Well, I know that you're in love with him

... cause I saw you dancing in the gym

(♥)

Premiärbadat! Haha, det blev innan maj månad iaf ;) Åkte ner till Slättanäs med Anja och Marcus, o vi badade faktiskt alla tre! Jag dök i först, kom upp, simmade runt och utstötte gutturala ljud i stil med "Huhuuhtuthtuuh", vilket gjorde Marcus, som var näste man till rakning, jättetaggad! Men han plumsade i, sen snackade vi ner Anja också i vattnet =D Rena rama dödsskriet när hon kom upp till ytan xD Hahahah! Enligt SMHI hade det tydligen vart 6 grader i vattnet igår... :P

Idag blev jag filmad när jag höll lektion. Usch, vad nervös jag blev. Virrade och ställde till att..! Men jaja, sånt man lär sig av. Och på tisdag kommer Lars-Olof och hälsar på..!

I övrigt? Har börjat packa :P Åker ju trots allt på fredag ;) Så slängt ner det mesta i klädväg^^ Jag hatar att packa, usch, vad tradigt det är!!

Mysterious
as the dark side of the moon

No matter what I say

... say you do

(♥)

Woosh, VFUn igång igen! =) Haft SO-lektion idag, om Grekland! Gick väl hyggligt :P Imorgon kommer elddopet, det är då jag ska videofilmas när jag håller lektion, jag ser fram emot det ungefär lika mycket som... Aja, whatever. Har inte bestämt mig för om det är pest eller kolera ännu.

Sen blev det massa att dona med hemma också, skriva mål och syften till förbannelse. Solfrossa fick jag också, så har suttit med en tjock fleacetröja på mig i värmen^^

Normal all over the linje.

För övrigt kom jag upp med en undring fundring för en stund sen! Nämligen vem som har gjort ordlistorna till mobiler? Känns som att det borde säga något om nämnda person när mobilen kan stava till hasch och kokain, men inte till typ snok. Eller skjutsa.

Bara en tanke.

I should've been there
in the back of your mind

Åh du, det gör så ont

... att nåt så nära kan va så långt bort

(♥)

För helsicke Kalmar... Förlust, 2-0, borta mot IFK =( Inte okej!

Dagen? Tjaa, solstol, altanen och Janet Evanovich nr 10 och 11! Det är inte fy skam, man kan absolut ha det mycket sämre ;) Åkte en vända med pappa på motorcykeln. Inne i Ronneby såg jag Björn, Jimmy, han-som-är-ett-år-äldre-och-gick-på-Knut-Hahn-och-gymmet (Philip?) och Madde eller Tesse (svårt att avgöra).
Ibland älskar jag Ronneby.

Anna sa det förra veckan, när vi körde hem. Kommer in i området där Sara bor. Jenny vinkar. Några meter senare vinkar Nora. På nästa väg vinkar Johanna och lite senare Johannas mamma. Anna funderade, innan hon utbrast:
"Herregud, vilken håla det här är!"
Klart ;) Därför jag gillar det!

Jag gillar liksom den där hemma-känslan, det där att ingenting nånsin förändras. Jag kan gärna förändras, åka till andra ställen och dylikt, men jag älskar att det är likadant sen när man kommer hem igen =)

Lantlolla? Vem? Jag?

Jo, det är nog så.

Imorgon ska jag tillbaka till skolan och leka fröken igen :P Blir kort vecka, bara tre dar! Nej, inte fyra, för fredag är jag ledig! Då åker jag, Anna och Jessica till Holland o hälsar på Vendela =)

Pretty, pretty please
don't you ever, ever feel
like you're less than fuckin perfect
pretty, pretty please
if you ever, ever feel
like you're nothing
you're fuckin perfect to me

Horrified looks from everyone in the room

... but I'm only looking at you

(♥)

Haft en mys eftermiddag/kväll med flickorna =)

Och visst, ibland är det faktiskt så att man behöver djupa psykologiska analyser för att komma på vilket sabla psychofreak man är. Nu är det framlagt, analyserat och konstaterat, samt löfte avgivet. Vi får väl se hur det går!

