Studentus Nollus

Jaha, räknad som Nolla då. Smickrande.

Puuh, började med upprop vid tio idag. Så långt, så bra. Både jag och Ida ropades upp och slapp bekymra oss för det. Sen vart det information och lite information till, sen stadsvandring. I typ 2 timmar. Suck och stön, sa mina fötter.

Efter stadsvandringen hann vi hem, äta och byta kläder, sen tog vi sällskap med Elina (infödd Kalmarbo) bort till Rostadsparken, för att joina i Rostadskampen. Lärarnollning. Sånger, tävlingar o linedance :P
Irländsk julafton (jag slapp), springa i simfötter och cyklop och rullas i ett däck (stackars Linda fick ta det), plankgång (4 st på samma planka, jag joinade). Ditvägen (vi) gick lysande, men när andra gruppen tog över tillbaka så blev det dominoeffekten^^ Sen skulle vi stå, 12 stycken, på 4 läskbackar och skicka en femte och på så vis ta oss framåt. Gick jättebra, fick bara kramp två gånger :P
Sen skulle man dra en toaborste med långt snöre genom kläderna, fast vi klurade ut att om man tog av sig en tröja/ett par byxor, så var ju det löst :P sen la vi dom på rad :) Lite smått jobbigt att knalla omkring utan byxor (jag fick offra mina jeans) bara^^.
Och så linedancen. FAAAn vad svårt det skulle vara då! Rakt fram gick bra, men hopp o snurr o skit o grrrr... Sen vart det till att köpa biljett till Gardenpartyt på onsdag :)



Nu ska jag slänga mig i sängen, jag kommer somna som en klubbad säl^^

Goodnight sweetheart, goodnight!

Bring it on^^

Jahaja, tillbaka i Kalmar ;) Igår blev det 2 timmar golf + coladrickande med FO (som hade drömt om min bil :P). Sen slapp på altanen med Stephen King-boken Stark. Hmm. Läskig. Sen skjutsade jag bort mamma och pappa till Björn och Marie, dom skulle på kräftskiva. Strålade samman med Daz, hon kom hem till oss samtidigt som jag kom hem. Hon fick blommor^^ Pappa drev med henne (pga en viss ordningsvaktshistoria), så vi köpte en bukett blommor, sen skrev pappa ett kort till :P mkt underhållande. Hon vart kvar tills lite efter tolv, vi pratade, åt mat, skrattade en smula, pratade, tittade på en film. I 10 minuter, sen rätt vad det var hade vi snackat igen, så vi fattade ingenting i filmen, så vi gav upp den och kollade på egna videos på datorn^^ Mkt roligare :P
Efter att hon hade stuckit diskade jag, sen hämtade jag mamma och pappa vid ett.

Idag blev det återfärd till Kalmar, med ett stopp i Ramdala. Jag ville ju kolla när tjejerna spelade mot dom :P Så jag och Ida blev kvar där hela matchen. Ingen rolig historia, dock... =/ Ramdala - LBH   4 - 1 :(
Mål av:
2-1: Julia

Fast något bättre besked från Emil o FO ikväll;
Listerby IK B - Belganet/Hallabro B   4 - 4
Mål av:
Emil x3
Jörgen

Imorgon börjar skolan. Jag är inte jättenervös, känns faktiskt väldigt bra :) Så något ska väl bara gå fel, I guess^^ Men känns bra just nu i alla fall :)

He tells me about his night
and I count the colours in his eyes

Sweep me off my feet

LBH FF - Kallinge SK   2 - 2
1-0: Annika
2-1: Julia
Hmm... Kändes definitivt som att vi skulle vunnit den här matchen. Surt att tappa ledningen två gånger om =/ Jag ställdes mot Kirsi hela denna matchen också, blev likadant förra gången, fast idag kontrollerade jag nog henne lite bättre xD. Eller så var det bara jag som tyckte det^^

Fick nyss sms från FO, herrarna slog Fridlevstad med 4-1! :D Jisses, hej vi som kommer starkt nu ;) 3 vinster på raken :D Blixtergutt :D Har dock inga målskyttar än :P

Imorgon blir det golf med FO, en sväng till lampaffären i Asarum med mamma och pappa, sen kommer Daz hit och är social på kvällen :) blir nog bra^^
Pappa lyckades förresten reta upp Daz ikväll igen :P Det är hiskeligt roligt, o ju argare hon blir, ju roligare tycker pappa att det är^^

We were both young when I first saw you
I close my eyes and the flashbacks start

Can you hear me singing?

