och Bromölla möbler. Jag gick i en konstant dimma av trötthet och huvudvärk. På kvällen blev det lite fruktsallad och kolla på Vägen till Eldorado =)

Julklappar:
Disney Treasures - The complete Goofy (dvd)
Handduk m. Hello Kitty
Böcker:
Jane Austen - Emma (läser nu)
Meg Cabot - Jinx (läst)
Dennis Lehane - En mörk välsignelse (läst)
Cecily von Ziegesar - Med beröm godkänd (läst)
Tracy Chevalier - Okända väsen (läst)
Candace Bushnell - The Carrie diaries (eng.)
Tom McCarthy - Ghost pirates and other tales of the High Seas
Charlaine Harris/ Maggie Shayne/ Marilyn Tracy - Mörkervarelser

=D

Idag har det vart Lyckå cup med småtjejerna =) Uppstigning kl 6 imorse, samling vid macken 6.45. Uschamig. Sen vart det brumbrum in till Kna. Tre matcher med F10, fyra med F12. Därav inte hemma förrän tvåtiden i eftermiddag. Men kul!! Är så spelsugen att jag kan krevera, varförvarförvarför måste vi dras med ett överhuvud som jag inte tål överhuvudtaget?

Nu ska jag dejta min bok ett tag till, innan det blir middag.

It's a quarter after one
I'm a little drunk
and I need you now
said I wouldn't call
but I've lost all control
and I need you now

After all

... there's only one more sleep 'til Christmas

Mysdag! Jösses =) Det har snöat och snöat och snöat. Här är väldigt mycket snö nu, kan jag tala om! ;) Dessutom har en älg parkerat sig på vår grannes trädgård! Mamma upptäckte den när hon var ute o skottade, så hon kom rusans efter mig, jag rusade efter kameran o sen ut ;)


Vi lagade lite mat mitt på dagen, kollade på Musse Piggs julafton och donade klart det lilla som fanns kvar att göra.

Pappa kom hem vid halv fem-snåret, kört nereifrån Skåne! Tur att dom kom iväg som de gjorde, för där är ju tydligen kaos nu...
I alla fall så tog vi lite fika när han kom, sen klädde vi granen! =) Så nu står den här inne och lyser och ser mysig ut. Det blev även lite julmatsätande, skinka, kalkon, sill, ägg och dylikt ;) Vi står ju inte för det imorgon, eftersom det är Johannishusklanen (Lasse, Eija, Tina och Tim) som ska hålla julfirande ;)


Nu ska jag, mamma och pappa krypa ner i soffan och se en film och bara ha det gosigt!♥

There's magic in the air
this evening
magic in the air
the world is at her best
you know
when people love and care

I'm trying to find the words to say

... please, stay

Tjoho =)

Vart i stan idag, den Stora Staden Ronneby ;) Var inne o klippte mig (det känns mkt kortare :O är det nog också...), en sväng inne på Bokia för sakens skull, köpte frallor på Contan och avslutade med systemet, lite gott tills på lördag! =)
Sen plockade jag upp mamma och vi brummade hem till lilla huset i skogen.

Det är massa snö och massa minusgrader! Me loooove =) Just nu är det rena sommarvärmen ute, bara 11.8 minus ;) Vart -23.3 imorse när jag kom ner^^ Då är det ruggigt, längesen det var så kallt!

I övrigt? Tjaa, jag är klar med alla julklappar, inslagna och allt! Veeery nice =) Fixat o donat lite. Sitter och kikar på fåglarna vid fågelbordet genom köksfönstret. Fåglar är fantastiska att titta på! De är så jäkla roliga xD
Jo, jag har ett liv, jag lovar^^

Ikväll ska vi nog in o knalla på stan en stund, skulle väl vara kvällsöppet och marknad.

So let's sink another drink
cause it'll give me time to think

Santa looked a lot like daddy

... or daddy looked a lot like him

JUUUUUUUULLOOOOOOOOOOOV!! =D
Något man aldrig bli för gammal för!

Idag har det vart full fart ;) Skola från tio till halv tre, sen vart det hem, dammsuga, äta lite och sedan brumma ner mot Bläjkinge med Anna och Anja som sällskap! (Efter att vi dumpat Josefine hemma hos henne^^). Tog längre tid än vanligt, halt o dant. Men hem kom vi!

Fick lite varma mackor till livs här hemma, och nu har jag och mamma parkerat oss i soffan. Skönt. Imorgon ska jag klippa mig, lite toppar och etapper.

