Hjälpa de glömda

... det kan bara du

Igår vart det en kul kväll ;) Sooovmorgon, sen iordninggörande hela dan. Hade blixterkul. Drack Rosa Pantern (yummie), sprayade Annas hår rosa! Blixterkul^^ Sen sprayade hon mitt hår svart. Daniel stack in huvudet o fnissade åt oss. Jag hade ett papper för att skydda ansiktet, o såg ju därför ingenting.
"Men Jonna, skulle det vara grönt?"
"Daniel, KNIP!"
Hade Scary Movie rullans i bakgrunden också :D Den är blixterrolig! Wazzzza...
Alexander donade också med sin utklädning. Han har tydligen tränat japansk svärdskonst, så skulle använda den dräkten. Och hade världens läskigaste röda linser!!

Men klara blev vi och iväg kom vi^^ På bussen och ut till Norra Hagby. Platsen som Gud glömde xD Jisses, ingen stor aning om vart vi var. Vänster sida om E22an om man kör härifrån, iaf :P
Men det blev trevligt, så småningom =)


Senare stack vi tillbaka med bussen, jag, Josefine o Anna, o tog oss hit. Lite mat från Frasses (satt fint när man bara hunnit med en korv o lite majs!) och lite dricka. Sen drog vi till Palace =) Mkt folk och de flesta utklädda! Kul =) Träffade Alexander nästan direkt, sen drullade vi bort till lilla dansgolvet, där det var bäst musik^^
Senare vilade vi en stund, slog oss ner på övervåningen. Då dök Alexander upp igen, med Elia i släptåg. Vi fattade bara att hans utklädning vart bra, men vi fattade inte vad han föreställde xD Han menade sig vara Pyramidhead från Silent Hill. Vilket visst var en skräckfilm, o sånt tittar inte jag på^^ Därav skulle Elia förklara lite finkänsligt;
"Han lagar mat!"
"Mhm, på andra människor eller?"
"Jaa... Och han är våldtäktsman." Tystnad.
"Men jag gillar honom ändå!" Och här flyttade jag mig och min pall en meter bort från honom^^ Haha :P
Silenthill.jpg Silent Hill image by Fuhrer_14
Pyramidhead - obviously^^ Mkt likt, vart det iaf!

På vägen hem fick vi sällskap av två killar, varav den ena inte vart utklädd klädmässigt iaf, den andre hade lite hiskeliga kläder och en lång peruk som satt på sniskan... Och Anna frågar varför inte han är utklädd. Gud, att inte vi dog av skratt.

Idag har det vart lugnt... Gick med Anna till Södercentrum, hon skulle ha en pizza^^ Ugh. Sen hem och städa hela korridoren. Tog väl en och en halv timme, eller nåt sånt xD Men iPoden på, så det funkade ;)

Kollat på Ringaren i Notre Dame (nästan hela iaf) och några Prison Break-avsnitt. Imorgon är det skola, sen sätter vi full fart med hemtentan! Jag har ju stommen, nu ska texten skrivas ihop, hänvisa till litteratur och BAM, vi har en hemtenta!
Fråga mig gärna på onsdag om jag fortfarande tycker att det är så lätt.

Nu ska jag skriva lite, sen sova =) Kanske se klart Ringaren...

Before I leave
brush my teeth
with a bottle of Jack
cause when I leave for the night
I ain't coming back

Sneaking out late

... tapping on your window

He-hey, good-looking! ;D

She wants him so badly
knows what she wants to be
with all the charms of a woman
you've kept the secret of your youth
bookmark it
she's so close now
this girl is half his age

I could get used to you

... everday

Woho =) Nu är jag sådär härligt trött... Vart igång hela dan! Eller okej, efter att jag stigit upp vid kvart i tolv...

Vi (jag, Anna och Josefine) vart nämligen med som statister i nya reklamfilmen för LNU! =) Skitkul :D Så vi skulle vara nere på Sjöfart vid 1, men sen blev det fördröjt till 3, så vi stack till Baronen och shoppade lite ;) En klänning och ett linne blev det, samt lite till Halloweenfesten på lördag.
Sen tog vi en fika på Nilssons (?) och sen stack vi bort till Sjöfart. Då vart det dags! Vi höll på från halv tre till strax efter sex på kvällen. Goa människor! =) Så blev en riktigt kul dag!

Därefter gick vi till den irländska puben (aka Molly Malone) och åt. Hur gott som helst! Till det slank det ner lite cider, och det slank ner som Guds ord i tosing (pappa-ordspråk). Sen satt vi och dillade en stund. Anna beställde en nachostallrik som vi inte ens var i närheten av att orka äta upp^^


Nu är jag på plats här i rummet igen^^ Pillat i en maskin tvätt, och förhoppningsvis hinner jag med en till innan kvällen är slut...

Flickan i Havanna
hon har inga pengar kvar
sitter i ett fönster
vinkar åt en karl

Young teacher, the subject

... of school girl fantasy

Jag älskar Don't stand so close to me/ Young girl från Glee!! Helt underbar.

Idag vart det skola, prata lite om sin hemtenta. Gud, vad jag svamlade. Jag hade mkt klarare tankar, men det som kom ut ur munnen vart IG-. Tur vi inte får betyg på det..! Men men, så kan det gå ibland.

Jeanette tutade på mig utanför Japanen och skrämde halvt slag på mig. Dagens skräm!