Tur att man har vänner.

I hear the preacher say
"speak now or forever hold your peace"
there's the silence
there's my last chance
I stand up with shaking hands
all eyes on me

Hey, mr Tambourine man

... play a song for me

(♥)

Jisses, är jag dålig, sämre eller sämst på att uppdatera? :O Jag som retar mig nåt så förbannat på när folk dröjer xD Men så kan det gå när inte haspen är på!

Tjaa, veckan som gått? Jag har vart i Kalmar, o Sara har vart med mig. Så vi har stökat runt med Anna, vart på Ölands djurpark, nästan kört vilse på den enda väg som finns på Öland, lekt fotboll och pluggat :P

I fredags vart vi ute i Ronneby, för första gången sen jag flyttade till Kalmar :O Och det var verkligen A walk down memory lane, haha! Så det vart riktigt nice, träffade massa gamla godingar!

Igår sov jag alldeles för länge (halv två, det var ett tag sen :P), sen åkte vi ut på sjön, premiärtur med lilla pärlan =D Gick som en klocka ;) Som alltid! Blev en slappekväll. Jag o pappa satt framför spotify i en timma o dividerade om musik =) Mys!

Idag blir det grillning hos Sofie med Sarah o Sandra =D Very nice!

He charges folks of fortunes for his dark and drafty houses
as poor folk lives in misery
it's even worse for mouses

Gonna be on my own

... kiss my parents goodbye

(♥)

Som ni kanske märkt (eller kanske inte) så är här inte sådär högeffektivt för tillfället :P Haha!

Jenny, Olof, Noah och Elias (japp, bebisen har fått ett namn nu!) har vart hemma i helgen! =D Så gosigt =) Blev fest i Kristianstad, samt resa till Kääälma igår. Herrarna (Listerby) spelade sin premiärmatch! Och slog Torhamn med 7-0 =D Suveränt =D

Idag skulle vi gått i skolan (därav uppåkandet igår), men blev inte så :O körde hem i eftermiddags, för jag ska jobba borta på fritids imorgon, nice =)

Och sen köra till Kalmar på kvällen xD hahahah!

¤Alf Robertson Olles bar & grill
¤Deep blue something Breakfast at Tiffany's
¤Dolly Parton & Nickel Creek Blowin' in the wind
¤Hoffmaestro So you do (Slimi Jimi Bubby Boy)
¤Håkan Hellström Den fulaste flickan i världen
¤John Denver Wild Montana skies
¤Kapten Röd 1.000.000 nollor
¤Lasse Tenander Rötter
¤Magnus Uggla Fredagskväll på Hallen
¤The Pogues Sally McLennane
¤The Wolfe Tones Kiss the ould mother, hug the old man
¤Westlife The rose
¤Wheatus Teenage dirtbag

Spotify ska inte vara gratis längre alltså... Hmm... Jag kommer självklart betala 50 kr i månader för att behålla det..! Leva utan att nu? INTE EN CHANS!

Jaja, resten av kvällen lär gå i bokens tecken ;)

Jag säger en miljon nollor
tillsammans kan dom aldrig bli en
hur man än lägger ihop det
får man bara en miljon idioter
en miljon nollor
kommer aldrig leva som en
om vi inte vaknar upp ur drömmen
för bara döda fiskar går med strömmen

Men Sankt Peter för vår vän

... slog sin pärleport igen

(♥)

Har inte direkt övernyttjat internet senaste veckan^^ Ingen tid! :O I onsdags var första kvällen (och enda) som jag var hemma :P Och då var jag så trött att jag knappt visste vart jag hade arslet :P Igårkväll var det fotbollsträning, mkt skoj =D Hittade en gammal inhalator här i ett skåp, så jag drogade mig och försökte springa xD Gick väl lite bättre än i söndags iaf :P Hade så djävulskt ont i ryggen när jag kom hem^^ Annika tacklade mig så hela min ryggrad flyttade förmodligen på sig xD

Annars har det vart praktik för hela slanten! Inte helt fel ;) Idag fick jag höra att jag har blivit "fröknigare" än jag var i vintras :O Fröknig? Jag?

