Punkrock, tattoos, leather jacket

... good grades don't come with that package

Puuh, kinda exhausted xD

Igår bar det iväg upp till Sthlm =) Idag har vi varit på Skansen på julmarknad (överskattat) och sen firat Jenny ikväll, med Olofs familj också =) Mkt trevligt!

Men väldigt trött.. Väcktes tio i nio, men klockan vara fem över nio innan jag ens orkade röra mig^^ Sen somnade jag vid halv fyra och sov kanske en halvtimme... Och nu är jag blixtertrött igen :P Jösses.

(Jump jump jump jump)
and I don't care now
(jump jump jump jump)
cause we don't get out
(jump jump jump jump)
I packed my things now
(jump jump jump jump)
fuck this shit right now,
I'm checking out

Vid fem hade dom väckt en

... och vid tolv kom hela släkten
(min morfar o min faster o hennes man med andedräkten)

Försöker skapa lite julstämning här i lägenheten =) Sitter och lyssnar på lite julmusik, har slagit in två julklappar också =) Jag lääängtar :D Främst längtar jag efter att julstämningen, den där riktiga, ska infinna sig.
Lussebak med mamma, och med Absolute Christmas i CDn.
Lucia.
Julkalendern.
Klä granen med pappa.
Kalle Anka.
Adventsljus.
Rudolf med röda mulen.

Hur kan man inte älska december?

Idag har det vart full fart, det ska gudarna veta... Började iofs inte förrän klockan 10, med kursintro - japp, delkurs 3 börjar idag! - Sen två föreläsning, sist gruppinfo (där jag lyckades ramla in i klassrummet xD). Sen slutade vi, typ kvart över fyra.

Hem, ner till Maxi och köpa köttfärssås. Ida körde hem till Göljahult, och jag lagade middag (makaroner och köttfärssås). Sen har jag städat, mamma och pappa kommer ju imorgon^^
De kommer nån gång på morgonen, ska fixa lite här. Sen åker vi till Sthlm =)

Long time ago in Betlehem
so the holy bible said
Mary's boy child, Jesus Christ
was born on Christmas Day

And we all sympathize

... with your torn apart heart

Jahaja, idag kirrade vi observationsredovisningen =) Tur man har folk som gillar att prata i gruppen!
Mats, det dryga apskaftet, ändrade sig under sitt sista pass med oss, han var lika tradig som han vart de senaste två veckorna.

Sen blev det raka spåret hem till datorn, en snabbkoll på facebook, sen satt jag och skrev hela observationsuppgiften. Ett avbrott för lunch, sen skrev jag igen. Blev klar med att också! Helt underbart :D Skickade in att, så nu är jag kvitt delkurs 3, for so long. Tills jag får tillbaka ett U eller dylikt...

Sen blev det en social stund! Först ringde Mattias, som ville att jag skulle köra och köpa en TVmöbel till honom. Deal. Sen fick jag ringa till killen som han skulle köpa den av, för att få adress och bestämma tid. Sen ringa tandläkaren, fick tid nästa fredag, sen Anna på msn, sen mamma i telefon en halvtimme, sen Anna på msn igen =)

Sen hann jag sätta mig med min bok (Så länge vi båda andas) i 1 minut, sen kom Ida från skolan och vi skulle köra till Lindsdal och köpa TVmöbel^^ Vi körde vilse några gånger, så till slut fick jag ringa killen och fråga hur tusan man skulle köra. Sen gick det bra =) Betalade, packade in möbeln i bagaget och for iväg hemåt. På nån annan väg, så mestadels visste vi inte alls vart vi var för nånstans. Men det gick bra ändå =)

Sen hem och laga maaat =) det satt fint! Pratade med Mattias och Alice i telefon, de skulle baka lussekatter :O jag vill också!!

Har läst hälften av det som ska läsas till imorgon.. Det vill säga jag har läst 30 sidor, och har 50 sidor kvar... Jesus Christ Superstar.

Herreminje.