Ikväll har jag o Anna vart på spinning :D Vilken genomkörare! Hur skönt som helst! Anna gillade att inte xD Hon tyckte sig känna rena dödens närvaro^^ Men ska nog kunna släpa dit henne igen ;)

Sen har det vart rätt soft^^ Kollat på Prison Break och Paradise Hotel. Och lagat Chili con carne! =) Mkt gott.

Imorgon ska jag, Anna o Josefine göra nåt jag aldrig gjort förut! ...Trumvirvel... Statistroll! I en reklamfilm för LNU^^ Får väl se vad det blir av att xD Josefine skickade in att ikväll o vi kom med, så :P

Nu ska jag leta reda på avsnittet där mr Schue sjunger ovan nämnda låt, sen ska jag sova och snarka. (För det gör jag tydligen, enligt vissa!)

Jag har verkligen provat med allt
jag har träffat för fan hela världen
från Paris till Shanghai
slitna jeans och kavaj
jag har till och med surfat på nätet

Now he's a mile high

... and I'm on Texas time

Bussen bar tillbaks till stora staden Kääälma idag. Usch, jag tycker fortfarande det kan vara jobbigt att lämna hemma. Det är fånigt, det har ju gått över ett år! Men ibland känns det motigt ändå...
Men vart väl för att det var en såndär helg...
Jag saknar självklarheten där hemma.
Att jag kan köra vägarna med förbundna ögon.
Tystnaden.
Pappas snarkningar och mammas underbara mat.
Ingen snarkar så högt som pappa,
och ingen lagar bättre och godare mat än mamma.
Och att träffa och umgås med laget igen,
SATAN, vad jag saknar fotbollen. Förlåt mig, men SATAN.
Jag saknar vårt lag.
Jag saknar tjejerna och ziggezagge och grusträning i 11 minusgrader.
Jag saknar mina vänner.

Förlåt, jag har bara hemlängtan nu.
Jag är mig själv imorgon.
Idag är det för sent.

There's no surf in Colorado anyway
and it's a shame to hear you're happy
and you still look at me that way
there's no surf in Colorado anyway
she never waved to me or said goodbye
one night she just left me and her behind

Rörda av en ton

... i en melodi

Bilder från hemstad
jagar mig i sömnen

Idag har det vart lite annat på G =) Vart med pappa nere i Hoby o lämpat av Vraket, hon ska vara där över vintern. En av pappas jobbarkompisar har en lada med plats^^

På eftermiddag började jag, flankerad av mamma och pappa, kolla på Skönheten & Odjuret (vi köpte den igår!!)! Hur underbar som helst...
Men fick avbryta efter drygt trekvart, middagsdags! Rotfruktgratäng och baconlindad ytterfilé med soltorkade tomater... Delicious!!

Kvällen ägnades åt Himlen är oskyldigt blå på bion i Karlskrona. Med FO =) Den vart sådär... Kanske inte värd biopengarna, direkt xD Men men!

När jag kom hem såg vi klart Skönheten & Odjuret. Herregud, vad bra den är. Älskar att de i en av låtarna (den då byborna marscherar mot Odjurets borg) sjunger; "Det vi inte känner till, det kan vi inte tycka om" eller något liknande...

Sen kom KusinVitamin Tim o dillade jobb med pappa, lånade Bilbo av mig och lät mamma förfasa sig över hans nygjorda tungpiercing^^ Och vi konstaterade att det är ganska precis 3 månader till fjällen!

Ska vi våga tro
på vår fantasi
sagan ger oss svar
varje väsen har
skönhet inuti

I was high on a mountain

... when daddy let me drive

Suck för mig! Glömde både biobiljett och glasögon i Kääälma! :O Värst är det dock att inte ha nåra glasögon... Linserna tär lite på ögonen xD

Idag har jag vart i stan med mamma =) Systemet, optikern och Maxi. På sistnämnda stället köpte vi Skönheten och Odjuret!!!! :D Såå glad, den har jag väntat på i några år nu ;)

Mamma hade pratat med Jenny i telefon igår, så hade Noah velat prata också, o när han fick luren ropade han till mamma:
"Nonna kommer! Nonna kommer!" Så han har fått veta att jag ska komma dit =) Pluttegullunge!

Vi har ätit tårta också, firat mamma lite i efterhand =)

Om 40 minuter ska jag möta upp FO och Nettan på macken, sen bär det av till Hallabro och årsfest med Belganet/Hallabro =)

Även om ett sekel går
så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då
från och med du

You should've thought twice

... 'fore you let it all go

Baby, and you might still have me.

Puuuh, vilken dag! Värsta kaoset i skolan imorse! :O Sofie hade drullat kull (halkat) på väg till skolan, Rebecca hade krockat med en annan cyklist OCH en bilist hade vräkt upp en bildörr o slagit kull henne o cykeln, och Elina körde i diket med bilen.
Hiskeligt!
Och det är halt, ska ni veta... Jag halkade vid bommarna, men fixade för en gångs skull att hålla balansen^^

Föreställningarna gick bra, vart kul att se de andras! =) Och skrattade vi oss fördärvade eller vad, när Maria hoppar runt i en "Näcken"-kostym... xD

Sen vart det raka spåret hem, packa, läsa Annas hemtenta, äta och dona lite. Om cirkus 20 minuter ska jag gå ner till stationen o ta bussen hem =) Hoppas att inte den också råkar ut för halka, jag är lite nervös, men tanke på hur starten på dagen såg ut..!

