För jag blir så dum av dig

... säg bara till, när, var, hur

Humdidum =) Lite sovmorgon idag, behövdes efter djävulskt kassa gårdagsnatten, inför tentan :P Upp kom jag, o iväg bar det! Ut till Kalmar nyckel, där vi ska ha hela mattekursen... Föreläsning i fyra timmar, 13-17, med bara 2 pauser, sammanlagt 25 minuter... Hur trött vart man i skallen sen?

Ikväll har jag inte gjort allt för mkt, kollat på Idol med Jessica, Anja o Anna. Vi har även gjort En JätteKul Grej, som jag inte tänker avslöja än, pga att det finns personer som måste underrättas först...

Har vart hos Anna o sneakat åt mig första säsongen av One three hill! Är nu inne på mitt tredje avsnitt, och jodå, it's growing on me ;)

I don't wanna be anything
other than what I've been trying to be lately

Sometimes, I feel like I should go and play with the thunder

... somehow, I just don't wanna stay and wait for a wonder

Jaha, så vart den fruktade dagen här (och nästan över). TENTA-dagen. Upp kvart i sju imorse (rena natten), tvingade i mig lite riskakor och juice, innan jag, Jessica och David cyklade bortåt Västergård. Önskade Jessica lycka till, sen upp till klassrummet. Satte mig längst bak, bäst så =)

Och herregud, när de delade ut tentorna. Min enda tanke under de första två minuterna var; Det här kan inte jag. Men jag började skriva... Och fortsatte skriva... Och slutade skriva. Lämnade in den, med känsla av totalt misslyckande, inte en alltigenom trevlig känsla, kan jag försäkra.

Cyklade hemåt, åt lite (microbränd) pizza och sen stack jag, Anna och Anja till gymmet =D SÅ gutt att träna! Därefter blev det lite dusch o hit och dit, sen åkte vi till Netonnet och Anna köpte TV! Värschta TVn! Min lilla 21-tummare börjar bli lite liten i gamet ;) Meeen den duger gott till mig =D

Det blev en sväng till Coop och handla också, och jag tror att min korg kan ha vägt sådär 15 kg. Jag har fortfarande smärre krampkänningar i axeln, på min ära^^;)

Kom hem, packade in kassarna, stekte blodpudding och åt med lingonsylt =) Helt okej! Sen gick jag in och kollade mejlen, fått från Karina att jag är godkänd på kemidelen av tentan! =D Meen, biologin återstår, och det är däri problemet ligger, är jag rädd...

Om en stund blir det Idol, sen fruktsallad och film i lilla korridoren!


Take my hand
tell me what you are feeling
understand
this is just the beginning

Look for the girl

... with a broken smile

Min hjärna är nu officiellt förvandlad till gröt. Tenta imorgon. Nervös? Nej, för jag har svårt att se hur den här tentan skulle kunna gå bra. Ingen bra känsla alls, men bara att köra på! Kan inte bli mer än fel =) David ska ju skriva deras ekonomi(?)tenta i samma sal, han får väl skriva fusklappar till mig^^

Idag har jag... Pluggat, och varit på Netto och köpt Cocacola att ha med imorgon xD O kollat på 101 dalmatinerna med Anja, Jessica och Anna =) Och Idol, såklart!

Nu ska jag slänga en sista blick på mina pluggpapper, sen ska jag sova.

Godnatt!

Mitt i Moskva bor världen siste rockkung
han darrar över läppen, slänger microfonen
och han tror och ber, att rubel snart blir dollar
för gränserna ska öppnas, har dom sagt på radion
och över sängen tittar Little Richard ner
ifrån planscher värda en förmögenhet

Over the hills and far away

... he swears he will return one day

Det har varit en minst sagt fullspäckad helg, håll i hatten! Igår fick jag vackert ställa alarm på mobilen, för jag, Anna och Anja skulle ta oss en shoppingsväng ute i Hansa City =) (CSN kom ju i fredags, vetja!). Så vi knycklade in oss i Anjas Vita faran (bil, alltså) och stack iväg. Började med MediaMarkt, där jag hittade Bert - TVserien! För 99 kronor! Det är faktiskt ett stycke svensk kultur, så den köpte jag ;) Stod och velade över Sunes sommar, men beslöt att låta bli.