Catch a falling star and put in your pocket
never let it fade away

Did you know

... I can't do this without laughing

Idag har det hänt lite i alla fall =) Steg väl upp vid kvart i elva (skönt att sova - det är därför vi har självstudier). Sen blev det frukost och därefter bar det iväg till Mönsterås. Vi höll på att köra vilse när vi väl kom fram xD

Sen blev det Ikea, Rusta och sist stan. Blev i alla fall två julklappar upphittade =)
Och lite kyckling i pitabröd till middag. Mkt smaskigt.

Cartoons and forever plans


I've got everything

... a broken heart needs

Oh, I'm doing fine, don't you worry 'bout me ;) Fast nyser en himla massa, har väl hållt på i tre veckor nu xD Har väl utvecklat dammallergi eller nåt annat dumt xD DET VAR ETT SKÄMT! Herregud, det är ju typ fasan, tänk tvingas ränna runt med dammtrasa stup i kvarten :O

Idag blev det jobb i studiegruppen, inte alltför länge, satt väl 2 o en halv timme, nåt sånt. Sen var jag ute och gick med Anna, handlade och så åt vi middag till Svensson Svensson (DVD säsong 1).

Sen var det bio-dags! New Moon =) Har ju längtat hur mycket som helst xD Och den levde upp till förväntningarna :D Visst, en film kan aldrig slå en bok, hur mycket de än försöker, men den var definitivt bra :D väl spenderade pengar.

Imorgon... Stan och handla julklappar, börja med individuella observationsrapporten, Mönsterås (Ida ska köpa en hyvel åt far sin) och ev ta spruta mot baconsjukan, får väl se.. Är inte så pigg på det egentligen, men vad ska man göra?

Cause I'm lord and master
of a fool's Taj Mahal
oh, who says
you can't have it all?

To live without you

... would only mean heartbreak for me

JAA, Leif har vart här och fixat min dator, och vilket TEMPO! Jag blir ju alldeles knäsvag :D Den har vart seg som attan i ett par månader, och nu... My baby's back :D

Idag har jag tillbringat tre timmar i Kallinge sporthall med FO och Sara :) Mkt trevligt :) Lilla DM för herrarna. Följande resultat:
Listerby IK - Backaryd SK   0 - 0
Kallinge SK - Hoby GIF   3 - 0
Belganet/Hallabro IF - Backaryd SK   0 - 0
Listerby IK - Hoby GIF   0 - 0
Kallinge SK - Belganet/Hallabro IF   1 - 2 (Mål av: 1-0 Adde P, 1-1 Robin S, 1-2 Robin S)
Backaryd SK - Hoby GIF   3 - 0 (Mål av: 1-0 Markus A, 2-0 Oscar W, 3-0 David S)
Listerby IK - Kallinge SK   3 - 0  (Mål av: 1-0 Sebbe, 2-0 Dennis, 3-0 Dennis)
Hoby GIF - Belganet/Hallabro   0 - 1
Backaryd SK - Kallinge SK   1 - 1 (Mål av: 0-1 Tobias O, 1-1 Oscar W)
Listerby IK - Belganet/Hallabro   1 - 1 (Mål av: 1-0 Sebbe)

1. Belganet/Hallabro IF   8p   4 - 2
2. Backaryd SK              6p   4 - 1
3. Listerby IK                 6p   4 - 1
4. Kallinge SK                4p   5 - 6
5. Hoby GIF                   1p   0 - 7

Sen blev det straffläggning mellan Listerby IK och Backaryd SK, i och med att de hade lika många poäng, lika många gjorda mål och lika många insläppta.
Först ut för Listerby var Ante. Han gjorde mål. Och BSK-spelaren gjorde mål. Näste man var Dennis, som också satte sin. Så gjorde även BSK. Då blev det dags för Kenni (som hade haft många chanser under dagen, men tusan inte ett enda mål), som satte sin. Det gjorde även BSK. Emil klev fram och smällde dit sin boll. Anton räddade BSKs straff! Alltså hängde det på Filip, som inte avskräcktes utan pangade in sin, och det blev 5-3 till Listerby :D
Fotboll när den är som bäst ;) (=spännande som attan, nagelbitare, hela köret - sen slutar det med att ens lag vinner ;D)

Men ändå, 50 kronor i inträde... xD
För den goda sakens skull.