Hemma i Leråkra igen då ;) Ida skulle hem på 50-årskalas, så jag åkte också hem. Det var ungefär 200 grader varmt i min lilla bil på vägen hem, så vi fick nästan värmeslag xD
Dessutom hade vi ett pucko av guds nåde framför oss, en såndär som älskar att köra bil när det är tvåfiligt, men som blir livrädd för gasen när det kryper ihop till en fil. Stackars, dumma människor.

Så igårkväll vart jag borta hos Daz, utbytte foton och did the talking^^ Helen sa att hon inte hade saknat mig, sen pratade hon nästan sönder mig. Nej, hon har säkert inte saknat mig alls :P Till och med Kenneth var lite social, men det var väldans lite. Fast alltid ett framsteg, ju.

Sen var jag och mamma ute och gick, rundan skroten.

Idag har jag vart på arbetsförmedlingen och lämnat in sista pappret för aktivitetsstöd. Var på tiden xD Sen har jag läst en hel del, installerat mitt mobila bredband (som inte funkade här ute i bushen - vilken överraskning!) och ätit middag. Kycklingtallrik special, från Katrins ;) Bukafylla, i alla fall.

Ikväll spelar a-laget mot Fridlevstad, men vi spelar 7mannamatch samtidigt! Mot Kallinge. Tycker jag inte om, jag vill ju kolla också =/ Få se hur planeringen ligger nästa helg, då är det ju släktträff, så måste hem då.
Tuusan, dom spelar ju uppe i Spjutsbygd då... Aja, får väl se. Sen är det inte så många matcher kvar man kan se. Känns lite jobbigt. Det är ju 80% av mitt liv. Eller har vart i alla fall, nu när jag inte haft nånting att göra.

Fast vet ju inte än, men ev ska vi ju hem om 2 veckor också, vet inte om Sandra skulle ha 20-årsfest då. Sånt man märker, I guess ;)

Hey! Come merry dol! Derry dol! and merry-o
Goldberry, Goldberry, merry yellow berry-o
poor old Willow man, you tuck your roots away
Tom's in a hurry now, evening will follow day
Tom's going home again, water-lilies bringing
Hey! Come derry dol! Can you hear me singing?

Yesterday is history (and it's never coming back)

Sau si ;) Idag kommer FO på besök :D Om hon hittar hit^^ Fast hon skulle köra till maxi, sa hon, och det blir väl hela... 100 meter eller nåt att gå därifrån :P

Jag och Ida har kollat på Dirty Dancing 2 - Havana Nights. Fan, vad bra den är!

Let go, go, go of the past now
well I know that the world's spinning fast now

So let go, go, go of the past now

Jahaja, idag har det vart full rulle igen :)
först plockade vi upp det sista, sen åkte vi till Ikea och gick vilse^^ Inne på Ikea, kanske jag ska tillägga :P Köpte skrivbord och öppen garderob till hallen. Sen åt vi lunch, söt pojk i kassan ;)

Ikväll kom mamma och pappa hit, pappa skruvade ihop min bokhylla (garderoben och skrivbordet skruvade vi ihop själva) och de fick lite fika, och vi pratade om ditt och datt, sen åkte dom igen, haha. Tog hem lite kartonger och kassar och sånt :)

Jag har fått internetbank nu, så har anmält flytt och sånt :) skönt!

Så nu har jag suttit och spelat Sims 3 på Idas dator, men ska strax plocka upp resten av böckerna i den nya hyllan ;) Ida kollar på Hairspray och jag sjunger med då och då ;)

I've got my hairspray and radio
and I'm ready to go

Nyblivna Kalmariter

Haha jaha, då vart jag och Ida nyinflyttade Kalmariter ;) flyttade upp igår, och har ägnat dessa två dagarna åt att plocka, plocka, plocka, skruva och plocka lite till :)
Och nu börjar det tusan bli ordning på saker och ting ;)

Jag har inget internet, mitt mobila kom inte innan vi flyttade! Plenty bad =/ men Ida lånar ut sitt så länge :)

Ikväll har vi kollat på 2 filmer (vi däckade i soffan efter maten, vid halv sexx, då hade vi plockat sen halv tio imorse^^),
systrar i jeans och systrar i jeans - andra sommaren.