Stadium hann vi också med innan vi begav oss in i Modehuset. Sammanslaget inhandlade jag;
Bert, TV-serie
Mörkblå mjukmyströja
Mörkgrå mys men liite finare tröja
Blåa fejkconverse
Svarta fejkconverse
Svart/blå sneakers
Liten, billig MP3spelare att klämma fast i kläderna o ha när man tränar =)

Tror det var allt! =) Sen blev det lunch med Josefine, som lekte working woman där ute i barnpassningen! =)

Hade tänkt plugga på eftermiddagen, men en kvart efter att vi kom hem kom FO, så det blev en sväng till donken, Maxi (glass åt Jessica o David - o glass till oss =D) och lite film. Sen mötte vi upp Swinto, Marcus, Ludde och Annie utanför Harry's. Vi bowlade en timma, sen drack vi nåra cider innan vi drog hem =) Jag, FO, Swinto och Marcus satt här ute och spelade kort nån timme, sen snarkade man gott... =)

Idag blev det fika på 4 kök, möta upp Swinto som var o bytte jeans =) Sen drog FO hem och jag satte igång att plugga. Då var väl klockan runt två, nu är klockan kvart över sju och jag pluggar fortfarande, uugh... Men har nog blivit lite klokare iaf =) Så kan nog ta paus i pluggandet imorgon och dra till gymmet ;D

Ingenting som vi gör är tabu
inget stoppar oss nu

Nothing's gonna stop me

... but divine intervention

Jag avskyr att tentaplugga. Jag vet att jag knappast är ensam om att, men seriöst... Jag har alldeles för dålig självdisciplin xD Hade kemiföreläsning imorse iaf, med genomgång på allt som ska med på tentan, så kemin känns bra nu! Synd att jag inte kan säga detsamma om biologin... Eller ja, djur- och ekologidelen känns väl helt okej, men växtsatan! Allvarligt talat, jag tror vi läser Star Wars-biologi.
Zygot?
Gametofyt?
Meios?
Spermatozoid?
För att inte tala om hur sjäsligt berikande det är att läsa om växters sexliv. Risken finns att jag kväver mig med min egen huvudkudde snart! :P

Äsch, jag ska bara gnälla fram tills tisdag, sen är tentan gjord. Blir det omtenta kommer dock gnället att återvända, i hundra gånger förstärkt form... ;)

Dagen i övrigt? Den har faktiskt inte bjudit på så mycket mer :P Jag o Anna lagade avanverad lunch (värmde kall mat i mikron), jag har läst lite Harry Potter (jag försöker ordna upp mitt läsande nu, 4-5 böcker samtidigt är lite väl) och nallat lite i påsen med pluggmotivation, även känt som lösgodis.

Men!

Vid fem ska vi ner till Thai Silk och äta thaibuffé! Sau jäkla gott! The Corridor Crew ;) Sen blir det väl kanske en liten vända ut på puben också... (hyschhysch)

Vi längtar efter jul! Både jag och Anna! Herregud, det är 3 månader kvar... Jag är så sugen på att lyssna på julmusik!! För NEJ, det kan man faktiskt inte göra i september... Fr o m första advent! =)

Frosty, the snowman
was a fairytale they say
he was made of snow
but the children know
how he came to life one day

I'd trade them all plus the gal down the road

... for grandma's feather bed

Halllleåååja! =)

Usch, har lite ångest. Eller, inte riktigt, men nästan..! Vi har tenta på tisdag, kemi och biologi, och vi får inte ha några anteckningar :O Kemin kommer... Gå käpprätt åt skogen. INTE OKEJ.

Idag pallrade jag mig upp framåt halv elva, vilket Anna och Anja verkade höra (de satt utanför o pluggade), för när jag öppnade dörren sa Anna;
"Åh, helvete! Hon öppnade! Är du uppe redan?!" D'oh xD

Blev lite plugg, lite fotokollande och sånt, innan vi tre drog ner till gymmet vid ettsnåret. SÅ gutt att träna =D Vi var där i nästan 2 timmar, och lite kommer det nog att kännas i musklerna imorgon ;)

Det blev mat, plugg och OOOOOOONNNNTTTT!!! Jag tror att jag är så himla, otroligt lyckligt lottad att jag har fått bihåleinflammation. Jag är inte säker, men har haft att av o till sen i söndags, ont i pannan, ovanför högra ögat. Det dunkar och pulserar när jag lutar mig framåt, och sent i eftermiddags fick jag så ont att jag trodde huvudet skulle explodera. Ipren och tre doser nässpray fick ner att i alla fall. Så för stunden gör det inte ont =)

Gick med Anna o Anja en sväng till Netto, handlade lite pluggmotivation i form av godis, i form av chips till Jessica och David ;) Sen blev det jordgubbspaj och rabarber/blåbärspaj med vaniljsås som Anna och Anja bakat till Robinson! Smasssskens! =D

Nu är klockan nio, jag vill gå och lägga mig, men ska plugga en stund till. Och läsa.