Igårkväll blev det en lugn och skön kväll :) Skjutsade mamma, pappa, Lasse och Eija till Möljeryd bygdegård, sen på vägen hem ringde Daz och svor åt mig när jag sa att jag hade en bit kvar hem. Hon stod och stampade utanför vår ytterdörr hemma xD
Men kom hem några minuter senare, så då kom hon ditknallandes igen. Var väl här nån timma.
Sen blev det lite film, lite läsning och lite sånt trevligt resten av kvällen :)

Om cirkus en timme (borde det bli) kommer Ida och hämtar mig, så bär det av till Kalmare stad igen :)

Snurrar upp dom på läktar'n
en efter en
hör korvgubben fråga';
"är du här igen?"

In a storm

... in my best dress, fearless

Jahappjahapp, redovisning imorse... Gick väl an^^ Inte så överväldigande kul kanske, men uthärdligt ;) Sista lektionen i AU1 med Christina! Lite sad =/ ganska mkt, t o m.
Hon fick en blomma av oss =) så nu måste jag komma ihåg att ge Anja 20 kronor...^^
Lite kul, dom som hade Kåre till att rätta deras uppsatser har fått världens påbackning! Vilken jäkla gubbe det verkar vara! Till Malin hade han sagt;
"Ja, om jag skulle visa en klass ett exempel på hur man INTE skriver en uppsats, då skulle jag visa din!" Jösses xD och honom ska vi ha nu i delkurs 3, känns ju bra...

Fick tillbaka examinationsuppsatsen, jag fick VG :D Högsta betyg :D Hej, inte alls överlycklig ;)

Sen blev det hemfärd, med full bil xD Vi slog ett slag för miljön ;) Ida körde, jag satt fram, sen knölade vi in Anna, Anja och Johanna i baksätet :)

Mamma och pappa är i Tyskland, det blev tydligen bestämt lite hastigt och lustigt igår att de skulle åka dit. Handlar brännvin ;) Men om allt går som det ska bör de vara hemma om cirkus en timma, nåt sånt.

I am barely touching you

I believe in angels

... something good in everything I see

Another day has come and passed. Nää, inte riktigt än, klockan är ju bara 19:11!

Idag har det varit intensivt studiegruppsarbete, från halv tio till två. Med lite lek mitt i ;) Men vi fick en hel del undanstökat i alla fall, känns mkt bra! Alla frågorna till morgondagens redovisning är färdigskrivna och ivägskickade och ungefär halva observationsuppgiften är gjord :)

Sen blev det hem, klämma i sig 2 varma mackor (min middag idag), sen knalla bort till Anna. Vi gick en runda, hon skulle hämta ut sina bläckpatroner och köpa lite godis. Var riktigt skönt att gå, även om det inte var strålande sol direkt... Regnet hängde i luften.
Efteråt satt vi på hennes rum nån timma och snackade strunt^^ Sen gick jag hem i kolmörkret och det lyste i ditt fönster.

Nu har jag gjort klart frågorna till moment B (det individuella) och även skickat in fanskapet... Så SKÖNT! Nu är det mitt observationspaper som står näst på tur, men det ska inte vara inne förrän nästa lördag, så blir nog inte mer gjort denna veckan xD

I wanna love you but I better not touch (don't touch)
I wanna hold you but my senses tell me to stop
I wanna kiss you but I wanted too much (too much)
I wanna taste you but your lips are venomous poison

För sorgen och kärlekskvalen

... och nästa gång han kom blev Agda galen

Tihitihi, sitter och lyssnar på Fred Åkerströms "den odödliga hästen", den är ganska underhållande, I'd say^^

Vilken kväll det blev, rädsla, lättnad, oro, mer lättnad.
Och nånstans spritte lyckan omkring inuti mig, hade en bra anledning ;)

Idag blev det skola hela tusans dagen igen xD Började (ja, okej då) klockan 10 imorse. 2 timmar matematikföreläsning. Med Reza :) det var en GUBBE, jag tänkte ju på hon som är med i Idol :P blev lite galet innanför pannbenet. Men han var rätt kul iaf :)
Hehe;
"man varför ska man addera äpplen och päron? Liksom, tre flickor och två pojkar, AH! Fem flickor! Det funkar ju inte! Man kan inte blanda ihop det!"