If you fall get back on again
cowgirls don't cry

Just a small town girl

... living in a lonely world

Ojojoj, idag har det vart dramatik här i Kalmar! (Och då menar jag inte vårt dramatid imorse!). Bombman o grejer :O Vet inte än om han faktiskt hade en bomb, men folk evakuerades o spärrades av o sånt i alla fall, så vi får väl se.

Sista övandet inför vår dramaföreställning imorgon... Som jag längtar. Inte. Verkligen inte min grej. Men ganska simpla repliker, inte så mkt att komma ihåg... Och bara för att jag säger det, så kommer jag väl screw it up imorgon xD Men följande:
1. Östanvind med bud om fasa
bär bort lätta suckars ljud
2. Vad är det för en gräslig avgrund som plötsligt öppnar sig i min själ?
3. Tankar vädras i solnedgång
så olika gåvor de fått
en närvaro som krävs uti
östanvind på ont och gott
4. Efter idag känns frihet nära
och världen ska bli min
efter idag så snubblar jag gärna
aldrig ge upp någonsin
5. Drömmar
Tjaa, det går från negativt till positivt i föreställningen, om ni inte fattade det^^

Jag har vart en vända på stan med Anna, hittade bl a en fin tröja som jag tänkte ha på årsfesten i helgen =) Mkt nice! Så nu har jag planer för de närmsta... 5 helgerna. Alla är supersäkra, men planerna är:
Lördag 23/10: Årsfest
Söndag 24/10: Bio m FO
Lördag 30/10: Fest
Fre-Sön 5-7/10: Sthlm
Fre-Sön 12-14/11: Helhelg i Kääälma med tjejerna, ROSENSTRÖM!
EV. Tors-Sön 18-21/11: Lalandia
Niiiiice om allt blir av ;)

Ikväll var vi på gymmet (jag, Anna & Josefine) =) Skulle på Zumba! Afrikainspirerad dans... Det var skaka skak på allting, och jag kan inte skaka alls. Men men, blev några goda skratt, vill jag lova!!

Imorgon är det skola, 8-12, sen åker jag hem till Bläjkinge med 14.15-bussen, är planen! =)

Just a small town girl
living in a lonely world
she took the midnight train
going anywhere
Just a city boy
born and raised in south Detroit
he took the midnight train
going anywhere

Jag har verkligen provat med allt

... jag har träffat för fan hela världen

Idag var det till att pallra sig upp HALV åtta... Ojojoj, hela mitt jag svimmade en smula. Och imorgon blir det kvart i åtta... Gudars xD

Synd man är en sån hämmad fegis vad gäller teater^^ Man gör det så dåligt för att man inte vågar släppa loss xD Men å andra sidan, hur ofta sysslar man med sånt? :P Vi verkar slippa dansa i alla fall, undertecknad är evigt tacksam för det..! =)
Men tror det kan bli bra ;) Hoppas på det.

Men imorgon blir det alltså dans :O Ska på Sumba med Anna o Josefine... Kan inte rå för att jag hispar lite inför det. Måste skicka sms till FO o berätta det, hon kommer finna det ytterst underhållande^^

Har pratat med min lilla storasyster, o gjort klart med biljetter o hela köret =) Ska åka upp helgen 5-7 november :D

Har vart på gymmet en vända. Synd att jag inte noterade att det regnade ute. Hade tänkt ta vilodag idag, eftersom vi tränat måndag o tisdag, o ska dit imorgon, men sen blev jag så sugen på att träna. O slängde en blick ut; Jaja, ser grått ut.
Sen kom jag ut och upptäckte att grått var dagens underdrift. Det vart riktigt blygrått och regnade.
Tränade lite lugnt, sen tog jag en stund i massagesängen ;) Mkt nice!
Och när jag skulle gå hem hade regnet ökat på, till ösregn.
Myyyys! Regn är underbart.
A walk in the Irish rain

Stack till Maxi med Anna också... Köpte julmust, lite naturgodis (har hittat mig en favorit - frystorkade jordgubbar i yoghurt) och soltorkade tomater. Smaskens.
Nu ska vi väl kika på ett avsnitt av Prison Break snart, men eftersom jag vart duktig o börjat punkta lite grejer till hemtentan, så ska jag faktiskt kolla lite på Glee ;) Tror jag.

I guess the change in my pocket
wasn't enough
I'm like
Fuck You
and fuck her too
I said, if I were richer
I'd still be with ya
Ha, now ain't that some shit?
And although there's pain in my chest
I still wish you the best
with a
Fuck You

I wanna be a billionaire

... so fucking bad

Jahapp =) Idag vart det drama igen! Inledde med att kolla på videoinspelningen av våra sagoföreställningar som vi visade upp i våras xD GUD, kunde man skratta ihjäl sig eller?^^ HAHAH, vad roligt det var :D o übergulliga Trulle bjöd på godis, för att fullända det hela =) Helt klart en av de bästa lärarna här..! (O inte bara pga godiset - hon är fantastisk annars också!)