You see, I've forgotten if they're green or they're blue
anyway the thing is
what I really mean
yours are the sweetest eyes
I've ever seen

Hejdå Leråkra!

Sista inlägget som hemmahörande i Leråkra. Så ska jag inte tänka, då börjar jag nog gråta^^ Vet inte huruvida jag kommer att ha internet veckan som kommer, för jag har inte fått mitt mobila bredband än... Så ev hör ni inte av mig förrän nästa helg.

Allt utom sängen och spriten är utburet i bilen. Mitt rum ser JÄTTEkonstigt ut..!

Ikväll vart det kräftskiva borta hos Sandra, mkt trevligt :D Jag, Daz, Ida, Sarah, Jossa, Martina, Lisa, Sandra A, Anja Räka, Cicci och Sandra själv ;) Nu försvinner vi iväg... Sandra till Kristianstad, Lisa till Alnarp (?), jag och Ida till Kalmar... Men vi satsar på inflyttningsfester ;)
Ni är underbara, älskar er, girls!
<3

Backaryd SK - Listerby IK   1 - 2 :D:D
Mål av: Rasmus och Fidde.
BÄST :D

This is the long goodbye

The final countdown

Puuuh!

Vart i stan och köpt kräftor till ikväll :) Skulle eg till banken och hämta dosa till internetbank också, men fick en på posten! Trevligt av dom :)

Har städat och vädrat ur bilen. Inte en dag för tidigt. Hittade Hampes penna från SISU-utbildningen, och den var ju typ i början på maj :P Men man kan ju inte hinna med allt här i världen ;)
Ikväll eller imorgon ska den dessutom kostas på en biltvätt borta på macken, så den blir ren och fin.

Jag har börjat bära ner kartonger från mitt rum till hallen nere. Puuh. Men än så länge har det funkat att bära (kanske för att jag medvetet har låtit bli de tyngsta än så länge^^), så förhoppningarna är goda för morgondagen, man kanske slipper ryggskott^^ Men lär få feteträningsvärk.

Ikväll blir det kräftskiva borta hos Sandra :) börjar vid halv sex, sen sticker jag hem vid nio, ska ha lite ostbricka o så med mamma och pappa.

Imorgon flyttar jag! Sen vete katten hur det blir med uppdaterandet här, för ev har jag inte internet förrän nästa fredag, för jag har inte fått mitt mobila bredband än =/
Sånt man märker.

Nähä, nu ska jag bära lite till, sen blir det diska och duscha.

I never thought I'd die alone
I laughed the loudest
who'd have known?
I trace the cord back to the wall
no wonder, it was never plugged in at all

Stop your messing around, boy

Så sitter man här igen ;)