Skrattade gott när en av ungarna hittade en artikel:
"Jonna, vad kämpar hon för?"
"Jämställdhet!"
"Meh! Det kommer ju inte bli jämställt, för Zlatan sitter ju på sina miljoner!" Hahahaha, suverän =D

Ikväll blir det tåget ner till Kristianstad och Sandrew! =D Hon ska ha utflyttningsfest ;) Ska åka om en timme och tjugofem minuter. Jag har inte gjort nånting som jag tänkte att jag skulle... Men, hinner nog!

So please, won't you tell me
where the road will end

Kom tillbaks och gör det fort nu

... här blött och kallt

(♥)

Gosh, längesen jag skrev! Meeen... Hmm. Aja xD I lördags åkte jag o Anna hem till Bläjkinge med trebussen =) Jag tappade min hamburgare som jag bara tagit två tuggor på, vilket ledde till en tjugofem minuter lång depression från min sida. Jag försökte förklara för Anna hur synd det var om mig, men hon köpte inte det... Hon skrattade åt mig istället. Hmpf^^

I söndags höll jag på att hamna i ett oerhört behov av återupplivningsförsök..! FO hämtade mig tio över ett, sen bar det av upp till Belganet och FÖRSTA FOTBOLLSTRÄNINGEN PÅ ETT ÅR! Helt sjukt att det är så länge sen, men jäklar vad kul det var =) Har saknat det som fan på sistone... Men som sagt, rena nära-döden-upplevelsen... Min kropp vet inte ens vad kondition betyder längre xD

Blev bara hem o trycka i mig en banan, sen bort till Åsavallen och småtjejernas träning ;) Dom flippade inte alls ur när jag dök upp som gubben i lådan xD Haha^^

Igår var första dagen på VFUn! Tillbaka till Kallinge ;) Gick helt okej, tycker jag! Slutade halv fem, sen blev det en hastig hemfärd, åt en halv paj och drack coca cola (behövde koffeinet). Sen packade jag in mig i Clion och körde till macken o tankade.

17:17 lättade jag från macken. 18:14 var jag i Kalmar :P Så fort har det nog aldrig gått dit förut... Haha! Stressade på! Bort till Guldfågeln Arena, hittade en parkering 2 mil bort, vallfärdade tillsammans med alla andra bort till ingången. Fast jag fick gå in genom borta-ingången, blev kroppsvisiterad :O Inte SÅ kul xD D'oh. Men men. In på arenan! COOLT! Hann precis tänka "helvete, kommer aldrig hitta killarna här!" Så fick jag syn på Daniel^^ Så jag knallade bort och serverade mig en plats i mitten, haha! David undrade om de kunde åka med mig hem, för de hade åkt med John dit, och hans bil hade börjat skramla, så han skulle låta den stå xD

Så där stod vi, en hope nötter i Djurgårdsklacken xD Vågade fan inte visa att man hejade på Kalmar där ;P Daniel var dryg (skyllde på ölen, men jag vet inte... :P), sjöng med, skrek med och hejade på DIF. Med världens mest belåtna leende^^ Sen gjorde DIF 0-1 och killarna gick bananas. Studsade runt och kramades och skrek och klämde ihjäl mig. Jag muttrade mest, återtog min plats vid staketet och sände ut positiva tankevibbar.

Och det funkade! Kalmar drog ifrån, till 3-1! =D David gick o köpte kaffe till sig o Daniel, samt en korv. Kom tillbaka, väldigt upprörd och kom på att han nog blivit blåst. För hon hade klått honom på 70 kr! Han plockade fram kvittot; jodå, 2 kaffe: 20 kr/st + 1 korv à 30 kr. Bahahaha, vad jag skrattade^^

När matchen var slut avvaktade vi ett tag, istället för att trycka ut oss samtidigt som alla andra 12 000 pers :P Men, sen när vi kom ut! HITTA BILEN xD Helvete.
"Den är liten", förklarade jag. De nickade o hittade allehanda småbilar som inte alls var min.
"Och mörkblå!" Tillade jag efter tag, då jag insåg att ALLA bilar såg mörkblå ut.
"Men Jonna, ALLA bilar är fan mörkblå i det här ljuset!" Utbrast Daniel. I kolmörkret alltså. Men jo, det var ju det som var bekymret.
"Det är en Clio", förtydligade jag vidare. De idiotförklarade mig lite grann, sen gick de runt o försökte med allehanda lockrop;
"Cliiiion, kss kss kss!"