Efteråt blev det lunch borta i simhallen, en äcklig, onyttig hamburgare oh en god, onyttig CocaCola^^ Hade inte råd med något annat, för jag hade ju bara en 50lapp med mig...
På vägen tillbaka fick vi (vi = jag, Anna, Sandra, Cecilia och Ulrika) sällskap av en kvinna som skulle till Storken (som vi). Det visade sig vara Annas idrottslärare från högstadiet xD

Sen var det lite över en timmes föreläsning med den gode (dryge) Mats... Idag blev det inte Hönan Agda i marginalen, det blev Polaren Pär är kärlekskrank :) Glömde en mening mitt i låten! Kom ihåg allt före och allt efter, men just detta var som bortblåst;
"Men kärlekens makt är stor så ni vet, först var hon kall och sen var hon het"
En sabla mening.

Och så blev det en och en halv timmes jobb i studiegruppen. Inför morgondagen har vi bara en fråga kvar i alla fall, så vi hinner väl köra igång med observationsuppgiften... Vad jag längtar till nästa vecka vid den här tiden, för då är delkurs 2 SLUT! Så sköööönt! Och då börjar vi med Hållbar Utveckling istället... :P

Hem och äta middag till ett avsnitt av House (säsong 1). Med ett par tuggor kvar fick jag sms från Daz att ringa henne. Vi ringer ju gratis till varandra nu, så vi snackade i 40 minuter^^:P
Som Ida sa;
"Vad fan har ni att prata om så länge?" Men vem säger att man måste ha nåt att prata om? Man kan konversera ändå ;D

Jag är på sånt där aldrig-sluta-skriva-humör :P därav det långa inlägget xD

Sen har vi vart hos Anna och kört en egenversion av Med andra ord, för vi var ju bara tre stycken :P Men det gick, det med :)

Så länge skutan kan gå
så länge länge hjärtat kan slå


You don't have to stay forever

... I will understand

Jag har fortfarande inte återgått till att bli normal =/ Det är lite jobbigt. Rastlös. Kan inte koncentrera mig. Grubblar. Du infekterar mina tankar.
För 3e dagen i rad.

Idag vart det skola "hela" dagen... Började halv tio, satt i en timme borta på Nisbethska och "lyssnade" (dvs skrev hela sången Hönan Agda i marginalen) på Mats medan han förklarade nånting som halva gänget inte hörde, och andra halvan inte förstod.
Sen hade vi 4 timmar och 45 minuter håltimme. Vi pilade bort till Korridoren där Anna och Daniel bor, så satt vi där och jobbade. Åt lite lunch vid tolv, men sen fortsatte vi jobba. Så vi var hiskeligt effektiva =) Sen var det uppföljning mellan 15 och 16. SEN slutade vi för dagen.

Då blev det hem, äta middag och sätta sig med frågorna istället.

Jag har ett liv, jag lovar.
Nej, jag nu ljuger jag.
Sorrymig.

Men om jag kunde sluta tänka på dig hade kanske allting gått friktionsfritt åtminstone.

And afterwards we drop into a quiet little place
and have a drink or two
and then I go and spoil it all
by saying something stupid like "I love you"

I dared you to kiss me

... and ran when you tried

Sämt, kunde inte sova inatt. Tjugo över ett gick jag runt i en nedsläckt lägenhet och lyssnade på alla småljud. Gick in i vardagsrummet och tittade genom fönstret på polisstationen. Och första tanken när jag vaknade;
"Oj, jag lyckades sluta tänka på honom så jag kunde somna!" Men inser att jag somnade nog mitt mina tankar till slut. För det finns, mig vetligt så här långt, inget slut på dom.

Ida har tittat bekymrat på mig hela dan, sagt att sån här har hon aldrig sett mig. Nej, mycket möjligt, för det här är skumt! Det spinner bara runt i huvudet och jag kan inte få det att sluta.