Ikväll har jag gjort min sista träning på gud vet hur länge! Känns lite snyftsnyft, måste jag säga...
Jag började i Listerby IKs flicklag när jag var 7 år gammal. Jag minns första träningen. I Listerby gympasal. Lek, rep, bänkar och bollar. Jag och Jojjo hade aldrig träffats, men vi började leka den träningen xD
Första året förlorade vi varenda match, och gjorde bara ett enda mål på hela säsongen. Jojjo, mot Nättraby. Men vi förlorade med 5-1.
Vi inledde alltid säsongen med att spela träningsmatch mot några yngre killar, och vi förlorade undantagslöst där, oavsett hur det gick annars.
Andra säsongen vann vi alla våra matcher, utom de två vi spelade mot Sölvesborg. Så vi hatade dom redan då^^
Inte för att hatet nånsin kommer i närheten av RBK-hatet, men ändå. RBK ligger liksom i egen division så sett.
Vi mötte Ronneby... Kan det ha vart -00? Fick stryk med 5-0. Kommer ihåg en tjej med långt, vågigt, ljusbrunt hår. Hon hade ett hiskeligt skott, vilket jag vet, för hon prickade mig på låret. Några veckor senare började hon spela hos oss istället. Och blev en av de bästa vänner jag nånsin haft. Lustigt, att jag skulle bli bästis med en RBKare. Ödets ironi^^
Vi slog ihop med tjejerna som var födda -90. Och började med 11manna!
Första 11mannamatchen nånsin mötte vi Kallinge, och vi slog dom med 11-2. Mkt rolig match.
En match nere i Lörby gjorde jag mål från mer än halva plan. Tre fjärdedels plan, ungefär. Vilket skott det blev. Vet inte vem som skrek högst, jag eller Dan (vår dåvarande tränare).
Så småningom växte vi in i damlaget. Började med att vi kanske körde uppvärmning eller småövningar ihop, men till slut kom dagen då vi helt enkelt flyttades över.
Damsjuan, divison 4 och division 5.
Det var annorlunda mot flicklaget... Men man kom in i att.
Och nu har vi kamperat ihop i några år. Folk har försvunnit, kommit tillbaka och försvunnit igen. Lagt av, fått barn, börjat plugga. Men jag och Jojjo spelar fortfarande tillsammans^^
Jag älskar fotbollen, och jag kan gå ed inför hela världen att jag har världens bästa och coolaste tjejer i laget, och vi spelar för världens bästa klubb.
Listerby IK
- det märks att vi trivs



Jaha, det där hade jag inte tänkt mig, men nu blev det så.

Idag har jag packat ner de sista böckerna. Jag har ingenting att läsa!! Får läsa dom som ligger överst, ingen lysande litteratur...^^

Imorgon ska jag städa bilen invändigt, in till banken och hämta en sån där dosa till internetbank, har fått BankIDkortet idag. Köpa kräftor också, för imorgonkväll blir det kräftskiva hos Sandra :) Efteråt lite ostbricka med mamma och pappa.

Och på lördag bär det av... :)

Sometimes
it's not the things you say
sometimes you're just in the way
sometimes I feel like I can't live without you
Sometimes
I swear you make me sick
sometimes I just wanna kiss you
and tell you I love you
Sometimes

Another day has come and gone

Jahaja, idag har det packats ännu lite mer xD Böcker, böcker och lite böcker till :P Mamma har hyrt släp, så vi har det från fredag till söndag eftermiddag. Herregud, jag flyttar om 3 dagar. Ofattbart. Jag som har bott i lilla Leråkra i hela mitt liv..!


Lägenheten

Ikväll har jag kollat när tjejerna tog sig an Nopeln! Vi spelade 2-2. Får nog ses som positivt i och med att Nopeln är ett lag som vi har rätt svårt för^^
1-1: Cicci (straff)
2-2: Osäker :P Himla virrvarr framför målet, men antingen fick Julia det (att hon slog in hörnan direkt) eller så var det Carina. Eller självmål. Ingen aning^^

The road goes ever on and on
down from the door where it began
now far ahead the road has gone
and I must follow if I can
pursuing it with eager feet
until it joins some larger way
where many paths and errands meet
and wither then, I cannot say

Up and down

Puuh, är lite irriterad. Ganska mycket, faktiskt. Har beställt mobilt bredband och nytt abonnemang till mobilen (telia, ist för telenor). Sen kollade jag Mina Sidor på Telenor, och enligt dom har jag fortfarande bindningstid!! Hur tusan kan jag ha det när jag har haft mobilen sen oktober -06?!?!?! Grrr... Får väl se om man kan lösa det på nåt sätt.

Annars har jag och mamma vart inne i stan, lite ärenden. Jag har packat en del.