Övervägde att lämna dom där och då^^ Baah, när DIF höll på att göra mål i slutet (när det stod 3-2) vart jag lite hyper.
"Jag DÖR om Djurgården gör mål nu!" Förklarade jag för Daniel.
"Näjmen Jonna, det får du inte göra!"
"Men jag KOMMER att göra det!"
"Näe, hur ska vi komma hem då?!" Svar överflödigt, långfingret talade åt mig^^

Bäst: Domaren som fick avbryta efter 2 minuter och sen fick de byta domare, för han kunde inte fortsätta!

Blev en sömnig hemresa sen iaf, var väl hemma här strax efter elva. Sov gott :P

Idag har det vart heldag i skolan igen, men slutade strax efter kidsen, så det var rätt skönt får jag nog lov att säga ;) Det tar jäklar på krafterna den första veckan! Tur man ska tillbaka till Kääälma o vila upp sig sen^^ haha!

Men bryt inte ihop nu
du är bara en av många människor jag drömt om
och du kan inte fånga mig
och jag kan inte fånga dig
för jag vet att hela stan vill ha dig

Baby, can't you see

... that this is our song

(♥)

Blev inget skrivet igår, men jäklar vilken fullspäckad dag, haha! =)

Vi väckte ("väckte") Jessica med frukost på sängen och sjöng lite vackert för henne ;) Hon fyllde 21!

Skolan drog igång klockan 8 (uuugh) med etikföreläsning. Med en lärare som pratar så otroooligt sakta, inte alls frustrerande. Men hon var klar till slut och vi knallade bort till dramahuset för lite kroppsspråk med Trulle =) Det var kul! Vi fick spela lite teater, vilket pokerface man har xD

Efter skolan stack vi ner till stan, köpte kort och present till Jessica, handlade ingredienser och gjorde ett besök på systemet. En stackars tant råkade skrämma mig affären^^

När vi kom hem blev det lite tårtbak innan vi gjorde mat. När det var uppätet och diskat gick vi ut och satte oss i solen, slappade och drack cider =) Inte fel! Sen kom Josefine som vart hemma en vända. Vi satt där ute ett rätt bra tag, men framåt femsnåret började det bli ruggigt, så vi knallade in. Dom hade fixat upp ballonger från taket till fönstret! Coolt =D Vi slog oss ner i soffgruppen allihop (jag, Anna, Josefine, Jessica, David och Daniel) o satt o drack lite och dillade mycket^^







Vid sex dukade vi fram, sen blev det tårta och lite skönsång till ;) Hon fick sin present (presentkort på H&M) också =) Och där blev vi sittans till strax efter sju, då vi gjorde oss iordning och knallade in till Harry's! Musikquiz! Vi var sisådär 14-15 stycken, haha^^ Mycket skoj kväll iaf!



Men musikquizet! Det var ju skitkul =D Har aldrig vart på sånt förut, men me like! Så vi har redan bestämt att det måste vi göra igen ;) Temat var 2000-talet, rätt tacksamt :P Och... Håll i er... VI VANN! Helkul ju =D Och klockren avslutning på dagen =) En tillbringare och 24 shotglas, haha!

Vi avslutade kvällen här ute i korridoren, åt lite och var allmänt osammanhängande och underhållande^^ Jag kom att tänka på Magnus Betnér "Tal till nationen - Gud", men kunde inte återge den, men fnissade hysteriskt. De andra fnissade åt mig och till slut undrade Daniel om han skulle ringa efter ambulans^^ Tjaa...