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see
That I want and I'm needing everything that we should be
I'll bet she's beautiful, that girl he talks about
And she's got everything that I have to live without

Drew talks to me, I laugh cause it's just so funny
That I can't even see anyone when he's with me
He says he's so in love, he's finally got it right,
I wonder if he knows he's all I think about at night

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do

Drew walks by me, can he tell that I can't breathe?
And there he goes, so perfectly,
The kind of flawless I wish I could be
She'd better hold him tight, give him all her love
Look in those beautiful eyes and know she's lucky cause

He's the reason for the teardrops on my guitar
the only thing that keeps me wishing on a wishing star
he's the song in the car I keep singing, don't know why I do

So I drive home alone, as I turn out the light
I'll put his picture down and maybe
Get some sleep tonight

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only one who's got enough of me to break my heart
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do
He's the time taken up, but there's never enough
And he's all that I need to fall into..

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see

Jag ger dig min morgon

... jag ger dig min dag

Igår vart det fest, och livat som attan :D Hade riktigt kul, faktiskt :D Från början var det jag, Ida, Anna och Anja. Hem till Anna i Korridoren, lyssnade lite på musik, korkade upp, sen började vi spela Med andra ord :) då fick vi sällskap; Fredrik (29 år), Gabriel (29 år), Niklas (25 år), Aaron (23 år) och Stina (20 år). Aldrig träffat dom förut, men dom bor också i Korridoren, fast i andra änden. Mkt trevliga :) Sen spelade vi, och mitt lag vann, mohaha ;D Mkt skoj!



Vid ett fick Anna och Anja för sig att vi visst skulle gå ut xD Allt stänger vid 2 i den här stan :P Hej mening. Menmen, ut gick vi. Bort till kåren. Då hade inte Anna sitt studentleg med sig, så kom inte in xD Därpå bestämde de sig för Harry's, som tog 120 kr i inträde, och var öppet i 50 minuter till :P Anna, Anja, Fredrik och Niklas gav sig iväg (de fick klättra över 2 staket), men jag, Ida, Stina, Gabriel och Aaron struntade i det och stack tillbaka till Korridoren. Gabriel och jag diskuterade min intelligens, eller brist på sådan, hela vägen hem xD När han scannade plattan så dörren låstes upp, ryckte jag i den. Inte tusan öppnades den! Han scannade igen, och jag ryckte igen. Nope.
"Alltså, jag var så HÄR nära (måttade nåra millimeter m fingrarna) att säga att du var smart, men nu vetefan!" Skrattade Gabriel, scannade och öppnade dörren INåt... xD Jaja :P
Vi stack upp till hans rum allihop, klunkade i oss lite Slabbedask, diskuterade och slogs om datorn och spotify.



Efter en stund kom det andra gänget tillbaka :P Dom hade också kommit på att det var slöseri med pengar, grattis till dom^^
Sen blev det Bräcka-Varandra-I-Musik i Annas rum, huvudsakligen jag, Gabriel och Fredrik som hade starka åsikter om vad som skulle spelas och vad som var bra. Natten avslutades med lite Med andra ord med Anna, Anja, Ehsan, Eugen och en till som jag inte kommer ihåg vad han hette. Vi knallade iväg och var hemma lite efter fyra. Satt och snackade en stund, jag gjorde en varm macka, det var GOTT! Då hade jag inte ätit sen två på eftermiddagen, så det var på tiden^^

Anja stack tidigt imorse, långt innan jag vaknat (sådär 3,5 timmar), för att hon skulle komma med bussen :P

Ikväll blev det en vända bort till Anja, kollade foton och pratade strunt. Sen hängde hon med hit och åt middag, sen spelade vi en omgång TP (jag vann) och sen däckade hon och Ida i soffan framför TVn och jag satte mig här :)