Mamma hade typ packat alla "hushållsgrejer" imorse när jag kom ner, vilken chock jag fick!
"Men jag hade ju ingenting att göra nu på morgonen!" Hävdade hon. Säkert^^ Men det var hiskeligt snällt :)

Ikväll vart det derby, Listerby IK - Belganet/Hallabro IF. Roligaste i hela matchen var att lyssna på Björn Bohlins (BHIFs tränare) kommentarer. T ex:
"Kom igen Petto, använd den lilla kropp du har!"
"KOM IGEN NU FÖR FAN KILLAR, dom kör ju över oss som ett chokladhjul!"
"Killar! Rasmus får stå och ta ner bollen helt solo i mitten, det är lite onödigt, tycker jag!" (Rasmus i LIK)
"Den där hade fan min morsa tagit..." (En BHIF-spelare missade en nickboll)
osv osv osv i en aldrig sinande ström ;)
BHIF gjorde 0-1. I början av andra kvitterade Listerby till 1-1. Riktigt underhållande match, kamp och lite finlir ibland. Riktigt kul att kolla på :D I 90e minuten gjorde Listerby 2-1. Sen blåste domaren av matchen direkt efter avsparken^^ BÄST!
1-1: Calle
2-1: Calle

God bless the broken road
that led me straight to you

Damn good looking ;)

Wiie, idag har vi varit i Kalmar, jag, mamma, Ida och Yvonne (aka Idas mamma ;P). Vi signade kontraktet, fick nycklarna, tog en fika, sen var det dags. Att se lägenheten som vi skrivit oss på utan att ha sett :P Lite nervöst, kändes lite lugnare när man såg vilket område det var. Tvärs över stora vägen, alltså typ mittemot Giraffen Köpcentrum, bredvid polisstationen :P Vi har en parkeringsplats o källarförråd. Vi bor på tredje, och översta, våningen. Första tanken när vi kom in: "FAN, vad stort det är!" Haha, 85 kvadratm om jag inte har skrivit det innan (vilket jag säkert har). En stor hall, köket direkt till vänster, nedanför det ligger badrummet, sen mitt rum, bredvid mitt är vardagsrummet, och andra sidan hallen är Idas rum. Sen har vi balkong också :) Så vi är mkt nöjda ;) Putsade litegrann, mest i köket o badrummet, för att veta att där verkligen var rent.

Efter lägenheten blev det en tur till IKEA, vi köpte en del grejer och skrev ner artikelnret på en del möbler (typ soffa) som vi ska inhandla på lördag. Vi åt middag också, sen gick vi en stund till. Sen var klockan hux flux tio över fyra, och klockan 18 skulle vi vara på Åsavallen för att spela match! Stressammanbrott...
Vi var hemma tio i 6 :P in och hämta skor och benskydd (glöm det där med att packa handduk och sånt, fick duscha hemma) och köra bort till idrottsplatsen.

7mannamatch mot Ramdala stod på schemat. Fredde, FOs bror, dömde. Vi underskattade dom nog lite, om än undermedvetet. Vi slog deras 7mannalag med 6-0 i våras, och deras 11mannalag med 2-1. Men det ska sägas att vi gjorde verkligen inte bra ifrån oss ikväll, var ingen jätterolig match, även om det var kul att spela igen. Vi fick se oss slagna med 2-1, och det kändes ju inte helt hundra.

Ikväll har Daz och hennes USBminne Torsten varit här^^ Kollat på gamla fula bilder och nya fula bilder. Det finns rätt gott om båda :P Vi kollade på Kejsarens nya stil också. Den är kult :D

Imorgon ska vi in till stan, lite ärenden, sen blir det packa järnet och runda av med att kolla när A-laget (herrarna) tar sig an Belganet/Hallabro.

Feel my heat
taking you higher
burn with me
heaven's on fire

Jisses, time travels fast

Bara 6 dagar tills jag flyttar!

I fredags vart det första 11mannamatchen efter uppehållet :) Nere i Märserum. Och vilken revansch vi fick! Vi spöade dom med 6-1 :D
Mål av:
1-0: Julia
2-0: Julia
3-1: Mattis
4-1: Julia
5-1: Jojjo
6-1: Linnea

Var inne på Sailet igår. Tuffade in med båtarna på eftermiddagen, jag i min lilla pärla och mamma och pappa i MiniMaxen. Vi gick upp och åt middag på Kinarestaurangen, mkt tasty :)
Sen gick mamma och pappa en vända på kajen, och jag kurade ner mig med Brisingr. Efter nån timme stuffade mamma och pappa hem med min lilla båt, så jag läste ett tag till, sen gick jag upp och mötte Daz, Jossa och Martina :)
Vi hade en trevlig snackstund i båten, gick en vända på kajen o ner i båten och började festen så smått :)
Det blev en vända upp i öltältet, upp till stan och lite rundvandring, innan vi pös ner o la oss.