Sen satte vi oss i grupperna o började arbeta med dikttemat som ska visas upp på fredag... I min grupp ingår förutom jag också Marika, Rebecca, Sabina, Malin och Sofie J =) Funkade mkt bra^^ Även om det spårade ur sista minuterna, när vi hade kramat ur våra hjärnor all kreativitet, haha^^

När jag kom hem ringde jag hem till mamma, som fyller år idag! =) Dillade en stund med henne, sen var det dags för lunch. Potatismos med majs. Tasty!

Halv två mötte jag och Anna upp Josefine nere på gymmet =) Idag körde vi på lite mer ;) Så hoppas på träningsvärk imorgon! Då blir det nog ensamträning, för Anna o Josefine skulle nog inte träna.. Men jag är pigg på att ;) Iaf för stunden!
På torsdag ska vi gå på Sumba... Tydligen nåt dansaktigt med afrikanska inslag. Gissa vem som kommer bjuda folk på årets gapskratt?
Japp, jag. Fast Anna o Josefine har lovat att vi står längst bak o jag får stå emellan dom, för att skona oskyldiga människor. Så vi får väl se hur det går^^

Sen har det blivit middag (satt fint!) o sen STORhandling på Maxi... O Anna kom fram till att jag behöver en cykelkorg till xD Tre stora kassar. Luckily kunde Anna ta en av dom^^

O ikväll har det diskuterats och kollats på Paradise Hotel... Jisses. Jag säger bara det, Linas föräldrar måste sitta nånstans i Sverige/himlen/helvetet o gråta ögonen ur sig. Jag skäms när jag TITTAR.

Imorgon ska jag sälja en bok från AU1 :D

When I see your face
there's not a thing that I would change
cause you're amazing
just the way you are
and when you smile
the whole world stops
and stare for a while
cause girl
you're amazing
just the way you are

And you're tied together

... with a smile

Så blev det träning ;) Med Anna o Josefine! Skitkul :D Körde dock inte hårt ikväll, de ville testa på att lite först. Men imorgon blir det hårdkörning ;D Haha, vad kaxig man är NU^^ Annat ljud i skällan imorgon, kanske... ;P

Nu ska jag strax iväg igen, hann inte mer än hem så undrade Jessica om vi ville hänga med på innebandy, Davids lag spelar.
Självklart!
HAHA, Anna undrade vilka det var, varpå David talade om att det är korpen. De dividerade om detta två sekunder, innan Anna kom på vad korpen var;
"AHA, men det är ju det med såna avdankade spelare!" HAHA^^

Tingeling!

And he bowed his head to Jesus
and he stood for Uncle Sam
and he only loved one woman
was always proud of what he had
he said his greatest contribution
is the ones you leave behind
raised on the ways and gentle kindness
of a small town southern man

I wish you the best

... I guess

Woho, Anna o Josefine har skaffat gymkort på samma gym som jag :D Nu jäklar!!

Idag har det ju faktiskt vart skola :P Upp klockan 8!! Uschamig, jag var oförskämt trött... Och frös så jag skakade, precis som när jag skulle sova xD Börjar bli lite svalare i korridoren nu.
Vi var i Dramahuset, det tar mig cirkus 2-3 minuter från mitt rum tills jag är inne i salen :P Helt perfekt! =) Vi fick två dikter som vi skulle gestalta. Ganska kul, men man känner sig ganska fånig också, emellanåt^^

Har fått näsblod två gånger idag :O

Nu sitter jag o slappar lite, har ätit lunch... Så blir väl att läsa en stund, vid fem ska jag till gymmet med Anna o Josefine ;D

It's written all over my face, I can't
function the same when you're not here

Irland

... Irland

Irland!

Irland


I learned that murderers die for their crimes

... even if we make a mistake sometimes

HAHA, seger! Har för andra gången lyckats skrämma någon i den här korridoren där alla tycks skrämma mig ;) Det var dock inte meningen den här gången heller^^ Men Jessica vände sig om o där stod jag, vilket hon inte vart fully prepared for :D hahahah^^
Jag kan, jag också!
(Fast inser att jag skrämmer fel människor! Anna, David, Daniel o Caroline har skrämt mig, jag har skrämt Jessica o Alexander^^)

Anna är tillbaka, så hon har fått tillbaka ansvaret för sin blomma (som överlevt fyra veckor i mitt rum! Det ni!) o sin postfacksnyckel =)

Ikväll har jag o Anna vart hos Josefine, ätit tacos o halvhemmagjorda (delikata!) brownies =) O dillat o skrattat massor ;) Ofc!
Vi fick låna PS. I love you, så den ska vi titta på imorgon, "när jag vaknar" (dvs, det var Anna som sa det, o ordagrant sa hon: "Imorgon när DU vaknar" xD).
Och det var frost på cykelsadlarna när vi cyklade hem.

Godnatt!