Listen fellow people
cause I got something to tell
I was at this club, right
it was bad as hell

Vi är inga yuppies med feta cigarrer

... vi är yviga pojkar med för stora gitarrer

Vaknade fyra imorse - klarvaken. Trots detta somnade jag om efter fem minuter, max. Skumt, hur det är ibland.


Det var skola, det var laborationer och smaksensationer... Eller, stryk det sista. En uppgift gick ut på att identifiera tio olika "vita pulver" som man vanligtvis har i typ skafferiet. Alltså, smaka på dom. Där var nåt som hette Hjorthornssalt, vilket smakade sura uppstötningar. Jag och Carro spottade och fräste i en kvart efteråt, medans Karina (läraren) skrattade gott.

Dagen var snabbt avklarad, vi skulle ha slutat vid fyrasnåret, kom hem redan vid ett istället! Och till på köpet fick vi självstudiedag imorgon! Har inte varit nån dum dag alls ;)

Sen har jag tagit det VÄLDIGT lugnt, för imorgon drar tentapluggandet igång... Suck, så tradigt. Lite ironiskt att typ halva klassen har missat att anmäla sig till tentan (vart sista anmälningsdag igår) :P Så nu ska Karina skicka mejl och anmäla klassen^^

Ikväll skulle jag hängt med Anna, Anja och Josefine till nyöppnade Indiska, hade invigning ikväll. Men jag betackade mig, Indiska är inte riktigt min typ av butik xD

Jaja, återstår var resten av kvällen har att erbjuda! =)

Blev så trött på den heta sommarn
trött på bilderna i stan

He said his body's too old for working

... I say his body's too young to be looking like this

Nämen tjena hejsan hallå! =)

Är tillbaka på blixtvist i korridoren ;) Åkte hem i lördags eftermiddag, sen blev det lite trevligheter hos Elin i laget på kvällen =) Prickade dessutom in chaufförstjänsten åt mamma och pappa^^

Igår var det upp med tuppen (8:20), och iväg till Hallabro för att spela årets sista match! Den gick mot Ramdala. Kommer till Hallabro, visar sig att vi är precis 11 pers, vilket betyder... INGA AVBYTARE! Med tanke på mitt facit den här säsongen (5-10 min - astmaanfall) så vart jag lite worried.

Första halvlek sprang vi i kvicksand, inte mycket som funkade. Det funkade desto bättre för Ramdala, som lyckades peta in både ett och två mål. Gick ut i halvtid, underläge, 0-2. Snackade, drack och halvsvimmade (jag). Andra halvlek drog igång, och jag o Cicci bytte plats, hon tog min plats som vänsterytter (jag vet, vad gjorde jag där?), och jag klev ner på vänsterbacken =) Sen knoppade FO in 2-1, snyggaste lobben i år =D Ramdala stissade lite, Mattis tackade och tog emot och petade in 2-2. Ramdala blev väldigt stressade och började skrika på varann, vart väl kvarten kvar. Och då samlade de ihop sig och anföll i divisioner. Blev ett par väldigt jobbiga minuter, men sen fick vi ordning på att igen! Julia satte pricken över i:et och stänkte in 3-2, vilket stod sig till slutsignalen!
Hur stolta var vi därefter? =D Goaste vinsten på LÄNGE!

Blev lite snack och fika i klubbis innan vi åkte hem. Hem och åt lite, försökte tänka bort min grymma huvudvärk. En ipren gjorde susen, och jag tog bilen till Kalmar. Lyckades pricka in ösregnet. Fick ha vindrutetorkarna på hyperspeeden. Hatar att köra bil i sånt väder..!

Men fram kom jag ;) Och hittade nästan hela korridorsgänget ute i TV-rummet. De hade möblerat om lite, fixat dukar, mattor och ramar där vi ska sätta in foton på alla som bor här och hit och dit =D Kalasfint!
"Det blir tacos ikväll! Och skräckfilm! Vi har fixat mat till dig också!" Var ungefär det första Amanda sa =D Hlet suveränt! Så hon, jag, Anna, Anja, Jessica, David och Daniel fixade till tacos och åt i soffan =) Snackade nyårsplaner och annat smått o gott =)

Sen kollade vi på skräckis, Death silence. Lite obehaglig. Mina nerver vart på bristningsgränsen, så hade nån kört; BU! Så hade jag nog hoppat ända till taket. Uschamig.