Idag har jag vart och kollat på b-laget (med FO, of course ;D) när de spelade derby mot Johannishus :) Det var rätt angenämt. Promenadseger. Utklassning. Förnedring. Whatever you wanna call it^^ 9-1 till Listerby!
1-0: Micke O
2-0: Fredde
3-1: Emil
4-1: Filip
5-1: Dennis
6-1: Albin
7-1: Dennis
8-1: Dennis
9-1: Filip

Imorgon ska vi till Kalmar, kolla lägenheten, skriva kontrakt och gå på IKEA :) Ska bli skoj :)

For a year
for a time
for a little while

Vid vägen längs bäcken som sakta leder hem

Vilken slappedag det blev :P Imorgon blir det nog att packa lite, mamma tog hem tre kartonger från jobbet. Here we go!

Läser just nu Brisingr... Och längtar efter att fjärde delen ska komma ut!
TVn står också på, tänkte se Two and a half men ;) Ser inte varje avsnitt, kan jag inte påstå, men tusan vad roligt det är^^

Imorgon kväll blir det till att kolla när tjejerna spelar mot Märserum, sen grillning vid Peters (?) stuga.

Vid vägen längs bäcken som sakta leder hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

Kom änglar, kom älvor

Blev mkt trevligt i Kkrona igår :) jag, Daz, Sarah och Sandra körde vilse hundra gånger, eftersom Jimmy var totalt inkompetent på att förklara vägen hem till sig^^ Sarah fick köra Dazs bil, Daz var hiskeligt nervös :P mkt underhållande ;) vi korkade upp på vägen in, sen höll jag på att kissa ner mig innan vi hittade hem till Jimmy. Till slut fick han gå ner och möta oss vid stora vägen^^


Andreas, Sarah, Sandra, jag, Anna och Jimmy

Vi spelade lite ölspel, men till slut blev det alldeles virrigt, så vi gav upp och packade in oss (alla 8, jag, Daz, Sarah, Sandra, Anna, Tom, Andreas och Jimmy) i Dazs bil. Jag fick sitta i skuffen, hade ju trevligt där bak, alldeles ensam xD med kapsyler och tomma flaskor, haha^^


Trångt och mysigt i bilen^^ Daz, Tom, Jimmy och Anna

Det blev en vända in på öltältet i alla fall :) o min käke hoppade ur led! Satan, rent ut sagt, vad ont det gjorde! Efter öltältet gick vi runddelar, tills vi knallade in på Piraten. Inte så jättemkt folk, men en del iaf :P Aussieboy knallade in där plötsligt, så Daz blev lite hispig, "vad är oddsen?!" Lite kul så :P
Köpte nånting som hette Jinx, det var gott iaf :)


jag, Daz & Jimmy

När det hade stängt packade vi in oss i bilen igen, nu fick jag fri lejd, Tom fick sitta i skuffen^^ Vi droppade av dom, sen åkte vi hem.


Tom i skuffen på väg hem^^


Daz'n Shafe gooes home :P

När jag kom inknallandes här hemma var klockan tjugo i fyra. Jag åt några mackor och drack vatten, kollade datorn (den hävdade att jag har fått virus!) och gick och la mig.

Idag har jag inte gjort många knop... Vilodag ;) Steg upp vid kvart i tolv och åt lite frukost, sen har jag mest bara läst^^ Är nu inne på Brisingr, tredje delen i Eragon ;) dom är så bra, de böckerna. Väntar på fjärde! När nu tusan den tänkte komma ut...

Daz dillar om Sailet ikväll också, får väl se vad det blir av att^^

Peta in en pinne i brasan
hämta ett par öl och revbenspjäll
tanka bilen, rensa ur förgasarn
lappa min jeans, så är du snäll
åh, min älskling
stoppa pipan, hämta min tofflor
tack för kaffet, blev det kvar till dig?
Peta in en pinne i brasan, älskling
förklara varför du vill lämna mig

The show must go on

Idag blev det ännu en dag av rensande i rummet :P hittat en hel del som jag faktiskt kan slänga (jag är sentimental så ni kan aldrig ana, typ lappar vi skrev till varann på lektionerna i 5an o 6an har jag kvar).
Men nu är det väldigt lite... ingenting kvar att rensa faktiskt, måste börja packa.