She left me roses by the stairs
surprises let me know she cares

Then to death walked, softly smiling

... that old Ireland might be free

Auuww, har börjat läsa Ängeln på sjunde trappsteget (Frank McCourt) igen =) Ni vet, jag har ett särskilt upplägg:
1. Den Lätta Boken, som jag kan läsa när jag inte orkar koncentrera mig så hårt/ inte har så mkt tid/ borstar tänderna/ lagar mat. Just nu: Ängeln på sjunde trappsteget (Frank McCourt)

2. Den Engelska Boken, som jag måste ha jämte för att hålla engelskan uppe. Just nu: Peter Pan and Wendy (J. M. Barrie)


3. Den Seriösa Boken, det är den jag anser att Jag Faktiskt Läser. Dock kräver den koncentration och helst ska man ha minst en halvtimme över. Just nu: Sagan om de två tornen (J. R. R. Tolkien)


Okej, det där var ett sidospår. Angående Ängeln på sjunde trappsteget. Den handlar om McCourts barndom. På Irland. Så här beskriver han den:
Det var naturligtvis en eländig barndom: en lycklig barndom är knappast värd något intresse. Värre än en normal eländig barndom är den eländiga irländska barndomen, och än värre är den eländiga irländska katolska barndomen.
Jag älskar alla småord de slänger in i talet; Ooch, aye, oy, osv =) för att inte tala om brottstycken ur de irländska låtarna, bl a Roddy McCorley och Kevin Barry. Underbart. Dock, det mest hemska o vackra stycket i boken:
Magistern säger att det är ärofullt att dö för tron, och pappa säger att det är ärofullt att dö för Irland, och jag undrar om det finns någon i världen som vill att vi ska leva.
Den är inte så uttalat tragisk boken igenom, för hela boken genomsyras av värme och humor. Den är fantastiskt.
Köp den. Läs den. Älska den.

Ehe, det där blev mkt om min lilla bok =) Men jaja, så ligger landet just nu! Ingen skola idag, så sov gott. Sen stack jag ner till gymmet en stund. Mkt nice! Har även sagt till så de fryser mitt kort när jag ska göra praktiken hemma i Blekinge...
Sen har det blivit middag, ett besök hos Japanen. Tjaa, diskat också. That's pretty much it^^ Idol står på schemat ikväll!

Och imorgon kommer Anna hem! :D

In Mountjoy Jail one Monday morning
high upon the gallows tree
Kevin Barry gave his young life
for the cause of liberty
just a lad of eighteen summers
yet no one can deny
as he walked to death that morning
he proudly held his head on high

My learning was all done at home

... that's why I'm such a fool

Tycker klockan är ologiskt mycket?! Jag menar, tjugo i tio, hallå?
När blev hon det?

Idag vart det föreläsning! Integrering... Vart bra att få ett konkret exempel, ÄNTLIGEN! Det har vi inte fått för mkt av innan, kan man inte påstå..!
Efteråt blev det lite Chili con carne till lunch ;) O en läsestund, såklart.

Sen mötte jag upp med Maria o tog en långfika på Dream, eller som det heter i mina tankar, Three Guys Coffee shop (från Gossip Girl, vet inte varför, men det borde heta det!). Långfika = 4 timmar. Och jag har träningsvärk i kinderna, för har min vana trogen skrattat massor^^

Sen hem o äta middag, jag vart starving by then, upptäckte jag xD åt ju en bit morotskaka o drack en kopp cappucino, men det vart ju några timmar sen då... :P

Nu ska jag återgå till Sagan om de två tornen, tror jag bestämt! =)

Come along
little children, come along
we're gonna raise a ruckus tonight

You can break the back, but you can't break the spirit

... of a small town southern man

Ugh, har vart en såndär smådryg mellandag idag... Men man ska väl ha såna också!
- Bäddat rent
- Städat badrummet
- Dammsugit
- Mejlat handledaren på Slätta
- Läst Kriget om Källan (skolan)
Ojojoj^^ Men men, nu kan man göra sånt som är skoj istället ;) Minus disken, som helst ska diskas ikväll, förstås :P Diska lär vara det tråkigaste påfundet nånsin, det är värre än dammsuga och tvätta!
Enough with the whining.

Jag är rädd att jag börjar bli en smula besatt av Irland. Jag spelar min irländska musik, jag läser Marian Keyes, jag söker på Irland på internet, läser om landet o kollar på foton. Och så har jag funderat, för vi kan ju göra praktik utomlands. O sista omgången ska vi vara ute i tio veckor. Hmm, heeej Ireland! Näe, jag vet inte, men hade lätt vart kul! =)

Vilken dröm♥

Inspirationen vill verkligen inte infinna sig just nu. Den kommer väl o hälsar på vid två inatt, skulle jag kunna tänka mig. Den brukar göra det.

Well, my father was an Ulsterman, proud Protestant was he
my mother was a Catholic girl, from County Cork came she
they were married in both churches and lived happily enough
until the day that I was born and things got rather rough

Vi satt på Rörstrandsgatan

... igårkväll och drack vin

Jahaja. Vilken deprimerande kväll, ur fotbollssynpunkt.
Holland - Sverige   4 - 1.
Uschamig.
Sverige var inte ens i samma postnummerområde.
Väx till er, pojkar.
För övrigt hatar jag Van Bommel och Sneijder. Om nu Majstorovic ändå skulle skada nån så kunde han väl tagit nån av de två istället för Kuyt?

Sett ett avsnitt av True Blood. Tror jag har typ... 1? 2? avsnitt kvar på första säsongen nu. Sakta men säkert^^ Och på spotify rullar Fulla för kärlekens skull av Eldkvarn. Herregud, att jag inte har tröttnat på den än.