Idag blir det lugna gatan ett tag, jag tvättar och donar lite, ska packa också! IKVÄLL däremot! Då blir det Hoffmaestro på Palace! =D Ser mkt fram emot detta =D

When you came in the air went out
and every shadow filled up with doubt
I don't know who you think you are
but before the night is through
I wanna do bad things with you

I can almost see it

... that dream I'm dreaming

(♥)

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move

Mjahaja =) Idag drog dagen igång klockan nio! Gick o la mig tjugo över nio igårkväll, sov väl innan elva! När hände det sist, liksom xD Anna vart riktigt paff när hon kom ut o insåg att jag hade stigit upp före henne, haha! Det har väl hänt en gång förut, eller nåt sånt :P

Visade sig dessutom att ALLA hade drömt inatt xD Jisses^^ Anna hade fått underkänt på tentan, Jessica hade kört buss, Daniel hade krigat och Josefine hade kört bil utan att veta hur man gör =) Jösses, man är omgiven av dårar ;)

Det blev två föreläsningar och en kopp varm choklad i mitten =) Men hyggligt meningslösa och dryga föreläsningar. Ugh. Aja. Efteråt stack vi hem, jag la mig raklång i sängen och läste. Så nu är jag klar med den boken också =) Fula fiskar :P Rätt underhållande^^ Så underhållande det kan bli när man läser den för... 10e? gången =)

Sen blev det bollsparkande i Kalmarsundsparken! Mkt skoj ;) Vi visar upp våra skills för Gud och alla stackars människor som går eller kör förbi, haha!

Humdidum... Har inte gjort så mkt mer, kollat på Jackass 2 =) Jag ÄLSKAR Jackass! Okej, vissa saker är FÖR äckliga, men sånt man har spola-förbi-knappar till!

Nu ska jag törna in, men läsa lite Sagan om de två tornen först!

And I said "what about Breakfast at Tiffany's?"
she said "I think I remember the film
and as I recall, I think we both kinda liked it"
and I said: "Well that's the one thing we've got"

And money talk in this world

... that's what idiots will say

(♥)

Tenta idag. Uppstigning tjugo i sju! Vilket förklarar min trötthet just nu... xD haha :P Aja, vi knallade iväg och fick tentan skriven. Jag gick först av alla :O Ofta det händer :P Jag räknar skarpt med ett U, för jag verkar inte ens ha skrivit hälften så mycket som alla andra! Men aja, den dagen, den sorgen...

Efteråt gick vi (jag, Anna, Josefine och Anja) till Max och käkade =) Satt fint, det! Slank ner som Guds ord i en tosing, rent av ;) Sen vinkade vi av Anja som brummade hem till Staun. Vi stack hit, bytte kläder och drog en vända till gymmet. Där var lugnt^^ Tränade väl en timma, sen stack vi hem. Anna o Josefine köpte glass =)

Sen har jag bara slappat, läst en bok och såsat runt =) Kollar just nu på Bounty Hunter, rätt underhållande^^ Ska värma lite mat om en stund, tänkte jag!

Här får man veta vilket par som har det svårt
vem som vänstrar mest i hela stan
vilkens barn som var på väg och drog en snort
vem är drottningen av Restylan

Du har blekt ditt hår

... och bytt alla svarta kläder mot vita

(♥)

Mmm, soft dag =) Vi klampade ut på innergården med böcker och block i högsta hugg. Och bänken, som är snudd på vår privata egendom, var UPPTAGEN!!! :O Jag och Anna stannade upp, helt vilsna, tittade oförstående och tvivlande på varann; vad gör vi nu?!

Vi tog det näst bästa: på marken (asfalten) intill husväggen! Mitt i solskenet. Jag fick springa upp o byta till t-shirt efter en stund! Hur varmt och skönt som helst =) Daniel kom ut o anslöt sig, och vi satt där ett bra tag. Sen blev plötsligt bänken ledig! "Spring!" Uppmanade Daniel och kastade sig iväg. Så satt vi där också en god stund... Jag o Anna gick o köpte glass till oss =) Satt som en smäck! Så vi satt nog ute iaf 4 timmar, skulle jag tro!