Nu ska jag ta en vända till City gross och köpa chokladmjölk (bland annat :P), sen ska jag köra hem till Leråkra igen :P Jäkla färande... Imorgon ska jag nämligen vikariera på Listerbyskolan =D

You got a fast car
but is it fast enough so you can fly away
you gotta make a decision
you leave tonight or live and die this way

I'm not a princess

... this ain't a fairytale

Godmorgon världen! Eller, morgon och morgon... Klockan är kvart över tolv, och rent tekniskt är det väl god lunch? =)

Igårkväll skulle vi ha gått ner till studentpuben och ätit middag, men vi kom fram till att det företaget kändes överväldigande, så vi drog på oss myskläderna, stack till södercentrum och hämtade pizza =) Kollade på Dobidoo och Skavlan, sen drog vi igång med Galenpanna! Vi = jag, Anna, Anja och Amanda. När vi spelat ett tag fick vi förstärkning (försvagning?) i form av David och Daniel.

Anna har två nya standardfrågor; "terrorist?" och "från dom där länderna där nere?". Hon höll på att knäckas av Tom Jones och Akuten, hiskeligt underhållande xD Men alla hade vi nåt... Anja bröt ihop över Kurt Olsson, den fick vi plocka bort^^ Amanda hade ett helsicke med Julia Roberts och Meg Ryan, Daniel var helt fördärvad av Malin Baryard, Jim Carrey och Kebnekaise och David blev helt deprimerad när han insåg att hans plats INTE var badkaret! Det var bubbelbadet... Jag hade o göra i några vändor innan jag hade listat ut att jag hade Disneyland i Paris, den snöade jag in något förbannat på xD

Tjaa, när vi slutade spela, sådär framåt tvåtiden inatt, så hade jag halvkramp i både käkar och mage av skratt^^ Mkt underhållande spel! David stod för kvällens bästa tidningsrubrik, till Daniels Kebnekaise:
"Arne Weise käkar kebab" =D

Idag ska jag ta kustbussen hemåt vid tretiden. Ikväll har Elin i laget lite firande, och imorgon är det dags för årets sista fotbollsmatch! Sanslöst... Sen puttra tillbaka till Kalmar, för på måndag är det ARTDUGGA! Usch... Ska väl förhoppningsvis gå okej, för Anna förhörde mig igår, och då gick det ganska bra iaf =)

Tisdag ska jag ut och vikariera! Skitkul =D

Someday I'll be
living in a big, old city
and all you're ever gonna be is mean
someday I'll be
big enough so you can't hit me
and all you're ever gonna be is mean

Stupid Cupid you're a real mean guy

... I'd like to clip your wings so you can't fly

Vrooooooooom, varför denna hastighet på tiden? Dagen har jag spenderat med att plugga... Plugga... Läsa och kolla på Hipp hipp hora. Nej, den var inte bra den här gången heller. Men who cares, man kan ju leka vattenslang ändå^^

Jag tror att jag har gått och blivit överkänslig på gamla dar.

Imorgon ska vi på exkursion! Öland ;) Kan ju bli spännande... Jag har suttit med alla växter och djur xD När jag blev alldeles för trött på att räknade jag dom. Men luugnt, det är ju bara sådär 260 arter vi ska kunna... + fågelläten.

Aja, nu är jag lite slapp och slö, lär inte hända så mycket mer ikväll :P Vi skulle egentligen ha gått på hockey, Daniel o dom har träningsmatch, men sen kom Anna och Anja på att det var Robinson xD Okej, vi gör det i kör... 1, 2... 3! SUCK! ;)

Every single promise I'll keep
cause what kind of guy would I be
if I was to leave when you need me most

Can you keep it?

... This dirty secret

Braowr.

Är helt slut och jättetrött. Av någon egendomlig anledning :O Idag sooov jag ända tills klockan 11, sen fick jag vackert masa mig upp, för det skulle bli en vända till stan! Anna, Anja och Josefine samlade ihop sig och så drog vi ner till Baronen. Jag skulle ha skor, var tanken. Det blev inga skor xD Har provat converse för första gången i mitt liv, o dom vart väl sköna, men jag har inte tid att sitta med sånt på skolmornar :O Tro mig, jag är VÄLDIGT inrutad på mornarna när det är skola...