Nu blir det ett avsnitt av True Blood, dagens dagboksanteckning (och ev dikt, får väl se) sen sova. Tror jag.
AHA! Glömde ju dagens roligaste!
Jag, som alltid blir skrämd, skrämdes idag!! Haha, fast det var inte meningen xD Men det gör det inte mindre roligt ;) Jag o Alexander kom ut i köket samtidigt, från olika håll, o han bidde rädd^^
"Åfyffaan, vad rädd jag blev! Vad du smyger!" Eh, näe, jag kan inte sånt :P Sen slängde han en blick på mina fötter;
"Ahaa, du har inte skor på dig. Det var DÄRFÖR du gick så tyst!" Haha xD

Har lagat Chili con carne för första gången idag. Efter eget huvud ;) Blev mkt gott!

Love is my drug
is my medicine
stay with me honey
stay with me honey
stay with me

I've got nothing but love for Hollywood

... but I can't stand L.A.

Swoosch, fullspäckad dag! =)
Upp klockan åtta(!) imorse, min kropp protesterade på att alla sätt den kunde. Oamig, det var längesen xD Helsicke, vad trött jag var^^ Men sovit illa, av nån anledning. Sista gången jag kollade klockan innan jag somnade, då vart hon tio i två, sen kollade jag vid fyra, vid sex och vid halv åtta :P

Anyways, det var skola, det var grammatik och det var grupptenta! Jag hamnade i grupp med Sofie J, Linda och Rebecca =) Det funkade kalas, så vi hade rätt kul, trots tentan^^ Vilken för övrigt tog över två timmar! :O Men vi tog oss igenom den, vi fick nog inte ihop allt, men förhoppningsvis tillräckligt för att bli godkända... Men om inte, så har jag o Sofie en plan, den går ut på följande:
Jag håller och hon slår.

Stack hem, tuggade i mig en halv tallrik nudlar, kom fram till att det smakade skit, åt några tranbär o en flourtablett och drog mig ner till gymmet istället =) GUUUUD, vad skönt det är att träna igen, ni kan aldrig begripa :D

Hem, duscha, hämta skruvmejseln o flytta lite på min cykelkorg. Sen till Maxi! Handlade ganska mkt, så vart farligt instabil på hemvägen xD Medan jag plockade upp min varor flinade jag åt Daniels o Chris' eviga diskussioner^^ Det finns liksom ände på att xD

Nu är en middag inplanerad nån gång närmsta tiden, sen (självklart) Sverige - Holland ikväll!
KOM IGEN, SVERIGE!!

Well, I love New York like anyone
and I go to Las Vegas to chill
I like Denver, Colorado cause it's so laid back
and Chicago keeps it real

Who knows if Clark Kent is a superman

... or if he's just an asshole?

Gymmet, tvättat, läst o pluggat. Pretty much my day :P
Skrattade en smula åt Alexander, han hade ett mjölkpaket i kylen som gick ut förste oktober. Men han resonerade som så att han hade ju inte öppnat det - alltså borde den vara drickbar. Och visst, den luktade inte konstigt. Och det var inga klumpar i den (upptäckte han när han öst ut det som blev över). Jag hade nog inte druckit den mjölken ändå xD 10 dagar för gammal!

Jessica vs. David i Uno, just nu 3-1 i vinster. Sveriges två sämsta förlorare: Mina grannar^^;)

Imorgon är det grupptenta som gäller! Grammatik. Ni vet, sånt där jättekul (som egentligen inte är så farligt - bara invecklat). Typ ordklasser och satsdelar.

Och jag längtar till fjällen!!!!!!!


Where do you go now
now you're twentyone years old
still got no one
still nothing
still got nowhere to belong

Who threw the overalls

... in mrs Murphy's chowder?

Wooo, hur kan man vara trött?

Idag har jag inte vart sådär jätteaktiv^^ Läst 3, snart 4, böcker (Emanuel 2, 3, 4 o 5an påbörjad), gått en runda... Middag... Diskat... Pratat med pappa :P Tjaa^^

Nu vid nio börjar dubbla avsnitt av Two and a half men, så tänkte spendera lite tid framför dumburken.

Said the mother: Do not wrong me, don't take me daughter from me
for if you do, I will torment you and after death me ghost will hunt you
love, fare thee well, with me the tithery eye doodelum the da
me tithery eye the doodelum the da, me rikes fall tour a laddie oh
there's whiskey in the jar, hey!

If it makes you happy

... it can't be that bad

Lampan lyser rakt in i mina ögon och jag hade svarat på alla frågor du nånsin ställt.
Som dom där guldfärgade gemen på mitt skrivbord,
har jag svårt att släppa taget.

Väskan är redan packad
men jag vill inte gå
hur lämnar man den man älskar?
Jag kommer aldrig att förstå

Just a preacher and me in the rain

... just to sing one last refrain for Reuben James

Skola idag^^ En o en halv timme grammatik, uuugh vad huvudet vart fullsmockat sen xD Jag o Maria satt nog en timma o försökte lösa uppgifterna vi fått. Klara blev vi, o bra gick det. Sen huruvida det är rätt eller inte... Ett senare bekymmer, helt enkelt :P

När jag kom hem åt jag upp det som blev kvar av salladen från middagen igår. Sen traskade jag ner till gymmet =) Idag regnade det åtminstone inte xD Okej, det tar bara 12 minuter att gå, men man hinner bli rätt blöt på den biten, kan jag tala om..!