I'll be waiting here
Santa, that's my only wish this year

Is there anyway that I can stay

... in your arms?

Ojsch. Handlat massor, plånkan gråter, jag går i personlig konkurs^^

Anyways...
Spelat Uno i över en timma nu, jag, Anna, Jessica och David. Det gick lika bra för mig som det brukar gå när jag spelar spel :P DVS jag förlorade ett onämnbart antal gånger xD Men det är tusan konspiration o sammansvärjning o hela alltet mot mig!!

Nu tänker jag krypa till kojs, skriva och förhoppningsvis sova.

Imorgon bär det av hemåt, såtillvida vädret tillåter. David presenterade väderrapporten från iPhonen, extremkyla, typ 15-25 minus och 1-2 dm snö det kommande dygnet... Vilket jag älskar, men inte att köra bil i!

See you later, alligator.

If I'm not made for you
then why does my heart tell me that I am?

Santa, can you hear me?

... I have been so good this year

Idag blev det full fart från start^^ Hann inte mer än stiga upp o gnugga sömnen ur ögonen förrän det sa knackelibank på dörren. Daniel undrade om jag kunde hjälpa honom att bära, han hade packat så mycket så han kunde inte bära allt själv, HAHA xD Så jag hivade mig upp o hjälpte honom bära bort väskorna till busshållsplatsen. I trekvartslånga pyjamasbyxor, gympadojor utan strumpor, svart kappa, morgonrufs och glasögon. Tjaa, har inte Kalmar skrattat ihjäl sig idag, så...^^
Sen kom jag tillbaka till huset, insåg att jag inte hade någon nyckelknippa. Ingen nyckelknippa = ingen passerbricka = kommer inte in.
Hmm.
Anna var i skolan. Ringa Jessica! Ingen mobil. Hade precis klurat ut att jag skulle köra på snöbollsmetoden (slänge snöbollar o hoppas pricka de andras fönster), när jag kom fram till dörren och såg att den inte stängts ordentligt, så den gick att öppna utan bricka! Oamig, så glad jag blev, hahaha ;)

Sen vart det bara att göra sig iordning och kila till skolan. Och leta efter salen med Malin, Jeanette och Rebecca. Hmm. Till slut såg vi Ulla (läraren) genom ett fönster, o då kom vi på; "Det är ju aulan!" Eller tja, megaföreläsningssalen. Så till slut så..!

Efter skolan vart det tillbaka hit o göra sig lite lunch, o nu sitter jag o väntar på att Anna ska komma hem, för vi ska ut o julhandla! =) Först en sväng på stan. Funderar på att leta nåt kul att ha på sig på juldan kanske... Men får se, min plånka gråter ju allaredan =/ Men men. Netonnet o köpa hårddisk till Sofie o pappa, sen IKEA o köpa DVD- och CDkartonger till mamma. Det är mina måsten... Plus några jag inte kan säga här, haha!

Make my wish come true
all I want for Christmas is you

It's true, wherever you find love

... it feels like Christmas

Mkt effektiv dag, om jag får säga det själv..! Städat badrummet (puuh), bäddat rent, diskat (dock inte det senaste xD) och tvättat! O tvätten hänger fortfarande i torkskåpet... Hmmm... Jaha, blir väl det också innan man kryper till kojs.

I eftermiddags kom Anna tillbaka! Gick ner till stationen o mötte henne, sen har vi dillat om allting som vi inte kunnat dilla om de senaste 5 veckorna^^

Gjorde lite mat vid halv nio, o då vart det jäklar aktivitet i köket..! Jag, Anna, Fredrik och Axel trängdes och försökte dona ihop att. Klart det gick bra =) Sen har vi kollat på Glee och ätit lite. Pommes, beasås, majs och chicken bits. Taaasty^^

Imorgon är det föreläsning 10-11:30, sen grupparbete. Näst sista innan jullovet!! Sen på eftermiddagen blir det ner till stan o julhandla det sista (förhoppningsvis) med Anna. Blir en sväng till Netonnet och IKEA också.

Frosty the snowman
was a fairytale, they say
he was made out of snow
but the children know
how he came to life one day

Raleigh is the capital of North Carolina

... peanut butter sandwich with some aunt Jemima

Inget vatten :O Nåt puckat rör som gått sönder o det fanns väl inte reservgrejer. Suck. Inget vatten på hela dan! Ingen disk, ingen dusch, inga linser... Men det skulle väl vara fixat hyggligt snart, hoppas jag =)

Kvällen är färdigplanerad, det blir böcker, film och datorn för hela slanten ;)

Och ensamtid med mina tankar, men ikväll ska de inte få ta över.