Aja, vi knallade vidare upp i stan och vi hittade väl lite alle till mans =) Anja och Josefine köpte varsin guldfärgad... TUNNA, i brist på bättre ord xD Kittel, kallade väl Anja det. De var stora, otympliga och inte alls bekväma att bära på, i alla fall :P Jag råkade hitta ett litet reabord på Åhléns, så tre böcker trillade in hos mig =)
Främmande ord - ordbok över låneord i svenskan (29 kr)
Tänk om det där är jag (29 kr)
Atlantis hemlighet (19 kr)

Ikväll har jag, Anna och Anja spelat Galenpanna (i sådär 3 timmar xD)... Mkt skoj! De höll på att fnissa ihjäl sig åt en av mina platser, sen kom jag underfund med att min plats var "helvetet". D'oh xD Anja fick Adolf Hitler som person, och hon hade ett helsicke innan hon kom underfund med vem det var, så jäkla kul =D

Nuuu ska jag... Sova. Tror jag. Absolut bud på att, i alla fall.

I am who I am
so I do what I can
when I can
but I can't really do a damn thing

I've paid the price

... I'm still paying for it everyday

Skooooola idag också, 9-11.30 :P Herregud, jag höll på att somna rätt upp och ner där jag satt. Fattar inte hur jag kunde bli så trött xD Kom hem och var helt fördärvad, mötte Anja som var likadan, så vi sov sen^^ Ganska skönt, om jag får säga det själv =)

Sen ringde Anna och var hyper, hon var halvvilse och skulle ta sig hem från skolan xD Så hon blurrade i 4 minuter, medan jag låg o gonade ner mig än mer under duntäcket. När hon la på somnade jag igen. Sen kom hon hem och var hyper, så vi gick o hämtade hennes paket som kommit =) Filtar xD

Det blev en vända till systemet också =) Köpte Varm&Kall, yummie! Blev en cola med, för tänkte sitta uppe sent och vara kreativ ikväll ;) Får väl se hur det går...

Sen lagade vi mat! Jag, Anna och Daniel slog om utrymmet framför spisen =) Jag skulle bara koka på potatis, så jag gick mest runt och irriterade de övriga ;) Sen blev Daniels mat klar... Sen blev Annas mat klar... Och mina förbannade potatisar hade inte börjat koka än! Jag blängde irriterat på dom, sen slängde jag en blick på vredet till spisen. Och fick min förklaring.
"DANIEL! DU STÄNGDE AV MIN PLATTA OCKSÅ!!!" Buuuuääääh. Hahaha, fast hade faktiskt inte vart meningen, visade det sig. Baah, så de hann äta upp också, innan de förbannade potatisarna kokat^^

Sen satt det inte fel med potatismos + soltorkade tomater + majs! =)

Om en halvtimme blir det Idoltittande! Förutsatt att det är Idol, vi har bara utgått ifrån att det är det :P Men det är det nog! Fast ska kika nu, bara för det...

I guess this is it
the end of the song
just my luck
nobody sang along

She is handsome, she is pretty

... she is the belle of Belfast city

AAAAAAAAAAAAH!
Jag är lite, bara lite, pyttemycket frustrerad. Någonstans i Uppsala sitter en dam på en bok som jag vill ha mer än någon annan bok i världen. Nämligen Nicholas Sparks: Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta. Oj, så gärna jag vill ha den.
Jag ber dig, okända dam, snälla.

Annars har det varit en strålande dag! Skola 9-12 (strålande är kanske att ta i just här), som handlade om skogsekologi - inte många saker som man inte redan visste...

Cicci hängde med hit efter skolan, vi kollade skoj klipp på youtube tills hon åkte^^ Sen blev det lunch, innan jag, Anna och Anja tog en sväng till Mekonomen (Anjas bil mår mindre bra) och sen in till stan. Nu låter det som vi bor 2 mil från stan, lite missvisande... Tar väl fem minuter att gå.