O nu är jag trött i benen^^ Gick till Maxi när jag kom hem. Köpte lite frukt, ska tusan göra fruktsallad med lite vaniljglass ikväll =) Yummie!
På vägen hem sprang jag på Matti som kom cyklans! JÄTTElänge sen jag träffade henne, så det vart kul :D Hon har tydligen flyttat, så bor inte alls långt härifrån =)

De tio bästa låtarna just nu (utan inbördes ordning):
¤ Alan Jackson Drive (for daddy gene)
http://www.youtube.com/watch?v=dQe3DKDQRRs

¤ Eldkvarn Fulla för kärlekens skull
http://www.youtube.com/watch?v=4Ez1Qpy9MgU

¤ John Denver Thank God I'm a country boy
http://www.youtube.com/watch?v=JUcW9pE47as

¤ Ola Overdrive
http://www.youtube.com/watch?v=IL7Vj-ROMm8

¤ Oskar Linnros Från och med du
http://www.youtube.com/watch?v=hh3WCzKDQbU

¤ Bowling for soup America (wake up Amy)
http://www.youtube.com/watch?v=L8xCUFV35BE

¤ Alan Jackson Small town southern man
http://www.youtube.com/watch?v=5zwq9RCeISY&ob=av2e

¤ Simon Norrsveden 14 år
http://www.youtube.com/watch?v=OHD3ATWRwq8

¤ Taylor Swift Mine
http://www.youtube.com/watch?v=XPBwXKgDTdE&ob=av2e

¤ Alan Jackson I could get used to this loving thing
http://www.youtube.com/watch?v=ot61y8XL-e0

Jaa, ungefär så =) 2 låtar (tror jag?) kvar från förra listan: Eldkvarn och Oskar Linnros. Men dom är så otroligt bra, deras två låtar..!
Och jag älskar videon till Taylor Swifts "Mine"...

Jahaja, nu ska jag ta itu med fredagskvällen... Diska, först o främst xD Sen fruktsallad och Idol! Och jag ÄLSKAR att Daniel ska sjunga Who says (John Mayer) :D Och att Jay ska sjunga White Wedding (Billy Idol).

Do you remember we were sitting there by the water
you put your arm around me for the first time
you made a rebel of a careless man's careful daughter
you are the best thing that's ever been mine

Lovar du så lovar jag

... en ring av plast, jag ger dig allt jag har

Jag funderar. Och ritar änglar i dammet samtidigt som radion sjunger låtar som ingen minns.
Lovar du, så lovar jag.

I'd play "Sally Goodin" all day if I could
but the Lord and my wife wouldn't take it very good
so I fiddle when I can, work when I should
Thank God, I'm a country boy

Oh, I

... I just died in your arms tonight

Ojojoj =) Riktigt stolt över mig själv! Har stigit upp innan tolv varje dag den här veckan (stort steg för en vars dagliga rutiner inte brukar börja förrän kring halv-kvart i ett!), vart på gymmet (puuuh), tvättat två maskiner och ska strax göra middag =)
Vuxenpoäng, tack!

Kan påpeka att det reeeegnar ute. Sånt där typiskt, vackert o underbart höstregn.
Nej, det var inte ironi, jag gillar konstiga saker.
Till exempel kallt höstregn.

Igårkväll efter mitt saknadsbryt kollade jag på Landet för länge sedan 1 =) Hur söt och underbar ÄR den filmen på en skala?! Ska se tvåan ikväll ;) Jag har... 10 eller 11 stycken xD Dom är fina.

Nu ska jag se om min tvätt är klar, sen laga middag! Toodles!

Standing where you left me

Nånstans slår klockan fyra

... och ute faller regn

Nope, det är faktiskt sol ute, enda regnet som faller är det inom mig. Såna här stunder gillar jag inte att bo 10 mil hemifrån. Jag började kolla på lite foton från de senaste åren. Östersjö, London, Sälen, Eringsboda, Daz o Sarahs fester, Gud vet allt...
Och nu saknar jag mina vänner. Jag är så dålig på att tala om för folk vad dom betyder, och allra helst dom som betyder allra mest. Jag får bara hoppas på att dom vet ändå.

Nu rullar tårar nerför kinden

Mina vänner... Hur beskriver man er? Ni är totalt knäppa o tokiga, underbart roliga, skärande ärliga, galna idéer, puckon på redigt, ni är snälla, vackra, underbara och fantastiska människor. Och jag vill inte tänka på hur mitt liv hade gestaltat sig utan er. Snälla, grubbla inte, bara förstå.
Och förlåt en tös som sitter 10 mil bort med hemlängtan o saknad i hjärtat, förlåt hennes taffliga försök att förklara. Men ni är bäst, så enkelt och genialt är det.
Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan er.
Jag älskar er♥




Simply the best♥

Well it was ugly but we've made it this far
some have gone but I forget who they are
now the hangovers the worst, but we get through them fine
sleeping late but we're not lazy
getting older but we're still crazy
I'm so glad that I have these friends of mine

(And I've got your back, you've got mine
like Johnny Cash said "I walk the line"
and you can always count on me for one last beer)

When you came in

... the air went out

Sett avsnitt... Hmm... 9? av True Blood =) Tycker att dom är lite ivägsvajande från boken, minsann.

Annars? Bussen hit, städat, ätit gott, handlat, städat igen och pluggat.
Satt fast min cykelkorg! Så där packade jag mina Maxivaror och vinglade hem. Helsicke, vad tungt det blev i motvind xD Men det gick ;) Packade upp, sen åt jag.
Städat rummet och badrummet. Var på tiden, kan jag lova^^

Plugg blev det också, ordklasser (svenskan har 14 ordklasser, kan jag upplysa om... Det stannar inte vid Verb, Substantiv och Adjektiv...) och primära satsdelar. Jag förstod jättemkt. Emellanåt^^ Fast för det mesta så kan jag redan principen, det är det där med att sätta etikett på det jag faktiskt kan :P Det är värre!
Tack gode Gud för att jag läste språk på gymnasiet.