Beneath your perfume
and make-up
you're just a baby in disguise

I will save this empty space

... next to me like it's a grave

Where I lay a place for us to sleep eternally together

UschUschUsch, jag är en sån person som inte ska vara ensam. Jag städar upp bland mina tankar, men det går åt helvete, precis som när jag försöker städa upp bland alla fysiska föremål i mitt rum.
Jag funderar över allting som har varit galet, är galet och som alltid kommer vara galet, för jag hör till de där människorna som aldrig förändras.
Jag grubblar för mycket, skrattar för högt, skriver för många dåliga dikter, lyssnar på musik som uttrycker allt som jag inte kan uttrycka på egen hand, drömmer om den ende jag vill ha och som jag aldrig kan få, jag fastnar för lätt och när jag fastnar så fastnar jag så jävla hårt och jag kan aldrig släppa taget.
Jag har gått vilse i tankarna och jag är rädd att det kommer den dag då jag inte hittar tillbaka.

Men allt det där, det gjorde jag för sex år sen. För tio år sen och för fjorton år sen.

Jag är inte den som är den, vill du lära känna mig? Varsågod, stig på och jag ska berätta allt om mitt liv. Hej, jag är glad, gillar sport, älskar mina vänner, har världens underbaraste familj och är gladare än någon annan.
Av någon anledning glömmer jag alltid berätta om den mörka sidan, den där som alla har och faktiskt visar, men jag visar aldrig min, för jag alltid glad.

Det är den mörka sidan som slukar mig, till exempel såhär en mörk kväll i mitten av december, när jag sitter i mitt studentrum och inte kan skingra tankarna på egen hand.
Jag har skrivit alldeles för länge ikväll.

Nu stänger jag av musiken som uttrycker allt jag inte kan uttrycka själv, sen går jag och lägger mig och struntar i att sova för att fundera och kolla på The Notebook, för jag behöver en ursäkt för att gråta.
Det behöver man ibland.

Och imorgon kommer jag att vara glad igen.

A ghost of you
is all that I have left
it's all that I have left of you to hold
I wake in the night
to find there's no one there but me
and nothing left of what we were at all

Love is like a car crash

... and I just can't look away

Tillbaka i Kalmar! I skolan, i korridoren.

Skola igår och döm om min lättnad när Ulla säger att loggboken mest är vägande om man balanserar på gränsen till VG, då kan den knuffa över en om den är bra. Men jag är godkänd på VFUn och min loggbok är skitdålig, så hej G! Men what the heck, jag är ju godkänd, så whatever =D

Tog en riktig myskväll, läste hela senaste Gossip Girl-boken, satt lite vid datorn, tjafsade med Sofie och bara slöade. Riktigt guttigt =) Behövs nu efter 5-6 riktigt fullknökade veckor..!

Idag sooov jag, och märktes att jag var tillbaka i min egen säng, för jag vaknade inte förrän kvart i tolv xD Riktigt ljuvligt. Sen har jag läst och vart borta på Giraffen o köpt frukost, för det glömde jag handla igår :P Men vilket väglag att gå i! För varje steg framåt, så tar du ett bak.. (Ur Rudolf m röda mulen^^)

Blir nog lugna gatan ikväll också, vad det verkar! Lääääsa. Jag har ju äntligen tillgång till alla mina böcker, har haft sån abstinens när jag vart hemma :O Är nu innehavare av 565 stycken! =D

You say hi to your friends
you ain't seen in a while
tryin' to stay out everybody's way
it's your freshman year
and you're gonna be here
for the next four years
in this town

Stavfel

... mot sunt förnuft

VFUn är över.

LEDSAMT!!! Oamig, vilka goa veckor det har vart.. Sista dan var jag snyftfärdig helt av mig själv, brast ju lite när jag fick ett megakuvert med teckningar, sånt de skrivit o lite annat. O som avslutning kommer alla i klassen fram o kramas.
Jonna Carlsson förvandlades omedelbums till tåröversvämmad krambjörn.

I fredags kväll vart det lilljul hos Sarah, med Sarah (obviously xD), Sandra, Sofie o Ida. Mycket mys o skoj kväll! =D

Igår vart jag i Kna med FO, hon skulle julhandla, men blev inte så mkt av att. Vi strosade runt o kikade, körde ut till Donken o åt, sen vidare till Jysk, Elgiganten, OnOff, Rusta och Harald Nyborg.