Första stoppet: HumanBridge. Typ Kupan i Ronneby. Mycket böcker. Jag hittade 6 st =D Jag gav, sammanlagt för dessa 6, 55 kronor :P Helt i min smak!
Nicholas Sparks Drömmarnas väg
Nicholas Sparks Kärleksbrev
Richard Fuchs Fölungen
Virginia Andrews Vindsträdgården
Frank McCourt Lyckans land

Stopp 2 var, för min del, Kalmar Antikvariat =) Anna och Anja gick till Lagerhouse xD Jag letade efter Dagboken och Stekta gröna tomater. Hittade ingen av dom, men däremot hittade jag:
Jane Austen Övertalning
och den gav jag bara 50 kronor för =D

Sen gick jag runt och fånlog och bar på min tunga bokpåse.

Hej, jag heter Jonna och jag är bokoholic. Jag räknade innan hur många nya böcker jag har i år, men jag nyter inte ens berätta det..!

Gode tid och da.

Ikväll har jag läst (daah) och kollat på Idol med Anna, Anja och David =)

Into the wild Serengeti
hills of Himalaya
back to where you met me
the moment when I met you
hey baby
guess we both know
I'd follow you wherever you go

Let my mistakes be your steppin' stones

... and walk on the rocks that I stumbled on

Har precis hittat den fulländade refrängen... I en fantastisk låt som jag hittade i förrgår kväll! =) Den heter Buicks to the moon, Alan Jackson ;) Nu ska man ju helst ha musiken till, men vad sägs om detta:

When a nickel's worth a dollar
and gold ain't worth a dime
when they build a ship on waters
that will take you back in time
when the stars have all been counted
and I stop lovin' you
honey, they'll be driving
buicks to the moon

Heeelt ljuvlig. För att inte tala om;
If they ever build that highway to the moon
I'll just find something else to promise you

Alan Jackson är ett geni, jag är tämligen övertygad.
Hittade även en annan låt, som heter Walk on the rocks, vilken också är rätt suverän ;) Så mycket bra musik, så lite tid.

Idag har det inte hänt så särskilt mycket här på Södra vägen... Jag, Anna och Amanda har vart i Södercentrum och käkat pizza, satt som en smäck! Men cocacolan som vi drack till kan ha varit en av de godaste någonsin, jag himlade med ögonen av ren extas. Cocacola är fantastiskt!

Nu längtar vi efter att Anja och Jessica ska komma hem, så är lilla korridoren fullskalig igen! =) Det är två nyförvärv den här terminen; Amanda, 92:a, läser turism och har tagit över Hugos rum. Den andra heter Frida,
91:a, läser till optiker och hon har städat ut Fredrik^^
Så nu är inte Jessica yngst längre ;)

The right way may not be easy
the right road ain't always straight
son, please don't follow the footsteps
that lead to where I am today

Jag går gator genom minnen

... genom spårvagnars land

Jag sa
älskling, säg vad du vill ha

Har precis varit inne och myyyyst med lilla Saffie, Anjas ständigt jamande lilla mise =) Som dessutom ska få kolla på Disney, för min korridor tror mig inte om mer än så xD

Idag kommer Anna tillbaka!!!! =D Så jäkla kul, hon har vart borta ALLDELES för länge! Det firar vi såklart med lite fest och kräftskiva ;) Men fram tills dess... Tjaa, Sims är ju alltid trevligt! Eller nån bok. Eller lite frukost?

I decided long ago
never to walk in anyone's shadow
if I fail
if I succeed
at least I live as I believe

Don't you ever grow up

... it could stay this simple

Jag är officiellt den fånigaste människan i världshistorien. Gissa vad? Japp, jag snyftade sönder mig genom Stekta gröna tomater också. Jag har gråtit så mycket ikväll att jag lider av akut vätskebrist. Idiotiska filmer. För att inte tala om att jag måste beställa boken nu.

Ack, ack, ack,
att vara ung och bortskämd med massa i-landsproblem...

Take pictures in your mind of your childhood room
memorize what it sounded like when your dad gets home
remember the footsteps
remember the words said
and all your little brother's favourite songs
I just realized everything I have is someday gonna be gone

He was always there to help her

... she always belonged to someone else

Humdidum =) Kom upp vid tio idag, pluggade i två timmar innan jag ansåg mig färdig för dagen ;) Blev en liten promenad med Anja + en sväng inom Maxi. Anja köpte ny kaffebryggare till korridoren xD Since ingen mer har betalt än, har hon satt en lapp på den, där det står att den är hennes egendom och att den som vill ha en kopp får betala fem kronor xD Hahaha^^ Inte redig nånstans! Men det visste vi ju... ;D

Ikväll har jag kollat på Dear John, älskade filmen - hatade slutet. Snyftade väl 80% av tiden. Och strax ska jag och Anja kolla på Stekta gröna tomater, vilken hon tror att jag också kommer att gråta till. Mitt hjärta är då knappast gjort av sten, jag tror att det kan vara uppbyggt av ungefär samma material som marschmallows...