Anyways... Nu hade jag väl tänkt mig något i stil med... Äh, nevermind. Jag vet inte^^

Hollywood whore
passed out on the floor
I'm sorry
but the party's over

Built out of love

... made for the water

Jag har en helkväll framför TVn ;) Disney Channel! Skoja att jag saknar den kanalen i Kalmar eller?! :O
"Maaaaaammaaaaa, Phineas o Ferb gör intro till serien!"
Sevärt - Nu & då - på DC:
The suite life of Zack and Cody
Smart guy
Home improvement
Jonas
Kim Possible
The suite life on deck
That's so Raven
Phil of the future
Hannah Montana
Phineas och Ferb
Piff & Puff
Ett gott skratt (tecknade klassiker)
Och mkt mkt mer... xD
Just för stunden är det Phineas och Ferb. Därefter Hannah Montana =)

Och nope, inga omedelbara (eller medelbara) planer på att träda in i vuxenvärlden!

Imorgon ska jag tillbaka till Kalmar! Gym, ev fika med Maria o studieuppg står på schemat. Jag har läst ut Blå gryning. Gillar faktiskt Ann Cleeves serie (Svart som natten, Vita nätter, Rött stoft och Blå gryning). Alla 4 utspelar sig på Shetlandsöarna. Dom är lite tradiga i början, men ojsch, dom tar sig!

Men har ingenting att läsa just nu :O Hur tänkte jag när jag bara tog med en bok hem?

It was just an old plywood boat
with a '75 Johnson with electric choke
a young boy, two hands on the wheel
I can't replace the way it made me feel
and I would turn her sharp
and I would make her whine
he'd say;
"you can't beat the way an old boat rides"
just a little lake across the Alabama line
but I was king of the ocean
when daddy let me drive

Talk is cheap but I can't afford it

... n' counting sheeps don't work anymore

Puuh. Idag har jag vart trött, pigg, sömnig, trött och övertrött^^;)

Upp klockan 7 imorse, sen hämtade FO mig vid kvart i 8. Med en risi frutti-ätande Sara i framsätet. FO hade smsat henne, och tur vart väl det, för annars hade vi fått åka utan henne xD Smarthuvudet hade satt alarm klockan 8.15 istället för 7.15^^ Anywaaays...
Plockade upp Cissi o Kronberg i Ronneby, sen körde vi ner till Karlshamn.

Det blev tre o en halv timme föreläsning (intressant!), en timme lunch och sen två timmars praktiska övningar ute på fotbollsplanen =) Mkt skoj o många bra idéer :D Hej jag som ska gå påbyggnadskurser sen nån gång ;) Hemresan var vi så dryga som man bara kan bli klockan tre en gråmulen lördageftermiddag i oktober^^ Jösses, SÅ övertrötta xD Men ska man väl också vara ibland, antar jag ;) Jag hade i alla fall träningsvärk i kinderna o magen när jag hoppade ur bilen ;) Mkt underhållande. Plus att Terese lyckades skrämma mig också ;)

America
she lost all her friends
the fun never ends
until you buy your own beer

Let's go down in flames

... tomorrow's just a million miles away

Lite donande o hopplockande idag innan jag satte mig i Renaulten o brummade hem till mamma o pappa. Japp, blir hem denna helgen också, pga tränarutbildning (fotbollen) i K-hamn imorgon =) Blir nog spännande, I hope^^

Bilturen började bra med att jag höll på att bli påkörd av en cirkus 18-årig fjortis med lika liten bil som jag. Hon verkade ha missat en grundläggande regel, nämligen: Stanna i en korsning, se dig för, o SEN kör ut om det är lugnt. Men varför göra så när man kan pressa i trean o köra full speta ut o nästan krocka med andra hederliga bilister?

Jag förvandlas till människohatare ibland i trafiken. Ganska ofta, faktiskt.

Men hem kom jag, till slut^^ O fick min lön för mödan: Rabarberpaj och vaniljvisp. Yummie!

Satt o dillade med mamma o pappa en stund efter vi ätit, sen vart det självklart dags att bänka sig framför Idol =) (faktiskt bara andra året jag kollar på det!) Jag förstår inte juryns wildcards redigt... Simon borde ha gått vidare istället för Madeleine. Daniel vart kalas, Elin vart Mjaaae o Sassa vart bra. Och att Olle gick vidare vart det bästa på hela kvällen :D Jag har mina tre favvisar klara iaf!
Olle
Daniel
Jay
Precis så enkelt vart det =)

Imorgon är det finally dags för tränarutbildning (fotboll) i K-hamn! Aldor har tjatat om att jag ska gå en tränarutb sen första året jag var med på fotbollsskolan, vilket var... 2004 xD Men bättre sent än aldrig, antar jag =)
Fruuuuktansvärt att min tangent 9 o ) har hängt sig lite :@

We're only young
running wild
only young
get it right
we've got all the time in the world tonight
we're only young
you and I
only young
let it ride
right here
the best night of our lives

RSS 2.0