Jag ska skaffa ny dator!!! Finally!!! =D

Anyways, inte kreativ för fem öre nu.
Tack för stunden.

When you call my name
it's like a little prayer
I'm down on my knees

T-t-t-trippin' over land mines

... falling over words when I see your face

...
And he barnbequed Blitzen, and he took a big bite and said;
"It tastes just like chicken!"

Haha, lyssnar på Weird Al, The night Santa went crazy. Me like.

Åå, sista dagen på VFUn imorgon, vill inte vill inte vill inte!! =( Jag vill vara kvar hos mina söta ungar! Skrattade ihjäl 2 grr idag, först när Sammy säger:
"Ha-ha-ha den äran!" o precis då kommer Robin fram, o de säger samtidigt:
"Nej nej, dumsnut!" Inte planerat eller nånting, det bara kom, o helt läskigt synkat! Gudars, vad jag skrattade. Sköna ungar^^ För att inte tala om lite senare, när de höll på o smussla inne i grupprummet, så kommer Dennis utspringans o sätter sig. Men då kommer Linus ut o hojtar:
"Dennis! DENNIS! Du måste skriva Dennis Håkansson också, för du vet hur man skriver Dennis!" HAHAHAHA xD Näe, dom är för tusan bara 11, begär inte att alla ska kunna skriva Dennis! ;D
Gulletroll. Ta bara detta:

Naaaaw!♥

Anyways, det är tur att man ska hitta på lite kul grejer, annars hade jag välan gråtit ihjäl mig imorgon. Fast jag kommer nog gråta några tårar ändå, ska ni se! That's me, sentimental like hell.
Men nån måste väl vara det också =)

Ikväll blir det Maxi Cup med bästaste Sandrew! =D

And I never could imagine
and I don't want to pretend
I just know that I don't want this to end

They treated us like gentlemen

... we tried to act the same

Ojsch, idag vart det skolinspektion! Var nog inte helt fel att ha varit med på en sån...^^ Uschamig, sånt kan jag klara mig utan i framtiden, känns det som :P

Puckomig sätter handen rakt på en nubb när barnen har magnetism! I hade ställt den så spetsen var uppåt, varpå jag placerade näven... För den oinvigde är en nubb typ en liten spik. Jag riktigt hoppade av beundran i tankarna. Beundran av mig själv. Nu har jag alltså 4 smärre klantigheter:
1. Vaknade 1 h 20 min innan jag skulle stiga. Blev psykiskt besatt av klockan o kollade tiden hela tiden. Däremellan försökte jag sova, men tänkte på klockan, spänningsbet och hade följaktligen världens huvudvärk när jag steg upp en timme senare, utan att ha sovit alls.
2. Skulle backa här ute på grusvägen (glömt mitt USB). Ena backspegeln gick inte att vinkla, så fick köra på känsla. Bara det att känslan förde mig rakt in i en snödriva.
3. Tappade taget om min tunga matbytta (potatismos - därav tung), o den hängde sig på en nagel. Mitt pekfinger hurts like hell, kan jag tala om.
4. Ovan nämna incident med I, S och Ts nubb.
Men, that's life! =)

Förstå min panikkatastrofkänsla när varken FO eller Sara kunde hänga med på Maxi Cup imorgon kväll?!?! Årets höjdpunkt vad gäller Ronneby, o jag o FO har nog vart där varenda år de senaste... 7-8 åren, skulle jag tippa.  Men det är tur att man har kalasfina vänner som t ex Sandrew ;)
Gulletösen gick med på att göra mig sällskap, så Maxi Cup, here we come! =D

Summer days
drifting away
but uh-oh
the summernights

You took a hammer to these walls

... dragged the memories down the hall

I never saw it coming
I should've started running
a long, long time ago

Puh, är en smula trött och pömsen...^^

(Like how much you wanted
anyone but me)

You've got a piece of me
and honestly
my life would suck without you

I know that I've got issues
but you're pretty messed up too

Lyssnar på Erik Grönwall o är på sånt där humören, så texten kommer nog bli sönderhackad, icke sammanhängande

(Being with you
is dysfunctional)

och typ så.

Middag.