I can't help falling in love
with you

The slamming of doors

... instead of kissing goodnight

Hemma från bion :) 2012 :) den var bra! Jag gillade den skarpt iaf^^ Fast gillar man inte Independence Day och Day after tomorrow så ska man nog inte se den :P
Spännande, småsorgsen, lite humor ;)
Och 4 sabla fjortisar bredvid som satt och kastade godis på några killar i första raden. Killarna slängde tillbaka, och gissa vem som fick en geléråtta i plytet? Japp, jag. Fast då kunde jag inte hålla mig för skratt, för jag blev så jäkla rädd xD Didn't see that coming^^ Tjejen bredvid mig doh nästan av skratt^^

Nu är Idol igång på TVn :) ErikErikErik! Och ToveTove! :D

Take me back to the house in the backyard tree
said you'd beat me up, you were bigger than me
you never did, you never did
take me back when our world was one block wide
I dared you to kiss me and ran when you tried

He said the way my blue eyes shine

... put those Georgia stars to shame

Så var skolan slut för den här veckan =) känns helt okej, måste jag säga!
2 timmars föreläsning om lärstilar idag, jisses, mr Mats är verkligen inte rolig att lyssna på... "Nä, hehe, nu ska jag släppa iväg er innan det här suger musten ur er!" Jo tjena, det var en och en halv timme för sent för det xD

Har bytt till Telia nu, hej jag som skickar gratis sms till alla :D Lite lyckokick, I'd say :D

Ikväll blir det bio: 2012 :) Har giant hopes, samme människa som gjort Independence day och Day after tomorrow, och dom är tusans bra!

Imorgon blir det nog tagg inför kvällen mest, för då blir det fest! :D

Romeo save me, I've been feeling so alone
I keep waiting for you, but you never come
is this in my head
I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring and said;
Marry me Juliet, you'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
it's a love story, baby, just say yes

Say you're sorry, that face of an angel

... comes out, just when you need it to

Idag har jag sovit länge och väl, skönt. Det behövdes, av nån anledning xD

Dammsugit halva lägenheten, Ida andra halvan :P Skickat in blankett till idiotiska bostadsbidraget och gjort upp pengarna för Ikea-möblerna xD Bättre sent än aldrig!

Imorgon kväll blir det bio :) 2012 :) hoppas starkt på den ;)

And when you find everything you looked for
I hope life leads you back to my door
Oh, but if it don't, stay beautiful

So no one told you

... life was gonna be this way
you're job's a joke, you're broke
your love life's D.O.A
It's like you're always stuck in second year
and it hasn't been your day
your week, your month
or even your year

Puuh, sov till halv tolv idag :) Sen åt jag frukost, diskade (mkt duktigt av mig, va?^^) och sen blev det en vända till stan. Inhandlade lite smink (hör och häpna :O) och en söt (hyggligt billig) klänning :O Ännu mer hör och häpna :P 
Efter stan stack vi till Ikea och köpte en golvlampa att ha vid soffan, blir galen på att ha taklampan tänd så fort man ska sitta där och läsa xD 

Väl hemma igen gjorde vi slabbedask till lördag (yummie) och sen jobbade vi med frågorna... Yaay, vad kul det inte var :P

Nu blir det Vänner + en banan och en modifast bar :)

I'll be there for you
when the rain starts to fall
I'll be there for you
like I'v been there before
I'll be there for you
cause you're there for me too

Just take my hand and understand

... there's a lot of tomorrows

Hmm, kollat på TimeOut-dvdn, suttit vid datorn och knappat in ännu fler sms (är på min 54e A4sida nu... Puuh!) och har väl inte gjort så mkt mer xD
Det har varit en stillsam kväll :)

Imorgon blir det (om allt går som jag tänkt mig^^) stan en vända, och sen Ikea :)

Aj som katten, vad det knäckte i min axel^^

Anyway, Ida droppade av för nån timme sen, nu är det min tur!
Goodnite!