I drove for miles and miles
And wound up at your door
I've had you so many times but somehow
I want more

Tapetklister under mina skor

... du är så mycket vackrare än vad du tror

Graur.

Måste börja med att dela en tanke över det hemska som hänt idag, planet som kraschade med hockeylaget Lokomotiv Jaroslavl, däribland svenske målvakten Stefan Liv.
R.I.P

Imorse pep min mobil igång med Kung av sand och väckte mig. Stängde av alarmet och ägnade två minuter åt att övertyga mig själv om att det faktiskt var nödvändigt att stiga upp. Till slut gav mitt sämre jag upp, och jag lyckades ta mig ur sängen. Drog upp rullgardinen, och möttes av...
Stålgrå himmel, regn och stormblåst.
UUUUÄÄÄÄÄHHHH, grät mina knäskålar. Inte okej. Stod en stund och stirrade ut genom fönstret och övervägde allvarligt att skolka. Sen insåg jag att kemin igår var obegriplig, alltså behövde jag nog släpa mig dit idag också.

Innan jag gick (seeeen), slängde jag en blick genom fönstret. Såg till min lättnad att det knappt duggade ute. På med fotbollsjackan och iväg. Hann väl 50 meter, sen öppnade himlen sig. När jag kom fram kunde jag lika gärna simmat dit i vattenpölarna. För så mycket vatten var det på trottoaren, och så blöt var jag.

INTE OKEJ!

Men, på plussidan! Vi fick bygga molekyler och grejer idag, och nu fattar jag =D Till och med det som jag inte fattade igår! Så nu känns det bra igen ;) Bara det att efter föreläsningen vart det en vattenpöl i klass med Stilla havet under min stol... Och jag vart halvt ihjälfrusen xD Men helt underbart dock! Vi slutade klockan 11, och jag var bombsäker på att vi skulle sluta 12, så jag har vunnit en timme idag ;)

Blev lite pluggande (dvs läsa den hysteriskt roliga ekologiboken) när jag kom hem, lite lunch, lite Harry Potter... ;) Sen hängde jag med Josefine hem till henne o Erik, drack te, snackade Sims med Josefine (Erik räddade sig undan, bort till vardagsrummet) och tog tillbaka det som rätteligen tillhör mig, dvs min Dooley's-flaska som jag glömde där i fredags :P

Sen snöade jag in i ett par timmar, spelade Sims =) Ska sätta igång igen när jag bara är klar med detta ;) Kaaan nog vara en Sims-period på G! Jag är periodare på Sims, förstår ni.

Näe, det var allt från Södra vägen 1 ikväll, tror jag bestämt!
Tack och hej - leverpastej ;)
(En hyllning till Sveriges underbaraste dagboksskrivare)

God bless the broken road
that led me straight to you

Let's pretend we're just two people and

... you're no better than me

Hahahah, hittade just låten Elektropop (ryssen i Idol igår) på Spotify xD Wie mein Gott^^

Idag har jag vart så rasande effektiv, om jag får säga det själv ;) (Klart jag får). Upp vid sju, skolan drog igång klockan 8 (dööd åt alla väckningsalarm och lärares dumma påhitt!). Kemi. I tre timmar. Jag hängde med, faktiskt, fram tills att föreläsaren började snacka om dipol-dipolbindningar... Då gick jag vilse xD Hautan, det är ju helt efterblivet svårt. Nu fnissar ni, men tänk på att jag blev nätt o jämt godkänd i kemi i högstadiet, o det är ju faktiskt... HELSICKE!!! 6 år (:O) sen jag slutade nian... Gode tid.

Aja, efter skolan blev det lunch, i form av tonfisk, makaroner och majs =) Sen jäklar! Tvättat, dammsugit och städat + arrangerat om lite saker i rummet. OCH läst två kapitel i ekologiboken. Ska läsa 2 kapitel om dan, tänkte jag :P Sen att den bara är på 113 sidor, och alltså borde vara utläst på noll och ingenting, det är en annan femma xD

Jag cyklade till Maxi (utan att ta död på mig eller nån annan) och lyckades inte orsaka nån trafikolycka. Applåder, tack! Handlade det nödvändiga (t ex majs) och cyklade hem igen. Skadefritt =)

Så lite har det i alla fall blivit gjort idag! =)

Ikväll blir det Idol-kikande och slappande, om jag känner mig själv rätt (vågar sätta en slant på det).