Said you'd never come back
but here you are again
cause we belong together

And it's old, bold captain Freeny

... old, bold Freeny-o

Irland i sommar, aight?

as young Roddy McCorley goes to die
on the bridge of Toume today

Fick titta på Sonjas video från när de vart på Irland. Blev inte avundsjuk.
Inte alls.

Said the mother "do not wrong me
don't take me daughter from me
for if you do, I will torment you
and after death me ghost will hunt you"

Nu är det dimma

... över mig och över England

Jag hugger i sten
men jag tror att jag sakta börjar se en kontur

Puuh, full gång idag! Bakat med mamma, pepparkakor, lussekatter och Sollans kakor =) Massa mums! Pepparkakorna får jag bryt på varenda år, för jag är så fantastiskt dålig på att få över dom på plåten xD Lussekatterna är bäst ;) Roligast att göra och godast ever =D

Stadig mejl- och smskontakt med flickorna, så nu är nog alla julklappar dealade! Amazing, I'd say... Dvs de 4 jag behöver ha klara tills fredag :P

Riktig mysdag med mamma o pappa =)
Nu ska vi strax klå oss ner i soffan o kolla på först Trolltyg i tomteskogen, sen Rudolf med röda mulen ;) Den sistnämnda är tradition!! Nog... 8-9 år ;)

Jag dricker glögg med balkongdörrn öppen inatt
jag är så trött på alla mejl och koder
jag vill ha dig här på riktigt inatt
och suga liv ur din halspulsåder

I can't make it out alone

... I've built my dreams around you

Burrrr, småkall och småpömsen.

Igårkväll vart jag trött som en gnu, skolan tär, visst är det så! ;) Sååååå skönt med en redig slappehelg, behövs efter minimivilan förra helgen xD
Kan inte smälta att Olle åkte ur Idol :O Blixterdåligt!! Minnah är ju bara ännu en i mängden, Jay är outstanding och Olle hade definitivt något eget, med den rösten.
Scenariot som jag föreställt mig; Minnah ut igår, Olle och Jay till final där Jay tveklöst vinner. Men nänä. Tusan.

Älskar Taylor Swift's "Mean".

Idag har jag o mamma vart en sväng i K-na, tänkte hitta lite julklappar... Jodå xD EN. Suck för mig. Men har fixat Sofie, Sandra, Idas är bestämd, inte införskaffad, o Sarahs är typ halvklar ;D
Vad gäller familjen... En till mamma o pappa är klar, en till mamma bestämd, Tina bestämd, Jenny, Noah o Olof tyyyp bestämda o Tim INGEN ANING. Men men, jag har ju ändå 20 dagar på mig 8-)

Jag köpte pennor idag också!! =) 6 stycken, vilket gick på 180 kr xD Dyrt med high class-pennor... 2 tunikor också. O en kylskåpsmagnet som vi måste ha i korridoren^^

Hur kan man inte älska Fairytale of New York? Underbar låt.

I'll be back.

They got cars big as bars
they got rivers of gold
but the wind goes right through you
it's no place for the old
when you first took my hand
on a cold Christmas Eve
you promised me Broadway
was waiting for me
you were handsome
you were pretty
queen of New York city
when the band finished playing
they yelled out for more
Sinatra was swinging
all the drunks they were singing
we kissed on a corner
then danced through the night

Someday I'll be living in a big, old city

... and all you're ever gonna be is mean

Vart o lyssnade på föreläsning med kidsen idag, om smsmobbning och internet o sånt. Kalasbra! O vart ju inte sämre av att det var en heeelt ok polis som talade ;D
O fick kidsen dagens gapskratt eller? xD Mr Polis pekade plötsligt på mig;
"Vad heter du?" Frågade han.
"Jonna"
"Okej, om jag säger till Jonna; Jag ska döda dig!..." O pratade vidare. Det handlade om olaga hot, men jag tror barnen la ner öronverksamheten några sekunder där, de var upptagna med att skratta^^ Annars vart de fängslade hela tiden! Tror de fick sig nåra tankeställare.

I eftermiddag har jag myyyyst. Jag har inlett mitt julkalenderfrosseri. Pettsson och Findus - tomtemaskinen, Sunes jul, Mysteriet på Greveholm och Kaspar i Nudådalen. Och ikväll såklart också Hotell Gyllene Knorren ;)

Nu kollar jag på Jurassic Park, sen är det ju Romeo och Julia!! Wie mein Gott...^^

Now I don't know what it always was with us
we chose the words and yeah, we drew the lines
there was just no way this house could hold the two of us
I guess that we were just too much of the same kind

RSS 2.0