Give me a long kiss goodnight
and everything will be alright
tell me that I won't feel a thing
so give me novacaine


There's a pretty little thing

... waiting for the king

Idag har väl vart en rätt soft dag om man får säga så ;) Började halv elva, men sov så jäkla dåligt =/ no good at all :( En och en halv timmes föreläsning med Mats, mannen med Sveriges töntigaste skratt xD Herregud...
Handlade om lärande iaf :P

Försöker hitta en bra version av Tim Finnegan's wake på Spotify, men det är som förgjort =/

Tre timmar lunch, men det blev hem och äta, sen tillbaka till skolan för lite grupparbetet som vi kanske höll på med i 20 minuter, högst xD Sen satt vi och snackade istället :) Bland annat om julkalendrar;
"Mamma, är du ungkarl nu?"

Ikväll har det blivit lite mat inhandlat, kollat på Vänner och... inte så mkt mer :P

Whack fol the dah do now dance with your partner
round the floors your trotters shake
isn't it the truth I'm telling you
lots of fun at Finnegans wake


And I want you here with me

... from tonight until the end of time

Tillbaka i Kalmare stad :) Fördrivit tiden på msn, mestadels :P Daz och Johan hedrade mig med conversations ett tag. Daz hedrar mig fortfarande xD Tons of stupidity^^ Eller nåt :P


As the snow flies
on a cold and gray Chicago mornin'
a poor little baby child is born
in the ghetto
and his mama cries
cause if there's one thing that she don't need
is another hungry mouth to feed
in the ghetto

Back through the years

... I go wandering once again

Regnar, det regnar. Idag har jag läst ut sista boken jag hade med mig, så sen i fredags har jag läst ut Alla var där, Oönskad och Min förlorade oskuld. Läsandet är på topp igen ;) har saknat det =) blir inte så mkt tid till att i Käälmar.

Igår hände inte alltför mkt, såg klart Vänner säsong 9 :) Nu är det bara säsong 10 kvar... Sen då?! House eller nåt xD

Blev bestämt att det blir utgång på lördag iaf! =)

Idag har jag och mamma gått rundan golfbanan, läst, pratat med Jenny, inte så mkt mer :P Nu väntar jag på att Ida ska bli klar med sin observationsdag, sen bär det av tillbaka till Kalmare stad =)

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move

Who said life's easy?

I don't wanna lose control, but I'm falling.


Kär?

You should've said no

... you should've gone home
you should've thought twice 'fore you let it all go
you should've known the word
'bout what you did with her 'd get back to me
and I should've been there
in the back of you mind
I shouldn't be asking myself why
you shouldn't be begging for forgivness at my feet
you should've said no
baby, and you might still have me

Var hos Daz och kollade på film med henne och David igårkväll :) jag röstade för Madagascar 2, men nää, det blev en skräckfilm; Drag me to hell. Heja. Det är typ två år sen jag såg en skräckfilm senast, och det finns goda skäl till det xD hade väl hunnit fem minuter in i filmen när jag skrek första gången :P David var inte så imponerad, så han knappade på telefonen istället, men då kom en scen där både jag och Daz skrek rätt ut, så David blev skrämd av oss istället^^ Ganska skoj så :P Snackande geten var bland det dummaste jag varit med om, fy fan^^

Idag är det ju Fars Dag :) daddy fick lite "fint" godis, tryfflar och whiskeychoklad. Och ett vanligt kort =/ skulle köpa i fredags, hittade inga humorkort! Illa =/

Take those dreams and make them all come true

Because the night

... belong to lovers

Idag har jag vart på observationsdag på Listerbyskolan :) skitkul att komma tillbaka och träffa alla! Dom flesta verkade tycka det var kul att se mig också, så hade a pleasant day!
Bäst var helt klart Gustav och Linus;
Gustav har nyss kommit hem från Thailand;
"Kolla vad brun och snygg jag är!"^^ Sen diskuterade han och Linus vart de ska bo nånstans när de blir stora, och Gustav, nyss hemkommen från Thailand då ja, sa ju såklart;
"Jag vill bo i Thailand, där var jättefint!" Varpå Linus kontrar med;
"Ja, och jag skulle vilja bo på Hasslö!" Vilka mål man kan ha här i livet ;D

Sen var jag i stan, mamma skulle hämta bilen och jag skulle köpa fars dagkort till pappa. Hade inga humorkort! Jag blev lite deppad, fick köpa ett fint istället, kändes inte redigt nånstans xD
Sen fick jag skjutsa bort mamma till Annie, de skulle ut med "ex-chefen", dvs Maria.