Last Friday night
yeah, we danced on tabletops
and we took too many shots
think we kissed but I forgot

Is she really going out with him?

... Is she really gonna take him home tonight?

Baah... HostHostHost!

Åkte hem till Bläjkinge med Anja i lördags, söndagen innebar jobb för henne och match för mig! Lördagkvällen spenderade jag hos Pluppovic, sen framför TVn^^ Mamma och pappa var iväg på kräftskiva, så lovade att hämta dom.

Söndagen vart det match! Jag vart med på uppvärmningen, hostade de tjugo första minuterna av matchen, spydde, och sen sa Anders att jag skulle nog inte spela den här matchen. Yay. Dubbeltrist vart dessutom att vi förlorade =( Mot ett väldigt bra lag, ska dock erkännas.

Sen blev det middag, o så körde jag o Anja tillbaka till Kääälma!

Idag har det vart skola, två timmar biologi xD Ugh. Terras lite med David, Daniel och Anja =D Kaffebryggaren har gått sönder! När jag kom ut o skulle ha mig lite frukost imorse stod Anja o David i köket.
"Det är kaos, Jonna!" Utbrast David, och innan jag hann fråga varför, fortsatte han:
"Kaffebryggaren är sönder!!" Mohahahahah! Skrattade bara lite ;) Så det finns en halvförtvivlad, koffeinbrusten trio här i byggnaden =)

Fast Daniel har nån sån där snabbkaffe-grej, så dom klarar sig nog^^

Tack gode Gud att man inte är koffeinberoende...

Säg minns du när vi stack
bort från stan som ett rövarpack

Och fråga efter hennes namn tror jag inte att jag ska

... jag är lite rädd att hon ska heta nåt som inte låter bra

Ständigt denne Jakob Hellman, va? =)

Fshush, så fort har den här veckan gått! Otroligt xD Idag var det skolan, 9-12! Biologi... Tjaa, det är bättre än kemi iaf! Men hon som föreläser om växter är fransk, något svårförstådd och inte pedagogisk nånstans. Gosh. Tur djurmannen är bättre^^

Efter skolan blev det en sväng inom Coop och när jag handlat insåg att jag skulle bära hem allt också... Ugh. Aja, det blev dagens träningspass! Väl hemma blev det lunch och slapp. Sen stack jag o Anja till stan (pga att Blondinen missförstod mitt tidigare sms xD), tog en vända till systemet (dyyyrt) och jag köpte faktiskt en flaska Dooley's =D Så gott!! Och några cider, då :P Sen tog vi en Ben&Jerry-glass på glassbaren och knallade hemåt i sakta mak.

Sen har det bara blivit powernap och dusch! Ska snart börja göra mig iordning =) Jag, Anja, Jessica och Vendela ska hem till Josefine & Erik sen, äta tacos, kolla på fotbollen och dricka gott! Sen lutar det åt utgångshållet ;) Så det blir nog en nice kväll!

HEEEEEEEEELG!

Du är vild och vild och vild och vild och vild och vacker
den enda jag vill ha
för mig är du helt oslagbar
du är vild och vild och vild och vild och vild och vacker
galen och labil
men ändå så förbannat bra

Not a shirt on my back, not a penny to my name

... and the land that I once loved was not my own

Idag var jag tillbaka i skolan, biologiföreläsning! Kan konstatera att biologi fortfarande är roligare än kemi, i alla fall... Bättre föreläsare också =)

Annars? Tvättat en maskin och städat badrummet =) Läst ut fjärde Harry Potter och börjat på Med beröm godkänd (Cecily von Ziegesar). Jag har inte ro till att glo på en film :O Helt sjukt! Serier kan jag sitta och glo på, men jag kan inte kolla på en film, inte själv iaf xD Suck.

Jag ska faktiskt göra mig tidig kväll ikväll... Klockan är tio i nio, och när jag är klar här så ska jag bara borsta av pliggarna, läsa lite och sova. Det ni! Och imorgon är det fredag, alla redan :O Well well!

Godnatt!

Lord, I'm one
Lord, I'm two
Lord, I'm three
Lord, I'm four
Lord, I'm five hundred miles away from home

RSS 2.0