Anna och Daniel vart så fruktansvärt roliga (tyckte dom), och bytte ut allt som handlade om invandrare/flyktingar till "såna från Leråkra". Alltså är jag internflykting, rymt från Leråkra till Kalmar. Dessutom är jag först registrerad i Leråkra, så jag måste nog skickas tillbaka dit. Och så vidare, och så vidare. Inte alls dryga, haha ;D

När vi slutligen pallrade oss in blev det lite middag för mig o Anna, så vi tre slog oss ner här ute hos Jessica o David, som nyss hade ätit =) Sen pratade vi om deras affärsidéer, lite kul påhitt! =) Jessica pratade om resväskor, men Daniel trodde hon snackade typ axelväska, så han var beredd att idiotförklara henne lite när hon sa att hon hade med sig "skor". "I plural, alltså?!" Undrade Daniel bestört xD Hahah^^

Ikväll får man väl kolla lite till på pluggmaterialet, men kommer nog inte bli så mkt gjort, om jag känner mig själv rätt! Går det så går det!

Christina
you wouldn't wanna meet her
she hates you, Britney
so you better run for cover

När vinden blåser in

... ifrån England

(♥)

Och jag har kvar av sommarn
om du behagar
om du behagar komma hem från England

Chee, jag har pluggat två dagar i rad nu, min pluggkvot är full! Jobbigt, med tanke på att idag är sista chansen xD Förlåt, jag gnäller en massa om tenta och plugg, men det känns så just nu. Och förresten, ni kan ju bara skippa att läsa det! ;D

Tyckte jag var så duktig idag, vaknade vid elva! (Med hjälp av mobilalarm, men i alla fall). Låg och mornade mig i drygt en halvtimme, var alltså vaken och uppmärksam på omgivningen i EN HALVTIMME, sen slappnar jag av två sekunder, somnar och vaknar igen vid tio över tolv. Så mycket för att komma upp innan tolv...
Hur kan man vara så trött?

Nu ska jag o Anna ta de efterhängsna böckerna och slå oss ner ute i solen istället!

So long!

Fick nån tyst på dånet
var det värt besväret?
Du känner skulden och skammen
fast du aldrig höll geväret

Men dom ljuger, dom ljuger

... för vi finns ju kvar

(♥)

Ännu en dag av tentapluggande... Är klar med Flyktens barn nu! Skrivit nästan 4 sidor om den xD Mejlade över till Daniel, o en stund senare fick jag hans anteckningar från Etnisk maktordning. Så imorgon blir det fokus på dom, och Flerspråkigboken...

Känner mig alldeles för säker inför den här tentan, vilket betyder att den kommer gå åt skogen, säkert som amen i kyrkan! Suck.

Vi har vart i Kalmarsundsparken och sparkat boll också! =) Jag, Anna, Josefine och Jessica. Hade jättekul! Stålgrå himmel utan skymt av blått, men det regnade iaf inte. Vi körde kvadraten, fast gjorde om den till en triangel. Koner? 2 vattenflaskor och en tom ölburk som vi hittade... Man tager vad man haver! Men underlaget. Jisses. Jag hade nog faktiskt uppskattat Fällö vid det här laget!^^

Imorgon MÅSTE jag en vända till gymmet, jag har sån gymabstinens att jag går i taket snart. Men kommer säkert känna mig jättestressad över tentan och inte tycka att jag har tid. MEN DET HAAAAR JAG.

Så det så.

Har kollat på avsnitt av Klass 9A (säsong 1). Tur att det blev lite verklighet av att nu, första avsnittet var ju bara allmänt gulligull. Igor, idrottsläraren, och Stavros, matteläraren, är grymma! Det är såna lärare man hade älskat om man hade haft dom på högstadiet/gymnasiet.

Nu ska jag läsa Sagan om de två tornen, sen sova. Godnatt!