Pappa kom hem vid sextiden, sen åt vi middag och satt och snackade tills klockan var halv åtta, då diskade jag, sen tittade vi på Dobbidoo :) HAHA, "vad snackar dom om" vart ju löjligt lätt idag^^ tog den på 4 poäng igen :)

Efteråt blev det såklart att slänga ett getöga på Idol. Jag säger bara: ERIK, Tove, Calle. I den ordningen :P
THE SHOW MUST GO ON!
(Hoppas Rabih åker! Sabla smörsångare xD)

Imorgon blir det till att LÄSA, hade jag tänkt mig :D Längtar :D Har läst alldeles för lite på sistone, typ bara 40 sidor senaste veckan eller nåt :O har vart för mkt i skolan, jag har tusan inte en enda skolbok med mig hem xD
Sen blir det filmkväll med Daz och probably David på kvällen :D

Caterpillar, in the tree
how you wonder who you'll be
can't go far but you can always dream
wish you may
and wish you might
don't you worry
hold on tight
I promise you that there will come a day
butterfly fly away

So here I go

... and there you went, again

Klar med idiotiska frågorna till redovisningen i moment A... Känns helt jävla underbart, ursäkta mig. Anna har halvdäckat i soffan med bok och block och pennor och hela köret, och jag har ont i ryggen efter att ha suttit vid datorn nästan konstant och skrivit i ungefär 6 timmar. Sån datanörd är jag inte, så det tär på mig, ska ni veta :P

Dagens skratt: Vi hade föreläsning om språkutveckling, och Harriet (föreläsaren) gav ett exempel på semantik. Tror jag. Whatever xD iaf så räckte en tjej i I-klassen upp handen och sa;
"Det där med cykeln, tillhörde det det pragmatiska eller det... se... sem... det andra?" HAHA^^ Ungefär som Anna som inte kan uttala behaviorism, det är också ganska underhållande emellanåt ;D

Annars då? Jo tack, blev skrämd till en halv hjärtattack imorse. Jag steg upp, slängde en blick i soffan i vardagsrummet, Anna sov fortfarande. Ut i köket och stängde dörren för att inte väcka henne med mitt slamrande. Efter en stund slog det mig att jag kanske skulle öppna dörren, annars kanske hon trodde att hon inte fick komma in. Så jag öppnade. Och galltjöt, Anna stod precis utanför. Hej tajming, men fy satan vad rädd jag blev xD

Har även haft en lång (Daz), icke givande (Daz), rolig (jag), dum (Daz), kreativ (Hmm) och intelligensbefriad (Daz) och intelligent (jag) konversation med Daz^^ Hilarious it was :P



My coat of many colours that my mama made for me
made only from rags, but I wore it so proudly
although we had no money
I was rich as I could be
in my coat of many colours
my mama made for me


Send my love a letterbomb and visit me in hell

Idag har jag varit så rasande effektiv om jag får säga det själv :) (klart jag får, hallå!)
Tvättat och spenderat ca 5-6 timmar med att plugga idiotiska lärarfrågor om utveckllingspsykologi.
Ibland kan jag undra varför jag har gett mig in på det här xD Men då tänker jag på fotbollsskolan och
Listerbyskolan, och vips! Så minns jag igen :) Härda ut!

Tyvärr betyder ovanstående också att jag inte har satt foten utanför dörren (eller jo, men bara vägen fram och tillbaks till tvättstugan i källaren), så har ingenting roligt att förtälja. Vår granne spelade djävulskt hög musik vid lunch, men hon lade ner det sen.

Jag vet verkligen hur man roar sig en gråmulen söndag, i november, i Kalmar.
Kom inte och säg nåt annat.

You're on the phone with your girlfriend, she's upset
she's going off about something that you said
cause she doesn't
get you humour like I do
I'm in my room, it's a typical tuesday night
I'm listening to the kind of music she doesn't like
and she'll never
know your story like I do

RSS 2.0