Vart o tränat ikväll :) mkt trevligt :) vi fick förstärkning (ovanligt ;D) av Pär, Hjalmar och Nisse. Kvadraten, inläggsövning och spel.

Sarah kommer och hämtar mig vid kvart över tio, sen bär det av in till Kkrona med henne och Daz, lite partaj ;)

You're just so cool
run your hands through your hair
absent-mindedly making me want you

Darling, don't you know

Jag fattar inte att jag snart ska flytta, jag kommer förmodligen inte begripa det förrän jag ser baklysena på vår bil försvinna iväg och lämna mig kvar. Och jag kommer gråta floder, men fan vad kul det ska bli :D Inte gråta-delen kanske, men själva grejen :)
Ny stad, lägenhet med Ida, plugga, träffa massa nya människor :D
Men böckerna följer med mig ;) Jag har lite bryderier hur jag ska packa dom, men det löser sig. Hoppas jag... Snart uppe i 500 :)

Har lite träningsvärk efter fotbollen igår xD Känns att man inte har vart igång på länge.

Ikväll har jag kollat på film, En shopaholics bekännelser. Jag vet, den kommer ut imorgon, men mamma har ju lite förmåner på jobbet ;)
Den var helt okej, men väldigt olik boken :/ Tycker inte om när de ändrar på detaljer som verkligen kunde vara desamma som i boken! Hmpf.

Rensat ur garderoben idag... Blev en del kläder som rök. Jag som inte ens har särskilt mycket kläder. Bara mjukiskläder, haha. Lite skräp från lådorna också.

Jag måste ha en bokhylla till när jag flyttar.

Vi träffades liksom på chans
på nåt sätt ramla vi in i varann

Everything's fallen to place :)

(x) Antagen till lärarutbildning
(x) Fått lägenhet

Livet leker just nu. Jag och Ida fick lägenhet i onsdags :D På måndag ska vi alltså till Kalmar, skriva kontrakt och få nyckel, sen flyttar vi på lördagen (22 aug). Hoppas nu bara att allt går som det ska, för gudarna ska veta att vi har haft otur med lägenheterna... Men det har förhoppningsvis vänt nu :D

Jag har vart väldigt inaktiv på sistone, om det har undgått nån :P Har varit ute på sjön i 2 veckor (frånsett landstigningen vid Dazs och Sarahs partaj).



Vad har hänt då? Träffat lite nya, trevliga människor. Noah har sagt sitt första ord ("mamma") :D. Tim Kusin har fyllt 19 och fått en kattunge, som han döpt till Shräkan.

Ronny berättade dagens roligaste i lördags: Han och Stickan hade legat på Lilleholmen, där låg även två tyska gubbar. Den ene kunde lite engelska, annars snackade de bara tyska. Så plötsligt höll den enes solstol på att blåsa kull, och Stickan hojtar:
"AAH! GESTOLEN GEFALLEN!"
Sämsta tyskan EVER^^

Ikväll vart det träning :) Mkt trevligt :)

Fuckihelvete

Gudars, mig imponerad av att jag kan stava^^ men jag  börjar nog nyktra till så smått :P har vart på fest hos Daz, hon och Sarah hade 19- resp. 20årsfest :D plenty trevligt :D Daz, Sarah, jag, Sandra J, Sandra A, Lisa, Sanne, Sara, Patrick, David, Kristian, Jimmy, Andreas, Anton, Markus, och... ööh... några som jag inte minns namnet på.

Vi spelade lite kubb, sen nåt jävla spel. Jimmy, Anton o Andreas hittade säkert på reglerna allt eftersom^^ fulla blev vi ialla fall:P

åkte med Sandra J hem, men Kristian ringde 2 minuter senare, så har pratat med honom i två omgångar^^ plenty underhållande^^ vi diskuterade den ev trekanten hos Daz,  bl a^^

Har vart ute på sjön en vecka, därav bristen på uppdatering^^

Fuck, jag har fått hicka.

And you know I wanna ask you to dance right there
in the middle of the parking lot

RSS 2.0