Jag ger dig inte min morgon
och inte min dag
du får nåt så mycket bättre
du får hela jävla jag
hela underbara
unika jag
inte nåt så fjuttigt som en morgon
och en dag

Your arms open wide

... this fever for you is just burning me up inside

(♥)

Sitter och lyssnar lite på Lasse Tennander, har kollat lite klipp på youtube... Japp, tar en paus i tentapluggandet ;) Sitter och bläddrar i och skriver om Flyktens barn, medan Daniel dealar med den Fantastiskt Tråkiga Etnisk maktordning^^ HAHA, han upptäckte Davids o Oskars aprilskämt idag xD Jag o Anna höll utkik igår medan de tömde Daniels ägg =) Ett hål i varje ände, så blåste de ur innehållet^^ Jävla påhitt, haha!

Sabbar Daniels ägg^^

Anna o Jessica hittade några skoj böcker^^

Alexander flyttar ut idag! Det rummet som Anja tar över sen när hon kommer upp =)

Ikväll blir det, enligt rykten, middag och pluggdividerande hos Josefine-fine-fine =) Ska kolla på Bounty Hunter också! Lånat den av Sandra, hoppas den är kul^^

Magnus Betnér är seriöst min nya idol. Igen :P Han har vart det redan, för nåra år sen. Jag har återupptäckt honom nu xD Så sabla klockren.
"Vem tänker ni på när ni hör Pling?"
"Jehovas vittnen"

För vi står här på stranden min vän
och i mitt hjärta känns ett hugg
när vinden sliter i din hästsvans
och blåser bort din barndomslugg

Åh, Carol min vän
min honungspaj,
mitt sockerbär
kom ihåg att våra rötter
dom kommer alltid finnas här

I turn my face away

... and dream about you
(♥)

Mjahamjaha =) 1:a april! Och man har överlevt årets upplaga också ;) Josefine började smsa vid fem i tio imorse, "håll tyyyst", tänkte halvslumrande jag. Höll Josefine tyst? Nej, Josefine ringde istället xD Hahahaha, tog det som ett tecken på att det var dags att stiga upp! :P Hon försökte lura i mig att det fanns nåt för Linnéstudenter, att man kunde vinna ett träningspass med Henrik Rydström, haha^^

Väl uppe... Tjaa, kan väl inte påstå att jag stissade ihjäl mig :P Tog det lugnt, läste lite, skrev ner det jag skulle prata om på artikelseminariet och så. Sen messade Sandra i gruppen, att jag visste väl att man skulle ha med egna erfarenheter från VFUn o så på seminariet. WHAT? Letade reda på studiehandledningen och skummade igenom uppgiften. Skulle man ju inte!! Joho, skickade Sandra, det står i studieplanen! VAR DÅ? För jag läser i den nu! Aha, fan ta mig, tyckte hon^^

Daniel hade drivit med David imorse, och David hade gått på att xD Så jäkla kul, Daniel hade haft nån i sin grupp till att ringa till David och låtsas vara från typ Kalmarhem, och sa att han inte fick bo här längre, för man fick inte bo 2 i samma rum, och dessutom var han inte skriven i Kalmar och de skulle komma på "oannonserat" besök nån dag^^ Stackars David^^

Mamma avslutade sin datakurs idag (hon är hacker nu), och hon fick MVG! =D Märks ju vem man har fått sin intelligens från ;)

Aja, seminarium på eftermiddagen. Gick nog okej, tror och hoppas jag :P Vi skulle få mejl om vi behövde komplettera, och jag hade inte fått något nu iaf, men behöver ju inte betyda nåt...

Jag o Anna stack till Netto i eftermiddag, köpte lite pluggmotivation. I form av påskmust och godis ;) Sen att det inte blev nåt plugg idag, det är en annan femma... Men jag har plockat undan och dammat lite på rummet! Japp, allt är roligare än att plugga inför en tenta...

Kollade på Så ska det låta också =) Jag var on fire! Tog typ allting ;) Vart jättekul! Jag brukar kunna en del, men inte som ikväll, haha!

Hmm... Nu slog det mig att jag inte har ätit middag. Men klockan visar 00:04, jag ställer mig INTE o lagar mat nu, orka.

Auf wiedersehen!

And if you want me
to be real deep
I'll hook you up with some poetry
roses are red
and violets are blue
they both look pretty good
baby girl
but then so do you

RSS 2.0